Μεταναστευτικό - Προσφυγικό ζήτημα

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 828 μηνύματα.
Όλοι τους άντρες σε στρατεύσιμη ηλικία, γυναικόπαιδα που και καλά είναι "τα πρώτα θύματα του πολέμου" ούτε για δείγμα.

Εύχομαι σε γρήγορη και ταχεία απέλαση και βίαιο θάνατο στους δουλεμπόρους που τάσσοντάς τους όνειρα απατηλά τους παρασέρνουν εδώ.
Μιλάμε πλέον για λαθρομετανάστες είναι ξεκάθαρο οτι δεν θεωρούνται θύματα πολέμου και γι αυτό δεν έχουν καμία θέση στη χώρα μας .

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.
Πάλι καλά που έβγαλαν πολεμικά πλοία για να φυλάνε τα σύνορα.

Δηλαδη αν δεν τα εβγαζαν ποσοι θα εμπαιναν; :bounce:

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.755 μηνύματα.
Για αλλο λογο πηγαν τα πολεμικα πλοια κατω.Προφαση ηταν το μεταναστευτικο.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.412 μηνύματα.
Δηλαδη αν δεν τα εβγαζαν ποσοι θα εμπαιναν; :bounce:

Εντομεταξύ όλοι αυτοί που εισέβαλαν δεν ήταν καν γυναίκες ή παιδιά, καταλαβαίνεις λοιπόν ότι δεν είναι πρόσφυγες πολέμου αλλά παράνομοι που μπούκαραν μέσα με το έτσι θέλω.

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.749 μηνύματα.
Για αλλο λογο πηγαν τα πολεμικα πλοια κατω.Προφαση ηταν το μεταναστευτικο.
Ή αυτό ή καθαρά για το επικοινωνιακό.

Στα χωρικά ύδατα της Λιβύης δεν μπορεί να μπει. Σε διεθνή ύδατα δεν μπορεί (νόμιμα) να κάνει κάτι για να τους αποτρέψει. Μετά έχουν μπει στα δικά μας χωρικά ύδατα οπότε δεν έχει νόημα. Μπορεί να τους συλλάβει, είναι υποχρεωμένο να τους διασώσει αν πνίγονται αλλά (νόμιμα) δεν μπορεί να τους γυρίσει πίσω.

Οπότε ή θα έχεις το πολεμικό ναυτικό να βουλιάζει βάρκες όσων πάνε να περάσουν τα σύνορα με ότι σημαίνει αυτό ή αλλιώς είτε το βγάλεις είτε οχι διακοσμητικό θα είναι.

Paragontas7000

Περιβόητο μέλος

Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.755 μηνύματα.
Για αλλο λογο πηγαν και δεν νομιζω να χρειαζεται να γραφτει δημοσια σε φορουμ παιδια. Πιστευω καταλαβατε πανω κατω. Συνδεστε και το τι γινοταν 1 μηνα πριν περιπου. @back2967 @Πουπουλίνα

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Δειτε τι ερχεται παιδια...τιγκα στα γυναικοπαιδα και τους ανημπορους ειναι............ :drunk:

1751904248363.png

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!

Αυτο ερχεται επιτηδες απο την λιβυη με τις διαταγες του σουλτανου ερντο.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.412 μηνύματα.
Και η κυβέρνηση κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Χειρότεροι και από το Σύριζα θα γίνουν όπως το πάνε

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 828 μηνύματα.
Ελπίζουμε η δοξασμένη Κρήτη να μας βγάλει ασπροπρόσωπους αν τολμήσει ένα από αυτά τα "στρατιωτάκια" να μην υπακούσει :pfff:

Πονάει χέρι κοψι χέρι...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Και η κυβέρνηση κάνει ότι δεν καταλαβαίνει. Χειρότεροι και από το Σύριζα θα γίνουν όπως το πάνε
ΕΙΝΑΙ...πιστεψε με..διοτι αυτοι κατηγορουσαν τον ΣΥΡΙΖΑ για το μεταναστευτικιο και το επαιζαν οτι θα τα κανουν οκ οταν ερθουν.Τπυλαχιστον στον ΣΥΡΙΖΑ δεν κρυβοντουσαν.

Panzerkampfwagen

Διάσημο μέλος

Ο Panzerkampfwagen αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δικηγόρος. Έχει γράψει 3.324 μηνύματα.
Δειτε τι ερχεται παιδια...τιγκα στα γυναικοπαιδα και τους ανημπορους ειναι............ :drunk:

View attachment 149717

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!

Μέρα 2317289372980732098372 που δε διακρίνεται ούτε μια γυναικεία μορφή σε φωτογραφία λαθρο.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.484 μηνύματα.

View attachment 149717

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!

Γλυκύτατες κατατρεγμένες γυναίκες, ψυχούλες ασυνόδευτα ανήλικα.

Η αγκαλιά της δημοκρατικής μας κοινωνίας ας τους αγκαλιάσει.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν τους φτάνουν μην αγχώνεσαι...
Η κολοτουμπα του δημοψηφισματος ,το φορολογικό και τα capital control προς το παρόν έδειξαν την ανικανότητα τους χωρίς να χάσουν τα πρωτεία σε αυτό..

Τι να κάνουν όμως και τα ξεχασμένα απομεινάρια της αριστεράς κάπως πρέπει να δικαιολογησουν την μεγαλύτερη πατάτα τους ...

nearos

Επιφανές μέλος

Ο nearos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 10.382 μηνύματα.
Είμαι πεπεισμένος πως λιγότερα σκάνδαλα υπήρχαν επι σύριζα και, ειρωνικά, περισσότερο για τον λαό του νοιάζονταν ο Τσίπρας παρά ο κούλης...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.484 μηνύματα.
Η κολοτουμπα του δημοψηφισματος ,το φορολογικό και τα capital control προς το παρόν έδειξαν την ανικανότητα τους χωρίς να χάσουν τα πρωτεία σε αυτό..

Τι να κάνουν όμως και τα ξεχασμένα απομεινάρια της αριστεράς κάπως πρέπει να δικαιολογησουν την μεγαλύτερη πατάτα τους ...
Στους 90 βαθμούς το πλυντήριο και στις 1200 στροφές το στέγνωμα.

Κι αμα δεν ξεκολλήσει όλο το νεοδημοκράτικο σκατό, πέρνα το και μια με τη γλώσσα με το σαγρέ να φυγει σίγουρα.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Καλε μαντεψτε! Απο την τεταρτη λεει..θα στελνονται που; ΣΤΗΝ ΧΑΒΟΥΖΑ λεμε..στην Αθηνα,,καλο ναι;
Οσο παει γινεται και καλυτερο!

Κι αμα δεν ξεκολλήσει όλο το νεοδημοκράτικο σκατό, πέρνα το και μια με τη γλώσσα με το σαγρέ να φυγει σίγουρα.
Αρε μπαγασα πολυ στο βαθος σε αγαπω και το ξερεις! :hehe:

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Αυτά πες τα στους νεοδημοκρατες δεν με αφορούν ...

Εγώ δεν έχω δύο εναλλακτικές να ψηφίζω ..
Την Δευτέρα δεν είμαι Συριζα και την Παρασκευή ΝΔ ...

Όχι τίποτα αλλά να ξέρεις που τα λες αυτά...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Πρωτον εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΗ

ΔΕΥΤΕΡΟΝ θελει η π@ανα να κρυφτει και η χαρα δεν την αφηνει.
Πιο ΝΔΟΥΛΑ πεθαινεις λεμε!:clapping:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

:hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe::hehe:
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Επειδη ΞΕΡΕΙ και ΞΕΡΟΥΜΕ...για αυτο τα λεει και τα λεμε! :whatever:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Εγώ δεν έχω δύο εναλλακτικές να ψηφίζω ..
Την Δευτέρα δεν είμαι Συριζα και την Παρασκευή ΝΔ ...

Εχω μαθει να μην ακουω τι λεει ο καθενας στο φόρουμ γιατι θα τρελαθώ με τις μαλακίες που πετιούνται (και δεν αναφέρομαι σε σένα απαραίτητα με τη λεξη μαλακίες).

Εχω μαθει να βλέπω πως κινείται, πως συμπεριφέρεται.

Και χωρις παρεξήγηση αλλά μου φαίνεσαι κάργα γαλάζια. Εξαπανέκαθεν που λεγε και μια θεια μου.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια