Μεταναστευτικό - Προσφυγικό ζήτημα

Pyotr_Krasnov

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 295 μηνύματα.
Δειτε τι ερχεται παιδια...τιγκα στα γυναικοπαιδα και τους ανημπορους ειναι............ :drunk:

View attachment 149717

ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ!

Αυτο ερχεται επιτηδες απο την λιβυη με τις διαταγες του σουλτανου ερντο.
Αχχ και τι θα χουν να περασουν οι ανθρωποι που βρισκονται στο Λιμενικο Σωμα...

Ωραια, αυτοι οι ανθρωποι ηρθαν εδω για κατι κακο... Δεν το λεω ρατσιστικα, αλλα που ειναι οι γυναικες και τα παιδια ;; Αν οντως ειναι προσφυγες πολεμου, οι ανδρες πρεπει να μεινουν πισω, και να ρθουν τα παιδια και οι γυναικες πρωτα...

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.
Και χωρις παρεξήγηση αλλά μου φαίνεσαι κάργα γαλάζια. Εξαπανέκαθεν που λεγε και μια θεια μου.
Πιο καργα εισαι απλα μηστοτακης λεμε. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΟΥΡΙΑ.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 828 μηνύματα.
Εχω μαθει να μην ακουω τι λεει ο καθενας στο φόρουμ γιατι θα τρελαθώ με τις μαλακίες που πετιούνται (και δεν αναφέρομαι σε σένα απαραίτητα με τη λεξη μαλακίες).

Εχω μαθει να βλέπω πως κινείται, πως συμπεριφέρεται.

Και χωρις παρεξήγηση αλλά μου φαίνεσαι κάργα γαλάζια. Εξαπανέκαθεν που λεγε και μια θεια μου.
Έχω δηλώσει φιλοβασιλικη ,μέχρι το κόκκαλο..

Τώρα για την κάθε μαλακια που καταλαβαινει ο αλλος όπως λες και εσύ δεν θα καθίσω να απολογηθώ ακόμα και ΝΔ να ψήφιζα ...

Αφήνω τον "τρελό " στην τρέλα του ...

Αλλά να ακούω πλέον 2025 και μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει ότι θα ξαναψηφιζατε Τσιπρα η άλλος Μητσοτάκη τι να πω ....

Μετανάστης...

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.484 μηνύματα.
Πιο καργα εισαι απλα μηστοτακης λεμε. ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΕΝΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΟ ΕΙΝΑΙ Η ΚΙΟΥΡΙΑ.
Μου κανει φοβερη εντυπωση εντωμεταξυ.

Οχι οτι δεν εκαναν λάθη και οι άλλοι, μέσα ρε να τους κατηγορήσουμε ολους για όσα κάνουν.

Αλλά αυτη η αχρωματoψία η επιλεκτική όταν πάμε να αγγιξουμε το κόμμα της νουδουλας, μου κανει εντυπωση.

Ξες εχει και ορολογια αυτο "whataboutism" λέγεται οταν κράζεις την νουδουλα και σου λένε "ναι αλλα οι αλλοι ηταν χειροτεροι"

Στ αυτά μου ρε φιλε τι ηταν οι άλλοι. Τι ειναι αυτοι εδω συζηταμε τωρα!

ΔΕΝ μιλαμε για τους άλλους τωρα , δεν κυβερνάνε οι άλλοι τώρα. Τι δεν καταλαβαίνεις κύριε τάδε; Τι πας να μου κάνεις, το άσπρο μαύρο λες και δεν έζησα την τετραετια 2015-2019, σπέρμα στ @@ του πατέρα μου ήμουνα να μην μπορω να κανω συγκριση; Εδω ήμουν και τα έζησα.

Ε τετοιους ξεφτιλες οπως μετα το 2019 δεν εχω ξαναζησει.

Έχω δηλώσει φιλοβασιλικη ,μέχρι το κόκκαλο..

Τώρα για την κάθε μαλακια που καταλαβαινει ο αλλος όπως λες και εσύ δεν θα καθίσω να απολογηθώ ακόμα και ΝΔ να ψήφιζα ...

Αλλά να ακούω πλέον 2025 και μετά από όλα αυτά που έχουμε περάσει ότι θα ξαναψηφιζατε Τσιπρα τι να πω ....

Μετανάστης...
Για καθε συζητηση υπάρχει και το πλαίσιο στο οποιο τίθεται. Απο τον Κούλη προτιμότερος ο Τσίπρας.

Δεν ειπα οτι ειναι τέλειος ο Τσιπρας, ούτε οτι ειμαι οπαδός του. Είπα οτι ενιωθα πολύ πιο ασφαλής με εκείνους παρά με τούτους.

Δε θα το αναλύσω νιανιά. Θα κουράσουμε τους υπόλοιπους. Αμα θες τίποτε άλλο απο μενα, έλα πολύ ευχαρίστως. Τα πολιτικα με ξεκαυλώνουν αμα τα πολυκαιρίζω.

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 828 μηνύματα.
Για καθε συζητηση υπάρχει και το πλαίσιο στο οποιο τίθεται. Απο τον Κούλη προτιμότερος ο Τσίπρας.

Δεν ειπα οτι ειναι τέλειος ο Τσιπρας, ούτε οτι ειμαι οπαδός του. Είπα οτι ενιωθα πολύ πιο ασφαλής με εκείνους παρά με τούτους.

Δε θα το αναλύσω νιανιά. Θα κουράσουμε τους υπόλοιπους. Αμα θες τίποτε άλλο απο μενα, έλα πολύ ευχαρίστως. Τα πολιτικα με ξεκαυλώνουν αμα τα πολυκαιρίζω.
Δεν χρειάζεται να αναλύσεις είσαι ξεκάθαρος...

Δεν πάμε στο στραβό πάμε στο μονόφθαλμο..

Η λογική του Έλληνα εν έτη 2025 ...
Άστο καλύτερα δεν μπορείς να το κάνεις χειρότερο...

Αν θες πάλι να καυλωσεις τραβά στη συντρόφισσα σου

Μας έχει πρήξει στο :whatever::whatever:

Κάνε κάνα ψυχικό μπας και ηρεμήσουμε όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα :):bye2:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.484 μηνύματα.
Δεν χρειάζεται να αναλύσεις είσαι ξεκάθαρος...

Δεν πάμε στο στραβό πάμε στο μονόφθαλμο..
Ετσι οπως το κάνατε αυτο το ελλαδικο προτεκτοράτο για να κανουν μπίζνες οι γαλάζιοι, ΓΚΡΕΜΙΣΜΑ θέλει, όχι μονοφθαλμο. Με μονόφθαλμο μενει σε μια κατασταση κωματώδη.

Η λογική του Έλληνα εν έτη 2025 ...
Άστο καλύτερα δεν μπορείς να το κάνεις χειρότερο...

Αν θες πάλι να καυλωσεις τραβά στη συντρόφισσα σου

Μας έχει πρήξει στο :whatever::whatever:

Κάνε κάνα ψυχικό μπας και ηρεμήσουμε όλοι οι υπόλοιποι εδώ μέσα :):bye2:
Δε μπορώ, με έχεις προλάβει και με έχεις κερδίσει. Απιστίες δεν κάνω ουτε καν στη σκέψη και στα όνειρα. Θα κανω τα πάντα για να γινεις πραγματικότητα, θα σου μυρισω ολες τις γόβες.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.605 μηνύματα.
Μου κανει φοβερη εντυπωση εντωμεταξυ.

Οχι οτι δεν εκαναν λάθη και οι άλλοι, μέσα ρε να τους κατηγορήσουμε ολους για όσα κάνουν.

Αλλά αυτη η αχρωματoψία η επιλεκτική όταν πάμε να αγγιξουμε το κόμμα της νουδουλας, μου κανει εντυπωση.

Ξες εχει και ορολογια αυτο "whataboutism" λέγεται οταν κράζεις την νουδουλα και σου λένε "ναι αλλα οι αλλοι ηταν χειροτεροι"

Στ αυτά μου ρε φιλε τι ηταν οι άλλοι. Τι ειναι αυτοι εδω συζηταμε τωρα!

ΔΕΝ μιλαμε για τους άλλους τωρα , δεν κυβερνάνε οι άλλοι τώρα. Τι δεν καταλαβαίνεις κύριε τάδε; Τι πας να μου κάνεις, το άσπρο μαύρο λες και δεν έζησα την τετραετια 2015-2019, σπέρμα στ @@ του πατέρα μου ήμουνα να μην μπορω να κανω συγκριση; Εδω ήμουν και τα έζησα.

Ε τετοιους ξεφτιλες οπως μετα το 2019 δεν εχω ξαναζησει.

Μα αυτο το βλεπεις συνεχως εδω απο τα ΝΔουλικα.
Σου λενε..ναι μωρε σκατα τα εκαναν...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ..ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΛΕΜΕ ..ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ,
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥΣ .Για να φοβιζουν τον κοσμο και ενω τα εκαναν σκατα να ξαναψηφιστουν.

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΛΕΜΕ.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Σου λενε..ναι μωρε σκατα τα εκαναν...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΧΡΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ..ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ.
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥΣ .Για να φοβιζουν τονκοσμο και ενω τα εκαναν σκατα να ξαναψηφιστουν.
ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΛΕΜΕ.
Ετσι μπράβο πούπι!

Οπως λεει και ο μεγας Antonin Artaud, Cogne et foutre.

1751909460370.png

adams33

Πολύ δραστήριο μέλος

Σου λενε..ναι μωρε σκατα τα εκαναν...ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ..ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ. ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ ΛΕΜΕ ..ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣΕ ΕΚΕΙ ΠΟΝΤΑΡΕΙ,
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΚΑΡΑΜΕΛΑ ΤΟΥΣ .Για να φοβιζουν τον κοσμο και ενω τα εκαναν σκατα να ξαναψηφιστουν.

ΔΕΝ ΜΑΣΑΜΕ ΛΕΜΕ.

Ενω το έχει πει ο ίδιος έτσι;

:lol::lol::lol:
Δεν υπάρχετε μόνοι σας τα λέτε ,μεταξυ σας δηλαδη και μετά κάνετε μια ωραιότατη προβολή στους άλλους...γατάκια...

Σας αφήνω τα βρίσκεται άψογα μεταξύ σας μην ενοχλώ άλλο

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.520 μηνύματα.
πωπω αυτο το θρεντ είναι :sick::sick::sick::sick:

γαμημένη τριτοτέταρτη αηδία

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Ναι ρε γμτ δικιο εχεις.Οφειλουμε να μαζευουμε ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ...απο ολη την Ανατολη.

Γιατι;

1751913185989.png

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 6.520 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.412 μηνύματα.
Ξεκίνησε η φιλανθρωπία του πληκτρολόγιου τώρα.

amarelia

Διακεκριμένο μέλος

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα.
χρειαζόμαστε μετανάστες. τα χωράφια και τα αιγοπρόβατα είναι πολλά πλέον. δεν φτάνουν τα χέρια.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.412 μηνύματα.
Γιατί εσύ απο που γράφεις; ή μηπως εκπέμπεις σήμα απο τον ISS?

Η ίδια έχεις δηλώσει ότι είσαι ακραία και γουστάρεις αναρχία. Σε αφήνω λοιπόν να παριστάνεις την φιλάνθρωπη, αλλο που έγραφες ότι μισείς τους ανθρώπους και θέλεις να επιβιώσουν μόνο τα ζώα πριν λίγες ημέρες.

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η ίδια έχεις δηλώσει ότι είσαι ακραία και γουστάρεις αναρχία. Σε αφήνω λοιπόν να παριστάνεις την φιλάνθρωπη, αλλο που έγραφες ότι μισείς τους ανθρώπους και θέλεις να επιβιώσουν μόνο τα ζώα πριν λίγες ημέρες.
Μα μισει ολους τους ανθρωπους...εκτος απο τους παρανομους μεταναστες λεμε και την χαμας/Να τα λεμε σωστα ναι;
Ότι του φανει του λολοστεφανη και υποκρισια που πια δεν κρυβεται.

dum dum boy

Διάσημο μέλος

Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.894 μηνύματα.
μάταιες ιντερνετικές συζητήσεις. για το μεταναστευτικό, για τα πολιτικά, για όλα. βαρέθηκα. συνεχώς μπαίνουν σε μια προβλεψιμη ατέρμονη λούπα. :morning1:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια