Μεταναστευτικό - Προσφυγικό ζήτημα

Pyotr_Krasnov

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 891 μηνύματα.
Απιστευτο το ποσα πραγματα γιναν σε ενα μικρο χρονικο διαστημα...

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.445 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.445 μηνύματα.
Άλλο ένα τυχαίο περιστατικό.

American Economist

Επιφανές μέλος

Μια χαρά. Θα τους στείλουν πίσω τώρα άραγε;;

Unboxholics

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.609 μηνύματα.

American Economist

Επιφανές μέλος

Το περιστατικό έγινε γνωστό πριν 3 εβδομάδες, όμως τώρα το είδα και πραγματικά μόνο οργή μπορεί να νιώσει κάποιος.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.317 μηνύματα.
Αυτό κάπου το είχα δει πρόσφατα. Βλέπω πάντως και στη Γαλλία η απόδοση δικαιοσύνης, παρόμοια χάλια με τα δικά μας. Τρία χρόνια πριν συνέβη αυτό, τώρα έγινε η δίκη.

Πάντως εγώ απορώ γιατί αυτά τα περιστατικά που όσο πάει και πληθαίνουν (ή για να είμαι πιο σωστή, οι σχετικές ειδήσεις με αυτά) δεν προβάλλονται. Θέλω να πω, όλοι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν λόγοι, αλλά και πάλι.

American Economist

Επιφανές μέλος

Αυτό κάπου το είχα δει πρόσφατα. Βλέπω πάντως και στη Γαλλία η απόδοση δικαιοσύνης, παρόμοια χάλια με τα δικά μας. Τρία χρόνια πριν συνέβη αυτό, τώρα έγινε η δίκη.

Για τη δικαιοσύνη στη Γαλλία δεν έχω άποψη, όμως όταν πήγα Παρίσι πριν μερικά χρόνια νόμιζα ότι ήμουν σε χώρα της Αφρικής.

Πάντως εγώ απορώ γιατί αυτά τα περιστατικά που όσο πάει και πληθαίνουν (ή για να είμαι πιο σωστή, οι σχετικές ειδήσεις με αυτά) δεν προβάλλονται. Θέλω να πω, όλοι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν λόγοι, αλλά και πάλι.

Καλά εδώ πριν 2 εβδομάδες έλεγαν ότι ο δράστης που μαχαίρωσε 11 επιβάτες σε τρένο στο Cambridge ήταν Βρετανικής καταγωγής. Μόλις όμως βγήκαν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του όλοι μας καταλάβαμε ότι δεν ήταν Βρετανός….​

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.317 μηνύματα.
Για τη δικαιοσύνη στη Γαλλία δεν έχω άποψη, όμως όταν πήγα Παρίσι πριν μερικά χρόνια νόμιζα ότι ήμουν σε χώρα της Αφρικής.
Βασικά κοίτα, για να μην είμαι άδικη το κοίταξα και βλέπω πως υπάρχουν λόγοι που πήρε τρία χρόνια να φτάσει σε τελική απόφαση (διεξάγεται ενδελεχής έρευνα σε όλους τους τομείς σχετικά με το έγκλημα γενικά στη Γαλλία, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για κάτι τόσο σοβαρό όσο αυτό). Είναι το τυπικό δηλαδή.
Τώρα για το δεύτερο σκέλος της απάντησης, δεν έχω τι να πω. Είναι αρκετά θλιβερό.
Καλά εδώ πριν 2 εβδομάδες έλεγαν ότι ο δράστης που μαχαίρωσε 11 επιβάτες σε τρένο στο Cambridge ήταν Βρετανικής καταγωγής. Μόλις όμως βγήκαν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του όλοι μας καταλάβαμε ότι δεν ήταν Βρετανός….
Ε, στο ίδιο καταλήγουμε λοιπόν.

American Economist

Επιφανές μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια