Pyotr_Krasnov
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 891 μηνύματα.
10-11-25
10:13
Απιστευτο το ποσα πραγματα γιναν σε ενα μικρο χρονικο διαστημα...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.480 μηνύματα.
11-11-25
09:43
Απιστευτο το ποσα πραγματα γιναν σε ενα μικρο χρονικο διαστημα...
Όταν βάζεις μέσα στη χώρα σου άτομα με εγκληματικό παρελθόν αυτά συμβαίνουν δυστυχώς.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.480 μηνύματα.
11-11-25
14:22
Άλλο ένα τυχαίο περιστατικό.
www.topontiki.gr
Ιταλία: Σύλληψη 25χρονου για επίθεση σε Αμερικανούς στον Κεντρικό Σιδηροδρομικό Σταθμό | topontiki.gr
Στη σύλληψη ενός 25χρονου με καταγωγή από το Πακιστάν, για σωματικές βλάβες που σχετίζονται με φυλετική, εθνοτική και θρησκευτική διάκριση, προχώρησαν οι Αρχές της Ιταλίας στο Μιλάνο.
American Economist
Επιφανές μέλος
11-11-25
22:17
Μια χαρά. Θα τους στείλουν πίσω τώρα άραγε;;
www.newsbomb.gr
Μεταναστευτικό: Μόλις ένας στους 10 που δήλωνε «ανήλικος» αποδείχθηκε τελικά... ανήλικος
Τα πρώτα στοιχεία από το νέο πλαίσιο εξετάσεων, που εφαρμόζεται από τα τέλη Αυγούστου, δείχνουν εκτεταμένες ψευδείς δηλώσεις ηλικίας από παράνομους...
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.610 μηνύματα.
11-11-25
23:40
Doctors and engineersυποψηφίους επενδυτές
American Economist
Επιφανές μέλος
16-11-25
22:50
Το περιστατικό έγινε γνωστό πριν 3 εβδομάδες, όμως τώρα το είδα και πραγματικά μόνο οργή μπορεί να νιώσει κάποιος.
www.france24.com
www.barrons.com
France tries Algerian woman for rape and murder of 12-year-old girl
An Algerian woman apologised for her "horrible" actions Friday as she went on trial accused of raping and murdering a 12-year-old girl in Paris, in a case that sparked horror in France and was seized…
France Tries Algerian Woman For Rape And Murder Of 12-year-old Girl
An Algerian woman apologised for her "horrible" actions Friday as she went on trial accused of raping and murdering a 12-year-old girl in Paris, in a case that sparked horror in France and was seized by the far right.
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.349 μηνύματα.
16-11-25
23:03
Αυτό κάπου το είχα δει πρόσφατα. Βλέπω πάντως και στη Γαλλία η απόδοση δικαιοσύνης, παρόμοια χάλια με τα δικά μας. Τρία χρόνια πριν συνέβη αυτό, τώρα έγινε η δίκη.
Πάντως εγώ απορώ γιατί αυτά τα περιστατικά που όσο πάει και πληθαίνουν (ή για να είμαι πιο σωστή, οι σχετικές ειδήσεις με αυτά) δεν προβάλλονται. Θέλω να πω, όλοι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν λόγοι, αλλά και πάλι.
Πάντως εγώ απορώ γιατί αυτά τα περιστατικά που όσο πάει και πληθαίνουν (ή για να είμαι πιο σωστή, οι σχετικές ειδήσεις με αυτά) δεν προβάλλονται. Θέλω να πω, όλοι καταλαβαίνουμε ότι υπάρχουν λόγοι, αλλά και πάλι.
American Economist
Επιφανές μέλος
16-11-25
23:06
Αυτό κάπου το είχα δει πρόσφατα. Βλέπω πάντως και στη Γαλλία η απόδοση δικαιοσύνης, παρόμοια χάλια με τα δικά μας. Τρία χρόνια πριν συνέβη αυτό, τώρα έγινε η δίκη.
Για τη δικαιοσύνη στη Γαλλία δεν έχω άποψη, όμως όταν πήγα Παρίσι πριν μερικά χρόνια νόμιζα ότι ήμουν σε χώρα της Αφρικής.
Καλά εδώ πριν 2 εβδομάδες έλεγαν ότι ο δράστης που μαχαίρωσε 11 επιβάτες σε τρένο στο Cambridge ήταν Βρετανικής καταγωγής. Μόλις όμως βγήκαν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του όλοι μας καταλάβαμε ότι δεν ήταν Βρετανός….
Kate1914
Διακεκριμένο μέλος
Η Kate1914 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 7.349 μηνύματα.
16-11-25
23:14
Βασικά κοίτα, για να μην είμαι άδικη το κοίταξα και βλέπω πως υπάρχουν λόγοι που πήρε τρία χρόνια να φτάσει σε τελική απόφαση (διεξάγεται ενδελεχής έρευνα σε όλους τους τομείς σχετικά με το έγκλημα γενικά στη Γαλλία, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για κάτι τόσο σοβαρό όσο αυτό). Είναι το τυπικό δηλαδή.Για τη δικαιοσύνη στη Γαλλία δεν έχω άποψη, όμως όταν πήγα Παρίσι πριν μερικά χρόνια νόμιζα ότι ήμουν σε χώρα της Αφρικής.
Τώρα για το δεύτερο σκέλος της απάντησης, δεν έχω τι να πω. Είναι αρκετά θλιβερό.
Ε, στο ίδιο καταλήγουμε λοιπόν.Καλά εδώ πριν 2 εβδομάδες έλεγαν ότι ο δράστης που μαχαίρωσε 11 επιβάτες σε τρένο στο Cambridge ήταν Βρετανικής καταγωγής. Μόλις όμως βγήκαν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του όλοι μας καταλάβαμε ότι δεν ήταν Βρετανός….
American Economist
Επιφανές μέλος
18-11-25
22:49
Μια χαρά.
www.naftemporiki.gr
Σουηδία: Ομολογία 18χρονου με σουηδική και συριακή υπηκοότητα ότι προετοίμαζε επίθεση σε φεστιβάλ στη Στοκχόλμη
Ο άνδρας είχε ορκιστεί επανειλημμένα πίστη στο Ισλαμικό Κράτος, σύμφωνα με το κατηγορητήριο.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.914 μηνύματα.
Φρικτό φρικτό φρικτό. Εδώ και τώρα η Ευρώπη πρέπει να καθαριστεί. Και δεν είναι το πρώτο τέτοιου τύπου περιστατικό.
www.newsbeast.gr
Νύχτα τρόμου στη Ρώμη για νεαρό ζευγάρι: Υποχρέωσαν 24χρονο να δει τον βιασμό της 18χρονης φίλης του
Τρεις Μαροκινοί συνελήφθησαν για τον ομαδικό βιασμό και τη ληστεία στο πάρκο Tor Tre Teste
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 5.574 μηνύματα.
Βορειοαφρικανοί, οι χειρότεροι λάθρο με διαφορά (ακόμα και από Πακιστανοειδείς). Ειδικά Μαροκινοί και Αλγερινοί, το μαχαίρωμα το έχουν για πλάκα, η ανθρώπινη ζωή δεν είναι τίποτα για αυτούς. Φοβερά βίαιοι. Κλείσιμο τα σύνορα ερμητικά, να μην μπαίνει ούτε κουνούπι και πίσω στις χώρες τους να τα κάνουν εκεί αυτά που έμαθαν.Φρικτό φρικτό φρικτό. Εδώ και τώρα η Ευρώπη πρέπει να καθαριστεί. Και δεν είναι το πρώτο τέτοιου τύπου περιστατικό.
Πιο σιχαμερή προπαγάνδα δεν υπάρχει. Στα περισσότερα τέτοιου είδους εγκλήματα έχουμε μαύρους και μουσουλμάνους και τους βαπτίζουν Άγγλους, Γάλλους κ.λπ., όποια χώρα τέλος πάντων (δυστυχώς) βρίσκονται. Ακόμα και 100 χρόνια να είναι στην Ευρωπάρα, Ευρωπαίοι δεν είναι. Είναι ασιάτες/αφρικανοί ή ό,τι άλλο που ζούνε στην Ευρώπη.Καλά εδώ πριν 2 εβδομάδες έλεγαν ότι ο δράστης που μαχαίρωσε 11 επιβάτες σε τρένο στο Cambridge ήταν Βρετανικής καταγωγής. Μόλις όμως βγήκαν στην δημοσιότητα οι φωτογραφίες του όλοι μας καταλάβαμε ότι δεν ήταν Βρετανός….
adams33
Πολύ δραστήριο μέλος
Η adams33 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Μοντέλο. Έχει γράψει 1.891 μηνύματα.
Φρικτό φρικτό φρικτό. Εδώ και τώρα η Ευρώπη πρέπει να καθαριστεί. Και δεν είναι το πρώτο τέτοιου τύπου περιστατικό.
![]()
Νύχτα τρόμου στη Ρώμη για νεαρό ζευγάρι: Υποχρέωσαν 24χρονο να δει τον βιασμό της 18χρονης φίλης του
Τρεις Μαροκινοί συνελήφθησαν για τον ομαδικό βιασμό και τη ληστεία στο πάρκο Tor Tre Testewww.newsbeast.gr
Βιασμός 19χρονης στη Χαλκίδα .... την κρατούσαν και την κακοποιούσαν μπροστά σε σύντροφο
Το περιστατικο της Μανδρας που ο πιτσιρικας χτυπηθηκε αγρια και παρακολουθουσε τον βιασμο της φιλης ..
Αλλο στη Πατρα ,αλλο στη θηβα ...ακριβως τα ιδια ...στη ροδο υποθεση τοπαλουδη ...
Δεν διαφερουμε απο αυτους δυστυχώς ...Οταν ακομα στην Ελλαδα υπαρχουν Έλληνες που το μοριο τους ειναι μεσο επιβολής στη γυναικα δεν μπορουμε να εθελοτυφλουμε και στο δικο μας μεριδιο ...
Αναμεσα μας ειναι ,προσοχη,δεν εχει εθνικότητα η συγκεκριμένη πραξη ,η επιβολη ελεγχου και βιας μεσα απο την σεξουαλικη πραξη ειναι τελειως διαφορετικο ...
ultraviolence
Συντονιστής
Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 16.766 μηνύματα.
Μιας και είμαι ο καταλληλος για να μιλήσει περί Μαγκρέμπ (έχουμε πάααρα πολλούς στην χώρα που μένω λόγω ευκολίας στη γλώσσα) είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα.Ειδικά Μαροκινοί και Αλγερινοί, το μαχαίρωμα το έχουν για πλάκα, η ανθρώπινη ζωή δεν είναι τίποτα για αυτούς. Φοβερά βίαιοι.
Δεν θα πω τα "δεν είναι όλοι έτσι κτλ" γιατί προφανώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι εγκληματίες. Και συναδέλφους είχα χωρίς να έχω κανένα θέμα και στο σουπερμάρκετ υπαλλήλους να εξυπηρετούν και παντού.
Βάζω την τηλεόραση να παίζει κάθε μέρα και πολύ συχνά ακούω για μαχαίρια, κλοπές, βιασμούς, να σφάζονται αναμεταξύ τους (αυτό παίζει πολύ) κτλ. Είναι βαθιά στην κουλτούρα τους κάτι τέτοιο, ειδικά αν προέρχονται από χωριά της Αλγερίας και του Μαρόκο του νότου. Γκετοποιησαν την πρωτεύουσα, δυστυχώς. Τηρουμένων των αναλογιών, είναι σαν τους ρομα στην Ελλάδα aka γάμησε τα από προσαρμογή.
giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.914 μηνύματα.
Δεν έχει εθνικότητα, μόνο που οι βιασμοί σε όλη τη Δύση εκτοξεύτηκαν όταν εισήχθησαν μαζικώς οι αλλόφυλοι λαοί.Αναμεσα μας ειναι ,προσοχη,δεν εχει εθνικότητα η συγκεκριμένη πραξη ,η επιβολη ελεγχου και βιας μεσα απο την σεξουαλικη πραξη ειναι τελειως διαφορετικο ...
American Economist
Επιφανές μέλος
Μιας και είμαι ο καταλληλος για να μιλήσει περί Μαγκρέμπ (έχουμε πάααρα πολλούς στην χώρα που μένω λόγω ευκολίας στη γλώσσα) είναι δυστυχώς μια πραγματικότητα.
Δεν θα πω τα "δεν είναι όλοι έτσι κτλ" γιατί προφανώς δεν είναι όλοι οι άνθρωποι εγκληματίες. Και συναδέλφους είχα χωρίς να έχω κανένα θέμα και στο σουπερμάρκετ υπαλλήλους να εξυπηρετούν και παντού.
Βάζω την τηλεόραση να παίζει κάθε μέρα και πολύ συχνά ακούω για μαχαίρια, κλοπές, βιασμούς, να σφάζονται αναμεταξύ τους (αυτό παίζει πολύ) κτλ. Είναι βαθιά στην κουλτούρα τους κάτι τέτοιο, ειδικά αν προέρχονται από χωριά της Αλγερίας και του Μαρόκο του νότου. Γκετοποιησαν την πρωτεύουσα, δυστυχώς. Τηρουμένων των αναλογιών, είναι σαν τους ρομα στην Ελλάδα aka γάμησε τα από προσαρμογή.
Όταν είχα πάει στη Γαλλία (Παρίσι) πριν 8 χρόνια, είχα πραγματικά τρομάξει με την κατάσταση που είχα αντικρίσει τότε. Ολόκληρες περιοχές χωρίς να βλέπεις ούτε έναν Γάλλο στους δρόμους, τσαντίρια και άπειρα καταστήματα χωρίς καν Γαλλικές ταμπέλες απέξω, ενώ από θέμα καθαριότητας πραγματικά τρόμαξα. Από ένα σημείο και μετά αναρωτιόμουν αν ήμουν στην Γαλλία ή σε χώρα της Αφρικής. Σήμερα η Γαλλία έχει την υψηλότερη εγκληματικότητα σε όλη την Ευρώπη, υψηλότερη ακόμα και από το Μεξικό ως σύνολο. Πόλεις όπως η Marseille, περιοχές του Παρισιού, αλλά και διάφορες πόλεις σε όλη την Δυτική Ευρώπη, έχουν απλά χαθεί δυστυχώς.
Και δεν έχει να κάνει με ρατσισμό. Τα στοιχεία και τα γεγονότα μιλάνε από μόνα τους και δεν υπάρχει κανένα περιθώριο αμφισβήτησης.
American Economist
Επιφανές μέλος
Όχι ότι μου κάνει εντύπωση η εθνικότητα του δράστη.
www.iefimerida.gr
www.voria.gr
www.abc.net.au
Ουάσιγκτον: Ταυτοποιήθηκε ο Αφγανός δράστης που τραυμάτισε δύο Εθνοφρουρούς -Τρομοκρατική επίθεση λέει ο Τραμπ - iefimerida.gr
Ο ύποπτος που πυροβόλησε και τραυμάτισε σοβαρά δύο μέλη της Εθνοφρουράς κοντά στον Λευκό Οίκο την Τετάρτη είναι μετανάστης από το Αφγανιστάν, ο οποίος εισήλθε στις ΗΠΑ το 2021, αναφέρουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης.
Ουάσιγκτον: Πυροβόλησαν δύο μέλη της Εθνοφρουράς κοντά στον Λευκό Οίκο
«Το κτήνος που πυροβόλησε τους δύο εθνοφρουρούς θα πληρώσει πολύ ακριβά», έγραψε ο Τραμπ σε ανάρτηση στο Truth Social
US stops processing immigration requests from Afghan nationals
The decision comes hours after US President Donald Trump said he was confident the suspect behind the shooting of two National Guard soldiers in Washington was from Afghanistan.
American Economist
Επιφανές μέλος
Κάθε σοβαρή χώρα έπρεπε να κάνει το ίδιο.
www.skai.gr
Οι ΗΠΑ «παγώνουν» όλες τις αποφάσεις για άσυλο μετά τους πυροβολισμούς κατά μελών της Εθνοφρουράς
Σύμφωνα με το CBS, οι αρμόδιοι υπάλληλοι έλαβαν εντολή να απέχουν από την έγκριση ή απόρριψη αιτήσεων ασύλου που υποβλήθηκαν στην υπηρεσία για όλες τις εθνικότητες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 248 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- johnsala
- michaela888
- taketrance
- Paragontas7000
- Kate1914
- American Economist
- touvlo
- giannhs2001
- camil
- Sotiris 12
- Scandal
- charmander
- giorgos5002
- Unboxholics
- Hased Babis
- Unicex
- tsiprastheos5732
- Memetchi
- Kafkinos
- AggelikiGr
- Wonderkid
- Debugging_Demon
- Entropy24
- back2967
- Varus
- Dr. Gl. Luminous
- Nocturnal
- Sosstoss
- fortheloveofshizaya
- Rene2004
- vas 78
- DrizallahAryan
- Drscientist
- chester20080
- giannis06
- thenutritionist
- Searching
- foxypup
- bibliofagos
- gmoutzour
- Joji
- Highlander
- fmarulezkd
- BatGuin
- A350
- Κλημεντίνη
- GeorgePap2003
- kostas.samis
- rafaela11
- nimbus
- Libertus
- vasilis123321
- Spentys
- Jack of Spades
- ck_chrysiis
- physicscrazy
- Maximum
- synthnightingale
- phleidhs
- exotic xo
- Fernando_A
- Hecticism
- J.Cameron
- korlef
- Εριφύλη
- Queenara
- Nameless Ghoul
- mixaelaaa
- Luludaki
- AK-92
- kost28
- Antonia Alexandra
- Μήτσος10
- ROM32
- User2350
- epote
- Totreno
- AN.PA
- hirasawayui
- Maraki4you
- Alessandra Eliza
- Dark_kronos
- Indiana Jones
- New member
- Δροσουλίτης
- aggorf
- Human being
- Abiogenesis
- alexd99
- Shadowban
- Έλενα Παπαμακαριου
- Τodoroki
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- Ilma
- PinkButterfly
- Αντικειμενικός
- Dreamer_SW
- jj!
- skot
- Mt73
- SlimShady
- snowy
- Jimmy20
- Thundergirl
- Unseen skygge
- Loozen
- Mhtrogoal
- harry akritas
- ag97
- Satan Claus
- iGiannis
- don_vito
- allall1
- Μάρκος Βασίλης
- Εχέμυθη
- Earthquake
- fretoe
- Μαυρίκιος
- Dimitris2001
- Griff
- Anastasius4B
- Γατόπαρδος.
- Νηματολάγνος
- kogba
- Μαρία223
- Viedo
- Βλα
- εξ_άγγελος
- Έμμα
- CiNeFiL
- dimospap
- alexrami
- leo41
- Xristinaqui
- Ryuzaki
- kostas83
- iManosX13
- Cookie_Monster
- Angelina30
- grtt
- Dimitris13
- Anonyme
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool