giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.065 μηνύματα.

08-06-24

22:29
Που κολλάει η δημοκρατία με την αντίληψη του κάθε λαός να κάνει ο,τι θέλει εντός των εδαφών του; Εμείς οι δυτικοί είμαστε οι πεφωτισμένοι που θα εισβάλουμε στις χώρες τους και θα τους διδάσκουμε τι είναι σωστό και τι λάθος; Και εσύ δεν θες τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες αλλά βλέπω μια χαρά θες να τους βομβαρδίζουμε τις χώρες. Που θα πηγαίνει ο Πακιστανός, ο Ιρανός, ο Παλαιστίνιος, ο Λιβανέζος και ο Αφγανός που ονειρεύεσαι για ανθρωπιστικούς λόγους να πάμε να τους διαλυσουμε τις χώρες;Μια χαρα κολλαει.Απο τη μια μας το παιζεις δημοκρατικος...καθε κρατος να κανει οτι θελει..να μην επεμβαινουν αλλοι στο κρατος..αλλα στο κρατος που ΨΗΦΙΣΕ Ο ΚΑΘΕ ΛΑΟΣ θες ΝΑ ΕΠΕΜΒΑΙΝΕΙ Η ΚΑΘΕ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΙΚΗ/ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
Δεν περιμενα βεβαια να το συνδεσειε εσυ.Θα ζηταγα πολλα.
ΥΓ Πολεμος στον πλανητη ουτε για πλακα δεν θελω να γινει.Θελω εφοσον η δυση εμπλεκεται στα αλλα κρατη τουλαχιτον να το κανει εκει που οντως πρεπει/
Φτάνει με τις ανοησίες. Αν ο Πακιστανός δεν θέλει την Σαρία ας την πολεμήσει ο ίδιος, δική του είναι η χώρα του.
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

08-06-24

22:38
Να ενωθεις με τα δεσμα του γαμου με το ιντερνετ . Ολη η αληθεια στην αγκαλια σου .Δεν ζούμε επι ΠΑΣΟΚ πλέον. Υπάρχουν τα ιντερνετς και μπορούμε να ενημερωθούμε για τα πάντα.
Ναι μένω Γερμανία και μου τα λεει όλα αυτοπρόσωπος η Αγγελική.
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.349 μηνύματα.

08-06-24

22:52
Αχ τα έχω πεί χιλιάδες φορές, δεν ασχολούμαι μαζί τους πλέον.(κυρία αριστερή @amarelia, μπορείτε να συνεισφέρετε στην συζήτηση ?)
Εξάλλου κάθε 3 και λίγο ban για ρατσιστικά σχόλια είναι δεν περιμένω απαντήσεις κυριολεκτικά και μεταφορικά.
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.539 μηνύματα.

08-06-24

23:00
Ποιο ηθικοι και ανθρωπινοι ειναι οι τζιχαντιστες που θελουν την σαρια παρα οι μπλετριγωνουληδες που μαχονται υπερ της δημοκρατιας δηθενΠου κολλάει η δημοκρατία με την αντίληψη του κάθε λαός να κάνει ο,τι θέλει εντός των εδαφών του; Εμείς οι δυτικοί είμαστε οι πεφωτισμένοι που θα εισβάλουμε στις χώρες τους και θα τους διδάσκουμε τι είναι σωστό και τι λάθος; Και εσύ δεν θες τους ισλαμιστές λαθρομετανάστες αλλά βλέπω μια χαρά θες να τους βομβαρδίζουμε τις χώρες. Που θα πηγαίνει ο Πακιστανός, ο Ιρανός, ο Παλαιστίνιος, ο Λιβανέζος και ο Αφγανός που ονειρεύεσαι για ανθρωπιστικούς λόγους να πάμε να τους διαλυσουμε τις χώρες;
Φτάνει με τις ανοησίες. Αν ο Πακιστανός δεν θέλει την Σαρία ας την πολεμήσει ο ίδιος, δική του είναι η χώρα του.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

08-06-24

23:12
Τι μιμ είσαι και εσύ ρε φίλεΠοιο ηθικοι και ανθρωπινοι ειναι οι τζιχαντιστες που θελουν την σαρια παρα οι μπλετριγωνουληδες που μαχονται υπερ της δημοκρατιας δηθεν
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος
Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 531 μηνύματα.

08-06-24

23:13
Τι ειναι το μιμ ?Τι μιμ είσαι και εσύ ρε φίλε
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.308 μηνύματα.

08-06-24

23:14
Φώναξε και κανένα άλλο μπούμερ για ομαδικό μάθημα, δεν βγαίνω με ιδιαίτεραΤι ειναι το μιμ ?
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος

08-06-24

23:17
Κατσε να προσλαβω μεταφραστηΦώναξε και κανένα άλλο μπούμερ για ομαδικό μάθημα, δεν βγαίνω με ιδιαίτερα
nearos
Επιφανές μέλος
Ο Giorgos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών και επαγγέλλεται Χημικός. Έχει γράψει 9.539 μηνύματα.

08-06-24

23:18
Εχω ενα ανεκδοτο αδερφεΤι μιμ είσαι και εσύ ρε φίλε
Λογω του πληθωρισμου το εβραικο νομισμα αυξηθηκε κατα 21104%. Τα 271000 ειναι πλεον 6000000
KleinosBrekias
Δραστήριο μέλος

08-06-24

23:36
Αυριο οσοι ψηφισετε , να θυμαστε παρακαλω οχι σκουπιδια σε θαλασσες και ακτες
Guest 030894
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

08-06-24

23:45
ποιοι ειναι οι μπλετριγωνουληδες;Ποιο ηθικοι και ανθρωπινοι ειναι οι τζιχαντιστες που θελουν την σαρια παρα οι μπλετριγωνουληδες που μαχονται υπερ της δημοκρατιας δηθεν
Memetchi
Διάσημο μέλος

08-06-24

23:46
Σαν τους πόντους στους στη γιουρο ένα πράγμα δηλαδήΕχω ενα ανεκδοτο αδερφε
Λογω του πληθωρισμου το εβραικο νομισμα αυξηθηκε κατα 21104%. Τα 271000 ειναι πλεον 6000000
nearos
Επιφανές μέλος

08-06-24

23:48
ποιοι ειναι οι μπλετριγωνουληδες;
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.572 μηνύματα.

09-06-24

00:21
Αύριο ευρωεκλογές, αύριο πρέπει να δοθεί ισχυρό μήνυμα. Αφήστε τα ιντερνετικά και τις μλκίες και πηγαίνετε να ψηφίσετε. Θα σας λοιδορήσουν οι υποτακτικοί, οι προδότες και οι ισλαμολάτρες. Στα π..άρια σας, έχετε τον Θεό μαζί σας.
Φωτιά και τσεκούρι στους προσκυνημένους.
nearos
Επιφανές μέλος

09-06-24

00:25
Εγώ θα ψηφίσω σίγουρα.Αύριο ευρωεκλογές, αύριο πρέπει να δοθεί ισχυρό μήνυμα. Αφήστε τα ιντερνετικά και τις μλκίες και πηγαίνετε να ψηφίσετε. Θα σας λοιδορήσουν οι υποτακτικοί, οι προδότες και οι ισλαμολάτρες. Στα π..άρια σας, έχετε τον Θεό μαζί σας.
Δεν ειναι ευπρόσδεκτη εδω το κόμμα μου, αλλα ειναι το μονο που με εκφράζει και το μονο στο οποιο μπορω να οργανωθω λογω προσωπικων λογων. Αλλα θα ψηφισω αυτο που θέλω. Το μήνυμα που πρέπει να ακουστεί είναι οτι ο λαός της Ελλάδας δε θέλει τους προδότες της ΕΕ και της Ελλάδας. Παμε δυνατα.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.572 μηνύματα.

09-06-24

00:31
Εγώ θα ψηφίσω σίγουρα.
Δεν ειναι ευπρόσδεκτη εδω το κόμμα μου, αλλα ειναι το μονο που με εκφράζει και το μονο στο οποιο μπορω να οργανωθω λογω προσωπικων λογων. Αλλα θα ψηφισω αυτο που θέλω. Το μήνυμα που πρέπει να ακουστεί είναι οτι ο λαός της Ελλάδας δε θέλει τους προδότες της ΕΕ και της Ελλάδας. Παμε δυνατα.
nearos
Επιφανές μέλος

09-06-24

00:38
Αχ, ο υμνος του ΕΔΕΣ. Το τραγούδαγε ο παππούς μου, η μάνα μου, σπάγαμε τα παπάρια του πατέρα...Δεν είναι ΕΑΜ, αλλά καλό είναι. Άντε ρε πουλενάρα, πάνε και ψήφισε ό,τι θες και ο Θεός μαζί σου στην εγχείριση!
Κοιτα, το ΕΑΜ είναι πιο κοντά, χεχε. Χιλια ευχαριστώ για τις ευχές σου, να σε εχει ο θεος καλά
Κανένα κόμμα δεν ειναι μεμπτό (πλην της ανταρσύας)
Ψηφίζουμε όλοι. Οπως ελεγε ο θουκυδιδης, αυτος που δε συμμετέχει δεν ειναι φιλήσυχος, αλλα άχρηστος.
ilias90
Περιβόητο μέλος

09-06-24

00:40
Κι εγώ υπήρξα Κομμουνιστής κάποτε. Η ζωή κύκλους κάνει.Αχ, ο υμνος του ΕΔΕΣ. Το τραγούδαγε ο παππούς μου, η μάνα μου, σπάγαμε τα παπάρια του πατέρα...
Κοιτα, το ΕΑΜ είναι πιο κοντά, χεχε. Χιλια ευχαριστώ για τις ευχές σου, να σε εχει ο θεος καλά
Κανένα κόμμα δεν ειναι μεμπτό (πλην της ανταρσύας)
Ψηφίζουμε όλοι. Οπως ελεγε ο θουκυδιδης, αυτος που δε συμμετέχει δεν ειναι φιλήσυχος, αλλα άχρηστος.
nearos
Επιφανές μέλος

09-06-24

00:42
Exω γνωρίσει πάρα πολλούς κομμουνιστές χριστιανούς. Λενε η θρησκεία είναι το οπιο του λαού, αλλα γνωρίζουν ολοι οτι χρειάζεσαι τη θρησκεία, είτε αυτό είναι ως ολοκληρωτική πίστη, είτε ως μια αγκαλιά να σε περιφρουρήσει απο το αγνωστο, είτε ως ηθικό γνώμοναΚι εγώ υπήρξα Κομμουνιστής κάποτε. Η ζωή κύκλους κάνει.
ilias90
Περιβόητο μέλος

09-06-24

00:48
Έχουμε κι ένα κοινό οι Χριστιανοταλιμπάν, οι εθνικιστές, τα κομμούνια και άλλοι λοιποί που πιστεύουν σε τεστοστερονάτες ιδεολογίες. Τρώμε πόλεμο από τους νιχιλιστές, τους προοδευτικούς και τους φιλελεύθερους.Exω γνωρίσει πάρα πολλούς κομμουνιστές χριστιανούς. Λενε η θρησκεία είναι το οπιο του λαού, αλλα γνωρίζουν ολοι οτι χρειάζεσαι τη θρησκεία, είτε αυτό είναι ως ολοκληρωτική πίστη, είτε ως μια αγκαλιά να σε περιφρουρήσει απο το αγνωστο, είτε ως ηθικό γνώμονα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 223 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- touvlo
- A350
- back2967
- Paragontas7000
- johnsala
- taketrance
- American Economist
- giannhs2001
- Memetchi
- camil
- Kate1914
- chester20080
- Libertus
- charmander
- Scandal
- Wonderkid
- AggelikiGr
- Jack of Spades
- bibliofagos
- Reader
- ck_chrysiis
- Joji
- giorgos5002
- Hased Babis
- physicscrazy
- Maximum
- despoina13
- fmarulezkd
- Sosstoss
- Debugging_Demon
- vasilis123321
- synthnightingale
- phleidhs
- exotic xo
- Fernando_A
- Κλημεντίνη
- Hecticism
- J.Cameron
- GeorgePap2003
- korlef
- Εριφύλη
- Queenara
- Nameless Ghoul
- Dr. Gl. Luminous
- mixaelaaa
- Luludaki
- AK-92
- kost28
- Antonia Alexandra
- Μήτσος10
- ROM32
- User2350
- epote
- Totreno
- AN.PA
- hirasawayui
- Maraki4you
- rafaela11
- Alessandra Eliza
- Dark_kronos
- Indiana Jones
- gmoutzour
- New member
- Δροσουλίτης
- aggorf
- Human being
- Abiogenesis
- alexd99
- Shadowban
- Έλενα Παπαμακαριου
- Τodoroki
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- Ilma
- PinkButterfly
- Αντικειμενικός
- Dreamer_SW
- Unboxholics
- jj!
- skot
- Mt73
- SlimShady
- snowy
- Jimmy20
- Thundergirl
- Unseen skygge
- Loozen
- Mhtrogoal
- harry akritas
- ag97
- Satan Claus
- iGiannis
- don_vito
- allall1
- Μάρκος Βασίλης
- Εχέμυθη
- Earthquake
- fretoe
- Μαυρίκιος
- Dimitris2001
- Griff
- Anastasius4B
- Γατόπαρδος.
- Νηματολάγνος
- kogba
- Μαρία223
- Viedo
- Βλα
- εξ_άγγελος
- Έμμα
- CiNeFiL
- dimospap
- alexrami
- leo41
- Xristinaqui
- Ryuzaki
- kostas83
- iManosX13
- Cookie_Monster
- Angelina30
- grtt
- Dimitris13
- Anonyme
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.