Μα που το είδες το επιχείρημα και το κρίνεις κιόλας; Διατύπωσα κάποια θέση και προσπάθησα να την αιτιολογήσω με συλλογιστικές; Το θέλω το δικό μου και πάρα πολλών ακόμα ανθρώπων σου είπα. Τώρα, επιχειρήματα και λόγους για τους οποίους δεν θέλουμε να έρχονται στις χώρες μας έχουμε (και εγώ και άλλοι) γράψει πολλές φορές εδώ μέσα που καταντάει κουραστικό.
Και δεν χρειάζονται επιχειρήματα, οι άνθρωποι είναι κίνδυνος, πολλοί από αυτούς εγκληματούν και η κουλτούρα τους είναι απεχθής για εμάς. Να μείνουν στις χώρες τους ή να πάνε σε άλλες παρόμοιες με τις δικές τους (btw, ούτε εκεί τους θέλουν.) Και κάτι ακόμα, κάτι που λίγοι αριστεροί φαίνεται να έχουν αντιληφθεί (δεν είστε, άλλωστε, γνωστοί για την αντίληψή σας, σας αρέσουν τα παραμύθια):
Η ιδεολογική ηγεμονία της αριστεράς στην Ευρώπη πέφτει. Δεν ξέρω πόσα χρόνια θα κάνει για να πέσει τελείως, αλλά γκρεμίζεται. Ο πολύς κόσμος, η κρίσιμη μάζα δηλαδή που δεν είναι φανατικοί προς κάποια πολιτική κατεύθυνση, αρχίζει να σας μισεί. Οι λόγοι πολλοί, κάποιοι εκ των οποίων είναι ότι ασχολείστε 24/7 με λάθρο και λοάτκι και έχετε γράψει στα π@πάρια σας την πλειοψηφία. Στο συγκεκριμένο θέμα για το οποίο μιλάμε δε, ότι ακόμα και τώρα, που και η πλειοψηφία αγανάκτησε και ζητάει κλείσιμο συνόρων, λυσσάτε να μπουν οι εγκληματίες. Είστε υπόλογοι και ηθικοί αυτουργοί για τα εγκλήματά τους. Δεν θα το ξεχάσουμε ποτέ αυτό. Να το θυμάστε, όλοι σας.