Εδώ ο Μηταράκης τα έβαλε με τους Ροδίτες που δεν θέλουν ορκ... Τι άλλο θα δούμε; Είναι δυνατόν κάποιος που είναι κατά των λάθρο να ψηφίζει ΝΔ ακόμα; Αίσχος πια.
Πολλοί εξαρτώνται απο τη ΝΔ σε αυτή τη χώρα. Είτε αναξιοκρατικά βαλμένοι δημοσιοι υπάλληλοι ή και υπάλληλοι του ιδιωτικού που έχουν οδηγία απο τους εργοδότες να ψηφίζουν ΝΔ.
Τι θα είναι, Βαλντερ και Ηλίας90, Πούπι και Φώτης και λοιποι λογικοί άνθρωποι, που τα λέμε εδω ίσα φόρα παρτίδα και ρισκάρουμε την οποια επαγγελματική εξέλιξή μας στο χαμαιτυπείον για κράτος με όλους τους χαφιέδες των κομμάτων στο ίντερνετ;
Άλλοι μπορεί να έχουμε λιγα να δειξουμε, άλλοι περισσότερα, άλλοι τίποτα κι άλλοι τα πάντα, όμως στο τέλος μπορούμε να πουμε με όποιο ρίσκο, τα βροντάω όλα χάμω, παίρνω την αρίδα μου και γειά σας.
Αυτο δεν έχουν το περιθώριο να το κάνουν όλοι.
Και άντε έναν άνθρωπο με τα πτυχια του με τις ικανότητές του που μπηκε αξιοκρατικά στον ιδιωτικό ή στον δημοσιο τομεα, να τον καταλαβω γιατι να φοβηθει να σταμπαριστεί και να λέει "όλα καλά" αν και δεν συμφωνώ ούτε με αυτό καθόλου.
Αλλά για σκέψου, ανθρώπους που δεν τους κρατάει στη δουλειά τους τίποτε άλλο πέρα από την ψήφο τους.
Κάποια μέρα, πρέπει να κανουμε μια συζητηση. Θα εκπλαγείς, ότι κάποιων τα γαλόνια ειναι ακόμα μεγαλύτερα απ οσο δείχνουμε ότι τα χουμε. Και άλλων πολύ μικρότερα, αλλά αυτο δεν μας ενδιαφέρει στην παρούσα φάση.
Ξέρεις, το δε σε ψηφίζω και δεν δέχομαι και οποιοδήποτε περαιτέρω συσχετισμό με το κόμμα σου ή δεν δέχομαι να εργαστώ για την κολλεγιά σου, θέλει κότσια.
Πολύς κόσμος θα το κάνει γαργάρα. Βρε δεν πα να πνιγουν τα νησιά, εγω να ειμαι καλά θα σου πει.
Γι αυτο λεω και στο Γιάννη καμια φορά που ειναι τοσο ιδεολόγος -και καλά κάνει- αυτη η χώρα θα σας φάει μια μέρα με την ιδεολογία σας. Και σενα και μενα και άλλους.
Υπάρχει κόσμος που έχει στοιχηματίσει τη ζωή του στη ΝΔ, όλο του τον τροπο ζωής. Καταφέρεσαι εναντίον του κόμματος, θα ορμήξουν σα σκυλιά επάνω σου και θα σε φάνε και αυτοί.
Αυτά και το αφηνω εδω. Τα ρέστα μεταξυ μας.