Σου είπε το γιατί ο Βάλντερ (κι εσένα
@giannhs2001 .)
Είσαι μικρός ακόμα, όταν μεγαλώσεις και φύγεις από το θηλυκό σχολικό/ακαδημαϊκό περιβάλλον θα αντιληφθείς κάποια πράγματα για τη φύση της πραγματικότητας (και εγώ αργά τα κατάλαβα.)
Που είναι τα προφανή δηλαδή, ότι οι γυναίκες θέλουν έναν πραγματικό άντρα δίπλα τους, ηγετικό, αρρενωπό και κυριαρχικό. Γι' αυτό βλέπεις ότι τα «κακά παιδιά» έχουν πέραση. Συμβαίνει γιατί έχουν εκθηλυνθεί οι άντρες και όταν μία γυναίκα δεν μπορεί να βρει έναν σωστό άντρα θα βρει το υποκατάστατο είτε σε έναν αλήτη, είτε σε έναν φαλλοκράτη ισλαμιστή ξέρω' γω.
Ακόμα και οι φεμινίστριες ξενερώνουν κάποια στιγμή με έναν υποτακτικό άντρα δίπλα τους και ενώ δεν το καταλαβαίνουν ούτε οι ίδιες συνειδητά, θέλουν έναν άντρα που να είναι απλά... άντρας. Είναι γιατί συγκρούεται η γυναικεία φύση (σαν ασυνείδητο) με το συνειδητό που έχει διαμορφωθεί από το σύγχρονο αφήγημα του ότι τα φύλα δεν έχουν διακριτούς ρόλους και άλλα τέτοια παραμύθια.