Entropy24
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Entropy24 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 254 μηνύματα.

British Entitlement 2.0η Βρετανία έβαλε το πόδι της στον κώλο βγαίνοντας απο την ΕΕ, και τώρα βγάζει κόμπλεξ στα πρώτα εξιλαστήρια θύματα
χιλιοπαιγμένο το έργο, κουράστηκα νεξτ πλιζ με κάτι πιο ενδιαφέρον![]()
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.872 μηνύματα.

Η Βρετανια το αξιζε, αφου ο μεσος Βρετανος παει στην Ασια και σε χωρες τις Ανατολικης Ευρωπης για να κοροιδεψει 16-17 χρονες.
Η Βρετανία έκανε μεγάλο λάθος με το Brexit βασικά, με την τρόπο που το διαχειρίστηκε. Ενας από τους λόγους που η Βρετανία έφυγε από την Ε.Ε. ήταν η μαζική παράνομη μετανάστευση από τα υπόλοιπα κράτη μέλη, ειδικά την περίοδο 2015-2016 όπου βγήκε εκτός ελέγχου με 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες να μπαίνουν στην Ευρώπη.
Όμως, με το που βγήκε από την Ε.Ε. όχι μόνο δεν μειώθηκε η μετανάστευση, αλλά εκτινάχθηκε σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν επειδή η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρώπη την έκανε μη ελκυστικό προορισμό για Ευρωπαίους εργάτες και φοιτητές. Έτσι στην θέση των Ευρωπαίων μεταναστών ήρθαν μαζικά άτομα από τριτοκοσμικές χώρες όπου εκτός από αύξηση της εγκληματικότητας προκάλεσαν μια σειρά από κοινωνικά προβλήματα. Ομως, είναι πλέον αργά (θεωρώ για την Βρετανία). Το γεγονός ότι μεγάλες Αγγλικές πόλεις έχουν 30-35% Μουσουλμανικό πληθυσμό λέει πολλά για την κατάσταση της χώρας.
Όμως, με το που βγήκε από την Ε.Ε. όχι μόνο δεν μειώθηκε η μετανάστευση, αλλά εκτινάχθηκε σε ιστορικά υψηλά επίπεδα. Ο λόγος που έγινε αυτό ήταν επειδή η έξοδος της Βρετανίας από την Ευρώπη την έκανε μη ελκυστικό προορισμό για Ευρωπαίους εργάτες και φοιτητές. Έτσι στην θέση των Ευρωπαίων μεταναστών ήρθαν μαζικά άτομα από τριτοκοσμικές χώρες όπου εκτός από αύξηση της εγκληματικότητας προκάλεσαν μια σειρά από κοινωνικά προβλήματα. Ομως, είναι πλέον αργά (θεωρώ για την Βρετανία). Το γεγονός ότι μεγάλες Αγγλικές πόλεις έχουν 30-35% Μουσουλμανικό πληθυσμό λέει πολλά για την κατάσταση της χώρας.
Pyotr_Krasnov
Δραστήριο μέλος
Ο Pyotr_Krasnov αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 18 ετών. Έχει γράψει 696 μηνύματα.

Η Βρετανία έκανε μεγάλο λάθος με το Brexit βασικά, με την τρόπο που το διαχειρίστηκε. Ενας από τους λόγους που η Βρετανία έφυγε από την Ε.Ε. ήταν η μαζική παράνομη μετανάστευση από τα υπόλοιπα κράτη μέλη, ειδικά την περίοδο 2015-2016 όπου βγήκε εκτός ελέγχου με 2 εκατομμύρια λαθρομετανάστες να μπαίνουν στην Ευρώπη.
Κοιταξε, υπαρχει μια ευκαιρια ακομη. Ωστοσο, φαινεται αρκετα δυσκολη αν δεν υπαρξουν εκλογες συντομα. Αλλα απο οτι φαινεται οι επομενες εκλογες θα ειναι το 2029. Το reform party εχει δει μια τεραστια ανοδο, αλλα πιστευω απλως θα περιοριζε για το ποσους μεταναστες λαμβανει η χωρα καθε χρονο. Το θεμα ειναι πως η νεα γεννια αυτων των ανθρωπων, φαινεται να ειναι περισσοτερη εξετρεμιστικη καθως τι δεν εχω δει να λενε... Κριμα... Μακαρι να φτιαχτει ολο αυτο...
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 34.872 μηνύματα.

Κοιταξε, υπαρχει μια ευκαιρια ακομη. Ωστοσο, φαινεται αρκετα δυσκολη αν δεν υπαρξουν εκλογες συντομα. Αλλα απο οτι φαινεται οι επομενες εκλογες θα ειναι το 2029. Το reform party εχει δει μια τεραστια ανοδο, αλλα πιστευω απλως θα περιοριζε για το ποσους μεταναστες λαμβανει η χωρα καθε χρονο. Το θεμα ειναι πως η νεα γεννια αυτων των ανθρωπων, φαινεται να ειναι περισσοτερη εξετρεμιστικη καθως τι δεν εχω δει να λενε... Κριμα... Μακαρι να φτιαχτει ολο αυτο...
Δυστυχώς αν δεν δράσει συλλογικά η Ευρώπη απέναντι στην παράνομη μετανάστευση, δεν θα βρεθεί αποτελεσματική λύση. Σε όλες τις χώρες το 70% (κατά μέσο όρο) των πολιτών θέλει πιο αυστηρά μέτρα ενάντια στην μετανάστευση, καθώς όλοι ξέρουμε ότι η κατάσταση είναι εκτός ελέγχου. Μακάρι να βρεθεί λύση, αν και δεν είμαι αισιόδοξος να πω την αλήθεια.
Dreamweaver
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Competitive Racist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η. Έχει γράψει 1.905 μηνύματα.

Ναι, και με αυτο επέδειξες τι?τι λογικές συνεπαγωγές είναι αυτές ρε μαθηματικέ;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
σήμερα γνώρισα μια μαντάμ σουσού από τα δυτικά προάστια. Μου έλεγε λοιπον, πως το εγγόνι της το έστειλαν σε ιδιωτικό σχολείο, γιατί τα δημόσια γέμισαν πακιστανάκια. Και μου έλεγε, πως οι πακιστανοί την ανάγκασαν να πουλήσει το σπίτι στα Πατήσια, επειδή δεν άντεχε να τους βλέπει, μόλις άνοιγε την πόρτα της (καλά να πάθει). Και έπαιρνε το εγγόνι μακρυά απ τους μελαχροινούς επιβάτες, για να μην μυρίζει τον βρωμερό ιδρώτα τους.
Αχ βαχ! Μια βόλτα στην Αθήνα είναι μεγάλο σχολείο. Αντικρυζεις την ηλιθιότητα σε όλο το μεγαλείο της
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.561 μηνύματα.

Γιατι τι ευκαιρίες εχει αυτή η χώρα για τους «πάκηδες» ή δεν ξέρω κι εγω πως αλλιώς θα τους αποκαλέσετε και σε ποιούς άλλους θα αναφερθείτε.Οι πάκηδες με τις καλές σπουδές είναι στη Γερμανία, ΗΠΑ, Ολλανδία και Αγγλία.
Η χώρα είναι βάλτος χωρίς καμία προοπτική ούτε για Έλληνα ούτε για ξένο και σε αυτό δεν φταίει ο ξένος.
Σε άλλα νέα στην ανάγκη κι εσύ ο μορφωμένος με τα πτυχία που θεωρείσαι αυτόκλητα «ποιοτικός» και σκάλες θα πλύνεις και οικοδομή θα κάνεις και ξύλα θα κουβαλάς. Τίποτα δεν μας χωρίζει απο αυτούς τους ανθρώπους που η ζωή τους πέταξε σαν τα σκυλιά στην βιοπάλη.
Έχουμε πάρα πολλά κοινά μαζί τους καθώς προερχόμαστε απο μια χώρα που ανα πάσα στιγμή θα μας ξεβράσει σε αντίστοιχη μοίρα. Και ουέ κι αλίμονο αν σε υπολογίσουν οι ξένοι ως σκουπίδι οπως κάνετε εσείς με αυτούς τους χιλιοχτυπημένους απο τη μοίρα ανθρώπους χωρίς πατρίδα να τους χωρέσει
υ.γ. χθες περπατούσα τέρμα αφηρημένη στο δρόμο και πέρασα την διάβαση με κόκκινο και πήγε να με πατήσει ενας πακιστανός ντελιβεράς και άρχισε να μου ζητάει συγγνώμη και έπρεπε να τον παρακαλέσω να με ακούσει να του πω ποσο βόδι ήμουν που πέρασα ετσι την διάβαση χωρίς να κοιτάξω και πως φταίω. εκεί τους έχουμε φτάσει να νιώθουν άβολα στο πετσί τους να ζητάνε συγγνώμη που υπάρχουν , ένιωσα ολα τα κακά της μοίρας να με χτυπάνε για αυτόν
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.195 μηνύματα.

Και ουέ κι αλίμονο αν σε υπολογίσουν οι ξένοι ως σκουπίδι οπως κάνετε εσείς με αυτούς τους χιλιοχτυπημένους απο τη μοίρα ανθρώπους χωρίς πατρίδα να τους χωρέσει
Σε μεγάλο ποσοστό , από τον ίδιο εξαρτάται αν αντιμετωπιστεί σαν σκουπίδι ή όχι. Εσυ αν πας στις χώρες αυτές , όχι σαν σκουπίδι, αλλά χειρότερα από ζώο θα σε αντιμετωπίζουν .
Αυτές εδώ οι πατρίδες στην Ευρώπη, πόσο κόσμο να χωρέσουν δλδ, αυτό το έχουμε αναλογιστεί ; Όλα έχουν ένα όρια , και όλα μπορούν να εξαντληθούν.
amarelia
Διακεκριμένο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 7.561 μηνύματα.

όλη η πίτα έχει μοιραστεί στο 3% κι εμείς παλεύουμε και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για το ενα ξεροκόμματο που μας πέταξανΑυτές εδώ οι πατρίδες στην Ευρώπη, πόσο κόσμο να χωρέσουν δλδ, αυτό το έχουμε αναλογιστεί ; Όλα έχουν ένα όρια , και όλα μπορούν να εξαντληθούν.
ίσως αν συσπειρωθούμε, λέω εγώ, να πάρουμε και τα αλλα κομμάτια που μας αναλογούν, ίσως να μπορούμε να χωράμε άνετα όλοι
Γιατί αυτή είναι η όλη η ουσία, οι δισεκατομμύριούχοι μας τρώνε όλους τους πόρους κι εμείς οι -στον ήλιο μοίρα- μαλώνουμε μεταξύ μας για ενα κομμάτι σάπιο ψωμί
κι αυτή την στάση τους βολεύει να έχουμε γιαυτό και τη συντηρούν με κάθε μέσο (μίντια, μπάτσοι, πολιτικοί, τραγοπαπάδες)
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.906 μηνύματα.

υ.γ. χθες περπατούσα τέρμα αφηρημένη στο δρόμο και πέρασα την διάβαση με κόκκινο και πήγε να με πατήσει ενας πακιστανός ντελιβεράς και άρχισε να μου ζητάει συγγνώμη και έπρεπε να τον παρακαλέσω να με ακούσει να του πω ποσο βόδι ήμουν που πέρασα ετσι την διάβαση χωρίς να κοιτάξω και πως φταίω. εκεί τους έχουμε φτάσει να νιώθουν άβολα στο πετσί τους να ζητάνε συγγνώμη που υπάρχουν , ένιωσα ολα τα κακά της μοίρας να με χτυπάνε για αυτόν
Έχεις πάει ποτέ στο Πακιστάν; Έχεις ιδέα πώς θα σε αντιμετώπιζαν ως γυναίκα εκεί;

amarelia
Διακεκριμένο μέλος

αυτά τα επιχειρήματα του κώλου που λέτε να τα κάνω τι;Έχεις πάει ποτέ στο Πακιστάν; Έχεις ιδέα πώς θα σε αντιμετώπιζαν ως γυναίκα εκεί;![]()
Εγώ θα τους αντιμετωπίζω πάντα ως ισότιμους ανθρώπους κι ας με πετσόκοβαν στο Πακιστάν.
Εδώ αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν για μια καλύτερη μοίρα κι απο μένα θα την έχουν πάντα.
paskmak
Διάσημο μέλος
Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.195 μηνύματα.

όλη η πίτα έχει μοιραστεί στο 3% κι εμείς παλεύουμε και σκοτωνόμαστε μεταξύ μας για το ενα ξεροκόμματο που μας πέταξαν
ίσως αν συσπειρωθούμε, λέω εγώ, να πάρουμε και τα αλλα κομμάτια που μας αναλογούν, ίσως να μπορούμε να χωράμε άνετα όλοι
Γιατί αυτή είναι η όλη η ουσία, οι δισεκατομμύριούχοι μας τρώνε όλους τους πόρους κι εμείς οι -στον ήλιο μοίρα- μαλώνουμε μεταξύ μας για ενα κομμάτι σάπιο ψωμί
κι αυτή την στάση τους βολεύει να έχουμε γιαυτό και τη συντηρούν με κάθε μέσο (μίντια, μπάτσοι, πολιτικοί, τραγοπαπάδες)
Αν μπορείς να τα βάλεις με τα διάφορα λόμπι καν το.
Δεν έχει να κανει τπτ με συλλογικότητες και με ξεσηκωμούς . Μ αυτά τα μέτρα στον Μεσαίωνα ίσως πετύχαινες κάποια αλλαγή.
Σήμερα , η εξουσία είναι πολυδιάστατη: πολιτική, οικονομική και κυρίως συνειδησιακή ( προπαγάνδα κοκ).
Μόλις βλέπουν τα λόμπι ότι το ρεύμα αλλάζει , αναπροσαρμόζονται, τσοντάρουν στα κατάλληλα σημεία δις και όλα συνεχίζουν όπως πάντα (ίσως με άλλο ιδεολογικό χρώμα, αλλά στην ουσία καμία αλλαγή). Μια λερναία Ύδρα που δεν μπορείς να την καταβάλλεις με κανέναν τρόπο. Ίσως μόνο με ολοκληρωτική καταστροφή ( ολοκληρωτικός πόλεμος , πυρηνικά κοκ), κάτι το οποίο ακόμα και αυτό αυτοί το ελέγχουν.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
αυτά τα επιχειρήματα του κώλου που λέτε να τα κάνω τι;
Εγώ θα τους αντιμετωπίζω πάντα ως ισότιμους ανθρώπους κι ας με πετσόκοβαν στο Πακιστάν.
Εδώ αυτοί οι άνθρωποι ήρθαν για μια καλύτερη μοίρα κι απο μένα θα την έχουν πάντα.
Ο αδύναμος εξελικτικά πάντα βρισκόταν σε δυσχέρεια και εξαλειφόταν .
Αν εσένα δεν σ ενδιαφέρει αν αφανιστείς ή όχι , αυτό δεν σημαίνει ότι ισχύει και για τους υπόλοιπους μας ( που έχουμε σώας τα φρένας μας και την εξελικτική κοινωνική μας επιβίωση ως ανώτατο αγαθο).
American Economist
Επιφανές μέλος

Ήρθε για μια καλύτερη ζωή...
www.protothema.gr

Γαλλία: Νεκρός από σφαίρες αστυνομικών άνδρας που μαχαίρωσε πέντε ανθρώπους στη Μασσαλία – Δείτε βίντεο
Αποκλείστηκε η περιοχή στο κέντρο της πόλης
Rene2004
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Rene2004 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 130 μηνύματα.

Εγώ κατάγομαι από μια επαρχιακή πόλη.Αυτο που παρατήρησα και στο πρώτο κύμα μεταναστών,αλλά ιδίως τώρα είναι ότι οι περισσότεροι είναι άνδρες 20+.Πολλοί από αυτούς κυκλοφορούν με ποδήλατα, ενώ η δομή τους είναι λίγο έξω από την πόλη.Στο πρώτο κύμα ξέρω ότι αυτοί κυκλοφορουσαν με ποδήλατα συμμαθητών μου.Τοτε ήμουν κάπου στο γυμνάσιο νομίζω και από όσο ξέρω δεν μπορούσαν να τους κάνουν τίποτα, καθώς είχαν άσυλο.Τους πήγαινε φαγητό ο στρατός τότε και δεν τους άρεσε και αναγκάζονταν και μαγείρευαν κάτι άλλο.Παλι βλέπω ότι κυκλοφορούν διάφοροι με ποδήλατα.Δεν ξέρω που θα πάει η κατάσταση, αλλά άκουσα ότι σε ένα από τα πιο κεντρικά σημεία της πόλης, προσπάθησαν να παρενοχλησουν κοπέλες 17-18 χρονών.Ευτυχως έτυχε να έχει αστυνομία σε κοντινό σημείο και επενέβη.Πλεον, φοβάσαι να κυκλοφορήσεις το βράδυ.Αυτα,τα είχα πει παλιότερα και είχα ακούσει διάφορα.Συγγνωμη,αλλά και έχω λόγο να φοβάμαι να κυκλοφορήσω μόνη και δεν θεωρώ ότι είμαι προκατειλημμένη.Για μένα ένα μεγάλο ποσοστό δεν είναι πρόσφυγες,αλλά λαθρομετανάστες.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 1 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 240 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Pyotr_Krasnov
- American Economist
- taketrance
- Kate1914
- Rene2004
- giannhs2001
- AggelikiGr
- charmander
- Wonderkid
- Entropy24
- touvlo
- johnsala
- Paragontas7000
- giorgos5002
- Scandal
- camil
- Drscientist
- vas 78
- Memetchi
- thenutritionist
- back2967
- Searching
- Unboxholics
- foxypup
- bibliofagos
- Dr. Gl. Luminous
- gmoutzour
- chester20080
- Joji
- Hased Babis
- Highlander
- Reader
- fmarulezkd
- BatGuin
- A350
- Varus
- Κλημεντίνη
- GeorgePap2003
- kostas.samis
- rafaela11
- nimbus
- hihat1
- Libertus
- vasilis123321
- Spentys
- Jack of Spades
- ck_chrysiis
- physicscrazy
- Maximum
- Sosstoss
- Debugging_Demon
- synthnightingale
- phleidhs
- exotic xo
- Fernando_A
- Hecticism
- J.Cameron
- korlef
- Εριφύλη
- Queenara
- Nameless Ghoul
- mixaelaaa
- Luludaki
- AK-92
- kost28
- Antonia Alexandra
- Μήτσος10
- ROM32
- User2350
- epote
- Totreno
- AN.PA
- hirasawayui
- Maraki4you
- Alessandra Eliza
- Dark_kronos
- Indiana Jones
- New member
- Δροσουλίτης
- aggorf
- Human being
- Abiogenesis
- alexd99
- Shadowban
- Έλενα Παπαμακαριου
- Τodoroki
- tsiobieman
- ΘανάσοςG4
- Ilma
- PinkButterfly
- Αντικειμενικός
- Dreamer_SW
- jj!
- skot
- Mt73
- SlimShady
- snowy
- Jimmy20
- Thundergirl
- Unseen skygge
- Loozen
- Mhtrogoal
- harry akritas
- ag97
- Satan Claus
- iGiannis
- don_vito
- allall1
- Μάρκος Βασίλης
- Εχέμυθη
- Earthquake
- fretoe
- Μαυρίκιος
- Dimitris2001
- Griff
- Anastasius4B
- Γατόπαρδος.
- Νηματολάγνος
- kogba
- Μαρία223
- Viedo
- Βλα
- εξ_άγγελος
- Έμμα
- CiNeFiL
- dimospap
- alexrami
- leo41
- Xristinaqui
- Ryuzaki
- kostas83
- iManosX13
- Cookie_Monster
- Angelina30
- grtt
- Dimitris13
- Anonyme
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.