Μεταναστευτικό - Προσφυγικό ζήτημα

Ναι όμως Γιάννη δεν έχουμε ακούσει ποτέ Ισραηλινό να έκανε κάτι αντίστοιχο. Βοηθάμε τους ταλαίπωρους Παλαιστηνίους αλλά τρώμε και μαχαιριές και δεν μιλάμε. Κάτι παρόμοιον να θυμίσω και για τους Αφγανούς ενώ την ίδια ώρα το Αφγανιστάν πριν χρόνια βομβαρδιζόταν από τους κακούς Αμερικάνους (όλες τις φυλές του κόσμου). :/:
Οι Ισραηλινοί δεν κάνουν τέτοια εγκλήματα στη Δύση, κάνουν μακράν χειρότερα και πιο κεκαλυμμένα. Αυτά τα εγκλήματα τα κάνουν στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη.

Οι Ισραηλινοί δεν κάνουν τέτοια εγκλήματα στη Δύση, κάνουν μακράν χειρότερα και πιο κεκαλυμμένα. Αυτά τα εγκλήματα τα κάνουν στη Γάζα και στη Δυτική Όχθη.

Όμως οι φιλήσυχοι Παλαιστίνιοι, Αφγανοί κτλ, τι ακριβώς θέλουν να αποδείξουν ερχόμενοι σε μια άλλη χώρα κάνοντας τέτοιες επιθέσεις σε αθώους ανθρώπους;

Γιάννη επειδή έχω ζήσει χρόνια στο εξωτερικό, είδα ότι συνήθως σε όσους δείχνουμε μια μονομερή αλληλεγγύη (με ή χωρίς κομματική σπέκουλα) συνήθως δεν σέβονται αυτή την αρετή. Αν πας μια βόλτα στη Γερμανία, Σουηδία, Ολλανδία, κτλ, θα δεις ότι οι δημόσιοι χώροι είναι βρώμικοι όπως και τα μέσα μαζικής μεταφοράς. Ο λόγος δεν είναι τόσο οι «αλκοολικοί» που όντως είναι σε μεγάλο βαθμό ορατοί από τις 8 το πρωί να σέρνονται στο πεζοδρόμιο και οι περαστικοί να κάνουν άλματα, όσο ότι οι υποδομές έχουν διαλυθεί από αρκετούς μουσουλμανικής καταγωγής εμπόλεμων περιοχών. Δεν ομαδοποιώ τους μουσουλμάνους επειδή έχω γνωρίσει Ινδονήσιους μουσουλμάνους και δεν έχουν καμία σχέση με τους μουσουλμάνους της μεσογείου. Επίσης οι Ινδονήσιοι και οι Μαλαισιανοί είναι αρκετά ευγενικοί, τίμιοι και εργατικοί στην ξένη χώρα που πάνε να εργαστούν. Αντιθέτως βλέπεις Σύριους, Αφγανούς, Σομαλούς, κτλ, 11 το βράδυ να μπαίνουν στο τρένο και να πατάνε πάνω στα καθίσματα, να φτύνουν, να αδειάζουν μπουκάλια πάνω στα καθίσματα, να φωνάζουν μιλώντας μια διάλεκτο δική τους (αραβο-γερμανικά, ολλανδικά κτλ) σε σημείο που οι λιγοστοί επιβάτες από το βαγόνι να επιλέγουν να κάθονται προς την έξοδο ή να αλλάζουν βαγόνι στην πρώτη στάση για λόγους ασφάλειας. Αυτή την εικόνα την έχω ζήσει συχνά. Αναγκαζόμουν να αλλάζω βαγόνι. Την άλλη φορά μπήκε ένας μαύρος άνδρας με ένα σαρίκι στο κεφάλι του και έσπασε ένα μπουκάλι πάνω στη τζαμαρία της εισόδου.

Υπήρχε αλληλεγγύη από τους ... αριστερούς Έλληνες φαντάζομαι. ;)

:beachball:

Θύμα σεξουαλικής κακοποίησης από 26χρονο Παλαιστίνιο, τον οποίο γνώρισε μέσω διαδικτύου, κατήγγειλε ότι έπεσε ένας 16χρονος στη Θεσσαλονίκη.

Θέλω πάντα να είμαι με τα θύματα (ανεξαρτήτως φύλου και σεξουαλικότητας) όμως έχω αρχίσει να αναπτύσσω μια απάθεια προς όλους και όλες που μπλέκουν με τέτοιους και εν τέλει καταλήγουν σε δύσκολες καταστάσεις. Με θύμισε μια λευκή Αμερικανίδα που είχε βγει φωτο με το μαύρο αγόρι της με λεζάντα "λευκοί alt-righters σε λίγα χρόνια η φυλή σας δεν θα υπάρχει και φροντίζω για αυτό". Η επόμενη φορά που έγινε viral αυτή η γυναίκα ήταν σε φωτογραφία της να είναι σακατεμένη.

Για κάποιον λόγο όλοι αυτοί γκετοποιούνται και είναι στο περιθώριο όλων των δυτικών αστικών κέντρων. Πολύ απλά, δεν ταιριάζουν στις high trust κοινωνίες των Ευρωπαίων. Υπάρχουν αμέτρητα περιστατικά (ειδικά τα μαθήματα από τα κοινωνικά προβλήματα των πολυφυλετικών ΗΠΑ θα έπρεπε να αρκούν από μόνα τους) που ξεπερνάνε πια το στάδιο των απλών συμπτώσεων ή στερεοτύπων και θα έπρεπε να έχουν νουθετήσει τους Ευρωπαίους.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Back