Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

20-03-25

15:10
Είναι το "ταξίδι" που μετράει?η ο προορισμός Η και τα δύο, η ανάλογα την περίπτωση αλλάζετε γνώμη?
(Μεταφορικά και κυριολεκτικά το ταξίδι)
Γειά σαςςςςςςς εννοείτε επιστρέφω μπερδεμένη αχαχαχαχαχα ...
Θέλω να δω στατιστικά παρακαλώ

***μου λείψατε ***
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Θέλω να δω στατιστικά παρακαλώ

***μου λείψατε ***
dum dum boy
Διάσημο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.650 μηνύματα.

20-03-25

16:19
η παρέα
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.192 μηνύματα.

20-03-25

17:00
Μιλάμε για ένα ταξίδι συναισθηματικής-ερωτικής φύσεως;
Κι αν ναι, γιατί όχι όλα; Και το ταξίδι και ο προορισμός ταυτόχρονα.
Συνηθίσαμε να δαιμονοποιούμε τον προορισμό σε μια δυτικότροπη κοινωνία που δοξάζει τη στιγμιαία αφοσίωση και καταλήξαμε να μεγαλουργεί η θέλησή μας επάνω στα του ταξιδίου.
Κι αν τελειώσει το ταξίδι με τον προορισμό να κρέμεται μακριά απο το άγγιγμά μας πλέον ως όνειρο απατηλό, πχ σε μια περίπτωση χωρισμού, είναι λες και μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου να πουμε ότι "δόξα τω Θεω, ταξιδέψαμε όσο ταξιδέψαμε μαζί, μου αρκεί που το έζησα, το ταξίδι ειχε σημασία" κι άλλα τέτοια να χρυσώνουμε το χάπι.
Όχι, έχει σημασία και ο προορισμός. Μη σου πω και μεγαλύτερη, γιατί ο προορισμός ειναι το όνειρο, ο στόχος, ο σκοπός. Το ταξίδι ειναι ο τρόπος που θα φτάσεις στον τόπο-προορισμό.
Αν εγω θέλω να αγοράσω μια σοκολάτα απο το περίπτερο και κανω μονο τα 100 μετρα αποσταση και γυρίσω πριν παω καν στο περίπτερο, θα ειμαι πραγματικά χορτασμένος από σοκολάτα και θα χω γλυκαθεί; Οχι.
Αλλα την ωρα που θα παω να παρω τη σοκολάτα και θα γυρισω στο σπιτι, θα την ξετυλίξω και θα την χαρώ κομμάτι κομμάτι, θα πω "αξιζε που περπάτησα τόσο για να ρθω να σε αγοράσω γλυκιά μου, μιαμ μιαμ".
Συνηθίσαμε να δαιμονοποιούμε τον προορισμό σε μια δυτικότροπη κοινωνία που δοξάζει τη στιγμιαία αφοσίωση και καταλήξαμε να μεγαλουργεί η θέλησή μας επάνω στα του ταξιδίου.
Κι αν τελειώσει το ταξίδι με τον προορισμό να κρέμεται μακριά απο το άγγιγμά μας πλέον ως όνειρο απατηλό, πχ σε μια περίπτωση χωρισμού, είναι λες και μας έχουν κάνει πλύση εγκεφάλου να πουμε ότι "δόξα τω Θεω, ταξιδέψαμε όσο ταξιδέψαμε μαζί, μου αρκεί που το έζησα, το ταξίδι ειχε σημασία" κι άλλα τέτοια να χρυσώνουμε το χάπι.
Όχι, έχει σημασία και ο προορισμός. Μη σου πω και μεγαλύτερη, γιατί ο προορισμός ειναι το όνειρο, ο στόχος, ο σκοπός. Το ταξίδι ειναι ο τρόπος που θα φτάσεις στον τόπο-προορισμό.
Αν εγω θέλω να αγοράσω μια σοκολάτα απο το περίπτερο και κανω μονο τα 100 μετρα αποσταση και γυρίσω πριν παω καν στο περίπτερο, θα ειμαι πραγματικά χορτασμένος από σοκολάτα και θα χω γλυκαθεί; Οχι.
Αλλα την ωρα που θα παω να παρω τη σοκολάτα και θα γυρισω στο σπιτι, θα την ξετυλίξω και θα την χαρώ κομμάτι κομμάτι, θα πω "αξιζε που περπάτησα τόσο για να ρθω να σε αγοράσω γλυκιά μου, μιαμ μιαμ".
glayki
Περιβόητο μέλος
Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 6.444 μηνύματα.

20-03-25

18:44
Μεταφορικά και κυριολεκτικά μου αρέσει η έξαψη της " Διαδρομής " προς τον προορισμό, χωρίς αυτήν θα ήταν μισή η απόλαυση. Ασε που στο ταξίδι προς τον "προορισμό "έχω κάνει τις καλύτερες ενδοσκοπησεις .
amarelia
Περιβόητο μέλος
Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.

20-03-25

18:46
η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως όσο περισσότερο απολαμβάνεις τη διαδρομή τόσο πιο αδιάφορος σου φαίνεται ο προορισμός οταν φτάσεις
rafaela11
Περιβόητο μέλος
Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

20-03-25

19:09
Μαλακα που είσαι εσύΕίναι το "ταξίδι" που μετράει?η ο προορισμός Η και τα δύο, η ανάλογα την περίπτωση αλλάζετε γνώμη?
Θέλω να δω στατιστικά παρακαλώ![]()
***μου λείψατε ***
το ταξίδι εννοειταιιιιιιι
ολόκληρη ταινία έχει βγει με αυτό που την αγαπώ πάρα πολύ μα πάρα πολύ και την προτείνω σε όλους :
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.515 μηνύματα.

22-03-25

08:05
Πολύ θα συμφωνήσωΜιλάμε για ένα ταξίδι συναισθηματικής-ερωτικής φύσεως;

Εκείνη την μέρα δεν μπορούσα αποφασίσω για το τι με εκφράζει περισσότερο..
ειχα μια κουβεντα σύντομη σχετικά με την αγάπη κ τις τοξικές σχέσεις ξέρετε αυτές που το άγχος και η έλλειψη σιγουριάς επικρατεί, εκείνες που σε κάνουν να αμφιβάλλεις για τα πάντα στο τέλος , από τις οποίες όλοι φεύγουμε τελικά,
με δύο άντρες 35 κ 30 χρονων και οι δυο είπαν πως παρ όλο που βγήκαν από δύο μακροχρόνιες τέτοιες σχέσεις.. πιστεύουν πως το κυνήγι μετράει... και πως αν και ψάχνουν την αγάπη.. το κυνήγι επιθυμούν,
Και απάντησα..οκ..σωστά... αλλα θελει να υπαρχει κάποια κατεύθυνση ..κυνήγι μεν αλλά προς κάποια κατεύθυνση..
Γιατί θα πας εκεί που κοιτάς..οπότε πρέπει να προσέχεις που κοιτάς, ώστε να μην πας όπου να ναι ..
Δεν συμφωνήσανε.
Αρχισα να το σκέφτομαι.
έπεσα πάνω σε αυτό το ποστ (το βλέπετε στην φωτο κατω )
Κάποιος είπε :- δεν είναι εκδρομή..κάπου πρέπει να φτάσεις...
Κάποιος άλλος είπε- δεν αγοράζεις ένα εισιτήριο χωρίς να ξέρεις που θέλεις να πας.. ,δεν παραγγέλνεις το φαγητό σου σε ένα εστιατόριο χωρίς το μενού, δεν καλεις Uber χωρίς να ξέρεις που θέλεις να πας..
Κάποιος άλλος ειπε: μα κάποιοι το κάνουν..
.
Και όντως συμφωνώ, μα... υπάρχει ενα
Μα... για εμένα τουλάχιστον
Μια κοπέλα είπε πολύ σοφά:- το ταξίδι.. γιατί έτσι και αλλιώς φτάνεις κάπου τελικα .. θα φτάσεις κάπου θέλεις δεν θέλεις...
Και στο ταξίδι θα συναναστραφεις με ανθρώπους.. θα δεις μέρη.. που θα σε πάνε κάπου.. σε έναν προορισμό..
Έτσι κι αλλιώς..
Μπορεί να μην έχεις τον ίδιο συνοδηπορο με τον οποιο ξεκίνησες.. αλλα θα έχεις άλλον η άλλους και θα έχεις φτάσει κάπου.
Νομίζω πολύ μου έκανε αυτή η απάντηση.
Φτάνουμε κάπου.. και σωματικά και ψυχικά.. το σώμα μας είναι σε άλλο μέρος.. και ψυχικά έχουμε προχωρήσει.. μάθει κάτι καινούργιο πάρει κάτι καινούργιο.. οπότε είμαστε σε άλλον προορισμό θέλουμε δεν θέλουμε
Αλλά εξίσου σημαντικός είναι ο προορισμός για εμένα γιατί όταν τελικά φτάσεις.. είτε είναι τόπος.. είτε είναι άνθρωπος σχέση.. μπορείς να κάνεις τα πάντα εκεί.. να εξερευνήσεις κάθε γωνίτσα. Να μοιραστείς και να φτιάξεις αναμνήσεις.
Σαν να χωριζομαστε σε δύο κατηγορίες όλοι οι άνθρωποι , εκείνους που θέλουν να φτιάξουν αναμνήσεις και πχ να θέλουν να ξαναεπισκευτουν έναν τόπο που τους άρεσε και να δημιουργήσουν τις συνθήκες
και εκείνους που απλώς αρέσκονται στο να εξερευνούν χωρίς να κρατάνε τίποτα για αυτούς απλώς μια ανάμνηση
Χαχαχα οι τουρίστες και οι επισκέπτες.. αυτό μου θυμίζει αυτό.. έχει διαφορά μας μάθανε στην σχολή το πως διαχωρίζονται, ανάλογα με την χρονική διάρκεια διαμονής σε έναν τόπο για παράδειγμα.

η εμπειρία μου μου έχει δείξει πως όσο περισσότερο απολαμβάνεις τη διαδρομή τόσο πιο αδιάφορος σου φαίνεται ο προορισμός οταν φτάσεις
Τρομαχτικό
...θα ήταν αυτό αν συνέβαινε...
Άλλο η διαδρομή και άλλο ο προορισμός..
Άλλη γλυκά του πρώτου άλλη η γλυκά του δεύτερου..Όχι???

Πολύ όμορφη η ταινία συμφωνώ...Μαλακα που είσαι εσύ
το ταξίδι εννοειταιιιιιιι
ολόκληρη ταινία έχει βγει με αυτό που την αγαπώ πάρα πολύ μα πάρα πολύ και την προτείνω σε όλους :
Αχ θα σς τα πω , χαμός.. τώρα είμαστε μετά από όλους τους σεισμούς Μεταφορικά και κυριολεκτικά χαχαχα και είμαι έτοιμη να μείνω

Συνημμένα
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

22-03-25

08:48
Νομίζω στο μυαλό μου το ταξίδι πρέπει να τελειώσει σύντομα έχει μια μικρή διάρκεια..ενώ στον προορισμό μένεις όσο θέλεις..
Έτσι το νιώθω
@Valder μου ,εγώ θα έτρωγα και λίγη σοκολάτα στον δρόμο μέχρι το σπίτι αχαχαχα
Έτσι το νιώθω
@Valder μου ,εγώ θα έτρωγα και λίγη σοκολάτα στον δρόμο μέχρι το σπίτι αχαχαχα
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος

22-03-25

09:43
Συγκεντρώνεσαι στο ταξίδι όσο ταξιδεύεις και συγκεντρωνεσαι στον προορισμό όταν φτάσεις κάπου... κάπως ετσι
Ο 16χρονος γιος μου μόλις ειπε:
το ταξίδι βέβαια
Ο προορισμός ειναι μια καπιταλιστικη συνωμοσία των βενζινάδικων και των ιδιοκτητών των πετρελαιοπηγων για να βγάλουν χρήματα και να εκμεταλλευτει τον μέσο προλεταριάτο (πλάκα κάνει) η όχι????
ΥΓ πάμε να πάρουμε την Πόλη
Χαχαχα
Ο 16χρονος γιος μου μόλις ειπε:
το ταξίδι βέβαια
Ο προορισμός ειναι μια καπιταλιστικη συνωμοσία των βενζινάδικων και των ιδιοκτητών των πετρελαιοπηγων για να βγάλουν χρήματα και να εκμεταλλευτει τον μέσο προλεταριάτο (πλάκα κάνει) η όχι????
ΥΓ πάμε να πάρουμε την Πόλη
Χαχαχα

Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

22-03-25

14:12
Ποιο ταξίδι και ποιος προορισμος μάνα μου... Βρέθηκαμε στα βράχια

Giorgkalo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο Giorgkalo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 201 μηνύματα.

05-04-25

23:22
Εγω απο οτι θυμαμαι κ το σκεφτομουν παλι τυχαια πριν κατι μερες πριν δω αυτο εδω το ποστ...ειναι οτι στην Α γυμν. Στο μαθημα της οδυσειας αυτο ειχε μπει σαν ερωτημα καπου...
Τοτε ειχα απαντησει τον προορισμο...ηταν λαθος ομως...Τωρα απαντησα παλι τον προορισμο γτ για μενα νμζ αυτος ειναι ο στοχος με οτι συνεπειες προκυψουν,
Οτι καλα κ κακα βρεθουν στο ταξιδι σου...
Το ταξιδι ηταν σωστο γιατι λενε μετραει πως τα περασες ολα κ τι πηρες απο αυτο κλπ...
Αλλα ο προορισμος ειναι ο στοχος που πρεπει να μην ξεχασεις ποτε ανεξαρτητα το πως ηταν το ταξιδι σου...
Τοτε ειχα απαντησει τον προορισμο...ηταν λαθος ομως...Τωρα απαντησα παλι τον προορισμο γτ για μενα νμζ αυτος ειναι ο στοχος με οτι συνεπειες προκυψουν,
Οτι καλα κ κακα βρεθουν στο ταξιδι σου...
Το ταξιδι ηταν σωστο γιατι λενε μετραει πως τα περασες ολα κ τι πηρες απο αυτο κλπ...
Αλλα ο προορισμος ειναι ο στοχος που πρεπει να μην ξεχασεις ποτε ανεξαρτητα το πως ηταν το ταξιδι σου...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 48 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.