Dias
Επιφανές μέλος
Ο Dias αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φυσικός. Έχει γράψει 10.315 μηνύματα.

17-11-24

18:40
ΕγΩ θα πάρω τα 30 αργύρια ! !
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.083 μηνύματα.

17-11-24

18:42
Τίμια προσφορούλα θεωρώ. Ποιον γνωστό έχεις στην κυβέρνηση να τους το σπρώξουμε ;![]()
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

17-11-24

18:48
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...
Και εκεί 30.000 ήταν ; Σημαδειακό τελικά.
Η ζωή μιμείται την τέχνη

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 23 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 22.037 μηνύματα.

17-11-24

19:11
Πάντως είναι απίστευτο πως αντικειμενικά, διάφοροι τυχαίοι του διαδικτύου έχουν κάνει τρομερά όμορφα λογότυπα για το μετρό (αυτά που περιέχουν και τον λευκό Πύργο είναι τα αγαπημένα μου) και οι υπεύθυνοι επαγγελματίες που πληρώθηκαν για αυτό έκαναν ένα τόσο άχαρο και ακαλαίσθητο λογότυπο. Το σημαιοστόλιζαν κιόλας με λόγια οι κυβερνητικοί παράγοντες πως συνδέει το Βυζάντιο και την ευρύτερη πολιτιστική κληρονομιά της πόλης. Που σκατά είδαν το Βυζάντιο και τον τοπικό πολιτισμό σε αυτό το ακαλαίσθητο "μ" είναι πραγματικά άξιο απορίας. Έχω καθίσει και δέκα λεπτά να το κοιτάω προσπαθώντας ως ιστορικός να το κατανοήσω βαθύτερα το νόημα του τι ήθελε να πει ο καλλιτέχνης.
nPb
Επιφανές μέλος
Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μαθηματικός και μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 22.586 μηνύματα.

17-11-24

19:13
H πατάτα που έγινε είναι ότι δεν κατοχυρώθηκε ένα λογότυπο για όλα τα μετρό της χώρας όπως συμβαίνει σε άλλες χώρες. Στη Γερμανία ή στην Αυστρία έχουν το ίδιο γράμμα U με το χρώμμα μπλε.
fockos
Επιφανές μέλος
Ο fockos αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Νευρολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15.204 μηνύματα.

17-11-24

19:18
To logo εμένα μου αρέσει αρκετά του μετρό
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

17-11-24

19:22
Είναι το μόνο με μικρό ελληνικό γράμμα. Οι άλλες χώρες το έχουν με κεφαλαία Μ. Κάτι εντελώς ξενόφερτο.To logo εμένα μου αρέσει αρκετά του μετρό
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.124 μηνύματα.

17-11-24

19:35
30.000 ευρω για ενα μ....μαλακα μας δουλευουν..
ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ενω ηδη υπηρχε διαγωνισμος.
Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....
ΚΑΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ενω ηδη υπηρχε διαγωνισμος.
Μμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ....
Scandal
Διαχειριστής
Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Web developer και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 20.083 μηνύματα.

17-11-24

19:40
Εμένα δεν μου ταιριάζει καν για λογότυπο μετρό.
Νομίζουν ότι εφεύραν τον τροχό επειδή το μ είναι ελληνικό σε ένα σκέτο κυκλάκι, ενώ η ιδέα υπάρχει εδώ και δεκαετίες στο λογότυπο του γνωστού μtorrent.
Συνεπώς ούτε πρωτότυπο είναι ούτε εμπνευσμένο.
Νομίζουν ότι εφεύραν τον τροχό επειδή το μ είναι ελληνικό σε ένα σκέτο κυκλάκι, ενώ η ιδέα υπάρχει εδώ και δεκαετίες στο λογότυπο του γνωστού μtorrent.
Συνεπώς ούτε πρωτότυπο είναι ούτε εμπνευσμένο.
Valder
Τιμώμενο Μέλος
Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.204 μηνύματα.

17-11-24

19:40
Επειδη και καλά οι αρχαιοι έγραφαν μονο με κεφαλαία και ουσιαστικά η γραφή των μικρών ήρθε επι Βυζαντινής Αυτοκρατορίας.Πάντως είναι απίστευτο πως αντικειμενικά, διάφοροι τυχαίοι του διαδικτύου έχουν κάνει τρομερά όμορφα λογότυπα για το μετρό (αυτά που περιέχουν και τον λευκό Πύργο είναι τα αγαπημένα μου) και οι υπεύθυνοι επαγγελματίες που πληρώθηκαν για αυτό έκαναν ένα τόσο άχαρο και ακαλαίσθητο λογότυπο. Το σημαιοστόλιζαν κιόλας με λόγια οι κυβερνητικοί παράγοντες πως συνδέει το Βυζάντιο και την ευρύτερη πολιτιστική κληρονομιά της πόλης. Που σκατά είδαν το Βυζάντιο και τον τοπικό πολιτισμό σε αυτό το ακαλαίσθητο "μ" είναι πραγματικά άξιο απορίας. Έχω καθίσει και δέκα λεπτά να το κοιτάω προσπαθώντας ως ιστορικός να το κατανοήσω βαθύτερα το νόημα του τι ήθελε να πει ο καλλιτέχνης.
Φαιδρότητες θα πω εγω.
Εντωμεταξυ άλλοι λένε οτι 30.000 ήταν το ποσο γιατι αυτο ειναι που δικαιούται μαξιμουμ να δωσει ως απευθείας ανάθεση, ενω παραπάνω πάει για διαγωνισμό, ενω αλλοι μιλάνε για 24 χιλιάρικα. Δεν ξέρω να απαντησω σε αυτό.
Πάντως και σε ΙΚΕ με προχειρη ονομασία πήγαν και της πλάκας δουλειά είναι, του 10λέπτου για όσους έχουμε ασχοληθεί έστω και ερασιτεχνικά με λογότυπα.
Δε λεω, καλό το μίνιμαλ αλλά όχι και 30 χιλιάρικα.
Memetchi
Διάσημο μέλος
Ο Memetchi αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 27 ετών. Έχει γράψει 2.307 μηνύματα.

17-11-24

19:59
Για να είμαστε ειλικρινείς, οκέι ωραία αυτά με τον λευκό πύργο και αυτοί είπαν ο,τι παπάτζα βρήκαν για να το δικαιολογήσουν, όμως ένα τέτοιο σήμα καλό είναι να είναι όσο πιο μινιμαλ και ευδιάκριτο από όλους γίνεται. Να μη χάνεται μέσα στην τόση πληροφορία. Και της Αθήνας ένα Μ είναι στην κυριολεξία με τρεις γραμμές.Πάντως είναι απίστευτο πως αντικειμενικά, διάφοροι τυχαίοι του διαδικτύου έχουν κάνει τρομερά όμορφα λογότυπα για το μετρό (αυτά που περιέχουν και τον λευκό Πύργο είναι τα αγαπημένα μου) και οι υπεύθυνοι επαγγελματίες που πληρώθηκαν για αυτό έκαναν ένα τόσο άχαρο και ακαλαίσθητο λογότυπο. Το σημαιοστόλιζαν κιόλας με λόγια οι κυβερνητικοί παράγοντες πως συνδέει το Βυζάντιο και την ευρύτερη πολιτιστική κληρονομιά της πόλης. Που σκατά είδαν το Βυζάντιο και τον τοπικό πολιτισμό σε αυτό το ακαλαίσθητο "μ" είναι πραγματικά άξιο απορίας. Έχω καθίσει και δέκα λεπτά να το κοιτάω προσπαθώντας ως ιστορικός να το κατανοήσω βαθύτερα το νόημα του τι ήθελε να πει ο καλλιτέχνης.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.377 μηνύματα.

17-11-24

20:08
Τα ατυχήματα του μετρό θεσσαλονίκησ
www.efsyn.gr

Κάτι τρέχει με την ασφαλή λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης
Πληθαίνουν με σταθερό ρυθμό οι αμφιβολίες, οι ενστάσεις, οι λογικές απορίες, οι αναπάντητες ερωτήσεις και οι πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης στις 30 Νοεμβρίου.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 32.124 μηνύματα.

17-11-24

20:10
Να ηταν μονο τα προβληματα στο μετρο θεσσαλονικης καλα θα ηταν.Τα ατυχήματα του μετρό θεσσαλονίκησ
![]()
Κάτι τρέχει με την ασφαλή λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης
Πληθαίνουν με σταθερό ρυθμό οι αμφιβολίες, οι ενστάσεις, οι λογικές απορίες, οι αναπάντητες ερωτήσεις και οι πληροφορίες σχετικά με την ασφαλή λειτουργία του Μετρό Θεσσαλονίκης στις 30 Νοεμβρίου.www.efsyn.gr
ΟΛΑ ΣΤΑ ΤΡΑΙΝΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΠΑΖΑ.
ilias90
Περιβόητο μέλος
Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών. Έχει γράψει 4.557 μηνύματα.

17-11-24

20:43
Έλα, το βρήκα το νόημα του καλλιτέχνη. Το «μ» συμβολίζει τις άπειρες μίζες που δόθηκαν στα:Έχω καθίσει και δέκα λεπτά να το κοιτάω προσπαθώντας ως ιστορικός να το κατανοήσω βαθύτερα το νόημα του τι ήθελε να πει ο καλλιτέχνης.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.071 μηνύματα.

17-11-24

21:10

Ποιος πραγματικά "σχεδίασε" το λογότυπο του Μετρό Θεσσαλονίκης; - designmag.gr
Τα METADATA παίζουν “Μάντεψε Ποιος” Ο λογότυπος του Μετρό Θεσσαλονίκης είναι μια υπόθεση που έχει ταρακουνήσει τη σχεδιαστική κοινότητα αλλά και το πανελλήνιο. Απόψεις, δεδομένα και αντιφάσεις, σε ένα θεατρικό έργο που δεν έχει δείξει ακόμα το μεγάλο plot-twist… μέχρι πριν λίγο. Το PDF αρχείο...

Δε λέει βεβαια και κάτι αυτό, τα metadata εύκολα τροποποιουνται
Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.437 μηνύματα.

17-11-24

21:21
Για να είμαστε ειλικρινείς, οκέι ωραία αυτά με τον λευκό πύργο και αυτοί είπαν ο,τι παπάτζα βρήκαν για να το δικαιολογήσουν, όμως ένα τέτοιο σήμα καλό είναι να είναι όσο πιο μινιμαλ και ευδιάκριτο από όλους γίνεται. Να μη χάνεται μέσα στην τόση πληροφορία. Και της Αθήνας ένα Μ είναι στην κυριολεξία με τρεις γραμμές.
Άκου εκεί μινιμάλ και ευδιάκριτο απο όλους...
Τα μετξαξωτά βρακιά είναι για μεταξωτούς κώλους Μεμεμ

@giannhs2001 τι λες ; Ικανοποιεί το ιστορικό σου πνεύμα ;
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

18-11-24

00:01
Εν τω μεταξύ είναι καλύτερο από το κανονικόΆκου εκεί μινιμάλ και ευδιάκριτο απο όλους...
Τα μετξαξωτά βρακιά είναι για μεταξωτούς κώλους Μεμεμ.
@giannhs2001 τι λες ; Ικανοποιεί το ιστορικό σου πνεύμα ;
View attachment 141783
Samael
Τιμώμενο Μέλος

18-11-24

00:05
(Μεταξύ μας το οτιδήποτε θα ήταν καλύτερο απο το κανονικό, αλλά ναι, όντως ισχύει)Εν τω μεταξύ είναι καλύτερο από το κανονικό
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

18-11-24

00:16
Για πατρινό καρναβάλι είναι το δεύτεροView attachment 141794
[/SPOILER]
Samael
Τιμώμενο Μέλος

18-11-24

00:25
Αγαπητέ Ακίκο ευχαριστώ πολύ για την παρατήρηση σου.Για πατρινό καρναβάλι είναι το δεύτερο
Ανταποκρινόμενος σε αυτή, σου παρουσιάζω ένα λογότυπο που θεωρώ οτι είναι αρκετά μινιμάλ και ταυτόχρονα εκπροσωπεί το ιστορικό βάθος της Θεσσαλονίκης :
Ίσως εκ πρώτης όψεως θεωρήσεις πως είναι απλά μια άσπρη κουκίδα, αλλά δεν ισχύει. Όπως και το "μ" στο αρχικό σχέδιο δεν είναι απλά ένα "μ". Το σχέδιο μου είναι μινιμάλ διότι συμβολίζει το φως στο τέλος του τούνελ, οπότε όλοι θα μπορούν να καταλάβουν εύκολα και γρήγορα πως αφορά το μετρό. Επίσης θυμίζει πολλά πράγματα όπως τον λευκό πύργο, ή ακόμα και το φως του ήλιου. Όλα χαρακτηριστικά της Θεσσαλονίκης, ειδικά το τελευταίο. Και επειδή είμαι και πολύ large, τους επιτρέπω την χρήση του και στο καρναβάλι της Πάτρας εαν θέλουν, μόνο για 5000€.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 175 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- camil
- charmander
- giannhs2001
- touvlo
- fockos
- chester20080
- Corfu kitty
- Memetchi
- Reader
- Unboxholics
- Scandal
- Kate1914
- Paragontas7000
- American Economist
- AggelikiGr
- A350
- synthnightingale
- giorgos5002
- Jack of Spades
- Rene2004
- bibliofagos
- johnsala
- back2967
- Ilma
- Joji
- Wonderkid
- taketrance
- gegeorgiou90
- userguest
- psaiek
- Athens2002
- fmarulezkd
- thenutritionist
- fourkaki
- Ωρορα
- rafaela11
- Sosstoss
- GeorgePap2003
- vasilis123321
- Entropy24
- J.Cameron
- aggelosst9
- Jim175
- alexis.patrinos
- Libertus
- msk
- P.Dam.
- Ryuzaki
- Totreno
- teoaenaos
- phleidhs
- Μήτσος10
- tsiobieman
- Nala
- Debugging_Demon
- Dr. Gl. Luminous
- Hased Babis
- NeosUser2023
- Hecticism
- MrT
- Αντικειμενικός
- User2350
- jj!
- donut_daddy
- jellojina
- Wilsongeo
- Fernando_A
- Esperos1
- hirasawayui
- ana.roi
- marww
- Alessandra Eliza
- KTr!
- ilias_21
- Maynard
- Shadowban
- aggorf
- Δροσουλίτης
- Meow
- bigthor
- AK-92
- Εχέμυθη
- tslef8
- alexd99
- ggl
- ougka pougka
- parrot/παπαγάλος
- i11i1i1i1ii1i1i
- Mt73
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.