α)Νομίζεις ότι υπάρχουν πολλές γυναίκες κάτω των 25 εκεί έξω (δε μιλάμε π.χ. για γυναίκες 30+ που ξέρουν τι θέλουν και τι να περιμένουν απ' τον καθένα, που ακόμη κι εκεί δύσκολο να μη θέλει το "παραμυθάκι" της) που θα τους πεις ευθέως "ξέρεις κάτι, δε θέλω δεσμεύσεις κ.λπ. θέλω απλώς να περνάμε καλά" και θ' απαντήσει "κι εγώ το ίδιο ψάχνω, μέσα" ή κάτι αντίστοιχο;

Πως είσαι τόσο σίγουρη ότι ο 24χρονος για τον οποίο συζητάμε δεν θα προτιμούσε να είναι ξεκάθαρος όσον αφορά το τι θέλει κ.λπ. από το να της λέει ψέματα;
Αν η 17χρονη είναι τρία πουλάκια κάθονταν και δε μπορεί να εκτιμήσει την ευθύτητα, ειλικρίνεια κ.λπ.;
Τι "ξεκαθάρισμα" να κάνει έτσι;
Σ' αυτή την περίπτωση ή θα την παραμυθιάσει για να πάρει αυτό που θέλει ή θα κάτσει στ' αυγά του!
Θα μου πεις "να κάτσει στ' αυγά του"...σωστό, αλλά δεν είναι δουλειά κανενός να πει στον άλλο τι θα κάνει στη ζωή του!
Αν ο άλλος π.χ. μπορεί να το τραβήξει 2+ χρόνια ικανοποιώντας και τις 2, γιατί να μην το κάνει;
β)Δικαίωμα και της 17χρονης να βγάλει τα "απωθημένα" της (αφού δε μπορεί να κάνει την αυτοκριτική της, να τα βρει με τον εαυτό της και τα λάθη της κ.λπ.), εφόσον βρει κορόιδο που θα κάτσει να τα ανεχτεί...
γ)Καλά όλα αυτά στη θεωρία...στην πράξη το εμπόριο ελπίδας εκατέρωθεν δίνει και παίρνει, υπ' ευθύνης και ανοχής αμφοτέρων!
δ)Όπως έχεις την απαίτηση απ' τον 24χρονο να είναι ξεκάθαρος κ.λπ. την ίδια απαίτηση (ως αντικειμενικός παρατηρητής) οφείλεις να έχεις και από εκείνη...και δεν αποτελεί ελαφρυντικό το ότι είναι ανήλικη, εφόσον είναι σε θέση και γουστάρει να κάνει sex με άντρες αυτής της ηλικίας οφείλει να κατανοήσει πέντε βασικά πράγματα...αλλιώς τα 'θελε και τα 'παθε!