Με βασανίζει ένας έρωτας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Guest 528707

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
Ότι τυρανιέμαι το γράφω και στον τίτλο :P
Το ξέρω τον λόγο δεν μπορώ να καταλάβω ακόμα..

Δηλαδή τυραννιεσαι ως προς την αποδοχή ακόμα και του ερωτικού ή τον φόβο?

Αν είναι έρωτας, κεραυνοβόλος δεν είναι πάντως, σταδιακά ανέπτυξα συνασθήματα (όποιας φύσεως και να είναι).
οπότε κρατάμε τον έρωτα και πετάμε τον κεραυνοβολο ,ωραία !
Έρωτας και αυτός😉
Αν τον συγκρίνω με τις σχέσεις μου υπάρχουν αρκετές διαφορές.
Εδώ κάπως το παίρνεις λάθος γιατί πας να συγκρίνεις μια καινούργια σχέση με τις παλιές οι οποίες μάλιστα δεν ήταν πετυχημένες και ενα περισσοτερο σε εσενα δεν ήταν του ίδιου φύλου...

Ακόμα και στις σχέσεις του ιδιου φύλου που κάνουμε είναι γνωστό ότι ποτέ δεν πέφτουμε στην παγίδα της σύγκρισης γιατί ο κάθε ανθρωπος είναι μια ξεχωριστή μονάδα και δεν μπορεί ούτε να πατροναριστη σε μια σχέση αλλά ούτε να μας βγάλει ίδια συναισθήματα...
Πχ ήμουν κτητικός στις σχέσεις μου με αυτόν δεν θα έλεγα ότι είμαι.
Καμία άμυνα δηλαδη ...γιατί?
Επίσης προφανως και ήθελα φουλ σεξ με αυτόν δεν είναι κάτι που σκέφτομαι.
Λογικό εφοσον ήταν το φυσιολογικό και το εύκολο για εσένα οπότε καμία άμυνα ή σκέψη ανήθικου ή ανωμαλου (εδώ θέλω να μου πεις πως σου φαίνεται αυτή η λέξη γιατί έχει σημάσια)σε όλο αυτό..
Αναλογιζομενος του "μη φυσιολογικου"και όλες αυτές τις σκέψεις που κάνεις είναι δυνατόν αν δεν κατασταλάξει πλήρως μέσα σου να θέλεις σεξ ?

Ύστερα νομιζω φοβάσαι ακόμα και το σεξ στην δεδομένη σχέση γιατί είναι κάτι τέλειος άγνωστο για εσένα..
Ξεχνα ότι σεξουαλξκη σχέση ή εμπειρία μπορεί να είχες πριν..
Εδώ μιλάμε καθαρά για την πρώτη σου φορά με ότι αυτό ακολουθεί την πρωτη φορά ενός ανθρώπου που ξεκινά την σεξουαλικη του ζωή..
Επίσης με τις σχέσεις μου δεν μαρεσε να παμε μαζι προπόνση, με αυτόν μαρέσει.
κοινό ενδιαφέρων και περνώ καλά μαζί του..
αν ή κοπέλα σου ερχόταν με το ζόρι και έβγαζε μια δυσαρεσκρια ή γκρίνια λογικό να μην δεν θες να πηγαίνετε μαζί..
Κανένα κριτήριο σε αυτό για την σοβαρότητα των υπολοίπων θεμάτων...
Απλα ειμαι μπερδεμενος και ισως το καιω στην υπεραναλυση.
Ωραία να την κάνεις γιατί αυτή θα σε οδηγήσει στο τελικό συμπερασμα ,το θέμα είναι όμως κάθε φορά που αναλύεις ένα θέμα και βγάζεις ένα συμπετασμα να κρατάς αυτό και να πετάς όλα τα υπόλοιπα..
Μην αναμασας τα ίδια και τα ίδια ..
Έτσι θα είσαι συνέχεια σε ένα φαύλο κυκλο και ποτέ δεν θα αφήσεις τον ευατο σου ελεύθερο..

Tidus

Νεοφερμένο μέλος

Ο Tidus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Ακολούθησα τις συμβουλές σας και "κυνήγησα" γκομενάκι. Έκανα καλό σεξ (ίσως παραέκανα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου σήμερα). Κοιμήθηκα μαζί της αλλά δεν ένιωθα κάτι να με γεμίζει. Το πρώτο πράγμα που ήθελα με το που έφυγε ήταν να βρω τον κολλητόμου να πάμε για καφέ (και να του πω που χάθηκα και να του αναλύσω τη φάση). Μετα χωριστήκαμε έκανε ο καθένας τις δουλειές του, αλλά είχα ανάγκη να το κάνω. Του το είπα κιολας και γέλαγε.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Δεν σου είπαμε να βρείς γκομενάκι για να την χρησιμοποιήσεις για σέξ. Και αν το έκανες αυτο έπρεπε να της το ξεκαθαρισεις εξαρχής καθώς η κοπελα μπορει να πιστευει άλλα για τη σχέση που ειχατε (τη σεξουαλική). Δεν παιζουμε με τους ανθρώπους.

Αν θες να παιξεις απλά με σέξ... μπορεις να πας με μια επαγγελματια. Πιο έντιμο το θεωρω αν εισαι μπερδεμένος.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Προσωπικα δεν θα συμβούλευα ποτέ κάτι τέτοιο σε κάποιον. Αν θέλει απλά σέξ ειτε πρέπει να το ξεκαθαρισει εξαρχής... ειτε πάει σε άλλες λύσεις. Το γκομενάκι το ειπα χαριτολογώντας όσο και παιχνιδιάρης να θέλω να γίνω κάποια πράγματα ειναι αρχές. Μια απο αυτή ειναι οτι δεν παιζεις με τα συναισθηματα της άλλης.

Τελευταία επεξεργασία:

Tidus

Νεοφερμένο μέλος

Ο Tidus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 33 ετών. Έχει γράψει 22 μηνύματα.
Δεν σου είπαμε να βρείς γκομενάκι για να την χρησιμοποιήσεις για σέξ. Και αν το έκανες αυτο έπρεπε να της το ξεκαθαρισεις εξαρχής καθώς η κοπελα μπορει να πιστευει άλλα για τη σχέση που ειχατε (τη σεξουαλική). Δεν παιζουμε με τους ανθρώπους.

Αν θες να παιξεις απλά με σέξ... μπορεις να πας με μια επαγγελματια. Πιο έντιμο το θεωρω αν εισαι μπερδεμένος.

Προσωπικα δεν θα συμβούλευα ποτέ κάτι τέτοιο σε κάποιον. Αν θέλει απλά σέξ ειτε πρέπει να το ξεκαθαρισει εξαρχής... ειτε πάει σε άλλες λύσεις. Το γκομενάκι το ειπα χαριτολογώντας όσο και παιχνιδιάρης να θέλω να γίνω κάποια πράγματα ειναι αρχές. Μια απο αυτή ειναι οτι δεν παιζεις με τα συναισθηματα της άλλης.
Πως την "χρησιμοποιείς" για σεξ. Τη γνώρισα έξω την κοίταζα με κοίταζε και πήγαμε σπίτι και κοιμηθήκαμε μαζί. Δεν της είπα και ότι την αγαπώ. Το σεξ είναι και για τα δύο φύλα. Και οι γυναίκες απλά θέλουν σεξ.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Πως την "χρησιμοποιείς" για σεξ. Τη γνώρισα έξω την κοίταζα με κοίταζε και πήγαμε σπίτι και κοιμηθήκαμε μαζί. Δεν της είπα και ότι την αγαπώ. Το σεξ είναι και για τα δύο φύλα. Και οι γυναίκες απλά θέλουν σεξ.

Χώρισες την άλλη μετά από σχέση εσυ....

Μετά γνωρίζεις κάποια άγνωστη σε ένα μπαρ και πατε σπίτι....

Ο Ρουβάς είσαι ρε φίλε ; με το συμπαθειο.

Κάτι δεν μ κολλάει σε όλα αυτά.

Το κερασάκι θα είναι να μ πεις ότι ήρθε και στην έπεσε κιόλας αυτή.

Tidus

Νεοφερμένο μέλος

Χώρισες την άλλη μετά από σχέση εσυ....

Μετά γνωρίζεις κάποια άγνωστη σε ένα μπαρ και πατε σπίτι....

Ο Ρουβάς είσαι ρε φίλε ; με το συμπαθειο.

Κάτι δεν μ κολλάει σε όλα αυτά.

Το κερασάκι θα είναι να μ πεις ότι ήρθε και στην έπεσε κιόλας αυτή.
Ο Ρουβάς δεν είμαι (και δε θα θελα), αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν είσαι εμφανήσιμος δεν βρίσκεις σεξ; Κοιταζόμασταν και προσέγγισα.

Aura

Διάσημο μέλος

Η Aura αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.299 μηνύματα.
Ακολούθησα τις συμβουλές σας και "κυνήγησα" γκομενάκι. Έκανα καλό σεξ (ίσως παραέκανα δεν μπορώ να πάρω τα πόδια μου σήμερα). Κοιμήθηκα μαζί της αλλά δεν ένιωθα κάτι να με γεμίζει. Το πρώτο πράγμα που ήθελα με το που έφυγε ήταν να βρω τον κολλητόμου να πάμε για καφέ (και να του πω που χάθηκα και να του αναλύσω τη φάση). Μετα χωριστήκαμε έκανε ο καθένας τις δουλειές του, αλλά είχα ανάγκη να το κάνω. Του το είπα κιολας και γέλαγε.
Που να χάθηκες δηλαδή ; μια μέρα θα έλειψες για το ''γκομενάκι'', αφού παρασκευή έγραφες εδώ .
Η τρολ είναι αυτό ή εμμονή ;

Tidus

Νεοφερμένο μέλος

Που να χάθηκες δηλαδή ; μια μέρα θα έλειψες για το ''γκομενάκι'', αφού παρασκευή έγραφες εδώ .
Η τρολ είναι αυτό ή εμμονή ;
λολ.. μεταφορικά το χάθηκα επειδή με έψαχνε και δεν μπορούσα να το σηκώσω επειδή ήμουν σε "ακατάλληλη" φάση. Όχι ότιχάθηκα για μερες

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Ρουβάς δεν είμαι (και δε θα θελα), αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αν είσαι εμφανήσιμος δεν βρίσκεις σεξ; Κοιταζόμασταν και προσέγγισα.

LOL

Και εγω εμφανίσιμος ειμαι φίλε κ πολλά ακόμη που δεν μπορεί να τα ανακαλύψει η αλλη με μια απλή συνομιλια σε ένα μπάρ, θα τα δεί οταν έρθει η ώρα τους..... Αλλά.... νομιζω οτι οι γυναικες δεν ψάχνουν μόνο κάτι τέτοιο για να καταλήξουν στο κρεβάτι με έναν άντρα. Διοτι το τί θα διεγειρει εγκεφαλικα τη καθεμια μπορει να ειναι διαφορετικό...Εκτος κ αν κάνω λάθος. Το γρηγοροτερο που έχω κάνει σέξ με κάποια που γνωρισα εντελώς άγνωστη ηταν στις 10 ημέρες. Εσυ λές για το ίδιο βράδυ. Για αυτο σε ειπα για πλάκα Ρουβά.

Επισης δεν μας είπες, αν ειχατε συζητησει με την εν λογω οτι ενδιαφέρεστε και οι 2 μόνο για σέξ.

Τελευταία επεξεργασία:

Guest 709611

Επισκέπτης

αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.
LOL

Και εγω εμφανίσιμος ειμαι φίλε κ πολλά ακόμη που δεν μπορεί να τα ανακαλύψει η αλλη με μια απλή συνομιλια σε ένα μπάρ, θα τα δεί οταν έρθει η ώρα τους..... Αλλά.... νομιζω οτι οι γυναικες δεν ψάχνουν μόνο κάτι τέτοιο για να καταλήξουν στο κρεβάτι με έναν άντρα. Διοτι το τί θα διεγειρει εγκεφαλικα τη καθεμια μπορει να ειναι διαφορετικό...Εκτος κ αν κάνω λάθος. Το γρηγοροτερο που έχω κάνει σέξ με κάποια που γνωρισα εντελώς άγνωστη ηταν στις 10 ημέρες. Εσυ λές για το ίδιο βράδυ. Για αυτο σε ειπα για πλάκα Ρουβά.

Επισης δεν μας είπες, αν ειχατε συζητησει με την εν λογω οτι ενδιαφέρεστε και οι 2 μόνο για σέξ.
Πώς γίνεται, άμα τη εμφανίσει σου Devil, να φτάσει στο σημείο ο άνθρωπος να μιλά για "γκομενάκια" εκεί που είχε άλλον σεβντά, απορίας άξιον...

Είσαι κακή επιρροή, μάλλον...

Nascentes morimur

Διάσημο μέλος

Η Nascentes morimur αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 3.180 μηνύματα.
Και οι γυναίκες απλά θέλουν σεξ.
Λυπάμαι με αυτό που βλέπω και τις αποψεις σου στο θέμα γυναίκας απο κάποιον που αν μη τι άλλο θεωρείτε μορφωμένος.
Δεν είναι τρόπαιο η γυναίκα ουτε αντικείμενο για διακοσμητικούς λόγους, ή όπως αλλιώς θέλεις εσύ η οποιοσδήποτε να την βλέπει.Εκτός και αν οι απόψεις σου αλλάζουν καθώς βγάζεις την ποδιά σου.
Ωστόσο
Λένε πως οι εμπειρίες είναι εκείνες που προσδιορίζουν την ποιότητα της ζωής μας.
Ψέμα,
ο τρόπος που τις ερμηνεύουμε μας προσδιορίζει.
Ας προσέχουμε λίγο τον λόγο μας δεν βλάπτει.

Και τετοιες συμβουλές να σου δ'ωσαμε που ουτε ΕΓΩ αλλά ουτε οι αλλοι το έκαναν
επιτυχία είναι να γίνεις αυτό που θέλεις εσύ και όχι αυτό που θέλουν οι άλλοι.
Δεν έχει να κάνει στην παρούσα με καριέρα, ούτε με οικογένεια μιας και αυτά συζητήθηκαν πιο πανω.
Είναι καθαρά προσωπικό θέμα του καθενός.
Πάντως μεγάλο μάθημα η ταινία του Matrix. Διαβάζοντας σε μου εφερες στο μυαλό μου τρεις σκηνές η πρρώτη που αναφέρει το κατά πόσο ο προγραμματισμένος σκλάβος θα πολεμήσει για το δικαίωμα στην σκλαβιά του. η άλλη που αναφέρει πως κάποιος που έχει βγει από το Μάτριξ ζητάει να επιστρέψει πίσω στην σκλαβιά γιατί κουράστηκε να αγωνίζεται για την ελευθερία των σκλάβων και τουλάχιστον αν επιστρέψει θα έχει το δικαίωμα να περάσει και λίγο ανάλαφρα κανένα Σαβ/κο - για παράδειγμα- που θα του μένει με το να κατεβάζει μπουκάλια αλκοόλ και να "διασκεδάζει" με αυτό που του δίδαξαν τα στερεότυπα πως είναι διασκέδαση.Και η άλλη οπου ο προδότης του στόλου του Μορφέα γευόταν μια μπριζολα, με τον κ. Σμιθ να του αναφέρει οτι η στιγμιαια αίσθηση ηδονής που του προσέφερε η γευση της δεν ηταν αληθινή, μ' αυτον να απαντάει οτι, τελικα, δεν τον νοιαζει αρκει να συνεχίσει να την γευεται;( έχουν να κάνουν και με την άλλη απάντηση μου που έδωσα για την γυναίκα )
Κι επειδή το να ακροβατείς πάνω σε τέτοιες όχθες μπορεί να σε μεταφέρει στην λήθη με μεγάλη ευκολία, πάρε αποφάσεις.
Σκέψου ποιος είσαι, σε τι πιστεύεις και τι κάνεις γι' αυτό. Αν αυτά τα τρία έρχονται σε αρμονία, τότε οκ. Αν όχι, σκάψε πιο βαθιά, αναρωτήσου ποιο είναι το δικό σου νόημα για την ζωή και ζήσε σύμφωνα με τις αποφάσεις σου.
Δεν υπάρχει γυρισμός στον χρόνο
και αυτό γιατί τρέχει πιο γρήγορα από τις ανασφάλειες και τους φόβους μας.Καλές οι συμβουλές αλλα τον τελευταίο λόγο τον έχουμε έμεις οι ιδιοι.

ΥΓ, οσο για το οτι δεν μπορείς να πάρεις τα πόδια σου , να σου γράψω βιταμίνες και με σωστή διατροφή θα μπορείς να ανταπεξέλθεις στις ιδιωτικές σου στιγμές :laugh:

Τελευταία επεξεργασία:
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια