η μητερα μου δεν ειχε και ακομη δλδ δεν εχει καλες σχεσεις με τους γονεις της, επικοινωνια 0, ξυλο, αυστηροτητα κτλ...ακομη και τωρα που ειναι 48 χρονων γυναικα δεν καπνιζει μπροστα στον πατερα της...πολυ κουλες καταστασεις, ομως εκεινη ακριβως επειδη το περασε ολο αυτο και το ξερει δεν το επανελαβε μαζι μας, εκανε το αντιθετο με τα παιδια της και αυτο πιστευω οτι γινετε οταν φτανεις σε μια φαση και εχεις την δυνατοτητα να κρινεις με ψυχραιμια τους γονεις σου να απορυψεις αυτο που εκεινοι εκαναν και να εφαρμοσεις αυτο που εσυ διαλεγεις για τα παιδια σου.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Scandal
Διαχειριστής

Ποιο αυστηρή είναι η μάνα μου.
Απο την άλλη, έχω μια αδελφή [19 χρονών] , η οποία, συζητάει με τη μάνα μου τα προσωσπικά της... ενώ ο αδελφός μου [14 χρονών], πιστεύω ότι μιλάει με τους γονείς μου [αν και είναι πολύ μικρός, κάτι λίγα τα λέει]. Με την αδελφή μου τα πάω καλά ενώ με τον αδελφό μου χάλια...
Αλλά εμένα δε με νοιάζει που δε τους λέω τίποτα [και δικαιολογημένα], καθώς έχω το κεφάλι μου ήσυχο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
antonis_wrx
Εκκολαπτόμενο μέλος

nv
Πολύ δραστήριο μέλος

drunk
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πάντως εδώ και 3 χρόνια που μένω μόνη μου τα πάμε περίφημα , εκτός από κάτι τηλεφωνήματα μέσα στην άγρια νύχτα που με ρωτάνε "πότε θα γίνει γιαγιά "

Kaimaktsalan
Εκκολαπτόμενο μέλος

( εσεις με πιον λετε να συννενοουμε)

Subject to change
e-steki.gr Founder

Άσχετο, αλλά για να βάλεις emoticon δεν είναι ο,τι καλύτερο να τα σέρνεις απο κάτω γιατι στα mail ειδοποίησης εμφανίζονται σαν links για την εκάστοτε εικόνα. Υπάρχουν πολύ περισσότερα αν κάνεις κλικ στο μενου με το

Maggie
Περιβόητο μέλος

lila
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

lila
Νεοφερμένο μέλος

Τι να κάνω.. ελπίζω!
billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

Πέραν του οτι τον λάτρευα, ήταν και αυτός που με καταλάβαινε και με κάλυπτε σε όλα...
Τώρα μένω με την μαμά μου και πλέον, μετά από πολύ κόπο, τον πρώτο λόγο τον έχω εγώ στο σπίτι..
Νομίζω οτι τα πάμε αρκετά καλά..
Η αδερφή μου έχει παντρυτεί, αλλά πρέπει να πω οτι όταν ζούσαμε όλοι μαζί ήταν πάντα στο πλάι μου και με βοηθούσε σε όλα...
weak and powerless
Διάσημο μέλος

εγώ με τη μαμάμ περισσότερο, ο μπαμπάς είναι... περίπτωση

billpapad
Νεοφερμένο μέλος

Bill_1992
Περιβόητο μέλος

ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

αλλωστε, τα τεσσερα αδερφια μου τρωνε οσο βρισιμο υπαρχει κι εμενα με εχουν σαν την Αγια Πρωτοτοκη , Ογδοο, Ενατο Και Εβδομηκοστο θαυμα του κοσμου!!!
μεχρι και για τα αισθηματικα μου ξερουν (περιληπτικα ομως...

Dare-Devil
Πολύ δραστήριο μέλος

Φοβαται τις αλλαγες και ποτε γενικως δεν καθεται να δει ενα θεμα απο ολες τις οπτικες γωνίες.Ενω η μάνα μου ξέρει να με κατατοπησει σωστα και καθεται να ακουσει την αποψη μου πανω σε οποιοδηποτε θέμα.
Jason93
Δραστήριο μέλος

tserno
Πολύ δραστήριο μέλος

ο πατερας μου ειναι ανθρωπος γενικά δυνατός και μπορείς να στηριχτείς πάνω του αλλα δεν ειναι ο καλύτερος για συζήτηση ωστε να σε συμβουλεψει σε προσωπικά θεματα αφου μπορεί να γίνει εκνευριστικά απολυτος ορισμενες φορες

Η μάνα μου απο την αλλη ειναι πιο συζητησιμη οποτε θα ακουσει πιο ευκολα εστω και αν διαφωνει αυτο που θέλεις να πεις αλλα υπερβολικά αγχώδης
Γενικα γελαμε και με τους δύο.....απλα υπαρχουν στιγμες που δεν παλευεται η κατασταση

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Scandal
- charmander
- johnsala
- AggelikiGr
- iew
- Paragontas7000
- Reader
- American Economist
- Joji
- Libertus
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- rafaela11
- Unboxholics
- Jack of Spades
- Giorgkalo
- Memetchi
- louminis
- melina_51
- Μήτσος10
- stupid bitch
- CiNeFiL
- tslef8
- Viedo
- Rene2004
- iminspain
- tomicrotroll
- Pacpa
- Μάρκος Βασίλης
- DimitraA.
- Εχέμυθη
- Jocaste
- Deviance
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.