stupid bitch
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lilith
Δραστήριο μέλος

Και οι δύο γονείς μου, για την ηλικία τους μάλιστα, μπορώ να πω, πως μπορούσαν να χαρακτηριστούν ανοιχτόμυαλοι...
Ο πατέρας μου, ήταν πάντα πιο διακριτικός... και ίσως και περισσότερο συζητήσιμος, δυστυχώς όμως τώρα έχει πολλά προβλήματα υγείας, πράγμα που μας στερεί τις ιδιαίτερα σοβαρές συζητήσεις...
Την μαμά μου δυστυχώς την έχω χάσει...

Όμως αξίζει να αναφερθώ στη σχέση μας, επειδή θεωρώ πως ήταν πολύ ιδιαίτερη...
Ήταν κυριολεκτικά, μια σχέση πάθους..., αφού ο χαρακτήρας της ήταν πολύ δυναμικός, υπερπροστατευτικός... και συγχρόνως πολύ κτητικός... απέναντι σε ότι αγαπούσε πολύ και ήταν άνθρωπος που λάτρευε όλη της την οικογένεια.
Αυτό είχε σαν αποτέλεσμα, να έχουμε περιόδους με άριστη επικοινωνία, αλλά και άλλες πάλι περιόδους με ομηρικούς καυγάδες και μεγάλες κόντρες, επειδή δεν ήταν δυνατόν να καταλάβει, ότι κάποιος άλλος..., θα μπορούσε να έχει οποιαδήποτε επιρροή..., πάνω στο παιδί της, πράγμα το οποίο κατά την γνώμη της, θα μπορούσε να γίνει αιτία, κάποια στιγμή να το προβληματίσει..., να το πληγώσει..., κλπ. κλπ. κλπ.
Όσο τώρα για τον αδελφό μου, μπορώ να πω ότι είναι ίδιος, στο χαρακτήρα..., με την μαμά μου και γι΄ αυτό και η σχέση μας και με εκείνον, δεν έχει σχεδόν ποτέ μέσο όρο, ή θα είμασθε πολύ αγαπημένοι, ή θα είμασθε σκοτωμένοι...
Το τελικό συμπέρασμα πάντως, διαβάζοντας και όλα όσα έχετε γράψει και εσείς παιδιά, που οι ηλικίες των γονιών σας ποικίλουν, είναι πως δεν είναι θέμα ηλικίας η επικοινωνία γονέα - παιδιού, αλλά καθαρά θέμα χαρακτήρα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Αρχική Δημοσίευση από lilith:Το τελικό συμπέρασμα πάντως, διαβάζοντας και όλα όσα έχετε γράψει και εσείς παιδιά, που οι ηλικίες των γονιών σας ποικίλουν, είναι πως δεν είναι θέμα ηλικίας η επικοινωνία γονέα - παιδιού, αλλά καθαρά θέμα χαρακτήρα...
Εννοειται!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lost_in_space
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε γενικά επίπεδα όμως δεν μπορώ να συννενοηθώ με κανέναν, αλλά τους λέω και άλλα καταλαβαίνουν με αποτέλεσμα "Για το καλό μου, ενέσεις, χάπια, ηλεκτροσόκ"

adespoto
Περιβόητο μέλος

giannisvitara
Εκκολαπτόμενο μέλος

Demelene
Διάσημο μέλος

Oralee
Τιμώμενο Μέλος

Pacpa
Νεοφερμένο μέλος

amarelia
Περιβόητο μέλος

Ο πατέρας μου ώρες ώρες θεωρεί πως είναι υπερφωστήρας σε όλα τα θέματα.
Πάλι καλά οχι πάντα
dum dum boy
Διάσημο μέλος

ο πατέρας μου μια ζωή ήταν αδιάφορος. ποτέ δεν με πλησίασε.
πριν τα 30, δεν είχα ιδιαίτερη επικοινωνία και επαφή με τους γονείς.
Friday_k
Δραστήριο μέλος

nearos
Επιφανές μέλος

Και με τους δύο συννενοούμαι τελεια, και ειμαι ευγνωμων για αυτο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 76 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- chester20080
- Scandal
- charmander
- johnsala
- AggelikiGr
- iew
- Paragontas7000
- Reader
- American Economist
- Joji
- Libertus
- Kate1914
- bibliofagos
- touvlo
- rafaela11
- Unboxholics
- Jack of Spades
- Giorgkalo
- Memetchi
- louminis
- melina_51
- Μήτσος10
- stupid bitch
- CiNeFiL
- tslef8
- Viedo
- Rene2004
- iminspain
- tomicrotroll
- Pacpa
- Μάρκος Βασίλης
- DimitraA.
- Εχέμυθη
- Jocaste
- Deviance
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.