Μια σχέση που τελειώνει είναι μία αποτυχημένη σχέση;

ΔΕΑ(ΠΖ)....JIM

New member

Ο Δημητρης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών και μας γράφει απο Αλιβέρι (Εύβοια). Έχει γράψει 19 μηνύματα.
Γενικά οι σχέσεις στη σημερινή εποχή είναι πολύ δύσκολες. Όταν κάνεις μία σχέση για μεγάλο χρονικό διάστημα συνήθως τη βαριέσαι. Η συνήθεια είναι κακό πράγμα. Όταν κάτι το συνηθίζεις μετά το βαριέσαι. Και όταν το βαριέσαι συνήθως το παρατάς και ψάχνεις για κάτι καλύτερο.
 
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

DownCast

New member

Ο DownCast αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Υπεύθυνος management και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 35 μηνύματα.
Ποτέ δεν θεώρησα ότι κάποια από τις σχέσεις που είχα ήταν αποτυχημένη...
Όλες οι συναισθηματικές στιγμές που έζησα είχαν κάτι να μου προσφέρουν...
Ακόμα και οι άσχημες στιγμές ήταν για μένα μαθήματα ώστε να διδαχθώ για το μέλλον...και να αποφεύγω "κακοτοπιές"...

Αλλά στο μυαλό μου εκτός από τις άσχημες στιγμές, μένουν και οι όμορφες στιγμές, οι οποίες γεμίζουν με ζεστά χρώματα τον πίνακα της ζωής μου...
 

Noisette

New member

Η Φωτεινός Θάλαμος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Συντάκτης και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 2,624 μηνύματα.

Φωτηs

New member

Ο Φωτηs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 51 ετών, επαγγέλεται Έμπορος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 167 μηνύματα.
πολυ θεωρια επεσε ...
Ναι γιατι στην θεωρια μπορει να πουμε αθελα μαs και καμμια μα*ακια να περασουμε και το θεμα λιγο αναλαφρα δεν τρεχει και τιποτα,στη πραξη ομωs το πραγμα ποναει αλλωστε εξω απο το χορο ολοι πολλα τραγουδια λενε,και τα λεμε.
 

Rempeskes

New member

Ο Rempeskes αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Hair stylist . Έχει γράψει 5,659 μηνύματα.
Αλλά στο μυαλό μου εκτός από τις άσχημες στιγμές, μένουν και οι όμορφες στιγμές, οι οποίες γεμίζουν με ζεστά χρώματα τον πίνακα της ζωής μου...

Τι γλυκό...
Ο δικός μου μοιάζει περισσότερο με τον πίνακα της ΔΕΗ.
 
Τελευταία επεξεργασία:

dimitral

New member

Η dimitral αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών . Έχει γράψει 209 μηνύματα.
Τι γλυκό...
Ο δικός μου μοιάζει περισσότερο με τον πίνακα της ΔΕΗ.

ενας πινακας παντα εχει εναν ρομαντισμο.......οπως και να το κανεις.αρκει να ειναι χρησιμος σε κατι.να μην ειναι αχρηστος,αρα αποτυχημενος.οπως οι σχεσεις......αν εξακολουθουν να ειναι χρησιμες δεν μπορουν να θεωρηθουν αποτυχημενες σε καμια περιπτωση......
 

DrStrangelove

New member

Ο DrStrangelove αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μοντέλο . Έχει γράψει 4,021 μηνύματα.
ενας πινακας παντα εχει εναν ρομαντισμο.......οπως και να το κανεις.αρκει να ειναι χρησιμος σε κατι.να μην ειναι αχρηστος,αρα αποτυχημενος.οπως οι σχεσεις......αν εξακολουθουν να ειναι χρησιμες δεν μπορουν να θεωρηθουν αποτυχημενες σε καμια περιπτωση......
Mην το λες αυτό, ειδικά σε κάποιες σχέσεις πληρώνεις τρελό πάγιο, μιας και το'φερε η κουβέντα στη ΔΕΗ, και από πάνω είναι σε διαρκές black out το σπίτι. Από σχέσεις γίνονται κατασχέσεις. Ρεμπεσκέ υποκλίνομαι για μια ακόμη φορά. Είσαι ο καλύτερος :worship: Η τύχη βοηθάει τους τυχερούς, καλά το λες :D:D
 

Γιώργος

Τιμώμενο Μέλος

Ο Γιώργος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Ελβετία (Ευρώπη). Έχει γράψει 12,082 μηνύματα.
Σε τι ακριβώς έγκειται η επιτυχία μίας σχέσης και πώς εκλογικεύετε το γεγονός ότι οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται και οι σχέσεις μαζί τους έχουν ημερομηνία λήξης;
Γιατί πολύ όπως έρχονται και παρέρχονται οι παρέες, τα χόμπυ, τα ενδιαφέροντα, έτσι και οι σχέσεις.
Οι σχέσεις (όχι μόνο με την στενή έννοια της δέσμευσης) αποτελούν απλώς ένα κομμάτι του παζλ, δεν μας ορίζουν (τουλάχιστον κατά τη γνώμη μου δεν θα πρέπει να μας ορίζουν).

Προσωπικά είτε εντός είτε εκτός σχέσης, δεν παύω να έχω τα δικά μου ενδιαφέροντα, τους φίλους μου, τα χόμπυ μου, τις ασχολίες που με γεμίζουν βρε αδερφέ. Όλα αυτά είναι τμήματα της καθημερινότητάς μου. Στην περίπτωση των σχέσεων επιλέγω κάποια απ' αυτά τα τμήματα να τα μοιραστώ με έναν άλλον άνθρωπο. Επ' ουδενί όμως δεν σημαίνει ότι με ορίζει ο άλλος άνθρωπος - μια χαρά προσωπικότητα έχω κι εγώ, μου κάνω. Δεν θα κάτσω να παρατήσω φίλους κι ενδιφέροντα. Θα τα μοιραστώ κάποια απ' αυτά.

Όπως μπορεί σήμερα να κάνω το Χ χόμπυ και αύριο να δω ότι δεν μου αρέσει και να πάω στο Ψ χόμπυ, έτσι και οι ανθρώπινες σχέσεις έρχονται και παρέρχονται. Τι ότι όλες οι σχέσεις κάποια στιγμή θα σπάσουν (πες το γιατί ήταν one-night-stand, πες το χωρισμός από σχέση, πες το θάνατος, πες το οτιδήποτε), δεν σημαίνει ότι είναι τα πάντα καταδικασμένες σε αποτυχία. Τις κάνουμε για να ευχαριστηθούμε το τώρα και, αν κάτσει και δέσει το γλυκό, για να μείνουμε και περισσότερο. Από εκεί και πέρα μπορεί στο χωρισμό να κοστίσει κάτι παραπάνω, αλλά δεν σημαίνει ότι ακυρώνεται το ότι περάσαμε καλά. Απλά προχωράμε παρακάτω για να περάσουμε καλύτερα.

Ανατρέχετε ποτέ σε αυτές τις στιγμές για να πάρετε δύναμη ή η πίκρα του χωρισμού υπονομεύει τα πάντα;
Ούτε το ένα, ούτε το άλλο. (1) Δεν χρειάζομαι αναμνήσεις του παρελθόντος για να "πάρω δύναμη", έχω μάθει να είμαι ανεξάρτητος και την αντλώ από μόνος μου. (2) Όπως είπα και πιο πάνω, δεν υπάρχει λόγος να ακυρώνεις τα πάντα όλα. Απλά πας παρακάτω.
 

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,661 μηνύματα.
Σε τι ακριβώς έγκειται η επιτυχία μίας σχέσης και πώς εκλογικεύετε το γεγονός ότι οι άνθρωποι έρχονται και παρέρχονται και οι σχέσεις μαζί τους έχουν ημερομηνία λήξης; Το τέλος -όποιοι κι αν ήταν οι λόγοι- ακυρώνει τις όμορφες στιγμές; Ανατρέχετε ποτέ σε αυτές τις στιγμές για να πάρετε δύναμη ή η πίκρα του χωρισμού υπονομεύει τα πάντα;
Για μένα κάθε σχέση που τελειώνει είναι ένα σκαλοπάτι που σε οδηγεί στην επόμενη. Αν δεν υπήρχαν οι προηγούμενες "αποτυχίες" δε θα ήμουν ο άνθρωπος που είμαι τώρα και δε θα φερόμουν όπως φέρομαι τώρα στη σχέση μου. Δε θεωρώ καμία μου σχέση αποτυχημένη, από όλες πήρα κάτι.
 

mindcircus

New member

Η mindcircus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Μηχανικός αεροσκαφών και μας γράφει απο Σουηδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4,622 μηνύματα.
Αποτυχημενη... Εχμ δε θα χρησιμοποιουσα αυτη την λεξη...
Θα ελέγα πως καθε σχεση ερχεται να μας διδαξει...
Απο ποτε η γνωση, καθε ειδους, ειναι αποτυχια?:hmm:
 

Νάγια Τ.

New member

Η Νάγια Τ. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 2,134 μηνύματα.
Μια σχέση που τελειώνει απέτυχε στο να κρατήσει στο χρόνο. Ωστόσο, "πέτυχε" στο να αποκτήσουμε άλλη μια εμπειρία στη ζωή, να γνωρίσουμε καλύτερα τον εαυτό μας και τα όρια μας. Οπότε, καταλήγω, ότι από καθετί, κάτι κερδίζεις και κάτις χάνεις.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα τις τελευταίες 60 μέρες:
  • Φορτώνει...
Top