Μιλάτε με αγνώστους;

Wonderful

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Αγγελική αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ιδιωτικός υπάλληλος και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1,621 μηνύματα.
Συμπληρώνω
-"Συγνώμη βρε παιδιά, χίλια συγνώμη, είπα και'γω μία φορά να πάρω μπακλαβά από τον κυρ Στέφανο ... παρεμπιπτόντως τέλειος ... τέτοιο μπακλαβά πουθενά αλλού δεν θα βρείτε ... μόνο στην όδο τάδε ..."

Διαδραστικό μάρκετινγκ :popcorn:, οπότε και σου πιάνει την ομιλία και σου κάνει και διαφήμιση.
Καλά ...άκουγες διάφορα.."ρε φίλε μας έκανες που μας έκανες χαλιά, να φάμε κανένα κομματάκι? Και να γελάμε και να φωνάζει ο οδηγός " τι γίνεται εκεί πίσω είστε καλά?" . Νομίζω είναι το πιο αστείο περιστατικό που έχω βιώσει σε ΜΜΜ.
 

methexys

Τιμώμενο Μέλος

Η methexys αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Αρχιτέκτονας και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 9,090 μηνύματα.
Μιλαω, ναι. Παλιότερα νόμιζα ότι είμαι introvert. Ίσως και να ήμουν λίγο. Μετά τον κορονοιο καταλαβα ότι τελικά δεν είμαι (τι μου συνέβη ακόμα απορώ :P ). Μου είναι εύκολο να πιασω κουβεντα με κάποιον άγνωστο και να ξεκινήσω από small talk και στο τέλος να καταληξουμε να βγάλουμε τα εσώψυχα μας ο ένας στον άλλον. Επίσης αν πχ στα μέσα μαζικής μεταφοράς κάποιος μου απευθυνθεί για να σχολιάσει/μου πει κάτι ή αν κάποιος σε μια καφετέρια προσπαθήσει να ανοίξει την κουβέντα όσο μου κάνει τον καφέ κτλ, το συνεχίζω καμία φορά αν έχω ορεξη. Αλλιώς είμαι πιο λιτή και περιεκτική. Πάντως αν καταλάβω ότι ταιριάζουν τα vibes μου με κάποιον που μόλις τότε γνωριζω, δηλαδή άγνωστο μέχρι τότε, μετά δεν πιάνομαι :hehe:
 

i_lie_us

Διάσημο μέλος

Ο i_lie_us αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3,123 μηνύματα.
 

Wanda

Νεοφερμένος

Η Wanda αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 66 μηνύματα.
Αν πω κάτι παραπάνω από τα τυπικά (πχ σε κάποιο ταμείο) θα είναι για να κάνω κάποιο κομπλιμέντο (αν δω κάτι που μου αρέσει, σε γυναίκες μόνο φυσικά, πχ "τέλειο χρώμα τα μαλλιά σου") γιατί μου αρέσει το κόνσεπτ του να κάνεις τον άλλον να αισθάνεται όμορφα με μια καλή κουβέντα.

Τώρα, το να έρθει κάποιος άγνωστος και να μου πιάσει την κουβέντα, ναι, με ενοχλεί. Δε μου αρέσει το small talk.
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top