Μοναξιά

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 26.023 μηνύματα.
Εκείνο που προσπαθουν να σου πουν είναι πως μια κουβέντα με σκοπό τη βελτίωση είναι προτιμοτερη από το να ακουμε παθητικα τις ιδιοτροπίες του καθενός. Εγώ από αυτά που διάβασα παντως θεωρώ λάθος το να σκέφτονται όλοι τόσο πολυ αν θα κάνουν σχέση από τη στιγμή που δε ξερεις εξαρχής το άτομο 100% που χεις απέναντι σου... Απλά προχωρας με βάση το ποσο σ αρέσει. Επίσης το αν θα σε κρατήσει κάποια η κάποιος έχει να κάνει κ με το ποσο καλός είσαι στη σχέση.... Καλός εραστης... Καλός χαρακτήρας... Δεν πρηζεις μπάλες χωρίς λόγο κτλπ κτλπ... Μπήκες εδώ να γράψεις τα δικά σου αλλά άκου κ κάτι διαφορετικό μπορεί να σου χρησίμευσει.

Το χειροτερο που βλέπουμε σε αρκετούς γνωστους μας είναι πως δεν θέλουν να ακουσουν.... Ειρωνεύονται όταν τους λες κάτι διαφορετικό σνομπάρουν κτλπ... Αυτοί θα συνεχίζουν να μένουν μόνοι τους και να θεωρουν ότι φταίνε οι άλλοι και όχι οι ίδιοι επειδή δεν είναι βολικό να ξεβολευεσαι από το κομφορτ ζοουν.

Μου προκαλεσε χειριστή εντυπωση το γεγονός ότι ένας κατά τα αλλά καλός μου φίλος μέχρι προτινος αντί να κάτσει να ακουσει 1-2 πραγματα από μένα που έτυχε ας πουμε αυτή τη περιοδο να είμαι σε πιο καλή μοίρα από αυτόν... Αρχισε να ειρωνευεται κ να κράζει... Ενδειξεις προφανους συγκεκαλυμενου φθόνου... Οχι τέτοιους φίλους δε γουστάρω. Αναχρονισμενα μυαλά και κολληματιες.

Τελευταία επεξεργασία:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.879 μηνύματα.
Ο θεματοθέτης πήρε τις απαντήσεις που ήθελε οπότε το θέμα κλειδώνεται. :lock:

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια