Μορφοποιήση και edit στα μηνύματα σας.

Σας ενοχλεί;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 20)
  • Ναι

Ψήφοι: 2 10,0%
  • Όχι

Ψήφοι: 18 90,0%

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.041 μηνύματα.
Η ομάδα διαχείρισης ζητάει την γνώμη σας.

Συγκεκριμένα έχουμε την απορία αν θα σας ενοχλούσε κάποιος moderator σε κάποιο μήνυμα σας κάνει επεξεργασία έτσι ώστε να διορθώσει κάποιο ορθογραφικό ή να διορθώσει την μορφοποίηση του κειμένου (για παράδειγμα παραγράφους) ή να διορθώσει τα bbcode κτλ.

Γράψτε, σας διαβάζουμε :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Bill_1992

Περιβόητο μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 4.713 μηνύματα.
Κανένα πρόβλημα.Ίσα ίσα,βοηθάει ώστε να είναι πιο ωραίο αισθητικά το κείμενο,ορθογραφικά όπως είπες κ.ά...Εμένα δε με ενοχλεί καθόλου πάντως:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Palladin

Διάσημο μέλος

Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα.
εμένα δεν θα με πείραζε τίποτα από αυτά που αναφέρεις. Βασικά εφ' όσον δεν σβήσετε ή προσθέσετε κάτι που να αλλάζει το νόημα του ποστ μου, είμαι ΟΚ

Dark_kronos

Επιφανές μέλος

Ο Rognan αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Ισπανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 20.660 μηνύματα.
Οσο τα λογια δεν παραπειουνται δεν υπαρχει θεμα κατα την γνωμη μου. Αλλωστε πολλες φορες εχει συμβει να επεμβουν mods σε ποστς

Oralee

Τιμώμενο Μέλος

Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.765 μηνύματα.
To να φτιαχτεί ένα bbcode ή να μπουν παράγραφοι, δεν θα με πείραζε κι εμένα. Αλλά διαφωνώ λίγο με τα ορθογραφικά, εκτός αν μιλάμε για κάτι που βγάζει μάτι (ή φρυδι τέσπα :P) - χωρίς ιδιαίτερο λόγο όμως, απλά το βρίσκω περιττό να διορθώνετε και τα ορθογραφικά. :)

Corpse Bride

Διακεκριμένο μέλος

Η Corpse Bride αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 6.595 μηνύματα.
Θα με ενοχλουσε.
Τα ωρθωγραφεικα ινε δυκα μου κε τα γραφο ωπου θαιλο ΑΙΓΟ.
(το βρισκω τραβηγμενο τη στιγμη που υπαρχουν μοδερειτορζ που ουτε τα δικα τους δεν εχουν σωστη ορθογραφια ή στιξη ή ή.. με ενοχλει ενα τρελα ανορθογραφο μηνυμα, αλλα πιο πολυ με ενοχλει το κοκκινο στυλο με τις διορθωσεις απο ανθρωπους που δεν ειναι φιλολογοι)

Isiliel

Επιφανές μέλος

Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.853 μηνύματα.
Δε με ενοχλεί σχεδόν τίποτα από τα παραπάνω, επειδή γνωρίζω από πρώτο χέρι, πόσο προσεκτικοί είστε με ξένα κείμενα, μόνο με τα ορθογραφικά θα ήθελα να μου στέλνετε ένα PM με τις διορθώσεις, διότι προσπαθώ να βελτιωθώ... :redface:
(πάντως η σημείωση από κάτω: Επεξεργασία λόγω Ορθογραφικών... θα με έκανε να ντρέπομαι κάπως... :redface: )

underwater

Περιβόητο μέλος

Η underwater αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.343 μηνύματα.
Θα ήθελα αν κάνω κάποιο ορθογραφικό ή διατύπωσης (μου ξεφεύγουν συχνά) να μου στείλετε pm να το διορθώσω. Αλλά δεν θα ήθελα να μου πειράζατε το post, πιθανώς κομπλεξικό, αλλά θα με ενοχλούσε πάρα πάρα πάρα πολύ!

Tetragrammaton

Διάσημο μέλος

Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα.
Βασικά σε άλλο forum που ήμουν είχε επιλογή για ορθογραφικό έλεγχο κατά την σύνταξη του ποστ. Δεν μπορεί να προστεθεί κάτι παρόμοιο;:hmm:

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
όχι δεν έχουμε ορθογράφο (ακόμα)

το θέμα, προέκυψε όχι τόσο για την διόρθωση ορθογραφικών γιατί όπως είπε και η corpse κανένας δεν είναι άσφαλτος ( :P )

αλλά για το ότι υπάρχουν μέλη (νέα συνήθως) που γράφουν ένα κατεβατό που δεν είναι εφικτό να διαβαστεί χωρίς παραγράφους, χωρίς τελείες, χωρίς τίποτα
οπτικά είναι ένα μονοκόμματο κομμάτι πολύ κουραστικό για το μάτι
εκεί είναι ουσιαστικά η απορία μας αν και κατά πόσο θα ήταν θεμιτό από μέρους σας να τα διορθώνουμε

cibyllian

Περιβόητο μέλος

Η Μπούι αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 4.205 μηνύματα.
Εμένα προσωπικά δε με ενοχλεί η οποιαδήποτε διόρθωση. Ομολόγω ότι κείμενα με πολλά και σοβαρά ορθογραφικά κάποιες φορές με ενοχλούν, όχι όμως στο βαθμό που μου είναι ανυπόφορα. Όμως κείμενα που δεν έχουν σημεία στίξης, παραγραφοποίηση κλπ, είναι πραγματικά εξαιρετικά κουραστικά. Γι' αυτό θεωρώ ότι καλό θα ήταν να υπάρχει δυνατότητα παρεμβολής από τους Μοντς.

Idril

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα.
Εγώ θα προτιμούσα να στέλνατε ένα pm με την πρόταση σας για το πώς θα θέλατε να είναι το κείμενο και να αφήσετε στην κρίση του μέλους αν θα ακολουθήσει τις τροποποιήσεις που του προτείνετε η όχι.

Βεβαίως με ενοχλούν κάποια κραυγαλέα ορθογραφικά και κάποια κουραστικά γραμμένα κείμενα αλλα πιο πολύ με ενοχλεί η ιδέα ότι αυτά που γράφω θα περάσουν από "σκούπα" και νομίζω ότι τον τελευταίο λόγο πρέπει να τον έχει αυτός που έγραψε το post και όχι η ΟΔ. Συγγνώμη.

iJohnnyCash

e-steki.gr Founder

Ο Panayotis Yannakas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Επιχειρηματίας και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 24.041 μηνύματα.
(πάντως η σημείωση από κάτω: Επεξεργασία λόγω Ορθογραφικών... θα με έκανε να ντρέπομαι κάπως... :redface: )
Ε ναι ... αν αποφασίσουμε κάτι τέτοιο (φυσικά και δεν θα είναι μέσα προτεραιότητες μας) σαν αιτία θα μπαίνει κάτι πιο γενικό

Tetragrammaton

Διάσημο μέλος

Ο Site Bot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 36 ετών, επαγγέλλεται Συνταξιούχος και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 2.671 μηνύματα.
Ε ναι ... αν αποφασίσουμε κάτι τέτοιο (φυσικά και δεν θα είναι μέσα προτεραιότητες μας) σαν αιτία θα μπαίνει κάτι πιο γενικό

"επεξεργασία γιατί κάποια βλακεία έκανες":P

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα.
Εγώ θα προτιμούσα να στέλνατε ένα pm με την πρόταση σας για το πώς θα θέλατε να είναι το κείμενο και να αφήσετε στην κρίση του μέλους αν θα ακολουθήσει τις τροποποιήσεις που του προτείνετε η όχι.
Αυτό που λες θα ήταν το ιδανικό, αν το μέλος στο οποίο θα θέλαμε να κάνουμε τη διόρθωση, ήταν "τακτικός" θαμώνας ή/και ήξερε να χρησιμοποιεί σωστά τα εργαλεία του στο forum καθώς και το πως θα βρει πχ τα pm του.
Το θέμα είναι ότι αυτά τα άτομα, συνήθως ΔΕΝ δίνουν λόγους για μορφοποίηση κειμένου. Νέοι χρήστες είναι αυτοί που είτε γιατί δεν έχουν ξαναγράψει σε forum είτε γιατί νομίζουν ότι αν βάλουν γραμματοσειρά 15 πόντων θα τους προσέξουν είτε για άλλους λόγους, δημιουργούν posts που για αρκετούς είναι δυσανάγνωστα.;)
Δεν νομίζω δηλαδή ότι θα έπρεπε τόσο να σκέφτεστε την δική σας περίπτωση, όσο αυτή των νέων χρηστών. Και εγώ θα προτιμούσα να μου στείλει κάποιος φιλικό pm για μια διόρθωση σε ορθογραφικά και σίγουρα δεν νομίζω ότι θα χρειαζόμουν διορθώσεις μορφοποίησης.:)
Πάντως ήδη χρησιμοποιήσαμε σε αρκετές περιπτώσεις την τακτική του pm, αλλά αργεί πολύ. :/:

Idril

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Idril αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 1.435 μηνύματα.
Ναι, από την άλλη όμως ένας νέος χρηστης μπορεί πολύ εύκολα να παρεξηγηθεί βλέποντας παρεμβάσεις σ'αυτά που έγραψε έστω κι αν δεν έχει αλλοιωθεί το περιεχόμενο. Εγώ δηλαδή αν με το καλημέρα έβλεπα κάτι τέτοιο σίγουρα θα μου χτυπούσε άσχημα.

Aλλωστε εμείς σας ξέρουμε και έχουμε μια ιδέα του πως χειρίζεστε καταστάσεις, δε μπορείτε όμως να περιμένετε ένας καινούριος να σας δείξει την ίδια εμπιστοσύνη, και εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ πιθανό να σκεφτούν "σήμερα αλλαγή σε μια γραμματοσειρά κι ένα ορθογραφικό, πού ξέρω εγώ ότι δε θα δω αύριο ένα "επίμαχο" κομμάτι του post σβησμένο τελείως?" και να την κάνουν με ελαφρά. Σκεφτείτε το κι αυτό παρακαλώ.

Neraida

Επιφανές μέλος

Η Bitch... αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 13.073 μηνύματα.
Θα μιλησω για την αφεντομουτσουναρα μου και τα συμπερασματα δικα σας...
Παλαιοτερα μου την εδινε ακομα και το οτι μου διορθωναν τα quotes χωρις να με ρωτανε...ε μετα το συνηθισα, γιατι οντως ειχαν ενα καποιο δικιο...
Βεβαια εαν τωρα παει καποιος και μου βαλει τονους...θα τον θεωρησω γραμματεα μου και θα τον δουλεψω λιγο...
Εαν παλι καποιος παει και πειραξει τις τελιτσες μου...τον εχω σφαξει στο γονατο...γιατι απλα μου αρεσει να γραφω ετσι..(γλυτωνω απο αρκετα σημεια στιξης, οταν τις χρησιμοποιω:P)

Palladin

Διάσημο μέλος

Η Palladin αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2.415 μηνύματα.
πάντως κανένας δεν ψήφισε ότι τον ενοχλεί

Κακή Επιρροή

Επιφανές μέλος

Η Αναστασία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Περιστέρι (Αττική). Έχει γράψει 17.438 μηνύματα.
επειδή ίσως το θέμα γεμίσει αρκετές σελίδες και θα είναι δύσκολο να μετρήσουμε όσους έχουν γράψει όχι αλλά δεν έχουν ψηφίσει, σας παρακαλούμε να ψηφίσετε κι όλας για να φαίνεται πάνω πάνω στο Poll :)

fandago

Διακεκριμένο μέλος

Ο Ә□⌂щяңš αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.876 μηνύματα.
Aλλωστε εμείς σας ξέρουμε και έχουμε μια ιδέα του πως χειρίζεστε καταστάσεις, δε μπορείτε όμως να περιμένετε ένας καινούριος να σας δείξει την ίδια εμπιστοσύνη, και εγώ προσωπικά το θεωρώ πολύ πιθανό να σκεφτούν "σήμερα αλλαγή σε μια γραμματοσειρά κι ένα ορθογραφικό, πού ξέρω εγώ ότι δε θα δω αύριο ένα "επίμαχο" κομμάτι του post σβησμένο τελείως?" και να την κάνουν με ελαφρά. Σκεφτείτε το κι αυτό παρακαλώ.
Βεβαια εαν τωρα παει καποιος και μου βαλει τονους...θα τον θεωρησω γραμματεα μου και θα τον δουλεψω λιγο...

Φυσικά και μιλάμε για περιπτώσεις όπου το κείμενο είναι δυσανάγνωστο. Αλίμονο αν καθόμασταν να διορθώναμε το παραμικρό ορθογραφικό. :P

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...