dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.567 μηνύματα.
07-12-22
20:05
για να βάλεις πέναλτι δεν αλλάζεις πρώτα 34523452345345 πάσες τικι-τάκα και οι ισπανοί όσο να 'ναι μπερδεύτηκαν.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.093 μηνύματα.
07-12-22
22:18
Μάγκας ο Σάντος. Ο προπονητής είναι πάνω από κάθε παίκτη ακόμα και αν αυτός λέγεται Ρονάντο. Να τα βλέπει ο Ιτούδης αυτά.
09-12-22
20:55
Τους λυπήθηκα τους Βραζιλιάνους. Νεϊμάρ αν θες μωρό μου διατίθεμαι να σε παρηγορήσω..
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Ζωγράφος και μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 33.490 μηνύματα.
09-12-22
20:57
Το χαρηκα αφανταστα! Μπας και τους πεσει λιγο η μυτη! Ναιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι...εχασαν!!!!!!!Τους λυπήθηκα τους Βραζιλιάνους. Νεϊμάρ αν θες μωρό μου διατίθεμαι να σε παρηγορήσω..
![]()

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.
09-12-22
20:58
Cougar alert.Τους λυπήθηκα τους Βραζιλιάνους. Νεϊμάρ αν θες μωρό μου διατίθεμαι να σε παρηγορήσω..
![]()

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.563 μηνύματα.
09-12-22
20:59
Οπα η Himela.Τους λυπήθηκα τους Βραζιλιάνους. Νεϊμάρ αν θες μωρό μου διατίθεμαι να σε παρηγορήσω..
![]()
Αν σου έρθει πες του να μου στείλει καμία Βραζιλιάνα για να μου κάνει παρέα.

Lasher
Πολύ δραστήριο μέλος
Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.
09-12-22
21:01
Οπα η Himela.
Αν σου έρθει πες του να μου στείλει καμία Βραζιλιάνα για να μου κάνει παρέα.![]()
Και οι Κροάτισσες φαίνονται δυνατές. Για σκέψου το καλύτερα.
dum dum boy
Περιβόητο μέλος
Ο Νάσος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Εργάτης/τρια και μας γράφει από Αλβανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 4.567 μηνύματα.
09-12-22
21:02
καλά να πάθουν οι υποστηριχτές του Μπολσονάρο, Νεϊμαρ και λοιποί. 

American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 35.563 μηνύματα.
09-12-22
21:03
Δεν θα επεκταθώ παραπάνω καθώς θα φάω ban για χυδαία συμπεριφορά, με κόλλησε ο @Devil μάλλον .Και οι Κροάτισσες φαίνονται δυνατές. Για σκέψου το καλύτερα.

giannhs2001
Επιφανές μέλος
Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Ιστορικός και μας γράφει από Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 23.950 μηνύματα.
09-12-22
21:04
έλεος με την πολιτικοποίηση του ποδοσφαίρου. Και εγώ υποστηρίζω μέχρι τέλους Μπολσονάρου αλλά πραγματικά ήθελα αποκλεισμό της Βραζιλίας. Όπως χάρηκα και της Ισπανίας και ας την αγαπάω ως χώρα. Άλλο οι χώρες και η πολιτική και άλλο το ποδόσφαιρο. Αυτές οι χώρες απλά έχουν αποκτήσει υπεροψία και παίζουν αλαζονικό ποδόσφαιρο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 27.350 μηνύματα.
09-12-22
21:13
Φίλε ωραία τα γκολ του Μουντιάλ αλλά σα τα γκολάκια που ρίχνουμε με τις γκόμενες μας δεν έχει
09-12-22
21:23
Εντωμεταξύ ζω σε ένα σπίτι όπου μόνο εγώ ξέρω τον Νεϊμάρ.Cougar alert.![]()

akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.093 μηνύματα.
09-12-22
23:02
ΠΩΩΩΩΩΩΩΩΩ
American Economist
Επιφανές μέλος
09-12-22
23:56
ΚΑΛΟ ΜΗΔΕΝ ΣΤΗΝ ΟΛΛΑΝΔΙΑ.
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ.
chester20080
Επιφανές μέλος
Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 9.077 μηνύματα.
09-12-22
23:59
παμε να δουμε κι αλλον μεσσιιιιιι
American Economist
Επιφανές μέλος
10-12-22
00:07
Ο θεός του αθλητισμού.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Δεν υπάρχει Μουντιάλ χωρίς τον Messi.παμε να δουμε κι αλλον μεσσιιιιιι
American Economist
Επιφανές μέλος
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.612 μηνύματα.
10-12-22
19:05
Παμε ρε μεσι
Το μαροκο εντωμεταξυ τι εχανε. Ο αλλος μονος με το τερμα
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Το μαροκο εντωμεταξυ τι εχανε. Ο αλλος μονος με το τερμα
American Economist
Επιφανές μέλος
10-12-22
19:06
Βάλτε τελικό Αργεντινή -Αγγλία να γίνει πανικόςς.Παμε ρε μεσι
palio_melos
Διάσημο μέλος
Ο palio_melos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Δημοσιογράφος και μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 3.363 μηνύματα.
10-12-22
19:07
Τελικός χωρίς ευρώπη 
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gademis
- DISNEYCOMICSCLUB
- jj!
- Wonderkid
- oriator
- Unboxholics
- Ilma
- charmander
- Joji
- chester20080
- Paragontas7000
- Memetchi
- ggl
- J.Cameron
- fmarulezkd
- hirasawayui
- American Economist
- taketrance
- eukleidhs1821
- thenutritionist
- giannhs2001
- GeorgePap2003
- Maraki4you
- ΘανάσοςG4
- camil
- johnsala
- tsiobieman
- SlimShady
- back2967
- Scandal
- fockos
- Sosstoss
- Sevasti
- ΕυηΞ
- Mexicanos
- johnietraf
- spring day
- Αντικειμενικός
- Αρκτούρος
- User2350
- alexd99
- Giii
- Annou1
- angies
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.
Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Προσωπικές Συζητήσεις
Πολυμέσα - Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
Chat and Fun
iSchool