Μουντιάλ 2022 - Κατάρ

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
πωωωω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

:santa:
Μου αρέσουν τα πεναλτυ

Τελευταία επεξεργασία:

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 31 ετών, επαγγέλλεται Γιατρός και μας γράφει από Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2.977 μηνύματα.
Εμετικό ματς, εμετική φιφα, 200 πέναλτι και 3 ημίχρονα με τέτοιες καθυστερήσεις.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
Ο Mbappe ΠΡΕΠΕΙ να χασει το πεναλτι, ειναι το καρμα, εβαλε 2 αλλά πρεπει να χασει το 1 στο penalty shootout

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Real Housewives Of Atlanta Drink GIF

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.
Οι 2 πρώτες κλασικές ευκαιρίες της Γαλλίας στο τέλος, έτσι όπως κύλησε το παιχνίδι πάλι καλά που δεν το έκλεψε.
Πέναλτι, ρουλέτα για να δούμε, ηθικός νικητής για μένα η Αργεντινή, τα υπόλοιπα μικρή σημασία έχουν. :popcorn:

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
πωωωω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

:santa:
Μου αρέσουν τα πεναλτυ
Εδώ όμως όλα είναι πιθανά. Το καλύτερο θα ήταν να είχε η Γαλλία άλλες 24ωρες ξεκούρασης για να είναι πιο δίκαιο το αποτέλεσμα. Τα πέναλντι είναι καθαρά πανηγυρτζίδικα.

chester20080

Επιφανές μέλος

Ο Μπάμπης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών και επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ.. Έχει γράψει 8.059 μηνύματα.
ΤΟ ΠΗΡΕ Ο ΜΕΣΣΙΙΙΙΙΙ ΝΑΙΙΙΙ ΡΕΕΕΕΕ!!!!!

Joji

Επιφανές μέλος

Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.
Nooo :(

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Πολύ Ευρωπαίοι μου γίνατε όλοι τελευταία :P
...
Η Γαλλία πάντως έχει ξαναχασει παγκόσμιο κύπελλο στα πέναλτι...

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.510 μηνύματα.
Έχω μια συμπάθεια στον Messi και μια αντιπάθεια στη Γαλλία οπότε χάρηκα με το αποτέλεσμα.

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.827 μηνύματα.
Μεγάλη χαρά για την πλειοψηφία του πλανήτη :D
Χάρηκα ιδιαίτερα για τον Ντι Μαρία, τον τεράστιο αυτόν αθλητή.
Καλός και ο Μέσι, το δικαιούταν να κλείσει με ένα μεγάλο τρόπαιο.

akikos

Επιφανές μέλος

Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.
Τώρα μπαμ fc. Τα υπόλοιπα ματς είναι στα συνδρομητικά για φέτος (α είναι και ο τελικός europa legue, champions league).

akikos

Επιφανές μέλος

Άψογη διοργάνωση αλλά με διάφορα πολιτικά ζητήματα που την επισκίασαν. Κατά τη γνώμη μου οποία χώρα ανήκει στο ΟΗΕ και στη FIFA πρέπει να έχει δικαίωμα να διοργανώσει Μουντιάλ. Εργασιακά δικαιώματα δεν έχει η μέση ανατολή όπως δεν έχει μεγάλο μέρος της Ασία και της Αφρική. Με αυτή τη λογική πρέπει να διοργανώνεται Μουντιάλ μόνο σε Αμερική, Ευρώπη και λατινική Αμερική.

Αγωνιστικά είχαμε καλούς ομίλους, ωραίους προημιτελικούς, αδιάφορους ημιτελικούς, φοβερό τελικό.

Καλύτερος παίκτης της διοργάνωσης για μένα ήταν ο mbappe και καλύτερη ομάδα η Γαλλία. Αποτελεσματική επίθεση και πιο δύσκολη πορεία.
φφφ.png

Στοιχηματικά δεν τα πήγα καλά. Είχα ποντάρει 3 ευρώ στη Γαλλία στους προημιτελικούς που θα μου έδινε 15 ευρώ αλλά ο διαιτητής μου στοίχισε το μηδενισμό της χασούρας.

Wonderkid

Διακεκριμένο μέλος

Ο Wonderkid αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 6.728 μηνύματα.
Άψογη διοργάνωση αλλά με διάφορα πολιτικά ζητήματα που την επισκίασαν. Κατά τη γνώμη μου οποία χώρα ανήκει στο ΟΗΕ και στη FIFA πρέπει να έχει δικαίωμα να διοργανώσει Μουντιάλ. Εργασιακά δικαιώματα δεν έχει η μέση ανατολή όπως δεν έχει μεγάλο μέρος της Ασία και της Αφρική. Με αυτή τη λογική πρέπει να διοργανώνεται Μουντιάλ μόνο σε Αμερική, Ευρώπη και λατινική Αμερική.
δε λες και ποδοσφαιρομάνα το Κατάρ...

Πάνθηρας!

Επιφανές μέλος

Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.485 μηνύματα.
Εκανα μαλακια σήμερα.

Είπα χθες σε έναν φίλο να παιξω ακριβές σκορ 2-2 κ δεν το έκανα.

Είχε απόδοση 14.00

Θα έπαιζα ένα 5 ευρώ θα έπαιρνα 70.

Αν έβαζα 50 ευρώ θα έπαιρνα 700. Αααχ Κριμα