American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

18-12-22

22:44
Δεν ξέρω κάποιον που να ήταν με τη Γαλλία σήμερα. Πραγματικά ήταν must να το πάρει ο Messi καθώς περιμενε 15 χρόνια.Μεγάλη χαρά για την πλειοψηφία του πλανήτη
Χάρηκα ιδιαίτερα για τον Ντι Μαρία, τον τεράστιο αυτόν αθλητή.
Καλός και ο Μέσι, το δικαιούταν να κλείσει με ένα μεγάλο τρόπαιο.
Πάνθηρας!
Επιφανές μέλος
Ο Πάνθηρας! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Συνταξιούχος. Έχει γράψει 25.480 μηνύματα.

18-12-22

22:49
Φώτη μεταξυ μας περα απο το στοίχημα δε θα μπει κ κάτι στη τσέπη μας αμα το πηρε ο Μεσσι η ο Μακρόν.
Αυτοί θα γίνουν πλουσιοτεροι.
Πω ρε πουστη χάσαμε το μπαγιοκο απόψε. Έπρεπε να το παιξω. Και να βάλω και 10 ευρώ να παρω 140. Κρίμα.
Φαντάσου να έβαζα ο τρελός 100. Να πω δεν βαριέσαι... Θα έπαιρνα 1400 !!!!! Το δώρο που μας έχουν κόψει οι πουστηδες.
Αυτοί θα γίνουν πλουσιοτεροι.
Πω ρε πουστη χάσαμε το μπαγιοκο απόψε. Έπρεπε να το παιξω. Και να βάλω και 10 ευρώ να παρω 140. Κρίμα.
Φαντάσου να έβαζα ο τρελός 100. Να πω δεν βαριέσαι... Θα έπαιρνα 1400 !!!!! Το δώρο που μας έχουν κόψει οι πουστηδες.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

18-12-22

22:56
Προσωπικά έχω ξενερώσει κι ας συμπαθώ το Μέσι περισσότερο σε σύγκριση με το Ροναλντο. Η Γαλλία έπαιξε καλύτερα και ο mpabe ήταν ο κανονικός mvp της διοργάνωσης.Δεν ξέρω κάποιον που να ήταν με τη Γαλλία σήμερα. Πραγματικά ήταν must να το πάρει ο Messi καθώς περιμενε 15 χρόνια.
Ακόμα και στο τελικό η Αργεντινή έπαιξε πολύ σκληρά και η κίτρινες βγαίνανε με το σταγονόμετρο ενώ στην Γαλλία σφύριζαν το παραμικρό μόνο και μόνο για να κόψουν μια επίθεση.
Τι να το κάνω να βγάλουν mvp τον mpabbe στα 38 του ενώ δεν το αξίζει όπως αντίστοιχα έγινε τώρα με το Μέσι. Τώρα ήθελα να είναι ο mvp γιατί το άξιζε.
Χαιρόσαστε που ψηφίζουν σύμφωνα με τους χορηγούς και τα λεφτά...
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

18-12-22

22:58
Ωραία όλα αυτά αλλά διάβασε τι γράφει ο Βουλαρινος στο προηγούμενο ποστ μου.Προσωπικά έχω ξενερώσει κι ας συμπαθώ το Μέσι περισσότερο σε σύγκριση με το Ροναλντο. Η Γαλλία έπαιξε καλύτερα και ο mpabe ήταν ο κανονικός mvp της διοργάνωσης.
Ακόμα και στο τελικό η Αργεντινή έπαιξε πολύ σκληρά και η κίτρινες βγαίνανε με το σταγονόμετρο ενώ στην Γαλλία σφύριζαν το παραμικρό μόνο και μόνο για να κόψουν μια επίθεση.
Το μόνο πρόβλημα κατ' εμέ είναι που η Γαλλία είχε μια μέρα λιγότερο για να χαλαρώσει. Αλλά είδαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και τα ξέχασα όλα.
Nihilist
Τιμώμενο Μέλος
Ο Nihilist αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.358 μηνύματα.

18-12-22

23:12
Μου κάνει εντύπωση που πολλοί ήταν με Γαλλία. Είναι λίγο ξενέρα να το παίρνει μια χώρα δεύτερη συνεχή φορά + ήταν η τελευταία ευκαιρία του Μέσσι, που σίγουρα άξιζε να το έχει ως επίτευγμα στη μεγαλειώδη καριέρα του. Και καλώς ή κακώς στους ανθρώπους αρέσουν οι θρύλοι, και αυτή η κατάκτηση ήταν το μόνο που έλειπε για τη δημιουργία ενός διαχρονικού μύθου. Επίσης οι αργεντινοί είναι οι πλέον ποδοσφαιρόφιλοι του κόσμου, χαίρεσαι με τη χαρά τους.
Αντικειμενικά εξάλλου η Γαλλία ήταν ανύπαρκτη τα πρώτα 80 λεπτά, οπότε ποδοσφαιρικά το άξιζε η Αργεντινή.
Μη στενοχωριέστε για Γαλλία και Εμπαπέ, στο μέλλον θα κερδίσουν σίγουρα πολλά ακόμα τρόπαια.
Αντικειμενικά εξάλλου η Γαλλία ήταν ανύπαρκτη τα πρώτα 80 λεπτά, οπότε ποδοσφαιρικά το άξιζε η Αργεντινή.
Μη στενοχωριέστε για Γαλλία και Εμπαπέ, στο μέλλον θα κερδίσουν σίγουρα πολλά ακόμα τρόπαια.
akikos
Επιφανές μέλος
Ο Ανδρέας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 13.079 μηνύματα.

18-12-22

23:13
Διαφωνώ με το Βουλαρινο. Έγιναν διαιτητικά εγκλήματα σήμερα και στο τέλος μου έμεινε αυτό. Ας βγάζανε τουλάχιστον mvp τον mpabbe.Ωραία όλα αυτά αλλά διάβασε τι γράφει ο Βουλαρινος στο προηγούμενο ποστ μου.
Το μόνο πρόβλημα κατ' εμέ είναι που η Γαλλία είχε μια μέρα λιγότερο για να χαλαρώσει. Αλλά είδαμε ένα εξαιρετικό παιχνίδι και τα ξέχασα όλα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

18-12-22

23:17
Καλά, ο Εμπαπέ εξελίσσεται σε νέο Πελέ. Εμένα θα μου μείνει η ματσάρα. Ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που είδα στην ζωή μου. Δύο συνεχόμενα Μουντιάλ για την Γαλλία θα ήταν άλλωστε too much. Και δεν βλέπω να διαμαρτύρονται ιδιαίτερα οι Γάλλοι για την διαιτησία. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ανωτερότητα.Διαφωνώ με το Βουλαρινο. Έγιναν διαιτητικά εγκλήματα σήμερα και στο τέλος μου έμεινε αυτό. Ας βγάλανε τουλάχιστον mvp τον mpabbe.
akikos
Επιφανές μέλος

18-12-22

23:24
Στο προηγούμενο Μουντιάλ ο εμπαμπε ήταν μέγιστος χασογκόλης. Εδώ άφησε ταυτότητα και έγινε ηγέτης. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουμε. Μπορεί ένας τραυματισμός να καταστρέψει τη καριέρα του ή ο ίδιος να μην μπορεί να συνεχίσει σε τέτοιο επίπεδο.Καλά, ο Εμπαπέ εξελίσσεται σε νέο Πελέ. Εμένα θα μου μείνει η ματσάρα. Ίσως ένα από τα καλύτερα παιχνίδια που είδα στην ζωή μου. Δύο συνεχόμενα Μουντιάλ για την Γαλλία θα ήταν άλλωστε too much. Και δεν βλέπω να διαμαρτύρονται ιδιαίτερα για την διαιτησία. Αυτό αν μη τι άλλο δείχνει ανωτερότητα.
Ο Μέσι αντικειμενικά ήταν πολύ μέτριος και έχασε κρίσιμα πέναλτυ στη διάρκεια του Μουντιάλ.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.109 μηνύματα.

18-12-22

23:31
Λοίπον θα μιλήσω σαν ένα άτομο που υποστηρίζει Αργεντινή από το 2010 και Μπαρτσελόνα από το 2011 και προφανώς είμαι Messi fun.Ήμουν πεπισμένος ότι η Αργεντινή θα κατακτήσει το παγκόσμιο κύπελλο από την αρχή ακόμα και όταν ηττήθηκε από τη Σαουδική Αραβία.Συνολικά η Αργεντινή έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο σε όλο το τουρνούα αλλά παράλληλα έδειξε σημάδια απειρίας και σαν ομάδα αλλά και ο Σκαλόνι σαν προπονητής(δεν γίνεται να χάνεις 2-0 προβάδισμα σε 2 αγώνες και να κινδυνεύεις και σε 3ο-Αυστραλία-).Η Αργεντινή οφείλει όλο το τουρνουά στον Μαρτίνεζ...η παρουσία του σε όλο το τουρνουά ήταν καθοριστική...
Για τον σημερινό τελικό μπορώ να πω πως ήταν ίσως ο καλύτερος τελικός όλων των εποχών και ίσως ο καλύτερος αγώνας ποδοσφαίρου που έχω δει στη ζωή μου...
Ήταν δίκαιο για τον Μέσι και έγινε πράξη...προσπάθησε πολύ-πάλεψε και κατάφερε να πετύχει τον στόχο του!
Και αυτό είναι ένα μάθημα ζωής...παρά τις αποτυχίες αυτός συνέχισε να προσπαθεί με τον ίδιο ζήλο και μόχθο!
Συνολικά ήταν ένα πολύ καλό μουντιάλ σαν θέαμα καθώς είχε κυριολεκτικά τα ΠΑΝΤΑ...δεν θα πω πως ήταν το καλύτερο από όλα καθώς για μένα το καλύτερο ήταν της Βραζιλίας το 2014!
Τα λέμε σε 4 χρόνια στα γήπεδα των ΗΠΑ-Μεξικό και Καναδά και ας ελπίσουμε να δούμε και την εθνική μας εκεί!!
Μέτριος??
Για τον σημερινό τελικό μπορώ να πω πως ήταν ίσως ο καλύτερος τελικός όλων των εποχών και ίσως ο καλύτερος αγώνας ποδοσφαίρου που έχω δει στη ζωή μου...
Ήταν δίκαιο για τον Μέσι και έγινε πράξη...προσπάθησε πολύ-πάλεψε και κατάφερε να πετύχει τον στόχο του!
Και αυτό είναι ένα μάθημα ζωής...παρά τις αποτυχίες αυτός συνέχισε να προσπαθεί με τον ίδιο ζήλο και μόχθο!
Συνολικά ήταν ένα πολύ καλό μουντιάλ σαν θέαμα καθώς είχε κυριολεκτικά τα ΠΑΝΤΑ...δεν θα πω πως ήταν το καλύτερο από όλα καθώς για μένα το καλύτερο ήταν της Βραζιλίας το 2014!
Τα λέμε σε 4 χρόνια στα γήπεδα των ΗΠΑ-Μεξικό και Καναδά και ας ελπίσουμε να δούμε και την εθνική μας εκεί!!
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Μετριος? με 7 γκολ...ηγετική παρουσία...εκπλητικό passing game...assists...Ο Μέσι αντικειμενικά ήταν πολύ μέτριος
Μέτριος??
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

18-12-22

23:42
Μετριος? Ή σε πηγε κουβα ή εβλεπες αλλα ματς.Ο Μέσι αντικειμενικά ήταν πολύ μέτριος και έχασε κρίσιμα πέναλτυ στη διάρκεια του Μουντιάλ.
American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

18-12-22

23:43
Μέτριος;;Στο προηγούμενο Μουντιάλ ο εμπαμπε ήταν μέγιστος χασογκόλης. Εδώ άφησε ταυτότητα και έγινε ηγέτης. Το τι θα γίνει στο μέλλον δεν το ξέρουμε. Μπορεί ένας τραυματισμός να καταστρέψει τη καριέρα του ή ο ίδιος να μην μπορεί να συνεχίσει σε τέτοιο επίπεδο.
Ο Μέσι αντικειμενικά ήταν πολύ μέτριος και έχασε κρίσιμα πέναλτυ στη διάρκεια του Μουντιάλ.

Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Unboxholics αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Βέροια (Ημαθία). Έχει γράψει 1.554 μηνύματα.

18-12-22

23:45
Μονο 1 ατομο ξερω που υποστηριζε γαλλια και αυτο γιατι δεν ηθελε απλως να το παρει ο μεσσι(ροναλντο φαν). Αυτος ο τελικος δεν ηταν καταλληλος για καρδιακους σιγουρα 

juste un instant
Επιφανές μέλος

18-12-22

23:48
Αυτό είναι χαρακτηρισμός περισσότερο για καφέ. Στην ηλικία που είναι ο Μέσι δεν μπορεί να είναι μέτριος.Μέτριος;;![]()
akikos
Επιφανές μέλος

18-12-22

23:49
Ξεχνάς ότι η ομάδα είναι στημένη πάνω του. Παίζει να είναι ο παίκτης που να έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα περπατώντας. Για την ηλικία του φοβερός είναι.Μετριος? με 7 γκολ...ηγετική παρουσία...εκπλητικό passing game...assists...
Μέτριος??
Εγώ θα έβαζα πρώτο τον mpabbe, 2o τον Κειν (φοβερός) και 3ο το Μέσι.
Κουβά πήγα. Το είπα προηγουμένως. Τη διαιτησία σήμερα τη θεωρείς δίκαια;Μετριος? Ή σε πηγε κουβα ή εβλεπες αλλα ματς.
Το πέναλτυ δεν ήταν πέναλτι, το πέναλτυ στη Γαλλία ήταν όντως θέατρο αλλά σίγουρα παραπάνω πέναλτυ από ότι το πρώτο. Πολύ σκληρά μαρκαρίσματα η Αργεντινή με το διαιτητή να μη βγάζει κάρτες. 2 πλεονεκτήματα που δεν δόθηκαν στην Γαλλία και ήταν μισά γκολ. Σπρώχτηκε η Αργεντινή και απορώ πως δεν το είδε κανένας...
Θα δω Γεωργίου αύριο... Αν δεν πει τα αυτονόητα αυτός τότε ο Δίας έχει δίκαιο και ζω σε άλλο πλανήτη.
Και επειδή στα 25 του έπαιζε χάλια στην εθνική πρέπει να του δώσουν τώρα το τίτλο του mvp αφαιρώντας τον από άλλον παίκτης; Ας έπαιζε καλά τότε.Αυτό είναι χαρακτηρισμός περισσότερο για καφέ. Στην ηλικία που είναι ο Μέσι δεν μπορεί να είναι μέτριος.
Σε λίγο θα μου πείτε ότι το χέρι του Θεού δεν ήταν χέρι. Πάω να κοιμηθώ γιατί έχει χαθεί κάθε λογική εδώ μέσα.
juste un instant
Επιφανές μέλος

18-12-22

23:54
Ναι αλλά ο Εμπαπέ είναι 24 ετών και ο Μέσι 35.Εγώ θα έβαζα πρώτο τον mpabbe, 2o τον Κειν και 3ο το Μέσι.
Τώρα το διορθώσες.Για την ηλικία του φοβερός είναι.
American Economist
Επιφανές μέλος

18-12-22

23:58
Μου θυμίζεις τους παναθηναϊκούς που κάθε χρόνο λένε ότι ήταν στημένο το πρωτάθλημα του Ολυμπιακού.Ξεχνάς ότι η ομάδα είναι στημένη πάνω του. Παίζει να είναι ο παίκτης που να έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα περπατώντας. Για την ηλικία του φοβερός είναι.
Εγώ θα έβαζα πρώτο τον mpabbe, 2o τον Κειν (φοβερός) και 3ο το Μέσι.
Κουβά πήγα. Το είπα προηγουμένως. Τη διαιτησία σήμερα τη θεωρείς δίκαια;
Το πέναλτυ δεν ήταν πέναλτι, το πέναλτυ στη Γαλλία ήταν όντως θέατρο αλλά σίγουρα παραπάνω πέναλτυ από ότι το πρώτο. Πολύ σκληρά μαρκαρίσματα η Αργεντινή με το διαιτητή να μη βγάζει κάρτες. 2 πλεονεκτήματα που δεν δόθηκαν στην Γαλλία και ήταν μισά γκολ. Σπρώχτηκε η Αργεντινή και απορώ πως δεν το είδε κανένας...
Θα δω Γεωργίου αύριο... Αν δεν πει τα αυτονόητα αυτός τότε ο Δίας έχει δίκαιο και ζω σε άλλο πλανήτη.
Και επειδή στα 25 του έπαιζε χάλια στην εθνική πρέπει να του δώσουν τώρα το τίτλο του mvp αφαιρώντας τον από άλλον παίκτης; Ας έπαιζε καλά τότε.
Σε λίγο θα μου πείτε ότι το χέρι του Θεού δεν ήταν χέρι. Πάω να κοιμηθώ γιατί έχει χαθεί κάθε λογική εδώ μέσα.

akikos
Επιφανές μέλος

18-12-22

23:58
Δεν το διόθρωσα. Απάντησα στον από πάνω και ανέφερες και εσύ την ηλικία.Ναι αλλά ο Εμπαπέ είναι 24 ετών και ο Μέσι 35.
Τώρα το διορθώσες.
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 21 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.109 μηνύματα.

19-12-22

00:02
Παντως πιο πεναλτυ απο το πεναλτυ του αφραγκουζου...Το πέναλτυ δεν ήταν πέναλτι
Unboxholics
Πολύ δραστήριο μέλος

19-12-22

00:03
Το πεναλντι σχολιαζουν αρκετοι βλεπω κ δεν ξερω γιατι, το γεγονος οτι οι τραχαναδες μεχρι το 70 ειχαν 0 σουτ και εντος και εκτος εστιας ας το αφησουμε μαλλον...ο αλλος ο παικτης απο αργεντινη εφαγε και εκεινος ξυλο, καρτες γενικα δεν εβγαζε. Αλλαγες δεν εκανε ο προπονητης της αργεντινης και χαθηκε το πλεονεκτημα θεωρω κ απο αυτον τον λογο.Ξεχνάς ότι η ομάδα είναι στημένη πάνω του. Παίζει να είναι ο παίκτης που να έκανε τα περισσότερα χιλιόμετρα περπατώντας. Για την ηλικία του φοβερός είναι.
Εγώ θα έβαζα πρώτο τον mpabbe, 2o τον Κειν και 3ο το Μέσι.
Κουβά πήγα. Το είπα προηγουμένως. Τη διαιτησία σήμερα τη θεωρείς δίκαια;
Και επειδή στα 25 του έπαιζε χάλια στην εθνική πρέπει να του δώσουν τώρα το τίτλο του mvp αφαιρώντας τον από άλλον παίκτης; Ας έπαιζε καλά τότε.
Σε λίγο θα μου πείτε ότι το χέρι του Θεού δεν ήταν χέρι. Πάω να κοιμηθώ γιατί έχει κάθε λογική εδώ μέσα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 94 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- gademis
- DISNEYCOMICSCLUB
- jj!
- Wonderkid
- oriator
- Unboxholics
- Ilma
- charmander
- Joji
- chester20080
- Paragontas7000
- Memetchi
- ggl
- J.Cameron
- fmarulezkd
- hirasawayui
- American Economist
- taketrance
- eukleidhs1821
- thenutritionist
- giannhs2001
- GeorgePap2003
- Maraki4you
- ΘανάσοςG4
- camil
- johnsala
- tsiobieman
- SlimShady
- back2967
- Scandal
- fockos
- Sosstoss
- Sevasti
- ΕυηΞ
- Mexicanos
- johnietraf
- spring day
- Αντικειμενικός
- Αρκτούρος
- User2350
- alexd99
- Giii
- Annou1
- angies
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.