Jimmaki
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Έφη35891
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ToxicLips
Δραστήριο μέλος

Συμφωνώ! Εμένα καμία από τις φίλες μου δεν ακούει την ίδια μουσική με εμένα... Ακούω ροκ και μέταλ αλλά δεν σημαίνει πως είμαι παλιοχαρακτήρας γιατί πολλοί πιστευούν πως τα άτομα που ακούνε τέτοια μουσική έχουν τέτοιους χαρακτήρες ότι είναι αλήτες κτλ.. και αυτό δεν είναι σωστόΔεν ξέρω, ρε παιδιά. Εγώ νομίζω ότι διαφέρω πολύ από τον περίγυρό μου και οι μουσικές μας επιλογές το ίδιο. Τυχαίο; Δεν νομίζω!

_Ηρώ_
Δραστήριο μέλος

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Με χαρακτηρα/ιδιοσυγκρασια εχει καποια σχεση. Με εμφανιση/ανατροφη/τροπους οχι. Υπαρχουν κι αλλοι παραγοντες που δε τους σκεφτεται ο κοσμος, και δημιουργουν στερεοτυπα. Αγνοηστε τους.
δεν θα είχα πάντως ποτέ ιδιαίτερη ζέση να γνωρίσω κάποια που λατρεύει τον Γονίδη ή Τερλέγκα ή Βολάνη, εκτός αν είχε φοβερά αντισταθμίσματα, που χλωμό το βλέπω, κάτι μου λέει για να σου αρέσει τρελλά ο Γονίδης ή ο Σώτης Βολάνης πρέπει να'σαι πολύ μπάζο.
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

Απόψεις του στυλ
τις θεωρώ πολύ κομπλεξικές (ειδικά αν τις ακούω από μεγάλους ανθρώπους - αν το πει αυτό ένας 15χρονος ροκάς/μεταλάς τότε εντάξει).για να σου αρέσει τρελλά ο Γονίδης ή ο Σώτης Βολάνης πρέπει να'σαι πολύ μπάζο
Η μουσική δεν είναι δόγμα.
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Η μουσική δεν είναι δόγμα.
χαχα ο Βολάνης είναι τραγουδιστής ; μ'εκανες και γέλασα

Δόγμα θα ήταν αν έλεγα το ίδιο για όσους ακούνε Αλεξίου. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η Αλεξίου στα τελευταία της τραγούδια, όμως δεν κρίνω δογματικά αυτόν που του αρέσει γιατί η Αλεξίου είναι τραγουδίστρια, έστω που δεν μου αρέσει εμένα. Γκε γκε ;
JosefK
Πολύ δραστήριο μέλος

χαχα ο Βολάνης είναι τραγουδιστής ; μ'εκανες και γέλασα
Δόγμα θα ήταν αν έλεγα το ίδιο για όσους ακούνε Αλεξίου. Εμένα δεν μου αρέσει καθόλου η Αλεξίου στα τελευταία της τραγούδια, όμως δεν κρίνω δογματικά αυτόν που του αρέσει γιατί η Αλεξίου είναι τραγουδίστρια, έστω που δεν μου αρέσει εμένα. Γκε γκε ;
Δεν κατάλαβες τι θέλω να πω.
Το θέμα μας είναι αν τα μουσικά ακούσματα δείχνουν το χαρακτήρα του ανθρώπου και όχι αν ο Βολάνης είναι τραγουδιστής.
Σε τι διαφέρει αυτός που ακούει Βολάνη από αυτόν που ακούει Αλεξίου;
Δεν ερωτεύεται με τον ίδιο τρόπο;
Δεν είναι το ίδιο έξυπνος;
Δεν είναι το ίδιο καλός μαθητής/φοιτητής/εργαζόμενος;
Δεν έχει κοινωνικές ευαισθησίες;
Δε μπορεί να πάρει μέρος σε μια πολιτική συζήτηση;

DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Δεν κατάλαβες τι θέλω να πω.
Το θέμα μας είναι αν τα μουσικά ακούσματα δείχνουν το χαρακτήρα του ανθρώπου και όχι αν ο Βολάνης είναι τραγουδιστής.
Σε τι διαφέρει αυτός που ακούει Βολάνη από αυτόν που ακούει Αλεξίου;
Δεν ερωτεύεται με τον ίδιο τρόπο;
Δεν είναι το ίδιο έξυπνος;
Δεν είναι το ίδιο καλός μαθητής/φοιτητής/εργαζόμενος;
Δεν έχει κοινωνικές ευαισθησίες;
Δε μπορεί να πάρει μέρος σε μια πολιτική συζήτηση;
![]()
Το θέμα δεν είναι τί μπορεί να κάνει κανείς ο καθένας, αλλά πως το κάνει, ώστε να ταιριάζετε.
Waldorf_M
Νεοφερμένο μέλος

tsarachaf
Περιβόητο μέλος

Η μουσικη τεχνη δεν ειναι??? Καθενας μας δεν εχει διαφορετικη αποψη για την τεχνη και κρινει με βαση τον χαρακτηρα του???
Οριστε η σχεση μουσικης και χαρακτηρα...
Εγω προσωπικα τις περισσοτερες φορες κοιταζω να με αγγιζει το νοημα του τραγουδιου...Κυριως ακουω ροκ και μεταλ, αλλα δεν θα με εμποδισει ενα τραγουδι που εχει πολυ ωραιο στιχο αλλα ανηκει σε αλλο ειδος μουσικης να το ακουσω...
Τελος επιτρεψτε μου να παραθεσω εναν στιχο τραγουδιου ως απαντηση για την πλειοψηφια των τραγουδιων, που ειναι ερωτικα
Κι αν τα τραγουδια μας γι' αγαπη μιλανε ειν' η καψουρα που φερνει λεφτα στους παραγωγους...
Goseithor
Διάσημο μέλος

Λοιπον όπως έγραψα και σ ένα άλλο θέμα πστευω ο χαρακτήρας΄"πάει" στη μουσικη και όχι η μουσική σοτν χαρακτήρα...ο καθένας μας είναι διαφορετικός άνθρωπος και αντιλαμβάνεται αλλιώς κάθε είδος...αυτό βέβαια δν μας αποκλειει απο να ακούμε και ότι άλλο μας αρέσει..η μουσικη είναι μία...Όσο για το αν αλλάξεις ακούσματα όσο μεγαλώνεις πιστευω δεν ισχύει τουλάχιστν σε μεγάλο βαθμό..Αυτή σε εκφράζει και αυτή σε μεγάλο βαθμό θα σ εκφράζει...Πιστεύετε πως τα ακούσματα ενός ατόμου έχουν άμεση σχέση με τον χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του?
Προσωπικά, επειδή γενικώς ακούω metal πολλοί μου λένε ότι θα μεγαλώσω και θα αλλάξω κλπ..
Πιστεύω αν κάποιος ακούει τα τραγούδια που όλοι ακούμε στο ραδιόφωνο, τραγούδια καψούρας κ.α θέλουν απλώς να ξεχάσουν τα προβλήματα τους και όχι να μάθουν κάτι απο την μουσική. Εγώ με αυτό που ακούω θέλω να προβήματίζομαι και να μου δίνει τροφή για σκέψη και όχι να αναμασώ το πόσο πολύ μου αρέσει μια κοπέλα πχ.. Εσάς ποια η γνώμη σας?
fnou
Νεοφερμένο μέλος

ο καθενας εχει επιλεξει κατι σταθερο που ακουει τις περοσσοτερες φορες και αυτο τον χαλαρωνει η τον τσιτωνει αναλογως

οποτε εχει καποια σχεση...
DrStrangelove
Περιβόητο μέλος

Πιστεύετε πως τα ακούσματα ενός ατόμου έχουν άμεση σχέση με τον χαρακτήρα του και την συμπεριφορά του?
Προσωπικά, επειδή γενικώς ακούω metal πολλοί μου λένε ότι θα μεγαλώσω και θα αλλάξω κλπ..
Πιστεύω αν κάποιος ακούει τα τραγούδια που όλοι ακούμε στο ραδιόφωνο, τραγούδια καψούρας κ.α θέλουν απλώς να ξεχάσουν τα προβλήματα τους και όχι να μάθουν κάτι απο την μουσική. Εγώ με αυτό που ακούω θέλω να προβήματίζομαι και να μου δίνει τροφή για σκέψη και όχι να αναμασώ το πόσο πολύ μου αρέσει μια κοπέλα πχ.. Εσάς ποια η γνώμη σας?
Είμαι μια σκοτεινή άγρια θύελλα με πολλές ευαισθησίες και μεγάλα πάθη και εσωτερική ένταση, καθώς και αγάπη για την ένταση εξωτερικά. Αυτή την θύελλα κανείς δεν την αναγνωρίζει επιφανειακά, εκτός αν είναι σαν και μένα ή μου μοιάζει.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
MetalChest
Δραστήριο μέλος

Guest 186240
Επισκέπτης

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 6 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
dum dum boy
Διάσημο μέλος

παλιά το πίστευα. πλέον όχι.
νομίζω ότι τα μουσικά γούστα (και απ' όσα έχω διαβάσει) είναι μυστήριο για το πως διαμορφώνονται.
σίγουρα παίζουν ρόλο ακούσματα που είχαμε σε τρυφερές ηλικίες.
σίγουρα παίζουν ρόλο και τα μετέπειτα ερεθίσματα και το πως εκπαιδεύτηκε το αυτί, συνδύασε ήχους με βιώματα και εικόνες, νιώθει οικειότητα ή έχει αναφορές σε οικεία πράγματα.
αυτό που σίγουρα συμβαίνει, είναι ότι υπάρχουν άνθρωποι σχετικά αδιάφοροι με την μουσική (θα αρκεστούν σε ό,τι παίζει το ράδιο) και άνθρωποι που το ψάχνουν.
σίγουρα η μουσική που ακούμε κάθε φορά, λέει πολλά για την ψυχολογία μας, την φάση στην οποία βρισκόμαστε τη δεδομένη στιγμή. αλλά καλό είναι να διαχωρίζουμε στοιχεία της ψυχολογίας από αυτά του χαρακτήρα, ακόμα και όταν τα πρώτα υπερισχύουν. το λέω και σαν συμβουλή αυτό το τελευταίο. να το έχετε κατά νου γενικά στη ζωή σας.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 21 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.