Μπαράζ σεισμών σε Σαντορίνη και Αμοργό

parafernalia

Περιβόητο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Προγραμματιστής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.832 μηνύματα.
Κάθε 3 λεπτά έχουμε 4.5+ ρίχτερ σεισμούς... Και όλη η λάβα που βρίσκεται κάτω από την περιοχή είναι ακίνητη. Δεν κουνιέται ούτε ένα μόριό της.
Οι σεισμοί είναι από την κίνηση των διαστημικών εξωγήινων σκαφών. Η ίδια η βάση μένει ακίνητη. :P:hehe:

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.512 μηνύματα.
Κάθε 3 λεπτά έχουμε 4.5+ ρίχτερ σεισμούς... Και όλη η λάβα που βρίσκεται κάτω από την περιοχή είναι ακίνητη. Δεν κουνιέται ούτε ένα μόριό της.
Έχεις πάθει ψύχωση, το ξέρεις ε; Μάλλον από κάνα panic attack θα την πάθεις παρά από σεισμό. :look:

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.200 μηνύματα.
Τα έλεγξες όλα τα μόρια καλά; Μπορει ρε παιδί μου, μπορεί λεω, να ξεφυγε κανένα.

gegeorgiou90

Δραστήριο μέλος

Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 410 μηνύματα.
Αν βγει ένας καπνός λάβας, μήνυση στον Κικίλια και σε όσους σεισμολόγους δήλωναν ότι θα γίνει απλά ένα εξάρι τελείως τεκτονικά μακριά από τα ηφαίστεια.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Η amarelia αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 5.282 μηνύματα.
Αν βγει ένας καπνός λάβας
ρε συ αν δείς καπνό θα είναι επειδή το εχεις κάψει απο το άγχος
αδερφέ γιατί εχεις μείνει εκεί; δεν υπάρχει διαφυγή να πας κάπου μακριά απο το νησί μέχρι να δούμε τι θα γίνει;

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Ο Αυτοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 41 ετών, επαγγέλλεται Χρηματιστής και μας γράφει από Αυστρία (Ευρώπη). Έχει γράψει 34.200 μηνύματα.

KleinosBrekias

Δραστήριο μέλος

Ο Μητσαρας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 45 ετών, επαγγέλλεται Άεργος/η και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 530 μηνύματα.
Συμφωνα με πληροφοριες που ακομα ειναι ανεπιβεβαιωτες , μαθαινουμε οτι ενα μοριο λαβας απεδρασε . Το ελληνικο FBI εχει εκδωσει ενταλμα συλληψης και το μαγματοκυνηγητο ειναι εν εξελιξη .
Το μοριο λαβας , αν συλληφθει , αντιμετωπιζει εως και 10 ετη ιδεοψυχαναγκαστικης διαταραχης με ψυχωτικες σκεψεις .

juste un instant

Επιφανές μέλος

Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.
Πως είναι τόσο σίγουρος; Αν δεν συμβεί αυτό, θα ζητήσει συγγνώμη;

back2967

Διάσημο μέλος

Ο back2967 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2.699 μηνύματα.
Πως είναι τόσο σίγουρος; Αν δεν συμβεί αυτό, θα ζητήσει συγγνώμη;
Αν και ψεκασμένος γενικά, δεν λέει ψέματα σε αυτό.
'Ολη η κινητοποίηση γίνεται γιατί οι επιστήμονες εκτιμούν ότι μάλλον δεν έχει γίνει ακόμα ο κύριος σεισμός.

Και αν ισχύει αυτό το χειρότερο σενάριο να είναι σαν το 1956 αλλά το πιο πιθανό είναι να έχουμε σύντομα κάτι μικρότερο, μέχρι 6 μαξ.

gegeorgiou90

Δραστήριο μέλος

Ο gegeorgiou90 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 410 μηνύματα.
Και συνέχισε ο κ. Λέκκας: «Το σενάριο των 6 ρίχτερ και πάνω συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες....

Εχθές έλεγε ότι το σενάριο των 6 ρίχτερ είναι υπερβολικά ακραίο και συνωμοσιολογικό. Σήμερα λέει ότι το σενάριο των 6 ρίχτερ και πάνω συγκεντρώνει μικρές πιθανότητες... (49.9% εννοεί)

Himela

Συντονίστρια

Η Himela αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 33.512 μηνύματα.
Αφού θέλουνε βίλες πάνω στα βράχια, ας πρόσεχαν. Όταν χτίστηκαν κάποια σπίτια δεν υπήρχε αντισεισμική προστασία, εντάξει, τώρα όμως γιατί μένουν; Όλα γίνονται για τον τουρισμό. Μη φύγουν οι τουρίστες και δεν τους γδάρουμε για να καθόμαστε με φραπεδάκι τον επόμενο χειμώνα. :beach:

amarelia

Περιβόητο μέλος

10 ευρώ το πιτόγυρo
λυπάμαι απλά με οχι μου τη δύναμη

είμαι σκατάνθρωπος;:cry_x:

gegeorgiou90

Δραστήριο μέλος

Εντάξει τουριστικές επιχειρήσεις έχουν ας βγάλουν κάτι. Δεν έγινε τίποτα... Υπάρχει και το bitcoin που σου δίνει 140% ετήσιο κέρδος χωρίς να ιδρώνεις.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Εντάξει τουριστικές επιχειρήσεις έχουν ας βγάλουν κάτι. Δεν έγινε τίποτα... Υπάρχει και το bitcoin που σου δίνει 140% ετήσιο κέρδος χωρίς να ιδρώνεις.
Με τη διαφορά οτι δε χρειάζεται να εχεις 6 ανθρώπους στιβαγμένους σε 20 τμ κάτεργο για να σου δουλεύουν σεζόν μαύρα 12ωρα

Αντε μη το ανοίξω για το νησί τώρα μέρες που είναι

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Με τη διαφορά οτι δε χρειάζεται να εχεις 6 ανθρώπους στιβαγμένους σε 20 τμ κάτεργο για να σου δουλεύουν σεζόν μαύρα 12ωρα

Αντε μη το ανοίξω για το νησί τώρα μέρες που είναι
Μα για τον έλληνα η λέξη "δουλεύω" είναι τόσο περηφάνεια που έχει ξεχάσει την ετυμολογία της. Όπως και ο Γερμανός την "arbeiten" - Rabote αν λεω καλά το Σλάβικο εξ ου και το Ρομπότ, τσέχικη λέξη-ευφευρεση για τον σκλάβο. Δηλώνει την καταναγκαστικότητα και όχι την υπόσχεση όπως το αρχαιοελληνικο επαγγέλλομαι, που και στα Αγγλικά δείχνει ομολογία, οικειοθελή δέσμευση.

Φταίνε κι αυτοί, φταίνε και όσοι τους κάνανε μάγκες.

Μάγκες μέχρι να μας χτυπήσουν τα ζόρια την πόρτα. Αλλά τεσπα τωρα μη γινομαι κακός, γιατι υπάρχουν και ανθρωποι εκεί που δεν φταίνε όντως ή που δεν έχουν τα χίλια μύρια. πχ Αμοργός, ηλικιωμένοι φτωχοί κλπ.

Δεν ειναι μονο ο πλούτος, ούτε σε αυτο το νησί ούτε σε άλλα.

Να ζήσουν όλοι οι άνθρωποι, κανείς να μην πάθει κακό, αλλά να βάλουμε γαμημένο μυαλό επιτέλους.

amarelia

Περιβόητο μέλος

ούτε σε αυτο το νησί ούτε σε άλλα.
Είναι και αυτό το νησί, που κατά τη γνώμη μου δεν είναι κατοικήσιμο. Είναι πάνω στα βράχια και μόνο γεμάτο χλιδάτες κατοικίες μόνο για να κ@υλαντίζουν οι λεφτάδες.
Για να μην μιλήσω καν για το τι και πόσα ντρόγκια κυκλοφορούν στο νησί.
Τέλος πάντων, είναι άλλη ώρα για αυτά σε αυτό θα συμφωνήσω.

Valder

Τιμώμενο Μέλος

Είναι και αυτό το νησί, που κατά τη γνώμη μου δεν είναι κατοικήσιμο. Είναι πάνω στα βράχια και μόνο γεμάτο χλιδάτες κατοικίες μόνο για να κ@υλαντίζουν οι λεφτάδες.
Για να μην μιλήσω καν για το τι και πόσα ντρόγκια κυκλοφορούν στο νησί.
Τέλος πάντων, είναι άλλη ώρα για αυτά σε αυτό θα συμφωνήσω.
Μαζί σου. Εχω παει -δυστυχώς against my better judgement στα 23 μου- στη Μυκονο και ειναι μια απο τα ίδια.

Πρέζα, εκφυλιά, αυγό τηγανητό στα 12 ευρώ και yassou ellada tourismos.

Αλλά εμενα δε με νοιάζουν αυτοί, γραμμένους τους έχω τους φιλελεμαλάκες. Ο λαός με νοιάζει. Ο απλός λαός.

amarelia

Περιβόητο μέλος

Αλλά εμενα δε με νοιάζουν αυτοί, γραμμένους τους έχω τους φιλελεμαλάκες. Ο λαός με νοιάζει. Ο απλός λαός.
μας νοιάζουν δεν μας νοιάζουν μας παίρνουν απο το χώρο μας. Στο νησί αυτό δεν υπάρχει χώρος για τον απλό λαό.
Εγώ ειχα πάει στον κορονοϊο που δεν είχε ψυχή και ολα απο τιμές ηταν στα τάρταρα
Επίσης και στη Μύκονο δεν υπάρχει χώρος και σιγά σιγά άπιαστα γίνονται όλα.
Πάρος, Νάξος και δεν συμμαζεύεται.
Κι αυτο ισχύει και για μέρη μέσα στη πόλη ολο βλέπεις να ανοίγουν λουξ μαλακίες, spa και χλιδάτες βιτρίνες. Όλα για να εξυπηρετούν το 2% και οι υπόλοιποι όλο και στριμώχνονται σε ολο και λιγότερο χώρο.

Γ@μησε τα, τεράστιο μέρος του πληθυσμού πάντως δε κλαίει για το νησί αλλά για να μη χαθεί η περιουσία ας μην κοροϊδευόμαστε.
Δεν έκλαιγε κανείς οταν άφηναν διορισμένους δασκάλους να κοιμούνται στα αμάξια γιατι είχαν τα σπίτια στον Θεό.
Αφήστε μας τώρα

Valder

Τιμώμενο Μέλος

μας νοιάζουν δεν μας νοιάζουν μας παίρνουν απο το χώρο μας. Στο νησί αυτό δεν υπάρχει χώρος για τον απλό λαό.
Εγώ ειχα πάει στον κορονοϊο που δεν είχε ψυχή και ολα απο τιμές ηταν στα τάρταρα
Επίσης και στη Μύκονο δεν υπάρχει χώρος και σιγά σιγά άπιαστα γίνονται όλα.
Πάρος, Νάξος και δεν συμμαζεύεται.
Κι αυτο ισχύει και για μέρη μέσα στη πόλη ολο βλέπεις να ανοίγουν λουξ μαλακίες, spa και χλιδάτες βιτρίνες. Όλα για να εξυπηρετούν το 2% και οι υπόλοιποι όλο και στριμώχνονται σε ολο και λιγότερο χώρο.

Γ@μησε τα, τεράστιο μέρος του πληθυσμού πάντως δε κλαίει για το νησί αλλά για την περιουσία ας μην κοροϊδευόμαστε.
Το ξέρω... δεν έχεις καθόλου άδικο σε ολα οσα ειπες.

gegeorgiou90

Δραστήριο μέλος

Κουνήθηκε η οθόνη του υπολογιστή μου πριν 1 λεπτό, Χασιά, Φυλή, Δυτική Πάρνηθα, Αττική.

Μαντεύω 5.3 ρίχτερ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού. 15.01 ώρα.

Άλλος ένας τώρα 15.05.

Και οι δύο αυτοί είναι 5+ μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού.

Και όμως επιβεβαιώθηκε και όμως είναι αισθητοί στην Αθήνα.

Για την ακρίβεια 5.0 ρίχτερ ακριβώς, 15.04.17. Αυτό βλέπω επίσημα.

Εγώ αισθάνθηκα δύο σεισμούς, 5+ ρίχτερ. 15.01 και 15.05. Περιμένω να ενημερωθεί το σύστημα.

Τελευταία επεξεργασία: