Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.745 μηνύματα.

Περιπατητική Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός του χρόνου..Stay tuned my friend
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
Να πατήσουμε το κουμπί ?
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
12Μ για 3 χρόνια θα υπογράψει
Τρέμει η γη , τρέμει η Ευρώπη![]()
GeorgePap2003
Διάσημο μέλος
Ο GeorgePap2003 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.434 μηνύματα.

Καλα οσοι φιλοι μου ολυμπιακοι που τους εχω πει οτι προβλεπω κλαμα με τον Λιθουανο αρχιζουν τα "ελα ρε σιγα το παλτο...τελευταια ενσημα...κλπ" νταξει...δεν το πιστευω εγω προσωπικα οτι ηρθε για πλακα...Περιπατητική Ευρωλίγκα ο Παναθηναϊκός του χρόνου..
Πλακα θα μας κανει
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 391 μηνύματα.

Εδω τον παρακαλάνε στο Ντένβερ να μείνει για βάθος και οι οπαδοί τον Νάγκετς έλεγαν επιτέλους έχουμε ένα καλό back up για τον ΓιοκιτςΚαλα οσοι φιλοι μου ολυμπιακοι που τους εχω πει οτι προβλεπω κλαμα με τον Λιθουανο αρχιζουν τα "ελα ρε σιγα το παλτο...τελευταια ενσημα...κλπ" νταξει...δεν το πιστευω εγω προσωπικα οτι ηρθε για πλακα...
Πλακα θα μας κανει
Αλλά πέρα από όλα αυτά ο Γιόνας έπαιζε στο ΝΒΑ και έρχεται μετά από γεμάτη σεζόν , σχεδόν πάντα τέτοιοι παίκτες όντως έρχονται για τα τελευταία ένσημα ή για διακοπές αλλά στην περίπτωση του Λιθουανού δεν ισχύει κάτι τέτοιο
Καλά σε παρακρουση είναι μερικοί Ολυμπιακοί, εγώ είδα ποστ από στατιστικά αγώνα Σερβίας Λιθουανίας και αυτό ήταν το κριτήριο τους ότι το δίδυμο Μιλου Πετρουσεφ σταματάει εύκολα τον Γιόνας

Jack of Spades
Διακεκριμένο μέλος
Ο Κωνσταντίνος αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Μηχανολόγος μηχανικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.704 μηνύματα.

Τρέμει κι η καρέκλα του Lessort!Τρέμει η γη , τρέμει η Ευρώπη![]()

Δεν τίθεται θέμα συζήτησης, πυρηνική βόμβα για Ευρώπη κι ας πάτησε τα 34...
NeosUser2023
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 391 μηνύματα.

Λες να στεναχωρηθείΤρέμει κι η καρέκλα του Lessort!![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 38 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...