Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.822 μηνύματα.

29-07-25

18:16
Μετάφραση της επιστολής Γιαννακο έρεε παιχτών του Παναθηναϊκου:
Αγαπητέ ,εξοχότατε Κ.Πρωθυπουργε , είμαστε έντονα προβληματισμένοι γιατί αν παρακολουθήσετε τα τελευταία 4 χρόνια ,έχουμε χάσει 3 πρωταθλήματα και δεν είναι ωραίο αυτό ,παρακαλούμε αν θέλετε , να επαναφέρετε αυτό που συνέβαινε τα τελευταία 25 χρόνια που μας πήγαινε τάπα .Βεβαια εμείς είμαστε στρατιώτες της εθνικής αλλά όχι και να γίνει κανένα αστείο ,να πάμε καλά και να καρπωθεί την επιτυχία η εοκ , γιατί ο "μεγάλος " έχει κόντρα με την ΕΟΚ γιατί έδωσαν φάουλ στον σαμοντουροφ και δεν ήταν και δεν έδωσε βήματα στο φαλ.Παρακαλουμε δεν πάει ,άλλο , θέλουμε μιλού 5 φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο.
Αγαπητέ ,εξοχότατε Κ.Πρωθυπουργε , είμαστε έντονα προβληματισμένοι γιατί αν παρακολουθήσετε τα τελευταία 4 χρόνια ,έχουμε χάσει 3 πρωταθλήματα και δεν είναι ωραίο αυτό ,παρακαλούμε αν θέλετε , να επαναφέρετε αυτό που συνέβαινε τα τελευταία 25 χρόνια που μας πήγαινε τάπα .Βεβαια εμείς είμαστε στρατιώτες της εθνικής αλλά όχι και να γίνει κανένα αστείο ,να πάμε καλά και να καρπωθεί την επιτυχία η εοκ , γιατί ο "μεγάλος " έχει κόντρα με την ΕΟΚ γιατί έδωσαν φάουλ στον σαμοντουροφ και δεν ήταν και δεν έδωσε βήματα στο φαλ.Παρακαλουμε δεν πάει ,άλλο , θέλουμε μιλού 5 φάουλ στο πρώτο δεκάλεπτο.
Lancelot
Περιβόητο μέλος
Ο Lancelot αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 5.416 μηνύματα.

29-07-25

18:29
Γλέντι με κάθε τρόπο ! Περιμένουμε τη συνέντευξη τύπου του ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ ομοσπονδιακού τεχνικού.
«Εμείς ήμασταν πάντα ενάντια στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν πάντοτε παρόντες στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στη μέση. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στο θέμα του προπονητή, εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε μέλη της ομάδας» Πρίντεζης,Παπανικολάου,Κόνιαρης 2019
«Εμείς ήμασταν πάντα ενάντια στην κόντρα του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, ήμασταν πάντοτε παρόντες στην Εθνική ομάδα, αλλά δεν μπορούμε να βρισκόμαστε στη μέση. Αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα στο θέμα του προπονητή, εμείς δεν θα μπορούμε να είμαστε μέλη της ομάδας» Πρίντεζης,Παπανικολάου,Κόνιαρης 2019
NeosUser2023
Δραστήριο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα.

Από ότι φαίνεται πάμε με την συγκεκριμένη 3αδα στο -5- :
Precious Achiuwa
Mathias Lessort
Omer Yurtseven
Πάντως σαν φιτ νομίζω ο Achiuwa κολλάει καλύτερα από όσους έχουμε κοιτάξει , Τουλάχιστον με βάση όσα ακούω για τον παίκτη γιατί εικόνα δεν έχω
Precious Achiuwa
Mathias Lessort
Omer Yurtseven
Πάντως σαν φιτ νομίζω ο Achiuwa κολλάει καλύτερα από όσους έχουμε κοιτάξει , Τουλάχιστον με βάση όσα ακούω για τον παίκτη γιατί εικόνα δεν έχω
Μήτσος10
Διάσημο μέλος
Ο Μήτσος10 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 16 ετών και επαγγέλλεται Μαθητής/τρια. Έχει γράψει 2.822 μηνύματα.

Λίγο undersized δεν ειναι το Ατσιουα - Λεσορ;Από ότι φαίνεται πάμε με την συγκεκριμένη 3αδα στο -5- :
Precious Achiuwa
Mathias Lessort
Omer Yurtseven
NeosUser2023
Δραστήριο μέλος
Ο NeosUser2023 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 20 ετών. Έχει γράψει 406 μηνύματα.

Ναι ισχύει αυτόΛίγο undersized δεν ειναι το Ατσιουα - Λεσορ;
Δεν ξανά γράφω όνομα , ότι γράφω καίγεται

Ο Χολμς πάντως έχει πολύ καλό wingspan αλλά δεν έχω ιδέα πως είναι αγωνιστικά , το μόνο που έχω μάθει είναι ότι δεν έπαιξε φέτος κ ότι μάλλον είναι injury prone το παλικάρι
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 6.025 μηνύματα.

για χολμς ακουγεται.Ναι ισχύει αυτό
Δεν ξανά γράφω όνομα , ότι γράφω καίγεταιχθες έβγαλαν κ τους δύο αλλά βλέπω ότι επικρατεί του Richaun Holmes (μάλιστα τον θεωρούν κ κλεισμένο μερικοί) μάλλον ο Ατσιουα θα περιμένει αρκετά το ΝΒΑ
Ο Χολμς πάντως έχει πολύ καλό wingspan αλλά δεν έχω ιδέα πως είναι αγωνιστικά , το μόνο που έχω μάθει είναι ότι δεν έπαιξε φέτος κ ότι μάλλον είναι injury prone το παλικάρι
ο αλλος δεν ερχεται πριν τον σεπτεμβριο ευρωπη.
NeosUser2023
Δραστήριο μέλος

Ναι αυτό είδα κ εγώγια χολμς ακουγεται.
ο αλλος δεν ερχεται πριν τον σεπτεμβριο ευρωπη.
Πάντως αν βγει κάτι θα είναι τελειωμένο αυτή την φορά δεν θα έχουμε αναμονή πιστεύω
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 6.025 μηνύματα.

https://www.sdna.gr/mpasket/1336621_mia-anasa-apo-ton-nbaer-rison-holms-o-panathinaikosΝαι αυτό είδα κ εγώ
Πάντως αν βγει κάτι θα είναι τελειωμένο αυτή την φορά δεν θα έχουμε αναμονή πιστεύω
απο χθες ειχε βγει η φημη.
NeosUser2023
Δραστήριο μέλος

Και όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιάhttps://www.sdna.gr/mpasket/1336621_mia-anasa-apo-ton-nbaer-rison-holms-o-panathinaikos
απο χθες ειχε βγει η φημη.
Ρισόν Χολμς στον Παναθηναϊκό κύριοι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
ΣυνεπώςΚαι όπου υπάρχει καπνός υπάρχει και φωτιά
Ρισόν Χολμς στον Παναθηναϊκό κύριοι
• PANATHINAIKOS BC 2025-2026 •
PG: TJ Shorts , J.Grant , Τολιόπουλος
SG: Nunn , Σλούκας , Grigonis
SF: Osman , Ρογκα , ΠΚ
PF: Juancho , Ντίνος , Σάμο
C: Lessort , Richaun Holmes , Omer Y. , Κουζέλογλου

• OLYMPIACOS BC 2025-2026 •
PG: K.Evans , T.Walkup, S.Lee
SG: E.Fournier , T.Dorsey , Όμηρος Ν. , Λάρι
SF: Ward , Παπανικολάου , Μακίσικ
PF: Sasha V. , Alec Peters
C: Μιλου, Donta Hall , Κώστας Α.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος

o olympiacos θα παρει ενα ακομα γκαρντ. Ηθελε φραντσισκο αλλα η ζαλγκρις μεχρι στιγμης εριξε ακυρο.• OLYMPIACOS BC 2025-2026 •
PG: K.Evans , T.Walkup, S.Lee
SG: E.Fournier , T.Dorsey , Όμηρος Ν. , Λάρι
SF: Ward , Παπανικολάου , Μακίσικ
PF: Sasha V. , Alec Peters
C: Μιλου, Donta Hall , Κώστας Α.
NeosUser2023
Δραστήριο μέλος

Θα πληρώσει το νερό που δεν ρίχνει στο κρασί του ο κύριος Μπι πάλι ?o olympiacos θα παρει ενα ακομα γκαρντ. Ηθελε φραντσισκο αλλα η ζαλγκρις μεχρι στιγμης εριξε ακυρο.
Εγώ πλέον τον Φόρεστ θεωρώ ότι θα πάρουν , στην αρχή έλεγα τον Ντάριους Τόμσον αλλά δεν τον πήρανε
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 42 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.