έχω και γω μια ερώτηση κουμπάρε! (
καλά μην το πάρεις και πολύ ζεστά αυτό το κουμπάρε, δε θα στην πέσω 
)
1) εσύ πως και ξέρεις για την φάση του κολλητού με την abyss Κι αυτή δεν έχει ιδέα ότι οι γυναίκες που εμπιστεύεται και βάζει στο σπίτι της, ετοιμάζονται να της την κάνουν?
2) είσαι βέβαιος ότι δεν γνωρίζει? μήπως ΠΑΡΑγνωρίζει?
Καλή μου Κουέ το πρώτο μου άρεσε πολύ, άντε κάνε κι εσύ κανένα χοντρό αστειάκι να μη νιώθω μόνο εγώ κάφρος

. Για τα υπόλοιπα που λες επίσης έχεις πιθανώς πολύ δίκιο. Εγώ νομίζω ότι για κάποια από αυτά ξέρει. Αύριο θα σας διηγηθώ δυο ακόμη ιστορίες, όπου ήξερε και δεν είπε τίποτε.
Ακριβώς εκεί έγκειται η διαφορά μας Χάο.
Εσύ με τις επιλογές σου πιστεύεις οτι η μοίρα είναι αδυσώπητη.
Εγώ με τις επιλογές μου πιστεύω οτι η μοίρα, αν υπάρχει, είτε έχασε το παιχνίδι και παραδόθηκε, είτε απλά δεν υπάρχει..
Οι υβριστές τιμωρούνται Καπετάνιο, μην προκαλείς τη μοίρα και το Χάος (όχι εμένα).
Εγώ θα συμπλήρωνα επίσης "δειλός" και "τζάμπα μάγκας"
Αν θεωρούσα την απιστία δεδομένη εκ των προτέρων ίσως να είχες δίκιο. Εγώ πετούσα σε γαλάζια συννεφάκια κι προσγειώθηκα ανώμαλα. Στην Ευρώπη, ξαναλέω, αυτά τα ζητήματα άρχισαν να συζητιώνται εδώ και τρεις δεκαετίες κι έχουν ήδη απαντηθεί εδώ και είκοσι χρόνια περίπου. Εμείς το παίζουμε Ελληναράδες, ενώ καμμία ηθική δεν έχουμε. Το μόνο που τρομοκρατεί στο ξενοπήδημα είναι ότι δεν κατέχεις ολοκληρωτικά τον άλλο. Σε μια Γαλλική ταινία ο 50άρης σύζυγος λέει στην απατημένη σύζυγο (επίσης 50άρα): "Μην κάνεις έτσι χρυσή μου, είναι πολύ κοινό για νά 'ναι τραγικό". Για μένα πάλι δειλός είναι αυτός που έχει μάθει να φεύγει τρέχοντας. Αυτός που αντιμετώπισε τις γυναίκες καταπρόσωπο, έχει γαλόνια και παράσημα ηρωισμού και θάρρους. Μην προκαλείς το Χάος...
Εγώ πάντως χαμστεράκι δεν κατάλαβα απο που φαίνεται οτι τις προκάλεσε όλες αυτές.
Αυτές δεν τις προκάλεσα Μισέλ μου, το Χαμστεράκι (νιάάάου) προκάλεσα, όπως λέει και το ίδιο. Άλλωστε ποιος είναι ο λόγος να τις προκαλέσω αφού δεν ήθελα να κάνω τίποτε μαζί τους; Αν την άλλη την είχα καβάντζα θα έτρωγα τις γλάστρες; Ο χαρακτήρας της μου χτύπησε καμπανάκι από την πρώτη στιγμή, γι' αυτό και την απέφυγα.
Όπως βλέπεις αγαπητή μου Μισέλ, ακόμη και από μακριά κάποιες γυναίκες θεωρούν ότι προκαλούνται. Τι να κάνω εγώ, να τους χαλάσω το χατήρι; Ποτέ!!!
Ο φίλος μου νομίζεις ότι είναι τόσο λαλάκας που μου εμπιστευόταν την γυναίκα του κι έφευγε; Δεν είδε ότι δεν την κοίταξα ποτέ ερωτικά; Αυτό πολλές γυναίκες δεν μου το συγχωρούν, έχω μια τεράστια ικανότητα να δημιουργώ εχθρούς του άλλου φύλου.
Πέρα από την πλάκα, να διευκρινίσω ότι εγώ εκείνη την εποχή ήμουν βαρύτατα ερωτευμένος με άλλη, οπότε δεν ήθελα να βλέπω τις υπόλοιπες, ούτε μου έκαναν κέφι. Αν ήμουν τέτοιος πηδίκουλας θα είχα πολλά πολλά να διηγηθώ από την νεανική μου ηλικία μέχρι και σήμερα. Συνήθως προσπαθώ να αποφύγω κάποιες γυναίκες, γιατί δημιουργώ κι εχθρούς, όπως είπα...