iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Παλίοτερα επικρατούσε η αντιλήψη ότι κάτι τέτοιο είναι απαράδεκτο, τώρα πιστεύεται ότι έχει αλλάξει αυτό;
Εγώ πιστεύω ότι αν δεν έχει αλλάξει πρέπει να αλλάξει γιατί όπως και το κάνουμε οι άντρες δεν ειναί και robot

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ALEX_
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Από την στιγμή που υπάρχουν αυτοί που νιάζονται για το τι θα πει ο κόσμος , ναι υπάρχει αυτή η προκατάληψηΑρχική Δημοσίευση από ALEX_:Δεν νομίζω ότι ισχύει ακόμα αυτή η προκατάληψη.

billthevampire
Εκκολαπτόμενο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

εμμ αυτό πιστεύω και εγώ αλλά ...Αρχική Δημοσίευση από billthevampire:Γιατί να μην μπορεί να κλαίει ένας άντρας; Robot της Sony είναι; :S

nikita13
Διάσημο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

εγώ τουλάχιστον όσες φορές έχω κλάψει είναι επειδή ένιωθα συναισθήματα που δεν έχω μάθει ακόμη να τα κρατάω μέσα μουΑρχική Δημοσίευση από nikita13:Δείχνει ότι έχουν αισθήματα,ανθρωπιά και πάνω απ'ολα εκείνη την στιγμη γινονται πραγματικοί μάγκες γιατι δεν φοβούνται να το δείξουν και να εκφράσουν τα αρνητικά συναισθήματα τους όποια κ αν είναι αυτα..Δεν καθόλου υποτιμητικό

weak and powerless
Διάσημο μέλος

μη με δείτε να βλέπω σπαραξικάρδια ταινία μόνο

ειναι μερικές φορές που φορτίζεσε τόσο πολυ συναισθηματικά και νιώθεις τόσο ανύμπορος να αντιδράσεις που σου βγένει το δάκρυ... έτσι απλά! Οταν το παθένω αυτό δεν μ' αρέσει καθόλου, να φένομαι "αδύναμος", δεν μπορείς ομως να το ελένξεις........
nikita13
Διάσημο μέλος

Αυτό ακριβώς είναι που δεν καταλαβαίνετε οι περισσότεροι..Ότι δεν είναι δείγμα αδυναμίας αλλα ακριβώς το αντίθετο..Αρχική Δημοσίευση από Founes:Εγώ δεν είμαι κλαψιάρης αλλά κάποιες στιγμές δεν μπορώ να συγκρατιθώ...
ειναι μερικές φορές που φορτίζεσε τόσο πολυ συναισθηματικά και νιώθεις τόσο ανύμπορος να αντιδράσεις που σου βγένει το δάκρυ... έτσι απλά! Οταν το παθένω αυτό δεν μ' αρέσει καθόλου, να φένομαι "αδύναμος", δεν μπορείς ομως να το ελένξεις........
iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Τουλάχιστον εγώ όσες φόρες εκλάψα (λίγες είναι σχετικά) ένιωθα πάντα πολύ αδύναμοςΑρχική Δημοσίευση από nikita13:Αυτό ακριβώς είναι που δεν καταλαβαίνετε οι περισσότεροι..Ότι δεν είναι δείγμα αδυναμίας αλλα ακριβώς το αντίθετο..

e-stekoumenos
Νεοφερμένο μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Ακόμη και αν αυτά που πνίγει το κάνει για να γλύτωσει μια χειρότερη κατάσταση ή απλώς δεν τα θεωρεί σημαντικά έτσι ώστε να "αξίζουν" το κλάμα ;Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos:.Αυτός που πνίγει ή θάβει το κλάμα του να είστε σίγουροι οτι διακατέχεται απο τέτοιες δεσμεύσεις που αργά ή γρήγορα τον οδηγούν σε κομπλεξισμούς και μη νορμάλ συμπεριφορές.
nikita13
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από e-stekoumenos:Το κλάμα είναι μια φσυιολογική συγκινιασιακή αντίδραση επομένως αυτός που κλαίει (κάτω απ τα ανάλογα ερεθίσματα) ένα είναι σίγουρο...ότι είναι απόλυτα φυσιολογικός.Αυτός που πνίγει ή θάβει το κλάμα του να είστε σίγουροι οτι διακατέχεται απο τέτοιες δεσμεύσεις που αργά ή γρήγορα τον οδηγούν σε κομπλεξισμούς και μη νορμάλ συμπεριφορές.Άρα αν πρέπει να απαντήσω για μένα...νομίζω οτι ως προς αυτό το ζήτημα ανήκω μάλλον στους φυσιολογικούς.
Πες τα χρυσόστομε!!!Δυστυχώς είσαι από τους λίγους που σκέφτονται έτσι..

Valder
Τιμώμενο Μέλος

Αρχική Δημοσίευση από weak and powerless:ο μ ι τ ζ ι
μη με δείτε να βλέπω σπαραξικάρδια ταινία μόνο. είμαι λίιιγο κλαψιάρης
![]()
.
Μια απ τα ίδια κι εδω!

Πάντως εγω θεωρώ οτι είναι φυσιολογικό για εναν άντρα να κλαίει. Σιγά και τι έγινε; Αρκεί να αξίζει να κλαίς γιατί αν δεν αξίζει δεν είσαι ευαίσθητος αλλά μ@λ@κας με περικεφαλαία!

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

ποτέ δεν κατάλαβα αυτόν τον διαχωρισμό συναισθημάτων και εκφάνσεων τους...
όπως το γέλιο είναι η έκφραση της χαράς έτσι το κλάμμα είναι η έκφραση της λύπης...
είναι σαν να ζητάμε από τον άντρα να μην εκφράζει ποτέ τη λύπη του... αυτό από μόνο του είναι αρρωστημένο κατά την ταπεινή μου άποψη...
crazyhelen
Διάσημο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Η εικόνα ενός άντρα που κλαίει, πιστεύω ότι είναι ότι πιο τρυφερό, όμορφο και αληθινό έχω δει ποτέ στη ζωή μου. Εύγε σε όλιυς αυτούς που επιτρέπουν στον εαυτό τους να είναι άνθρωποι.

Δεν θα μπορούσα να συμφωνώ περισσότερο!!!
weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από crazyhelen:Εύγε σε όλους αυτούς που επιτρέπουν στον εαυτό τους να είναι άνθρωποι.
φχαριστούμε, να σαι καλά

anjelinio
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.