Εντάξει καλό μου κορίτσι, δουλειά μου είναι εξάλλου να σας προσέχω, δεν κουράστηκα κι όλας
Επι του θέματος, οχι οτι έχεις και πουθενά άδικο. Πολλοί/ές θα θέλανε να δούν τις/ους πρώην τους σε μια στιγμή φόρτισης/λυγίσματος. Είναι αυτό που λέμε, "γεύσου κι εσυ λίγο απ τη γλύκα και την πίκρα της ζωής" και δεν είναι κακία. Είναι η αλήθεια! Αν ζεις σε εναν τρισευτυχισμένο κόσμο λυγίζοντας ή οχι τους γύρω σου, χωρίς να έχεις λυγίσει κι εσυ έστω και λίγο, καταντάς το λιγότερο κομπλεξικό-περιθωριακό άτομο.
Εχω 2 εκφράσεις που τις χρησιμοποιώ και νομίζω ταιριάζουν σε αυτό που συζητάμε:
"Στον ισολογισμό της καρδιάς το Ενεργητικό θα ισούται πάντα με το Παθητικό" -ΑΣΟΕΕ σπουδάζω στο Λο-Χρη τι περίμενες

- (για αισθηματικές περιπτώσεις)
"See the horror of your end...just like we did" -απο ταινία που ειπώθηκε απο αμυνόμενο σε κάποιον επιτιθέμενο πολεμιστή που αφάνιζε πλανήτες ολόκληρους και μετά έγινε καλός χαρακτήρας όταν απειλήθηκε ο δικός του, που δεν κατάφερε να τον υπερασπιστεί και πέθανε τελικά - (γενική έκφραση του στυλ, δε μπορεί να είσαι τραλαλά συνέχεια, θα τη φας όπως τη φάγαμε κι εμείς )
Συμβουλή: Ροδίτσα είναι και γυρίζει. Θα λυγίσει το παλικάρι. Μόνο φρόντισε εσυ να είσαι μακριά. Στα παλιά σου τα παπούτσια ότι κι αν συμβεί, εσυ κοίτα τη ζωή σου και γράφτους όλους όσους σου αφαιρούν ευτυχία. Είδες, λίγο ασχολήθηκες και παραλίγο να βγεις η κακιά της υπόθεσης χωρίς να είσαι.