Gate4
Επιφανές μέλος

Γιατί;Το κλάμα είναι το βαρύ πυροβολικό της γυναίκας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Gate4:Γιατί;
Το κλάμα κάνει διπλό καλό
Πρώτον σε θέματα υγείας ειδικά στον ψυχολογικό τομέα, δεύτερο δημιουργεί την ψεύτικη εντύπωση στους άλλους οτι όσο περισσότερο κλαις τόσο μεγαλύτερες ευαισθησίες έχεις.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Gate4
Επιφανές μέλος

Δεν το είχα σκεφτεί ποτέ έτσιΤο κλάμα κάνει διπλό καλό
Πρώτον σε θέματα υγείας ειδικά στον ψυχολογικό τομέα, δεύτερο δημιουργεί την ψεύτικη εντύπωση στους άλλους οτι όσο περισσότερο κλαις τόσο μεγαλύτερες ευαισθησίες έχεις.

Αλλά οκ υπάρχουν και άλλο τρόποι να ξεσπάσεις (για το πρώτο που είπες) αλλά για το δεύτερο δεν ξέρω είναι καλό να δείχνεις ότι είσαι ευαίσθητος/η; Έστω και αν δεν ισχύει. Φαίνεσαι αδύναμος έτσι πιστεύω.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

πεστα ρε χρυσοστομε..δεύτερο δημιουργεί την ψεύτικη εντύπωση στους άλλους οτι όσο περισσότερο κλαις τόσο μεγαλύτερες ευαισθησίες έχεις.
που κανουν οτι δεν καταλαβαινουν πολλες εδω μεσα

Gate4
Επιφανές μέλος

thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

οχιΔηλαδή εγώ που δεν θέλω να δείχνω τις ελάχιστες ευαισθησίες μου είναι κακό;;![]()
ενα ειδος αμυνας ειναι αυτο

Gate4
Επιφανές μέλος

Εννοείται. Αν είναι να δείχνουμε έτσι τις αδύναμες μας καήκαμεοχι
ενα ειδος αμυνας ειναι αυτο![]()

thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

Εννοείται. Αν είναι να δείχνουμε έτσι τις αδύναμες μας καήκαμε![]()
το ερωτημα ειναι
τι κανεις αν δε μπορεις να τις κρυψεις

Gate4
Επιφανές μέλος

Είναι θέμα χαρακτήρα αυτό δεν μπορείς να κάνεις και πολλάτο ερωτημα ειναι
τι κανεις αν δε μπορεις να τις κρυψεις![]()

thomas l.
Τιμώμενο Μέλος

σωστηΕίναι θέμα χαρακτήρα αυτό δεν μπορείς να κάνεις και πολλά![]()

εγω παντως ειμαι στο μεταιχμιο

εχω κ το ενα κ το αλλο

Zithos
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Gate4:Αλλά οκ υπάρχουν και άλλο τρόποι να ξεσπάσεις (για το πρώτο που είπες) αλλά για το δεύτερο δεν ξέρω είναι καλό να δείχνεις ότι είσαι ευαίσθητος/η; Έστω και αν δεν ισχύει. Φαίνεσαι αδύναμος έτσι πιστεύω.
Όπως το πάρεις είναι, πολλές φορές έχω πιστέψει και εγώ τα εντελώς αντίθετα ότι αν παράδειγμα δείχνεις πολύ σκληρός έχεις καλύτερη εικόνα στους άλλους τώρα πιστεύω άλλα εξαρτάται από την περίπτωση, το περιβάλλον τον τόπο και τον χρόνο.
Dalian
Περιβόητο μέλος

Και για να μην φανώ υποκρίτρια, ναι και εγώ στο παρελθόν έχω πέσει πολλές φορές στην παγίδα να κλάψω όταν δεν άντεχα άλλο... δεν ένιωθα μέσα μου την ανάγκη να το κάνω αλλά οι αδένες μου με πρόδιδαν... υπάρχει νευρολογική εξήγηση για αυτό?

BLUE SEA
Πολύ δραστήριο μέλος

prinCess.
Επιφανές μέλος

Είναι λες και γκρεμίζεται το τοίχος που έχει ανεβάσει και σου δείχνει τον πραγματικό του (

Yeah why not.
Να δακρύζει όμως, όχι να κλαίει όπως κλαίω εγώ με λυγμούς.

Guest 892943
Επισκέπτης

Ααα καλή είσαι 'συ...Είναι, τουλάχιστον, γοητευτικό ένας άντρας να δακρύζει.
Είναι λες και γκρεμίζεται το τοίχος που έχει ανεβάσει και σου δείχνει τον πραγματικό του () εσωτερικό κόζμο.
Yeah why not.
Να δακρύζει όμως, όχι να κλαίει όπως κλαίω εγώ με λυγμούς.![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nPb
Επιφανές μέλος

Η γυναικα θα κλαψει αμα χασει το κινητο της ή αμα την κερατωσει για 10η φορα ο ''γκομενος''(νταξει πλακα κανω).
Ξέχασες να αναφέρεις τις εξής περιπτώσεις: (α). καθαρίζει κρεμμύδια για στιφάδο, εκεί να δει κλάμα, όπως και (β). μετά από ένα καλό σεξ. Πάλι και εκεί βάζουν τα κλάματα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
athinouli
Εκκολαπτόμενο μέλος

γιατι δηλαδη αυτοι δεν ειναι ανθρωποι; δε νιωθουν; δεν αγαπανε; δεν λυπουνται;
εναν αντρα δε τον κανει αντρα το γεγονος να μην εχει ριξει ποτε δακρυ..
παραδεχομαι τον αντρα που ομολογει πως εχει κλαψει.. αν και δε θα βρεις πολλους που τολμουν να το πουν γιατι λαθος πιστευουν οτι θιγεται ο ανδρισμος τους..
μια εικονα που δεν θα βγαλω απο το μυαλο μου ποτε και μου ραγισε την καρδια, ειναι οταν ειδα τον παππουκα μου να κλαιει απο συγκινηση οταν μου μιλαγε και μου εδειχνε εικονες για την κορη του που εχασε πριν πολλα χρονια..
μιλαμε δεν προκειται να ξεχασω ποτε μα ποτε την φατσουλα του δακρυσμενη..
Αντικειμενικός
Διακεκριμένο μέλος

Απο θεμα σε θεμα αλλαζει μερικες φορες.
Οποτε καποιες φορες και οι αντρες κλαινε.
Παραδεχτειτο εχουμε δει πολλυς αντρες να κλαινε.
Παραδειγμα οταν επεσε η αεκ πολλοι αεκτζιδες αντρες εκλαψαν. Οποτε ολοι εχουν συναισθηματα κατα τη γνωμη μου ειναι απολυτως φυσιολογικο
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.