Οκ έτσι όπως το θέτεις στο δικο μου κεφάλι και μυαλό υπάρχει ο εξής διαχωρισμός.
Με την γειτόνισσα θέλω απλά παιχνίδι και μόνο σεξ πχ δν θέλω κάτι παραπάνω για πολλούς δικούς μου λόγους
Γενικα είμαι τύπος που γουστάρει και την σχέση παραπάνω από ένα σεξ πχ την άλλη κοπέλα ξέρω πως να την προσεγγίσω γιατί ήμαστε στο ίδιο Τμήμα αγγλικών μπορούμε να βγούμε πχ όλοι μαζί έχω φμπ ινστα και τα σχετικά και την "ήξερα" γιατί κάποτε πολύ πριν τα αγγλικά είχαμε βγει σε κοινή παρέα 2 χρόνια πίσω αυτό της πρότεινα λοιπόν να βγούμε πριν κάνα 2 μηνο και μου είπε ναι όταν ανοίξουν τα μαγαζιά να πάμε όλο το τμήμα για κανένα ποτό(στα μάτια αυτό είναι ψιλό άκυρο και δν ξέρω αν έχει σχέση αν έχει έτσι και αλλιώς δν θα κάνω κάτι αν δν έχει όμως θα έκανα άλλη μια προσπάθεια απλά ακόμα δν ξέρω πως.
Εχθές βγήκαμε πχ 4 άτομα από το τμήμα και ητανε και αυτή απλά δν έχουμε βγει μόνοι μας)
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων: 12 Απριλίου 2021
Οκ ναι μπορεί να έχεις δίκιο αλλά εκείνη την στιγμή αυτή γιατί συνεχίζει να μου πιάνει την @@@ αφού έχει περίοδο και δν θέλει να συνεχίσω εγώ ; δν καταλαβαίνει ότι έτσι εγώ δύσκολα να μην σκεφτώ κάτι τέτοιο ;
ωραια ,γιατι δεν πας προς τα εκει που θα εχεις ενα α αποτελεσμα ας πουμε?
Οποια κι αν ειναι η επιλογη σου,δε ξερω ποια γουσταρεις πιο πολυ.
Εκει λοιπον που βλεπεις οταν τα + ειναι περισσοτερα και οτι εχεις μια ευκαιρια να πετυχει ολο αυτο,γνωμη μου δοκιμασε το και βλεπεις.
Οσο αφηνουμε τα πραγματα στην τυχη τους,α τωρα βαριεμαι αστο,μετα φευγουν ολα και οι ευκαιριες μαζι και το ταιμινγκ αν θες δεν ειναι ποτέ ξανα το ιδιο.
Τολμησε εκει που γουσταρεις και οτι γινει στην τελικη!
Kαλεις έναν άνθρωπο για πρώτη φορά στο σπίτι σου ,μιλάτε για πρώτη φορά και δεν χάνεις ευκαιρία και πας την συζήτηση για τα σεξουαλικά σου παιχνιδάκια (δονητές ,στάσεις και παραστάσεις )ενώ έχετε να πείτε τόσα άλλα πράγματα σαν πρώτη φορα .
Ξεκινάς εσύ το ερωτικό παιχνίδι με την προκλητικότατη και εμφανέστερη γλώσσα αυτού ,του σώματος και λες ότι μάλλον είχε περίοδο και δεν συνέχισε ή ότι τελικά δεν ήθελε ή ξενέρωσε ?
Μέχρι την εξώπορτα τον έπαιζε τρελά τον άνθρωπο ...πότε ξενέρωσε ?
Ή καλύτερα εφόσον είχε τέτοιο σκοπό ,γιατι αυτόν ειχε από την αρχη, δεν μπορούσε να το κανονίσει μια άλλη μέρα που να μπορούσε ?Δεν το ξεκίνησε ο άλλος όλο αυτό ,εκεινη έκανε απο την αρχή παιχνίδι ,έπαιζε καθαρά στο γήπεδο της, με το δικο της σύστημα και μάλιστα για εμένα πέτυχε και το σκοπό της ...
ακριβως και οι δυο επαιζαν ο καθενας απο την πλευρα του το παιχνιδακι τους,αυτο καταλαβα κι εγω
δε μπορει αμα δε γουσταρεις εστω και ελαχιστα να καθεσαι οπως καθοταν αυτη,πχ βγαινουμε για καφε ε δεν παω να καθισω ετσι στον απεναντι με το καλησπερα σας κατευθειαν στην αγκαλια του και μετα να του λεω α ξερεις οχι τωρα,δεν μου βγαινει κλπ κλπ
Καπου τα ηθελαν και οι δυο,τωρα τι εγινε και σταματησε ολο αυτο το "κλιμα" μονο οι ιδιοι ξερουν.Και που δεν το κυνηγησαν εν ολιγοις.
Οταν βλεπεις πρασινο φως και γουσταρεις κι εσυ γνωμη μου,ε εκει το πας ακομα και αλλο να δεις αυτα που θελεις να δεις ή να κανεις αυτα που θελεις εν πασει παριπτωσει.
Ετσι οπως τα εμπλεξαν,ας βρουν την ακρη
Οκ δεκτή η άποψη σου δν είπα κάτι για ταμπού απλά στα δικά μου μάτια και μυαλά όταν μέσα σε 1 ώρα με έναν εντελώς άγνωστο αραδιάζεις πράγματα που για άλλους παίρνουν μέρες μήνες να μάθουν και βγάζεις και τα προσωπικά της αδερφή σου και του αγοριού της στον άλλο έτσι μπαμ μπαμ δν αποτελεί σίγουρα κάτι σύνηθες!Τώρα για τα υπόλοιπα θα μπορούσε πολύ απλά να σταματήσει όταν την φίλησα και μια χαρά το να με καβαλήσει να με πιάνει αλλά εγώ να μην κάνω τίποτα άλλο και αυτή να μην μου κάνει κάτι πέρα από αυτό εμένα δν μου φαίνεται ούτε ότι είναι προκαταρκτικά ούτε τίποτα .Τωρα γνώμες και απόψεις είναι αυτές δεκτή και η δικιά σου στα δικά μου μάτια και μυαλά αυτό είναι άκυρο αν ήθελε προκαταρκτικά ας μου έκανε και ας με άφηνε να της κάνω γίνονται και όταν εχει περίοδο να πάω σε αλλά σημεία πχ δν με άφηνε αλλά αυτή έπιανε ότι έπιανε αλλα δν πήγαινε και παρακάτω αυτό είναι άκυρο κατ'εμέ για εσένα όχι οκ δεκτό και μια χαρά
μισο μπορει να σε γουσταρε γιαυτο και συμπεριφερθηκε ετσι,ή να ειναι γενικα ο τυπος της ανοικτος αν θες σε σχεση με τους αντρες δηλαδη να κανει παιχνιδι γενικα ωστε και να βλεπει αντιδρασεις και να βλεπει και την αποφασιστικοτητα του αλλου ας πουμε,μπορει ναι.Να ειναι σαν παιχνιδι οτι κοιτα εμενα μου αρεσεις,αλλα δειξε κι εσυ καποια κινηση ξερω γω
γνωμη μου σε κεινη τη φαση της αγκαλιας γουσταρες κι εσυ,δεν μπορει να μην γουσταρες,αν δεν γουσταρες τερμα θα της ελεγες ξερεις σηκω και πηγαινε κατσε στην καρεκλα απεναντι
αρα εκει που την ειχες πανω σου εκανες καποια κινηση?
Εκανες κατι που να δειξεις οτι γουσταρεις κι εσυ την ολη φαση?Δεν θυμαμαι αν το ειπες στην αρχη αρχη.
Η΄ ησουν παγοκολωνα?