Krone αν πιστευεις οτι σε καταλαβαινει μονο ο Valder τοτε ξεκινα ενα thread οπου να μιλας μονο μαζι του και να μην σου την σπαμε κι εμεις στο κατω κατω ρε αδερφε.
Ενα αυτο.(ειναι ασχημος τροπος για τυπολοιπα μελη (εμας) που συμετεχουμε στην συζητηση)
Και για να ειμαστε πιο σωστοι να σου θυμισω τι εχεις ΕΣΥ γραψει:
Δεν ειπα και δεν πιστευω οτι καπιος που φοραει ροζ δεν ειναι αντρας, απλα δεν ειναι αυτο που αποκαλω εγω σωστος ανρας.
(μου εξηγεις ποιος ειναι κατα την γνωμη σου ο σωστος αντρας και ΠΩΣ μπορει να εξαρτηθει απο ενα μαμημενο χρωμα αυτο;;;; )
Αν καπιος το φοραει ροζ επειδη του αρεσει δεν μπορω να καταλαβω με τπτ την σκεψη του
(μαλλον γιατι δεν υπαρχει κατι να καταλαβεις ή δεν θες να δεχτεις οτι μπορει να τους αρεσει κατι τετοιο)
Δεν ξερω κανεναν αντρα που να του αρεσει το ροζ χρωμα οποτε βαση στατιστικος πρεπει να ειναι ελαχιστοι αυτοι που τους αρεσει το ροζ, συνεπος δεν μπορω και να καταλαβω πως μπορει να αρεσει σε καπιον μια ροζ μπλουζα αν δεν του αρεσει το ροζ χρωμα
Οπως επισης και η νεκροκεφαλες δεν εχουν τπτ, αλλα οταν φοραει μπλουζες με νεκροκεφαλες ολοι με στραβοκοιτανε
"Εσυ" δεν στραβοκοιτας οσους φορνε ροζ μπλουζα;Ρωταω ε!)
Εγω παντος οταν βλεπω αντρα με ροζ μου γυρνανε τα ντερα, μου ρχετε να του χωσω μπουνια.
(Δεν χωραει σχολιο...)
Δεν μπορω να θεωρισω καπιον που φοραει ροζ αντρα, εδω ομοφυλοφιλοι δεν φορανε ροζ και τα φοραει ενας "κανονικος";
(Λογικη που σπαει κοκκαλα ετσι; )
Ναι ξερω ειμαι ρατσιστης κλπκλπ, αλλα τι να κανω, αυτες της αρχες πειρα απο το σπιτι μου, εμαθα να ειμαι αντρας!
(Ενω εμεις αρχες δεν πειραμε απο το σπιτι μας γιατι δεν μας ειπαν οι γονεις μας "Γιε μου αν φορεσεις ροζ εισια gay και δεν θα εισαι αντρας! ΟΚ πασο!)
Συμφωνω οτι τα χρωματα οπως και σχεδων ολα τα υπολιπα πανω σε αυτον τον πλανιτη εμεις τα καθοριζουμε, αλλα απο την στιγμη που καπιος ξερει οτι αν φορεσει ροζ θα φορεσει ενα χρωμα το οπιο θεωριτε γυναικιο και οτι δεν ειναι λιγοι αυτοι που τα βλεπουν οπως τα βλεπω εγω και ομως το βαζει. Απο την μια πλευρα τον χειροκροτω γιατι δεν δεινει σημασια στο τι θα πουν οι αλλοι και βαζει αυτο που θελει, αλλα απο την αλλη το βαζει για την γνωμη τον αλλων επειδη ειναι στην μοδα, το βαζει για να ριξει πιο ευκολα μια κοπελα, το βαζει γιατι ειναι μοδα και μαλιστα ειναι γυναικιο. Ε αυτος ο ανθρωπος ειναι αντρας μεν αλλα δεν ειναι αντρας... Συγουρα δεν με εχετε καταλαβει παλι αλλα δεν βρισκω τροπο να το εξηγισω καλυτερα...
Απο την μια ετσι και απο την αλλη αλλιως...
Λοιπον βασικα σε ενοχλει ο μιμητισμος και το τρεντυ στυλακι πολλων ετσι;
Για το οτι ειναι γυναικειο χρωμα το αφηνω στην ακρη,γιατι δεν μιλαμε για φουστες.
Καλα κανεις το ιδιο και εμενα.Μιλας για αυτους που θα βαλουν το ροζ χωρις να τους παει και για να ριξουν γκομενα...Αφου ετσι μπορουν στο φιναλε να την ριξουν καλα κανουν.
Τι παει να πει ειναι αντρας αλλα δεν ειναι;
Ειναι δηλαδη "φλωρος" που λεμε;Ε ωραια αστον να ειναι!Οι πραγματικοι φλωροι φαινονται και απο αλλα πραγματα.
Και στο τελευταιο που λες οτι αυτοι με τους οποιους μιλας σε καταλαβαινουν καλυτερα...
ΜΙΛΑΣ μαζι τους!Εδω δεν μιλας.Ποσταρεις!
Αλλο ο προφορικος λογος αλλο ο γραπτος!
Ο valder σε καταλαβαινει καλυτερα γιατι εχει μπει στην ψυχοσυνθεση σου και ξερεις τι λες και τι εννοεις.Διαβαζει δηλαδη και πισω πο τις λεξεις που γραφεις.
Οι υπολοιποι εδω και ενας εκ τοων οποιων ΚΑΙ εγω δεν μπορω να το κανω αυτο.Οχι μονο με σενα, αλλα με πολλους.
Δεν σε ξερω, δεν ξερω πως σκεφτεσαι δεν ξερω τις θες να πεις και τι εννοεις.
Διαβαζω ποστ σου τα συνδιαζω και προσπαθω να βγαλω ενα νοημα.
Και για να κλεισουμε με αυτο το θεμα.
Ειναι δικαιωμα του καθενα να κατσει και να κρινει ή να χαρακτηρισει τον καθενα βαση οποιονδηποτε κριτηριων θελει.
Ειτε αυτο ειναι το τι φοραει, ειτε την μουσικη που ακουει ειτε ακομα και τι ψηφιζει.
Εαν τα κριτηρια καποιου ομως παραειναι "ρηχα" να ειστε σιγουροι πως δεν χανει αυτος που κρινεται αλλα αυτος που κρινει με τετοιο τροπο.
Κρονε δεν εχω κατι μαζι σου ουτε με καποιον αλλο.
Απλως ειναι ορισμενα πραγματα που ακουγονται "καπως" μερικες φορες.