Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.

07-04-12

21:18
Εγώ πάντως έβαλα στο google: 7 spices for good health και μου έβγαλε κάποια σχετικά αποτελέσματα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Oralee
Τιμώμενο Μέλος
Η Κωνσταντίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 15.765 μηνύματα.

07-04-12

21:21
Δεν σκέφτηκα να το γράψω στα αγγλικά.. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Isiliel
Επιφανές μέλος
Η Φεγγάρω αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 13.852 μηνύματα.

07-04-12

21:42
Να σου πω την αλήθεια, δεν καταλαβαίνω γιατί να είναι μόνο 7. Όλα έχουν ευεργετικές ιδιότητες το καθένα τη δική του. 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evalliaChefαρα
Νεοφερμένο μέλος
Η evalliaChefαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα.

27-12-16

21:36
όποιος δεν έχει βάλει το Γκάραμ Μασάλα σε κρέας,ψάρι ή όσπριο,έχει χάσει ποσοστό γεύσης..Τι να πω?
Εγώ είμαι ερωτευμένη με τα χαρμανια μου......Κάθε μπαχαρικό είναι ένα και ένα..Φαγητό χωρις χαρμάνι δε γίνεται είναι ο βασιλιάς της γεύσης και της νοστιμιάς θαρρώ.Όλα αυτά ασφαλώς ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται με την ορθή δοσολογία και το σωστό τρόφιμο..
Τέλος πάντων εμένα είναι απο τ'αγαπημένα μου και το χρησιμοποιώ και το φτιάχνω με τη συνταγη της μητερας μου (βέρας πολίτισας).Το προσθέτω στο φαγητό προς το τέλος του ψησίματος, για να μη χάσει το άρωμά του.
Απαραιτητως θέλει προσοχή (όπως και κάθε χαρμάνι)να μη καούν τα υλικά αν κάνετε μόνοι σας το τάδε μείγμα μπαχαρικού.
Εγώ είμαι ερωτευμένη με τα χαρμανια μου......Κάθε μπαχαρικό είναι ένα και ένα..Φαγητό χωρις χαρμάνι δε γίνεται είναι ο βασιλιάς της γεύσης και της νοστιμιάς θαρρώ.Όλα αυτά ασφαλώς ισχύουν όταν χρησιμοποιούνται με την ορθή δοσολογία και το σωστό τρόφιμο..
Τέλος πάντων εμένα είναι απο τ'αγαπημένα μου και το χρησιμοποιώ και το φτιάχνω με τη συνταγη της μητερας μου (βέρας πολίτισας).Το προσθέτω στο φαγητό προς το τέλος του ψησίματος, για να μη χάσει το άρωμά του.
Απαραιτητως θέλει προσοχή (όπως και κάθε χαρμάνι)να μη καούν τα υλικά αν κάνετε μόνοι σας το τάδε μείγμα μπαχαρικού.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
juste un instant
Επιφανές μέλος
Ο Βασίλης αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει από Αφρική. Έχει γράψει 32.797 μηνύματα.

27-12-16

21:56
Παράξενο να ταιριάζει και σε κρέας και σε ψάρι και σε όσπρια το γκαραμ μασαλα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evalliaChefαρα
Νεοφερμένο μέλος
Η evalliaChefαρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 92 μηνύματα.

27-12-16

23:31
Παράξενο να ταιριάζει και σε κρέας και σε ψάρι και σε όσπρια το γκαραμ μασαλα...
Kι όμως..Όταν το δοκιμάσεις ,πες μου εντυπώσεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 8 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...