Alma Libre
Επιφανές μέλος

Δηλαδή δε μ'αρέσει να την ακολουθώ.Βγαίνουν συνεχώς κάτι ηλίθια πράγματα που δε πρεσβεύουν το στυλ μου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
prinCess.
Επιφανές μέλος

Αυτή ακολουθεί εμένα.

follow. follow back.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
souzana
Δραστήριο μέλος

φρι
Διάσημο μέλος

ναι οσο μπορω,αλλα τρεχουν πολυ και δε προλαβαινω.ακολουθείτε τις τελευταίες τάσεις?
υγ.πλακα κανω..

υγ2.δε κανω πλακα

Αν η νέα τάση της μόδας είναι ένα χρώμα που δεν μου πηγαίνει, δεν το αγοράζω καθόλου.
Καλύτερα ντεμοντέ, παρά πρόβατο.
Άγγελος
Επιφανές μέλος

στην εικονα παντως φερνεις λιγο σε προβατοΚαλύτερα ντεμοντέ, παρά πρόβατο.

Dalian
Περιβόητο μέλος

Ψαραδέλλη
Διάσημο μέλος

Λογικά δεν την ακολουθώ.
Alma Libre
Επιφανές μέλος

Συνήθως ακούω σχόλια του τύπου "Πώς είσαι έτσι..."
Λογικά δεν την ακολουθώ.
Ενώ αυτές που την ακολουθούνε,τι να δεις..
Θάλεια
Διάσημο μέλος

Για μένα όποια γυναίκα έχει καθρέφτη σπίτι της και όταν ντυθεί κοιτιέται, ακολουθεί ή θέλει να ακολουθεί τη μόδα. Άλλωστε αυτό που είναι πάντα στη μόδα και είναι κοινά αποδεκτό είναι το καλόγουστο. Άλλωστε όλες τις τάσεις ίσως να της ακολουθεί μόνο η Wintour. Ακόμη και τα μοντέλα που ζούνε από/για αυτή τη βιομηχανία, έχουν το δικό τους στυλ και προσαρμόζονται.
Rempeskes
Επιφανές μέλος

Άλλωστε αυτό που είναι πάντα στη μόδα και είναι κοινά αποδεκτό είναι το καλόγουστο.

...μια πανδαισία υψηλής αισθητικής και καλού γούστου, που λεγεται καρντάσιαν

Guest 515609
Επισκέπτης

Η μοδα εκφραζεται συνηθως απο τα ρουχα. Η λειτουργικοτητα των ρουχων ειναι να μας ζεστενουν και να κρυβουμε τα προσοντα μας (κακως για μενα αυτο αλλα τεσπα :p ). Οποτε αν θες να λες οτι δεν ακολουθεις την μοδα, τολμα να φορεσεις κατι τετοια τραγικα ρουχα απο αποψης γουστου, αλλα τερμα πρακτικα για τον σκοπο που ισχυρειζεσαι οτι τα φορας (λεμε τωρα).
Ξερω οτι μοδες ειναι ολα μλκιες, κατασκευασματα της κοινωνιας κτλ, μπορω να ζησω μια χαρα φορωντας τα ρουχα που προανεφερα παραπανω,αλλα δεν το κανω γιατι δεν θα ειμαι αποδεκτος απο την κοινωνια. Το να μην ειμαι αποδεκτος απο την κοινωνια, χεστηκα και η βαρκα εγυρε, αλλα θα κλεισουν επαγγελματικες πορτες, οποτε λεω δεν γαμιεται? Τι εχω να χασω? Ας φορεσω μερικα ρουχαλακια για αυτους τους παπαρες που τα υπολογιζουν. (με την προυποθεση οτι εχεις την ανεση για κατι τετοιο,αλλιως ουτε καν)
Polymnia
Πολύ δραστήριο μέλος

Δημιουργώ δική μου ,ανεπανάληπτη μόντα .
τρελή φιλόσοφος
Πολύ δραστήριο μέλος

Dalian
Περιβόητο μέλος

Ποιος μας αναγκάζει αλήθεια να ακολουθούμε τη μόδα?![]()
Στην ουσία, κανείς. Νομίζω ο εγκέφαλος το κάνει υποσυνείδητα, να μιμείται τους άλλους. Μπε.
matasiros
Νεοφερμένο μέλος

το boho ειναι της μοδός...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
CiNeFiL
Διακεκριμένο μέλος

μετα αλλαζει συνεχεια οποτε πρεπει ειτε να εισαι πολυ καμμενος, ειτε να εχεις στο πορτοφολι σου τα κερατα σου, ειτε να θες να χρεωκοπησεις για να εισαι παντα "in" (βτω αυτη η λεξη πολυ μαλακια

και νταξει και μενα με την δινουν τα τυπακια που επδ δεν ακολουθουν την μαζα το παιρνουν πανω τους και λενε "ειμαι διαφορετικος, γαμαω και ετσι" αλλα απο το να χεζεις αυτο που πραγματικα ειναι του γουστου σου για κατι που σε λανσαρουν για μοδα και "ωραιο" -λες και το ωραιο δεν ειναι περισσοτερο υποκειμενικο>.< - εε ας πουμε ακομη και αυτο ειναι κομματακι level up.
*βτω το χειροτερο ειναι κατι κοριτσακια που την ακολουθουν φορανε τα ιδια και μετα οταν το παρατηρουν τα παιρνουν και λενε "με αντεεεγραψε"
ναιι φφιλε γιατι μονο εσυ εχεις προσβαση σε τηλεοραση,ιντερνετ και bershka ας πουμε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 8 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.