Μaster Chef

Ποιος θέλετε να είναι ο Master chef;

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 57)
  • Γιάννης Αποστολάκης

    Ψήφοι: 5 8.8%
  • Ιερεμίας Αμβροσιάδης

    Ψήφοι: 1 1.8%
  • Μαργαρίτα Βεϊσάκη

    Ψήφοι: 1 1.8%
  • Δέσποινα Κανδιλογιαννάκη

    Ψήφοι: 3 5.3%
  • Μιχάλης Καλαβρυνός

    Ψήφοι: 10 17.5%
  • Γιάννης Μάργαρης

    Ψήφοι: 2 3.5%
  • Αρετή Μουλακάκη

    Ψήφοι: 0 0.0%
  • Άντζελα Παπαβασιλείου

    Ψήφοι: 3 5.3%
  • Άκης Πετρετζίκης

    Ψήφοι: 31 54.4%
  • Αντώνης Ταμπακάκος

    Ψήφοι: 1 1.8%

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Κύριε Άκη επειδή στην Αγγλία τρώτε το κρέας άψητο (με αίμα) δε σημαίνει ότι αυτό είναι το σωστό. Γιατί εδώ είναι Ελλάδα και δε τρώμε ωμά κρέατα και καλά κάνουμε.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Κύριε Άκη επειδή στην Αγγλία τρώτε το κρέας άψητο (με αίμα) δε σημαίνει ότι αυτό είναι το σωστό. Γιατί εδώ είναι Ελλάδα και δε τρώμε ωμά κρέατα και καλά κάνουμε.

Έχεις κάποια συγκεκριμένα στοιχεία για το ότι το κρέας όταν είναι μέτρια ψημένο, δεν είναι υγιεινό; Εγώ αυτό που γνωρίζω πάντως, είναι ότι γίνεται πολύ καλύτερη η πρόσληψη του σιδήρου από το κόκκινο κρέας (αρνί, μοσχάρι, κατσίκι) όταν αυτό είναι μέτρια ψημένο. Πάντοτε βέβαια διασφαλίζοντας ότι αυτό το οποίο τρως γνωρίζεις ότι δεν έχει ασθένειες. Και φυσικά δεν κάνουμε μέτριο το χοιρινό πόσω δε μάλλον το κοτόπουλο ή τη γαλοπούλα γιατί τα συγκεκριμένα κρέατα είναι πολύ επίφοβα να έχουν μικρόβια τα οποία καταστρέφονται με το καλό ψήσιμο (π.χ. σαλμονέλα). Αυτός είναι ο λόγος που στο Μανωλάκη την είπαν και μάλιστα δικαίως ενώ στον Άκη όχι. Στην Ελλάδα πάντως υπάρχουν πολλοί που τρώνε το κόκκινο κρέας (και ιδίως το μοσχάρι) μέτριο και μέσα σε αυτούς είμαι κι εγώ. Ευτυχώς πάντως, μέχρι στιγμής δεν έχω πάθει κάτι...

Υ.γ.: Αυτό δε σημαίνει ότι κι εγώ δεν πιστεύω ότι είναι στημένη η εκπομπή... Όπως κάθε τηλεοπτική εκπομπή άλλωστε...
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Αυτά τα λένε οι Αγγλοι ως επιχείρημα. Σε χώρες όπως η Αγγλία και η Σουηδία έχουν βγει ολοκληρες οργανώστεις ώστε οι εστιάστορες να μην σερβίρουν ωμά κρέατα.



Επίσης σε χώρες όπως η Αγγλία και η Σουηδία που κάνει κρύο τα μικρόβια δε μπορούν εύκολα να σου κάνουν κακό (επειδή δεν αντέχουν σε αυτές τις συνθήκες) και δεν είναι πολλά . Στην Ελλαδα με το κλίμα που έχει τα μιρκόβια κάνουν παρτυ. Αυτός είναι ο λόγος που το Καλοκάιρι τα νοσοκομεία κατακλίζονται από τουρίστες.

Έχεις κάποια συγκεκριμένα στοιχεία για το ότι το κρέας όταν είναι μέτρια ψημένο, δεν είναι υγιεινό; Εγώ αυτό που γνωρίζω πάντως, είναι ότι γίνεται πολύ καλύτερη η πρόσληψη του σιδήρου από το κόκκινο κρέας (αρνί, μοσχάρι, κατσίκι) όταν αυτό είναι μέτρια ψημένο. Πάντοτε βέβαια διασφαλίζοντας ότι αυτό το οποίο τρως γνωρίζεις ότι δεν έχει ασθένειες. .

Δε μπορεί να αποκλίσεις ότι το κρέας είναι χωρίς μικρόβια για αυτό καλό είναι να ψήνεται καλά λόγω υγιεινής. Εδώ και στο mycat (όποιος προσέξει τις οδηγίες για το φαί λένε ότι το κρέας πριν δοθεί στα κατοικίδια γατάκια πρέπει να βράσει πρώτα και να μη δίνεται άψητο κρέας σε αυτά). Ο οργανισμός της γάτας είναι πιο ανθεκτικός από το ανθρώπινο (λόγω της φύσης της γάτας).


οι Αγγλοι Σεφ λόγω καταγωγής υποστηρίζουν το άψητο κρέας (επειδή έτσι το μάθανε). Αλλά αυτό δεν είναι υγιεινό (γίνεται καλή πρόσληψη σιδήρου) αλλά όπως και να το κάνουμε δεν είναι υγιεινό (εδώ κάνουν πάρτυ τα μικρόβια).

Το κρέας του Ακη ήταν άψητο (το αίμα φαινότανε στο κρέας.


Πέρσι ο Μπουτρίνι (της Ιταλικής σχολής (η Ιταλία έχει ίδιο κλίμα με το δίκο μας) ένας που έκανε άψητα κρέας τον έκανε ρόμπα.

Περιμενω αν οι κριτες κράξουν τον Άκη για αυτο.


Οι κρεοπώλεις και χασάπιδες που ξέρουν από κρέατα τα χειρίζονται με γάντια (κάτι ξέρουν παραπάνω) .
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
συγνωμη ερωτησης. τελικα αυτος ο ακης ειναι σεφ? εχει δουλεψει αγγλια? τι γινεται? δεν ειναι υποτιθεται για ατομα που ειναι ανειδικευτα στον τομεα αυτο και δεν εχουν πτυχια σεφ?
στο αμερικανικο που εχω δει οι συμμετεχοντες δεν ειχαν τελειωσει ουτε σχολη ουτε ειχαν σχεση με το επαγγελμα παρα μονο απο εμπειρια δικια τους. τουλαχιστον ετσι καταλαβα.:confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
ο Λουκάκος, ο Λαζάρου και Καρμούτσος εκτός από σεφ είναι και καθηγητές ιδιωτικών σχολών μαγειρικής. Και στο παιχνίδι προωθούν τους δικούς τους. Για αυτό είναι 100/100 σίγουρο πως νικητής θα είναι επαγγελατίας (ο Μιχάλης).
η πραγματική μστερ σεφ είναι η κυρία μαργαρίτα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

moonlight

Διάσημο μέλος

Η moonlight αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 2,767 μηνύματα.
κατσε δηλ. στο παιχνιδι υπαρχουν μαθητες τους απο τις σχολες? :confused:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πατρεύς

Περιβόητο μέλος

Ο Πέτρος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 38 ετών, επαγγέλεται Μεταπτυχιακός Φοιτητής/τρια και μας γράφει απο Ρέθυμνο (Ρέθυμνο). Έχει γράψει 5,268 μηνύματα.
Μου φαίνεται Φόκε ότι δε διαβάζεις αυτά που γράφω. Αν πας σε έναν Άγγλο ή οποιονδήποτε σεφ και του σερβίρεις μέτριο κοτόπουλο ή γαλοπούλα, θα σου την πει ακριβώς όπως την είπαν στο Μανώλη. Αντίθετα, αν πας σε έναν Έλληνα σεφ και του δώσεις μέτριο βοδινό ή αρνί, δε θα έχει πρόβλημα. Απλώς στην Ελλάδα, η πλειοψηφία του κόσμου θέλει το κρέας της καλοψημένο. Όχι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που το τρώνε μέτριο. Υπάρχουν και είναι και αρκετοί μάλιστα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
κατσε δηλ. στο παιχνιδι υπαρχουν μαθητες τους απο τις σχολες? :confused:


Σαλμονελα μπορείς να πάθεις από οποιοδήποτε άψητο κρέας. Από τα πουλερικά η μετάδοση είναι πιο συχνή.
φυσικα και υπάρχουν και αυτό δεν είναι ειδηση (τώρα το κρύβουνα αλλά με το τέλος του παιχνιδιού θα αποκαλυφθούν)

. Και στο xFactor οι νικητές πάντα είναι απόφοιτοι του Fame studio. Στο τοπ μοντελ οι περισσότερες φοιτουν στην σχολή crtisty.


ΟΛΑ ΣΤΗΜΕΝΑ ΕΙΝΑΙ

Μου φαίνεται Φόκε ότι δε διαβάζεις αυτά που γράφω. Αν πας σε έναν Άγγλο ή οποιονδήποτε σεφ και του σερβίρεις μέτριο κοτόπουλο ή γαλοπούλα, θα σου την πει ακριβώς όπως την είπαν στο Μανώλη. Αντίθετα, αν πας σε έναν Έλληνα σεφ και του δώσεις μέτριο βοδινό ή αρνί, δε θα έχει πρόβλημα. Απλώς στην Ελλάδα, η πλειοψηφία του κόσμου θέλει το κρέας της καλοψημένο. Όχι ότι δεν υπάρχουν άνθρωποι στην Ελλάδα που το τρώνε μέτριο. Υπάρχουν και είναι και αρκετοί μάλιστα.

Ίσως έχεις δικιο. Με πειράζει το γεγονός που ο Άκης θέλει να περάσει την Αγγλική κουζίνα στην Ελλαδα σαν ένας άλλος Τζέιμι Ολιβερ. Πολλοί σεφ δε τους πειράζει το κρέας να είναι άψητο αλλά προσωπικά το βρίκσω ανθυγιεινό
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τελευταία επεξεργασία:

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
Απλώς στην Ελλάδα, η πλειοψηφία του κόσμου θέλει το κρέας της καλοψημένο.

δειγμα πολιτισμου,,οι βορειοευρωπαιοι βικινγκς παραμενουν..

ολα τα κρεατα ειναι πιο υγιεινο να ψηνονται τοσο ωστε να μην εχουν καθολου κοκκινο μεσα..

οι γιατροι αυτο θα πουν..

θυμαστε τις τρελες αγελαδες?που λεγανε οτι με καλο ψησιμο σκοτωνεται ο ιος?

ιατρικα πρεπει να μην υπαρχει κοκκινο οταν το ψηνουμε..το κρεας,,και τα ψαρια ακομα περισσοτερο γιατι εχουν τοξινες ωμα..
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Άγγελος

Επιφανές μέλος

Ο Άγγελος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Ελεύθερος επαγγελματίας και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 10,408 μηνύματα.
https://health.in.gr/pregn/Article.asp?ArticleId=17733&CurrentTopId=17670&IssueTitle=%C5%E3%EA%F5%EC%EF%F3%FD%ED%E7

Τοξοπλάσμωση

Είναι μια σχετικά συχνή λοίμωξη με πρωτόζωα (προσβάλλει περίπου το 25% των γυναικών), η οποία δεν είναι επικίνδυνη και μεταδίδεται στον άνθρωπο από κατοικίδια ζώα, κυρίως γάτες, αλλά και από μισοψημένο κρέας. Στη χώρα μας, το ποσοστό των οροθετικών γυναικών (όσων, δηλαδή, έχουν αντισώματα για την τοξοπλάσμωση) είναι 50 με 60% περίπου. Στη Γαλλία, όπου συνηθίζουν να τρώνε το φιλέτο τους μισοψημένο, το ποσοστό ανεβαίνει στο 90%, ενώ στην Αγγλία φτάνει μόνο στο 20 με 30%.

https://www.shape.gr/news/155/ARTICLE/2693/2010-07-13.html

Για να μη σε… προσβάλλει η διάρροια των ταξιδιωτών
Όταν ταξιδεύεις στο εξωτερικό, εκτίθεσαι απότομα σε αλλαγές που μπορεί να επηρεάσουν δραστικά τις φυσικές άμυνες του ανοσοποιητικού σου συστήματος. Μπορεί, για παράδειγμα, να μην κοιμάσαι αρκετά, να αλλάξουν οι διατροφικές σου συνήθειες, να ξεκουρδιστεί το βιολογικό ρολόι του οργανισμού σου. Επίσης, δεν αποκλείεται να εκτεθείς σε μικρόβια που το σώμα σου δεν έχει συνηθίσει να αντιμετωπίζει και η υγεία σου να «απειληθεί» από τυχόν θερμά κλίματα ή ανθυγιεινές συνθήκες που ευνοούν την αύξηση και τη διάδοση των επικίνδυνων μικροοργανισμών. Ένας στους τρεις ταξιδιώτες αρρωσταίνει εξαιτίας της κατανάλωσης μολυσμένων τροφίμων και νερού – πρόκειται για τη γνωστή «διάρροια των ταξιδιωτών». Μάλιστα, κινδυνεύεις από αυτήν περισσότερο αν σκοπεύεις να επισκεφτείς τους λεγόμενους προορισμούς υψηλού κινδύνου, δηλαδή χώρες της Ασίας, της Αφρικής ή της Λατινικής Αμερικής. Ωστόσο, κινδυνεύεις λιγότερο αν προσέχεις τι να… μην καταναλώνεις: ωμά, μισοψημένα ή τρόφιμα μαγειρεμένα από πλανόδιους πωλητές, παγάκια, νερό μη εμφιαλωμένο και φρούτα ή λαχανικά αμφίβολης καθαριότητας απαγορεύεται να περιλαμβάνονται στο διατροφικό πρόγραμμα του ταξιδιού.

Συνεργάστηκε ο Αναστάσιος Σπαντιδέας, παθολόγος - κλινικός φαρμακολόγος, διδάκτωρ Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ioanna1993

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα.
Εγώ πιστεύω ότι ο Άκης απλά δεν έπρεπε να πάρει χαμηλή βαθμολογία επειδή ήταν άψητο το πιάτο του.Οι....κριτές(ο Θεός να τους κάνει!λες και ξέρουν η Σκορδά κι ο Λιάγκας από μαγειρική:P) όφειλαν να βαμολογήσουν πιο αντικειμενικά...Γι αυτό και είναι άδικο που βγήκε κι ο Γιάννης προτινόμενος,μόνο και μόνο επειδή του έτυχε η αγκινάρα!!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Ποιος λέτε ότι θα φύγει σήμερα;
Εγώ λέω η Αντζελα.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

alis

Πολύ δραστήριο μέλος

Η alis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 1,134 μηνύματα.
Ναι και εγώ η Άντζελα λέω. Τελειώνουν τα ψωμιά της. Ή ο Μάργαρης.
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ioanna1993

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Ποιο άλλο; αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 30 ετών και μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 312 μηνύματα.
Και γώ ανάμεσα σ αυτούς τους 2 ήμουν!Τελικά όμως ο Μάργαρης έκανε καλό πιάτο και (δίκαια κατά τη γνώμη μου) έφυγε η Άντζελα!Μεθαύριο προβλέπω Μάργαρη ή Αποστολάκη!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

yozerehs

Τιμώμενο Μέλος

Ο yozerehs αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4,969 μηνύματα.
Μας αποχαιρέτησε και η Άντζελα. :thumbsup:
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Phoebe

Διακεκριμένο μέλος

Η Κομπάρσα α αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 36 ετών, επαγγέλεται Αεροσυνοδός και μας γράφει απο Νότιος Αμερική (Αμερική). Έχει γράψει 7,312 μηνύματα.
Ευτυχώς έφυγε η βλαμμένη!!! :D

Χθες στην εκπομπή "Ανατροπή" που είχε την κριτική επιτροπή και την Μανωλίδου, είχε βιντεάκια που μιλούσαν οι παίχτες και από ότι κατάλαβα ξεχώρισαν 3 παίχτες: ο Άκης, ο Μιχάλης και ο Αποστολάκης!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

fockos

Επιφανές μέλος

Ο fockos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Νευρολόγος και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 15,089 μηνύματα.
Έφυγε ο Μάργαρης :( Αν και τον συμπαθούσα ήταν ο πιο αδύνατος από αυτούς που μείνανε....
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

rina45

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η rina45 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει απο Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 167 μηνύματα.
ο Ακης εχει νικησει!
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:

Achilles

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο King of Myrmidons αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1,699 μηνύματα.

Δεν το είδα αυτό το επεισόδιο, έβλεπα τοπ σεφ. ( Αχ Μαρία, :) -από το αχ κούλα - )

Ξέρει κανένας αν υπάρχει επανάληψη, ή άλλος τρόπος να το δω;

 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

love_angel

Επιφανές μέλος

Η vik-vik! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 33 ετών, επαγγέλεται Ηθοποιός και μας γράφει απο Αρφαρά (Μεσσηνία). Έχει γράψει 11,721 μηνύματα.

Δεν το είδα αυτό το επεισόδιο, έβλεπα τοπ σεφ. ( Αχ Μαρία, :) -από το αχ κούλα - )

Ξέρει κανένας αν υπάρχει επανάληψη, ή άλλος τρόπος να το δω;


https://www.megatv.com/masterchef/default.asp

αν και κανονικα δεν επρεπε να σου πω, για τιμωρια που προτιμησες τη βλακεια του αντενα! :pfff:

:P
 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 13 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

  • Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 7 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Top