Νέα χρονιά - Νέοι στόχοι (2014)

Καλή χρονιά καταρχήν! Εύχομαι σε όλους σας να καταφέρετε και να έχετε ότι ποθείτε!
Ας γράψω κι εγώ τους δικούς μου στόχους για να τους συνειδητοποιήσω καλύτερα κι εγώ η ίδια.
Κάθε χρόνο σχεδόν ξεχνάω τους στόχους μου, κάπου χάνομαι στην πορεία. Οπότε...
στόχος Νο1: Να μην ξεχάσω τους στόχους μου.
2.Οργανωμένο και ποιοτικό διάβασμα. Ωρες ώρες θέλω να διαβάσω αλλά δεν μπορώ να στρωθώ με τίποτα. Και αρχίζω να βρίσκω διάφορες δικαιολογίες έστω και ασυνείδητα.
3.Να αποκτήσω λίγη αυτοπεποίθηση...τόση δά μου αρκεί :p
4.Να μην ζηλεύω και τόσο πολύ....(λέμε τώρα :p)
5.Να έρθω πιο κοντά με αυτούς που αγαπάω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

...Υγεία.
* Αλλά μάλλον ζητάω πολλά:|

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ο μοναδικός μου στόχος για το νεο ετος ειναι να περασω πολλα μαθηματα και να κανω πολυ σεξ ! αυτα :)

Λοιπόν...σπόιλερζ.
Δεν χρειάζεται να αλλάξει ο χρόνος για να θέσει κάποιος νέους στόχους στη ζωή του.
Αλλωστε όλοι ξέρουμε πως σπάνια τηρούνται.Σαν το "Διαιτα απο δευτέρα"

btw....
Ο μόνος άνθρωπος που έμεινε πιστός στο δόγμα "New year,new me",είναι ο Doctor.
Τα υπόλοιπα είναι ερασιτεχνισμοί.

Να απολυθώ από φαντάρος, να ξεκινήσω τη σχολή μου, να πάρω αυτοκίνητο και να ξαναρχίσω εντούρο :D

Να ερωτευτώ (ξανά)....Μου αρέσει όπως νιώθω όταν είμαι μες την καψούρα. Νιώθω ζωντανή.

Να περάσω στη σχολή που θέλω..
Να καταφέρω να πάω Πάτρα το καλοκαίρι.
Να είμαι καλά με τα άτομα που αγαπάω. :D

Ευχομαι σε ολους το 2014 να ειναι σαφως καλυτερο απο το 2013...
Λοιπον:
- Να καταφερω να παρω τα πτυχια μου στις ξενες γλωσσες
- Να παω τα ταξιδια μου σε δυο πολεις που αγαπω
- Να εχω διπλα μου τα ατομα που αγαπω

Λοιπον περα απο το να αποκτησω ξανα τους στοχους μου, τιποτα αλλο.

τρείς στόχους γενικούς θα δωσω
Α)Να πέσει η κυβέρνηση των Σαμαροβενιζέλων
Β)Να έχουμε καλύτερες συνθήκες εργασίας
Γ)Να πάψουμε να κατηγορούμε τους άλλους οταν φταίμε οι ίδιοι(το έχει συνήθειο ο νεοΈλληνας)

το να έχουμε αριστερή κυβέρνηση είναι επίσης ένας απο τους προσωπικούς μου στόχους γι αυτή τη χρόνια, όχι ότι μπορώ εγώ προσωπικά να κάνω κάτι γι αυτό αλλά όπως μπορώ θα βοηθήσω

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back