Νέο παγκόσμιο ρεκόρ στα 100 μέτρα

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα.
παρ ολα αυτα ο μεγαλυτερος αθλητης ολων των εποχων, o michael jordan,δεν επαιρνε αναβολικα.

Ο καλύτερος αθλητής, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι είναι ένας δεκαθλητής και όχι ένας καλαθοσφαιριστής.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Φιλιον_Τερας

Διάσημο μέλος

Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.031 μηνύματα.
Ο καλύτερος αθλητής, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι είναι ένας δεκαθλητής και όχι ένας καλαθοσφαιριστής.

δεν χρειαζεται να αγωνιζεται σε δεκαθλο για να ειναι ο καλυτερος αθλητης.
αλλα γιατι πρεπει παντα να βαζουμε ιεραρχια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

makisr91

Νεοφερμένο μέλος

Ο makisr91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα.
το γεγονος οτι ειναι "freak of nature" δεν νομιζω να μπορει να διαγραψει το οτι ειναι ντοπαρισμενος (αν τελικα ειναι). αλλα, βεβαια, εμεις ενδιαφερομαστε για τον πρωταθλητισμο, και οχι για τον αθλητισμο
Ισχύει αυτό που λες, όμως ισχύει και το αντίθετο. Το γεγονός ότι μπορεί να έχει πάρει απαγορευμένες ουσίες(όπως πάρα πολλοί στον πρωταθλητισμό) δεν μπορεί να διαγράψει το ότι είναι "freak of nature" και το ότι αυτό που κάνει είναι πραγματικά ασύλληπτο για τα δεδομένα μας.

panos123>>>>>

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα.
ο mj ειναι θεος.δεν συγκρινεται με κανεναν απο αυτα τα παιδακια του στιβου.αγγιξε την τελειοτητα.τον εχεις δει καθολου και μιλας?

Φιλιον_Τερας

Διάσημο μέλος

Ο Φιλιον_Τερας αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 3.031 μηνύματα.
Ισχύει αυτό που λες, όμως ισχύει και το αντίθετο. Το γεγονός ότι μπορεί να έχει πάρει απαγορευμένες ουσίες(όπως πάρα πολλοί στον πρωταθλητισμό) δεν μπορεί να διαγράψει το ότι είναι "freak of nature" και το ότι αυτό που κάνει είναι πραγματικά ασύλληπτο για τα δεδομένα μας.

δεν κανει κατι τρομερο φιλε μου. ελεος
-----------------------------------------
τι ειπες ρε βλασφημε? αι στον κορακα. ο mj ειναι θεος.δεν συγκρινεται με κανεναν απο αυτα τα παιδακια του στιβου.αγγιξε την τελειοτητα.τον εχεις δει καθολου και μιλας?
υγ: στην εικονα εσυ εισαι?

αγγιξε την τελειοτητα με ενα μετριο τριποντο;

panos123>>>>>

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο panos123>>>>> αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 124 μηνύματα.
φασνταγκ τρεξε εσυ τοσο ή βαλε εσυ τριποντα ή παρε 6 nba
σε λιγο θα μας πεις οτι ο maradonna ηταν αμπαλος..."ουουου εγω μπορω καλυτερα"
δηλαδη τι επιτελους θεωρεις κατορθωμα?

Φιλιον_Τερας

Διάσημο μέλος

οχι τον πρωταθλητισμο ρε φιλε. κατορθωμα θεωρω ο,τι βλεπεις τριγυρω σου γαμωτο. κατορθωμα ειναι η σκεψη

panos123>>>>>

Εκκολαπτόμενο μέλος

ποια σκεψη?

makisr91

Νεοφερμένο μέλος

Ο makisr91 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 84 μηνύματα.
δεν κανει κατι τρομερο φιλε μου. ελεος

Δεν ήμουν ούτε είμαι ποτέ φανατικός με τίποτα αλλά ξέρω να αναγνωρίζω πότε κάποιος αξίζει και πότε όχι, είτε αφορά τον αθλητισμό είτε τέχνη είτε επιστήμη είτε οτιδήποτε άλλο. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αξίζει ο συγκεκριμένος πρωταθλητής. Με το να αμφισβητείς κάτι ή κάποιον με λόγια δεν καταφέρνεις να κάνεις τίποτα. Αν θες να αμφισβητείς κάποιον ή κάτι κάντο με πράξεις.

chronis_25

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΑΤΤΙΚΗ ΟΔΟ ΚΑΙ ΣΥΖΥΓΟ ΑΔΩΝΙ! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Πυροσβέστης. Έχει γράψει 1.200 μηνύματα.
δεν χρειαζεται να αγωνιζεται σε δεκαθλο για να ειναι ο καλυτερος αθλητης.
αλλα γιατι πρεπει παντα να βαζουμε ιεραρχια
Γι' αυτό είπα "αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι".

ο mj ειναι θεος.δεν συγκρινεται με κανεναν απο αυτα τα παιδακια του στιβου.αγγιξε την τελειοτητα.τον εχεις δει καθολου και μιλας?
υγ: στην εικονα εσυ εισαι?
Κι εγώ θεωρώ ότι ο Jordan ήταν ένας, αλλά δε μπορεί να τρέξει έστω σε 10 δευτερόλεπτα 100 μέτρα.
--------------------------------------------
Ναι, είμαι εγώ στη φωτογραφία.

οχι τον πρωταθλητισμο ρε φιλε. κατορθωμα θεωρω ο,τι βλεπεις τριγυρω σου γαμωτο. κατορθωμα ειναι η σκεψη
Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ! :no1:

Φιλιον_Τερας

Διάσημο μέλος

Δεν ήμουν ούτε είμαι ποτέ φανατικός με τίποτα αλλά ξέρω να αναγνωρίζω πότε κάποιος αξίζει και πότε όχι, είτε αφορά τον αθλητισμό είτε τέχνη είτε επιστήμη είτε οτιδήποτε άλλο. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αξίζει ο συγκεκριμένος πρωταθλητής. Με το να αμφισβητείς κάτι ή κάποιον με λόγια δεν καταφέρνεις να κάνεις τίποτα. Αν θες να αμφισβητείς κάποιον ή κάτι κάντο με πράξεις.

ασε τα κλισε. δεν αμφισβητησα τον Jordan αλλα τη γελοιοτητα που ειπες για το οτι "αγγιξε την τελειοτητα".

panos123>>>>>

Εκκολαπτόμενο μέλος

τον mj θα τον θυμουνται για τα επομενα 200 χρονια....ειπα αγγιξε την τελειοτητα δεν εγινε τελειος κανεις αλλωστε δεν ειναι

evelin19

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η evelin19 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 170 μηνύματα.
ελατε βρε παιδια μην την ψαχνετε ο ανθρωπος περνει ντοπα που παει συννεφο........

makisr91

Νεοφερμένο μέλος

ασε τα κλισε. δεν αμφισβητησα τον Jordan αλλα τη γελοιοτητα που ειπες για το οτι "αγγιξε την τελειοτητα".
Δεν βρίσκω κανένα κλισε σ'αυτά που έγραψα. Όσο για την γελοιότητα που λες ότι είπα, μάλλον έκανες ένα λάθος, άθελά σου βέβαια, τόση ώρα μιλάω για τον Usain bolt(σ'αυτό νομίζω ότι αναφέρεται το thread) κι εσύ μου μιλάς για τον mj. Τέλος πάντων, δε θα επεκταθώ, οι απαγορευμένες ουσίες είναι πλέον γεγονός στον πρωταθλητισμό και δύσκολα θα περιοριστεί η χρήση τους, οπότε δεν υπάρχει νόημα να κάνουμε πως μας σοκάρουν τέτοιες ειδήσεις. Ας επικεντρωθούμε κυρίως στον αθλητισμό κι ας αφήσουμε τον πρωταθλητισμό γι'αυτούς που θέλουν τη ''δόξα''.

agiostimotheos

Δραστήριο μέλος

Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 562 μηνύματα.
μόνο ο Μπολτ είναι ντόπας?
όλοι παίρνουν
και οι αμερικάνοι πρώτοι απ'όλους

και ντοπαρισμένος να είναι αφού όλοι είναι σε αυτό το επίπεδο πάλι σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος.
δηλαδή και κανένας αν δεν έπαιρνε αναβολικά πάλι ο Μπόλτ θα έβγαινε πρώτος.

Μαρουλάκι

Δραστήριο μέλος

Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα.
Μα καλά γιατί πιάνουν μόνο τους Έλληνες;
Γιατί πίσω από τους έλληνες ντοπαρισμένους αθλητές δεν κρύβονται συμφέροντα μεγάλης σημασίας.(Γιατί πάντα κρύβονται συμφέροντα)

agiostimotheos

Δραστήριο μέλος

Ο agiostimotheos αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 562 μηνύματα.
η γιατί οι αμερικάνοι είναι 10 χρόνια μπροστά από τους ελέγχους ενώ οι έλληνες παίρνουν αναβολικά για άλογα ( τα καμάρια οι αρσιβαρίστες μας στο πεκίνο)

A propos

Διάσημο μέλος

Ο Νίκος αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 35 ετών, επαγγέλλεται Φυσικός και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.664 μηνύματα.
Με τα καμάρια μας τους αρσιβαρίστες έπεσε πολύ γέλιο:lol:

Μαρουλάκι

Δραστήριο μέλος

Η Χρονοκράτωρ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 526 μηνύματα.
η γιατί οι αμερικάνοι είναι 10 χρόνια μπροστά από τους ελέγχους ενώ οι έλληνες παίρνουν αναβολικά για άλογα ( τα καμάρια οι αρσιβαρίστες μας στο πεκίνο)
Αυτό είναι πιο λογικό από το δικό μου:P

Irodis

Δραστήριο μέλος

Ο Irodis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 721 μηνύματα.
Κοιταξτε να δειτε στο Στιβο δεν υπαρχει τηλεθεαση με αποτελεσμα να θελουν οι παραγοντες να προβαλουν το αθλημα ετσι γινετε και ολο αυτο(μην πω αλλα ο νοω νοητο!!!!!!!)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...