chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

παρ ολα αυτα ο μεγαλυτερος αθλητης ολων των εποχων, o michael jordan,δεν επαιρνε αναβολικα.
Ο καλύτερος αθλητής, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι είναι ένας δεκαθλητής και όχι ένας καλαθοσφαιριστής.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Ο καλύτερος αθλητής, αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι είναι ένας δεκαθλητής και όχι ένας καλαθοσφαιριστής.
δεν χρειαζεται να αγωνιζεται σε δεκαθλο για να ειναι ο καλυτερος αθλητης.
αλλα γιατι πρεπει παντα να βαζουμε ιεραρχια
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
makisr91
Νεοφερμένο μέλος

Ισχύει αυτό που λες, όμως ισχύει και το αντίθετο. Το γεγονός ότι μπορεί να έχει πάρει απαγορευμένες ουσίες(όπως πάρα πολλοί στον πρωταθλητισμό) δεν μπορεί να διαγράψει το ότι είναι "freak of nature" και το ότι αυτό που κάνει είναι πραγματικά ασύλληπτο για τα δεδομένα μας.το γεγονος οτι ειναι "freak of nature" δεν νομιζω να μπορει να διαγραψει το οτι ειναι ντοπαρισμενος (αν τελικα ειναι). αλλα, βεβαια, εμεις ενδιαφερομαστε για τον πρωταθλητισμο, και οχι για τον αθλητισμο
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος

Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Ισχύει αυτό που λες, όμως ισχύει και το αντίθετο. Το γεγονός ότι μπορεί να έχει πάρει απαγορευμένες ουσίες(όπως πάρα πολλοί στον πρωταθλητισμό) δεν μπορεί να διαγράψει το ότι είναι "freak of nature" και το ότι αυτό που κάνει είναι πραγματικά ασύλληπτο για τα δεδομένα μας.
δεν κανει κατι τρομερο φιλε μου. ελεος
-----------------------------------------
τι ειπες ρε βλασφημε? αι στον κορακα. ο mj ειναι θεος.δεν συγκρινεται με κανεναν απο αυτα τα παιδακια του στιβου.αγγιξε την τελειοτητα.τον εχεις δει καθολου και μιλας?
υγ: στην εικονα εσυ εισαι?
αγγιξε την τελειοτητα με ενα μετριο τριποντο;
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος

σε λιγο θα μας πεις οτι ο maradonna ηταν αμπαλος..."ουουου εγω μπορω καλυτερα"
δηλαδη τι επιτελους θεωρεις κατορθωμα?
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος

makisr91
Νεοφερμένο μέλος

δεν κανει κατι τρομερο φιλε μου. ελεος
Δεν ήμουν ούτε είμαι ποτέ φανατικός με τίποτα αλλά ξέρω να αναγνωρίζω πότε κάποιος αξίζει και πότε όχι, είτε αφορά τον αθλητισμό είτε τέχνη είτε επιστήμη είτε οτιδήποτε άλλο. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αξίζει ο συγκεκριμένος πρωταθλητής. Με το να αμφισβητείς κάτι ή κάποιον με λόγια δεν καταφέρνεις να κάνεις τίποτα. Αν θες να αμφισβητείς κάποιον ή κάτι κάντο με πράξεις.
chronis_25
Πολύ δραστήριο μέλος

Γι' αυτό είπα "αν μπορεί να χαρακτηριστεί έτσι".δεν χρειαζεται να αγωνιζεται σε δεκαθλο για να ειναι ο καλυτερος αθλητης.
αλλα γιατι πρεπει παντα να βαζουμε ιεραρχια
Κι εγώ θεωρώ ότι ο Jordan ήταν ένας, αλλά δε μπορεί να τρέξει έστω σε 10 δευτερόλεπτα 100 μέτρα.ο mj ειναι θεος.δεν συγκρινεται με κανεναν απο αυτα τα παιδακια του στιβου.αγγιξε την τελειοτητα.τον εχεις δει καθολου και μιλας?
υγ: στην εικονα εσυ εισαι?
--------------------------------------------
Ναι, είμαι εγώ στη φωτογραφία.
Α-Κ-Ρ-Ι-Β-Ω-Σ! :no1:οχι τον πρωταθλητισμο ρε φιλε. κατορθωμα θεωρω ο,τι βλεπεις τριγυρω σου γαμωτο. κατορθωμα ειναι η σκεψη
Φιλιον_Τερας
Διάσημο μέλος

Δεν ήμουν ούτε είμαι ποτέ φανατικός με τίποτα αλλά ξέρω να αναγνωρίζω πότε κάποιος αξίζει και πότε όχι, είτε αφορά τον αθλητισμό είτε τέχνη είτε επιστήμη είτε οτιδήποτε άλλο. Και στην συγκεκριμένη περίπτωση αξίζει ο συγκεκριμένος πρωταθλητής. Με το να αμφισβητείς κάτι ή κάποιον με λόγια δεν καταφέρνεις να κάνεις τίποτα. Αν θες να αμφισβητείς κάποιον ή κάτι κάντο με πράξεις.
ασε τα κλισε. δεν αμφισβητησα τον Jordan αλλα τη γελοιοτητα που ειπες για το οτι "αγγιξε την τελειοτητα".
panos123>>>>>
Εκκολαπτόμενο μέλος

evelin19
Εκκολαπτόμενο μέλος

makisr91
Νεοφερμένο μέλος

Δεν βρίσκω κανένα κλισε σ'αυτά που έγραψα. Όσο για την γελοιότητα που λες ότι είπα, μάλλον έκανες ένα λάθος, άθελά σου βέβαια, τόση ώρα μιλάω για τον Usain bolt(σ'αυτό νομίζω ότι αναφέρεται το thread) κι εσύ μου μιλάς για τον mj. Τέλος πάντων, δε θα επεκταθώ, οι απαγορευμένες ουσίες είναι πλέον γεγονός στον πρωταθλητισμό και δύσκολα θα περιοριστεί η χρήση τους, οπότε δεν υπάρχει νόημα να κάνουμε πως μας σοκάρουν τέτοιες ειδήσεις. Ας επικεντρωθούμε κυρίως στον αθλητισμό κι ας αφήσουμε τον πρωταθλητισμό γι'αυτούς που θέλουν τη ''δόξα''.ασε τα κλισε. δεν αμφισβητησα τον Jordan αλλα τη γελοιοτητα που ειπες για το οτι "αγγιξε την τελειοτητα".
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

όλοι παίρνουν
και οι αμερικάνοι πρώτοι απ'όλους
και ντοπαρισμένος να είναι αφού όλοι είναι σε αυτό το επίπεδο πάλι σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος.
δηλαδή και κανένας αν δεν έπαιρνε αναβολικά πάλι ο Μπόλτ θα έβγαινε πρώτος.
Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Γιατί πίσω από τους έλληνες ντοπαρισμένους αθλητές δεν κρύβονται συμφέροντα μεγάλης σημασίας.(Γιατί πάντα κρύβονται συμφέροντα)Μα καλά γιατί πιάνουν μόνο τους Έλληνες;
agiostimotheos
Δραστήριο μέλος

A propos
Διάσημο μέλος

Μαρουλάκι
Δραστήριο μέλος

Αυτό είναι πιο λογικό από το δικό μουη γιατί οι αμερικάνοι είναι 10 χρόνια μπροστά από τους ελέγχους ενώ οι έλληνες παίρνουν αναβολικά για άλογα ( τα καμάρια οι αρσιβαρίστες μας στο πεκίνο)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.