Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Βλέπεις ονόματα, ή απλά "τόσες αρνητικές ψήφοι"; Δώσε ένα screenshot καλέ.Κι εγώ βλέπω μία αρνητική βαθμολογία, σε αυτή τη σελίδα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Giovanna
Επιφανές μέλος

Πάντως βλέπω κάτω από μία απάντηση εδώ, "-1", κα΄τω δεξιά. Αυτό δεν εννοούμε;;
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ναι, του Insomniac. Την ψήφισα, όπως είπα πιο πάνω, αρνητικά για λόγους testing. Κάνε κλικ πάνω της και πες μου αν βλέπεις username.Σε αυτό το pc; Θα στο στείλω με mail αν είναι, μισό...

Το ότι ένα μήνυμα έχει "-1" αυτό είναι λογικό ότι πρέπει να το βλέπεις.

Αλλά όχι και ποιοι έχουν δώσει αρνητικές ψήφους.

Κακή Επιρροή
Επιφανές μέλος

Σε αυτό το pc; Θα στο στείλω με mail αν είναι, μισό...
όχι καλέ και μας έχετε "τρομάξει"

το να βλέπεις ότι υπάρχουν Χ αρνητικές ψήφοι είναι οκ! το θέμα είναι να μην βλέπεις από ποιον προήλθαν οι αρνητικές ψήφοι... το βλέπεις αυτό?

Οκ, κατάλαβα, move on people, move on!

Insomniac
Πολύ δραστήριο μέλος

Οχι δεν βλεπω ποιος ψηφισε αρνητικα, αλλα βλεπω ποσες αρνητικες ψηφους εχει το καθε μηνυμα, οποτε προσωπικα αυτο δεν μου φαινεται καλο. Θεωρω οτι πχ αν εχεις "αιρετικες" αποψεις, μετα βεβαιοτητας επειτα απο καποιο καιρο η μεγαλη πλειοψηφια των μηνυματων σου θα εχει αρνητικη βαθμολογια (δεν πιστευω οτι θα ψηφισουν πολλοι θετικα ενα μηνυμα το οποιο τους εκνευριζει αν απλα ειναι καλογραμμενο και ευγενικο, αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα το ψηφισουν αρνητικα αν ειναι καθετα αντιθετοι με αυτο) και αυτο θα ειναι σαν μια συνεχης "μουτζα" προς τον χρηστη που τα γραψε.

Anyhow...

Neraida
Επιφανές μέλος

Και ισως, αν ακομα μπορουσαμε να βλεπουμε ολοι και το νικ νειμ αυτου, που διδει αρνητικη ψηφο, να ειμαστε πιο προσεχτικοι...
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Όχι ως τώρα.Υπαρχει τροπος να βλεπω αν εχει ψηφιστει ενα παλιοτερο μνμ [χωρις να γυρναω απο την αρχη ενα θεμα]?

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

ε ο Inso εδω που τα λεμε, δεν εχει και αδικο...καπως ετσι θα διδονται οι αρνητικες ψηφοι...
Και ισως, αν ακομα μπορουσαμε να βλεπουμε ολοι και το νικ νειμ αυτου, που διδει αρνητικη ψηφο, να ειμαστε πιο προσεχτικοι...
Η Μichelle έχει πει κάποιου πιο πάνω ότι η ΟΔ βλέπει όλες τις ψήφους ονομαστικά και αν δει φαινόμενα "κατάχρησης" πίσω από την ανωνυμία μπορεί και να τα κάνει όλα φανερά...
Οπότε... It depends στο αν έχεις πίστη στην κρίση της ΟΔ

Τα προτεινομενα κριτηρια με τα οποια θα δινδονται οι ψηφοι εχουν αναφερθει. Απο κει και περα ο καθενας με την κριση του. Αν τωρα, καποιος εχει παντα και για οποιοδηποτε θεμα, ακραιες,παραλογες,αιρετικες αποψεις, ή ασχημο τροπο, ε...ας προσεχε. Το συστημα δεν μπηκε για να ανταλλαζουμε φιλοφρονησεις (θετικες ψηφους). Δε ξερω αν ειναι αψογο, αλλα από το καρμα, ειναι καλυτερο. Αλλωστε και η σωστη χρηση του, εξαρταται απο την ωριμοτητα των χρηστων.Οχι δεν βλεπω ποιος ψηφισε αρνητικα, αλλα βλεπω ποσες αρνητικες ψηφους εχει το καθε μηνυμα, οποτε προσωπικα αυτο δεν μου φαινεται καλο. Θεωρω οτι πχ αν εχεις "αιρετικες" αποψεις, μετα βεβαιοτητας επειτα απο καποιο καιρο η μεγαλη πλειοψηφια των μηνυματων σου θα εχει αρνητικη βαθμολογια (δεν πιστευω οτι θα ψηφισουν πολλοι θετικα ενα μηνυμα το οποιο τους εκνευριζει αν απλα ειναι καλογραμμενο και ευγενικο, αλλα ειμαι βεβαιος οτι θα το ψηφισουν αρνητικα αν ειναι καθετα αντιθετοι με αυτο) και αυτο θα ειναι σαν μια συνεχης "μουτζα" προς τον χρηστη που τα γραψε.![]()

shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

Neraida
Επιφανές μέλος

ότι η ΟΔ βλέπει όλες τις ψήφους ονομαστικά
τωρα αυτο για καλο το λες?!

για να ειμαι ειλικρινης, δε μου αρεσει και τοσο που 10 απο τα 30 (ας πουμε) καθημερινα ενεργα μελη μπορουν να βλεπουν ολες τις ψηφους και τα υπολοιπα οχι...
Δλδ, για μενα θα επρεπε να μπορουν να τις βλεπουν ή ολοι ή μονο οι αντμιν...αλλα ενιγουει...

Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Σε ένα μεγάλο site - που κοντεύει το μισό εκατομμύριο μυνήματα, όπως φαίνεται στα στατιστικά - είναι δύσκολο δύο μόλις άτομα να μπορούν να ελέγχουν πιθανή κακόβουλη χρήση του συστήματος.Δλδ, για μενα θα επρεπε να μπορουν να τις βλεπουν ή ολοι ή μονο οι αντμιν...αλλα ενιγουει...![]()

Neraida
Επιφανές μέλος

Σε ένα μεγάλο site - που κοντεύει το μισό εκατομμύριο μυνήματα, όπως φαίνεται στα στατιστικά - είναι δύσκολο δύο μόλις άτομα να μπορούν να ελέγχουν πιθανή κακόβουλη χρήση του συστήματος.![]()
χμμ....να ρωτησω κατι? Στο κάρμα μπορουσε ολη η ΟΔ να βλεπει τις ψηφους των μελων?
Γιώργος
Τιμώμενο Μέλος

Ανατρέχοντας σε παλιότερο θέμα...χμμ....να ρωτησω κατι? Στο κάρμα μπορουσε ολη η ΟΔ να βλεπει τις ψηφους των μελων?
πολυ ωραια η αλλαγη μισελ μπραβο. αλλα εχω μια αποριαδεν καταλαβα πως μπορω να δω με τι με εχει ψηφησει αλλο μελος...
η δεν μπορουμε να το δουμε αυτο; βλεπουμε μονο με τι εχουμε ψηφησει εμεις τα αλλα μελη;
Ουδείς μπορεί.![]()
Δεν νομίζω οτι δεν θα το χρησιμοποιούσε κανείς, πάλι θα το χρησιμοποιούσαν, απλά οι ψήφοι θα ήταν λιγότερο ειλικρινείς.
Βέβαια δεδομένου οτι ξέρουν οτι εγώ βλέπω ποιός με ψηφίζει, ως διαχειρίστρια, και έχω αρκετά χαμηλό κάρμα, δεν ξέρω κατα πόσον ισχύει το παραπάνω![]()
Έπεται ότι μπορούσαν μόνο οι διαχειριστές του site. Προφανώς από τότε που πρωτογράφτηκε ο κώδικας του κάρμα μέχρι τώρα το site μεγάλωσε αρκετά.

Neraida
Επιφανές μέλος

αυτο σημαινει δλδ, οτι η ΟΔ μονο για καποιο χρονικο διαστημα θα εχει τη δυνατοτητα να παρακολουθει τις ψηφους, μεχρι να βεβαιωθει οτι δε γινεται κακοβουλη χρηση?
(πωπω, ανησυχιες που εχω τρομαρα μου!!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.