Subject to change
e-steki.gr Founder

Τα μέλη, σε πλήθος, είναι μόλις το 1% των μηνυμάτων.χμμ....να ρωτησω κατι? Στο κάρμα μπορουσε ολη η ΟΔ να βλεπει τις ψηφους των μελων?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Τα μέλη, σε πλήθος, είναι μόλις το 1% των μηνυμάτων.
[offtopic]εγώ γιατί δεν κατάλαβα λέξη από αυτή την εξήγηση?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
shaman
Πολύ δραστήριο μέλος

MonaXoS
Διάσημο μέλος

Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

@Lorien: δλδ άμα εγώ δω σε ένα ποστ μου -20 και θεωρήσω ότι είναι άδικο να κάνω ρεπορτ και να πω τι? Κυριοι, κυρίες γιατί δεν συμπάθησαν τα άλλα παιδάκια το πόστ μου?!?!

Που και παλι, αν ειναι μεμονομενο γεγονος ισως να τυχε. Αν ομως γινει ξανα και ξανα....
Neraida
Επιφανές μέλος

Και αν οχι, οσοι με το καρμα ψηφιζαν αλογιστα, θα συνεχισουν να το κανουν.
Και το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους που ψηφιζαν με συνεση...
μηπως δεν εχω καταλαβει κατι καλα???

Subject to change
e-steki.gr Founder

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με αυτό...Τα τακτικα επι καθημερινης βασεως ενεργα κυριως μελη εχουν αυξηθει πια τοσο πολυ?
Και αν οχι, οσοι με το καρμα ψηφιζαν αλογιστα, θα συνεχισουν να το κανουν.
Και το ιδιο ισχυει και για τους υπολοιπους που ψηφιζαν με συνεση...
μηπως δεν εχω καταλαβει κατι καλα???![]()
Resident Evil
Διακεκριμένο μέλος

Δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις με αυτό...
Όπως το καταλαβαίνω εγώ (βασικά εγώ το σκέφτομαι έτσι και με βάση τα όσα έχει γράψει η Νεράιδα μάλλον το σκεφτόμαστε με παρόμοιο τρόπο):
Στα 50 μέλη ενεργά ήταν τα 15 (πχ λέω εγώ τώρα)
Τώρα δλδ που τα συνολικά μέλη έγιναν 3.000 η αύξηση ενεργών μελών παρουσιάζει κάποια αντιστοιχη αύξηση; (πρωτο σκέλος)
Απο κεί και πέρα. Όπως με το κάρμα, που πχ. κάποιοι ψήφιζαν τους 10 που όντως συμπαθούσαν και τους 10 που όντως αντιπαθούσαν και τέρμα (δλδ το χρησιμοποιούσαν με σύνεση και με το "σωστό" τρόπο) ενώ κάποιοι άλλοι (εσύ το έχεις πει, εγώ δεν έβλεπα τις ψήφους

ε, γιατί να μην περιμένει κανείς να γίνει ακριβώς το ίδιο και τώρα??? Όσοι χρησιμοποιούσαν "σωστά" το κάρμα θα χρησιμοποιούν σωστά και την ψηφοφορία αυτή, όσοι έκαναν κατάχρηση του κάρμα θα κάνουν κατάχρηση και αυτής της ψηφοφορίας και αυτή τη φορά και με "κάλυψη".
Το ότι άλλαξε ένα σύστημα δεν συνεπάγεται αυτομάτως ότι οι """""""ανώριμοι"""""" χρήστες θα αλλάξουν συμπεριφορά.

[παρόλαυτα προσωπικά το προτιμώ σαφώς σε σχέση με το κάρμα και ας είχε παραδόξως το κάρμα μου αρχίσει να παίρνει τα πάνω του λίγο πριν καταργηθεί

H αυξηση ενεργων μελων, χωρις να ξερω, εικαζω οτι δε θα ειναι αντιστοιχη. Σχεδον ποτε δεν ειναι, γιατι για καθε ενεργο μελος παντα εχουν γραφτει περισσοτερα απο ενα , μη ενεργα.
Neraida
Επιφανές μέλος

με γλυτωσες απο την αναλυση!!
τενκιου!!!

Subject to change
e-steki.gr Founder

Τι εννοείς με κάλυψη;Όσοι χρησιμοποιούσαν "σωστά" το κάρμα θα χρησιμοποιούν σωστά και την ψηφοφορία αυτή, όσοι έκαναν κατάχρηση του κάρμα θα κάνουν κατάχρηση και αυτής της ψηφοφορίας και αυτή τη φορά και με "κάλυψη".
ΥΓ: Κι εμένα είχε ανέβει πολύ το κάρμα μου τελευταίως, σνιφ κλαψ

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Εκεινο που δεν εχει ξεκαθαριστει, ειναι το γιατι πειραζει τοσο, να ειναι και οι αρνητικοι ψηφοι εμφανεις. Αλλωστε ειναι κατι που θα φαινεται καπως εμμεσα απο το που δοθηκαν θετικοι. Δεν ειναι κακο να καλλιεργουμε το θαρρος της γνωμης μας.
Subject to change
e-steki.gr Founder

Ή έκαναν καιρό να μπουνΦαίνεται ότι πολλά φτυάρια απενεργοποίησαν το κάρμα τους...
Πλακίτσα.![]()

Μπαααα, ξέρω ότι τλχ στην περίπτωση μου, η αυξηση οφειλόταν κυρίως στη δική μου συμπεριφορά που άλλαξε (τι κάνει η έλλειψη χρόνου...)

Molka
Πολύ δραστήριο μέλος

Subject to change
e-steki.gr Founder

Μην το λες, πχ εγώ πολλές φορές έχω βάλει +1 σε κάποια άποψη χωρίς να βάλω -1 στην αντίστοιχη αντίθετη της, ή το αντίστροφο.Παντως οπως και να χει, αλλο με ενα κλικ να "ανεβαζεις" ή να "ριχνεις" ενα ατομο, και αλλο να το κανεις αυτο μεσω ολων των ποστς που εχει κανει. Πρεπει να σαι και λιγο κολλημενος για να κανεις συστηματικα κατι τετοιο.
Εκεινο που δεν εχει ξεκαθαριστει, ειναι το γιατι πειραζει τοσο, να ειναι και οι αρνητικοι ψηφοι εμφανεις. Αλλωστε ειναι κατι που θα φαινεται καπως εμμεσα απο το που δοθηκαν θετικοι. Δεν ειναι κακο να καλλιεργουμε το θαρρος της γνωμης μας.
Το πρόβλημα με το να φαίνονται οι αρνητικές ψήφοι (όπως διαπιστώσαμε και μεταξύ μας η ΟΔ που τους βλέπουμε) είναι ότι ο καθένας έχει διαφορετικά κριτήρια και θα αρχίσουν τα
-"δεν ψηφίζεις σωστά"
-"μα αφού είναι χαμηλής ποιότητας"
-"τι έχει και το κάνει χαμηλής ποιότητας;;"
-"Το τάδε και το δείνα"
-"Δηλαδή το ψήφισες επειδή διαφωνείς με αυτό;;"
-"Πότε είπα εγώ κάτι τέτοιο;;

-κλπ κλπ

Δε καταλαβα τι θες να πεις με αυτο.Μην το λες, πχ εγώ πολλές φορές έχω βάλει +1 σε κάποια άποψη χωρίς να βάλω -1 στην αντίστοιχη αντίθετη της, ή το αντίστροφο.
Γιατι, θα ανοιξουμε τοπικς για το πως ψηφιζει ο καθενας-"δεν ψηφίζεις σωστά"
-"μα αφού είναι χαμηλής ποιότητας"
-"τι έχει και το κάνει χαμηλής ποιότητας;;"
-"Το τάδε και το δείνα"
-"Δηλαδή το ψήφισες επειδή διαφωνείς με αυτό;;"
-"Πότε είπα εγώ κάτι τέτοιο;;"
-κλπ κλπ

Giovanna
Επιφανές μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.