Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.486 μηνύματα. Σήμερα στις 11:52 Ο Buggs έγραψε: #101 Σήμερα στις 11:52 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ούτε καν. Πολλοί θεωρούν τον άνθρωπο ένα είδος ζώου και άλλοι τον θεωρούν ως ανώτερο ον, όχι απλά ένα εξυπνότερο ζώο. Click για ανάπτυξη... Βλεπεις; Οπότε για ποιο dehumanization μιλάς; nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 381 μηνύματα. Σήμερα στις 12:10 Η nimbus έγραψε: #102 Σήμερα στις 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Οπότε για ποιο dehumanization μιλάς; Click για ανάπτυξη... Με μπέρδεψες με άλλον, εγώ δεν μίλησα για αυτό. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.486 μηνύματα. Σήμερα στις 12:12 Ο Buggs έγραψε: #103 Σήμερα στις 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Με μπέρδεψες με άλλον, εγώ δεν μίλησα για αυτό. Click για ανάπτυξη... μπορει, εγω σ'αυτή τη λεξη απαντησα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 1 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 69 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: charmander johnsala taketrance Memetchi giannhs2001 nimbus Debugging_Daemon Kate1914 еще один пророк р... camil gmoutzour Scandal chester20080 American Economist Sotiris 12 touvlo ΘανάσοςG4 Νηματολάγνος hirasawayui Εχέμυθη harry akritas tsiobieman Forgetit grtt Μάρκος Βασίλης louminis kogba kiyoshi Γατόπαρδος. Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Ούτε καν. Πολλοί θεωρούν τον άνθρωπο ένα είδος ζώου και άλλοι τον θεωρούν ως ανώτερο ον, όχι απλά ένα εξυπνότερο ζώο. Click για ανάπτυξη... Βλεπεις; Οπότε για ποιο dehumanization μιλάς;
nimbus Εκκολαπτόμενο μέλος Η nimbus αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι Φοιτήτρια. Έχει γράψει 381 μηνύματα. Σήμερα στις 12:10 Η nimbus έγραψε: #102 Σήμερα στις 12:10 Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Οπότε για ποιο dehumanization μιλάς; Click για ανάπτυξη... Με μπέρδεψες με άλλον, εγώ δεν μίλησα για αυτό. Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.486 μηνύματα. Σήμερα στις 12:12 Ο Buggs έγραψε: #103 Σήμερα στις 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Με μπέρδεψες με άλλον, εγώ δεν μίλησα για αυτό. Click για ανάπτυξη... μπορει, εγω σ'αυτή τη λεξη απαντησα Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 4 5 6 First Προηγούμενη 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 6 από 6 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Buggs: Οπότε για ποιο dehumanization μιλάς; Click για ανάπτυξη... Με μπέρδεψες με άλλον, εγώ δεν μίλησα για αυτό.
Buggs Διάσημο μέλος Ο Buggs δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει γράψει 3.486 μηνύματα. Σήμερα στις 12:12 Ο Buggs έγραψε: #103 Σήμερα στις 12:12 Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Με μπέρδεψες με άλλον, εγώ δεν μίλησα για αυτό. Click για ανάπτυξη... μπορει, εγω σ'αυτή τη λεξη απαντησα
Αρχική Δημοσίευση από nimbus: Με μπέρδεψες με άλλον, εγώ δεν μίλησα για αυτό. Click για ανάπτυξη... μπορει, εγω σ'αυτή τη λεξη απαντησα