Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

24-08-23

15:35
Γιάννη μου σε ευχαριστώ πολυυΤαμα τοχεις να μας τρελαίνεις..ευγε...μπραβω..συγχαρητηρια

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

24-08-23

19:44
Τα skills σου είναι σε άλλο level πραγματικά . Δεν ξέρω εαν ακόμα το ψάχνεις με το θέατρο , αλλά για εμένα καλό θα ήταν να τσεκάρεις και ορισμένα άλλα career paths .Πω πω, το 2016 την έκανα αυτή, είχα τρέλα με τον Alex Turner και με arctic monkeysView attachment 120337
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος
Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

24-08-23

20:50
Σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το θέατρο, τώρα τα υπόλοιπα είναι απλά χόμπιΤα skills σου είναι σε άλλο level πραγματικά . Δεν ξέρω εαν ακόμα το ψάχνεις με το θέατρο , αλλά για εμένα καλό θα ήταν να τσεκάρεις και ορισμένα άλλα career paths .

Samael
Τιμώμενο Μέλος
Ο Samael αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 26 ετών, επαγγέλλεται Η.Μ.Μ.Υ. και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 11.436 μηνύματα.

24-08-23

22:05
Και πάλι όμως , αξιοποιήσε το αν μπορείς , πιστεύω οτι μπορείς να βγάλεις αρκετά χρήματα . Ενδεχομένως να σε βοηθήσουν σε οτι άλλο θες να κυνηγήσεις σχετικά με το θέατρο .Σ'ευχαριστώ πολύ, αλλά δεν μπορώ να ζήσω χωρίς το θέατρο, τώρα τα υπόλοιπα είναι απλά χόμπι![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

02-09-23

21:05
έφτιαξα το πρώτο μου κολιέ, από επιχρυσωμένο ασήμι 925 και bloodstone
(αν εξαιρέσει κανείς ότι παρά λίγο να καω ζωντανή στη κατασκευή του, κατά τ αλλά ήταν εύκολο)

(αν εξαιρέσει κανείς ότι παρά λίγο να καω ζωντανή στη κατασκευή του, κατά τ αλλά ήταν εύκολο)

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

02-09-23

21:07
Do you ever make anything bad? Είναι φοβερά όσα μας έχεις δείξει έως τώρα.έφτιαξα το πρώτο μου κολιέ, από επιχρυσωμένο ασήμι 925 και bloodstone
View attachment 120926
Grand Duchess
Περιβόητο μέλος
Η Grand Duchess αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.417 μηνύματα.

02-09-23

21:22
Ειλικρινά, σε λίγο θα μας πεις ότι έφτιαξες και διαστημόπλοιο. Πιάνουν τα χέρια σου κυριολεκτικά παντού. Είναι απίστευτο.έφτιαξα το πρώτο μου κολιέ, από επιχρυσωμένο ασήμι 925 και bloodstone
View attachment 120926
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

02-09-23

22:00
Ευχαριστώ πολύΕιλικρινά, σε λίγο θα μας πεις ότι έφτιαξες και διαστημόπλοιο. Πιάνουν τα χέρια σου κυριολεκτικά παντού. Είναι απίστευτο.

Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:
δεν είναι η πρώτη προσπάθεια.. αν έβλεπες τα πρώτα θα γελούσεςDo you ever make anything bad? Είναι φοβερά όσα μας έχεις δείξει έως τώρα.

Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

02-09-23

22:50
Εριφύλη έχεις σκεφτεί να κάνεις ένα e-shop με τα κοσμήματα;
αφού έχεις ταλέντο και θα βγάζεις και κάτι , επειδή θυμάμαι ότι έψαχνες δουλειά

Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-09-23

02:42
δουλειά θέλω κάτι σταθερό.. τους καλλιτέχνες μας τρώει η πείνα, κάτι άλλο πρέπει να κάνουμε για να ξεκινήσουμεΕριφύλη έχεις σκεφτεί να κάνεις ένα e-shop με τα κοσμήματα;αφού έχεις ταλέντο και θα βγάζεις και κάτι , επειδή θυμάμαι ότι έψαχνες δουλειά

γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.014 μηνύματα.

03-09-23

03:02
Εριφύλη έχεις σκεφτεί να κάνεις ένα e-shop με τα κοσμήματα;αφού έχεις ταλέντο και θα βγάζεις και κάτι , επειδή θυμάμαι ότι έψαχνες δουλειά
Καλη μου Ιον αυτο που κανει η Εριφυλη ειναι τεχνη και η τεχνη δεν πληρωνεται
Θα της πηρε καμια εβδομαδα να το φτιαξει ,,καηκε κιολας, πληρωσε και αλοιφες ....και να το πουλησει τι ? 15 €
Ακου ενα στορυ ( μπορει να ειναι και αληθεια)
Ο πικασο καθεται σε ενα καφε της Μαλαγας και πινει τον καφε του .
Τον πλησιζει ενας τυπος και λεει
Μαιτρ ειμαι οινοποιος και λανσαρω ενα νεο μπουκαλι και θα ειθελα να μου φολοτεχνησεται την ετικετα?
Ναι εμε λεει ο πικασο
Αναποδογυριζει το πακετο με τα τσιγγαρα και τραβαει 20 μολυβιες και του το δινει
Ωωω καταπληκτικο λεει οινοποιός.. τι οφειλω?
Ενα εκατομμυριο πεσσετας λεει ο πικασο
Μα μαιτρ ενα εκατομμυριο για 2 λεπτα?
Μα οχι αγαπητε μου ειναι 2λεπτα + 60 χρονια τεχνη.
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-09-23

03:06
εντάξει 15 δεν πουλιέται, απ' ότι έψαξα γύρω στο 40αρι πιάνει το αληθινό ασήμι + τον λίθο..Θα της πηρε καμια εβδομαδα να το φτιαξει ,,καηκε κιολας, πληρωσε και αλοιφες ....και να το πουλησει τι ? 15 €
Αλλά και πάλι, εγώ τα κάνω για κάποια αγαπημένα μου πρόσωπα, δεν είναι η τέχνη μου ούτε το αντικείμενο μου για να το εκμεταλλευτώ επαγγελματικά
γιαννης_00
Επιφανές μέλος
Ο γιαννης_00 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 24 ετών, επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 13.014 μηνύματα.

03-09-23

03:16
Ενταξει 40 θες? σαραντα οκ ..αλλα και εσυ το ασημι το αγορασες ,,οποτε ο παρονομαστης παλι στα 15....εντάξει 15 δεν πουλιέται, απ' ότι έψαξα γύρω στο 40αρι πιάνει το αληθινό ασήμι + τον λίθο..
Αλλά και πάλι, εγώ τα κάνω για κάποια αγαπημένα μου πρόσωπα, δεν είναι η τέχνη μου ούτε το αντικείμενο μου για να το εκμεταλλευτώ επαγγελματικά
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-09-23

03:18
ε ναι, για αυτό τα φτιάχνω για τις γυναίκες της ζωής μουΕνταξει 40 θες? σαραντα οκ ..αλλα και εσυ το ασημι το αγορασες ,,οποτε ο παρονομαστης παλι στα 15....

δεν θα τα πουλούσα
Guest 881237
Επισκέπτης
αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμέν. Δεν έχει γράψει κανένα μήνυμα.

03-09-23

06:43
Οι δουλειές που θα βρεις ως φοιτήτρια δεν θα είναι σταθερές αλλά καταλαβα τι εννοείς ! Καλή επιτυχίαδουλειά θέλω κάτι σταθερό..

Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

03-09-23

10:30
Ρε κορίτσι, κανείς δεν σου είπε να είναι η κύρια δουλειά σου ή να βιοπορίζεσαι αποκλειστικά από αυτό. Μπορεί να είναι side job. Να βγάζεις το εξτραδάκι σου.δουλειά θέλω κάτι σταθερό.. τους καλλιτέχνες μας τρώει η πείνα, κάτι άλλο πρέπει να κάνουμε για να ξεκινήσουμε![]()
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-09-23

13:15
Ναι καταλαβαίνω τι μου λεςΡε κορίτσι, κανείς δεν σου είπε να είναι η κύρια δουλειά σου ή να βιοπορίζεσαι αποκλειστικά από αυτό. Μπορεί να είναι side job. Να βγάζεις το εξτραδάκι σου.

Αλλά αυτό έχει και πολλά έξοδα δικά μου.. βάλε ότι πρέπει να τα δηλώνω κιόλας γιατί πλέον είναι παράνομο να πουλάς οτιδήποτε έτσι
Joji
Επιφανές μέλος

03-09-23

13:46
Α οκ. Εγώ έχω δει να πουλάνε στην Πάτρα κέντρο handmade κοσμήματα κ.λπ. ανά καιρούς όπως και σε σελίδες ατο Instagram. Δεν ξέρω την διαδικασία.Ναι καταλαβαίνω τι μου λες
Αλλά αυτό έχει και πολλά έξοδα δικά μου.. βάλε ότι πρέπει να τα δηλώνω κιόλας γιατί πλέον είναι παράνομο να πουλάς οτιδήποτε έτσι
vanessa99
Δραστήριο μέλος
Η vanessa99 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Έχει γράψει 555 μηνύματα.

03-09-23

13:58
Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζεις αν πρέπει να έχει γίνει άνοιγμα επιχείρησης ή απλά πρέπει να τα δηλώνεις;Ναι καταλαβαίνω τι μου λες
Εριφύλη
Περιβόητο μέλος

03-09-23

14:01
Νομίζω πρέπει να δηλώσεις έναν χώρο δημιουργίας, όχι την κατοικία σου, όπως πχ ένα εργαστήριο και σίγουρα να τα δηλώνεις στην εφορία.. τώρα δεν ξέρω, αλλά έχω πολλούς φίλους που έχουν, θα τους ρωτήσω!Καλησπέρα! Μήπως γνωρίζεις αν πρέπει να έχει γίνει άνοιγμα επιχείρησης ή απλά πρέπει να τα δηλώνεις;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 179 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- Εριφύλη
- Unboxholics
- Kate1914
- rafaela11
- charmander
- Μήτσος10
- Scandal
- iew
- Reader
- Jack of Spades
- jellojina
- giannhs2001
- Libertus
- Paragontas7000
- AggelikiGr
- Fernando_A
- Luludaki
- Dr. Gl. Luminous
- despoina13
- fockos
- Bleach_enjoyer
- linuxman
- ghоul
- BatGuin
- fmarulezkd
- Cinnamonroll
- Ariana2018
- ROM32
- phleidhs
- Memetchi
- Kely1234567
- Hased Babis
- Δροσουλίτης
- gmoutzour
- Panagiotis849
- Abiogenesis
- P.Dam.
- Human being
- Ωρορα
- User2350
- Helen06
- Έλενα Παπαμακαριου
- arko
- GeorgePap2003
- johnsala
- camil
- marww
- chester20080
- Στεφανος56
- Εχέμυθη
- Citylights
- oups
- Κλημεντίνη
- American Economist
- parrot/παπαγάλος
- Mexicanos
- bruh_234
- Dreamer_SW
- nicks1999
- το κοριτσι του μαη
- ggl
- Sosstoss
- Αρίκος
- taketrance
- sunsetpp
- Athens2002
- fourkaki
- ΘανάσοςG4
- Wonderkid
- Satan Claus
- Jimmy20
- Helen93
- Giii
- Viedo
- desp1naa
- louminis
- tsiobieman
- Αντικειμενικός
- jj!
- CiNeFiL
- Nickx
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.