Ναι...δημιουργούμε!

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.

Lasher

Πολύ δραστήριο μέλος

Ο Lasher αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 1.939 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Η Εριφύλη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 5.991 μηνύματα.
:clapup::clapup:μπράβο! πολύ ωραία είναι! είσαι αυτοδημιούργητη τελείως; θυμάμαι ότι είχες φτιάξει και άλλα πολύ ωραία κοσμήματα.
Ναι ναι, με πηλό τα ξεκίνησα εντελώς μόνη μου, με το ένστικτο 😂 ούτε καν βίντεο δεν είδα..

Ε μου είπε η Μαρίκα: κάνε μου κόκκινα να ταιριάζουν με τα ξανθά μαλλιά μου τώρα που τα έβαψα
🥰❣️

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μόνη σου εμπνεύστηκες το σχήμα, τα λουλούδια κτλ;
Όχι, το είδα στο Pinterest σε μπλε και μου άρεσε το σχέδιο
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Όχι, το είδα στο Pinterest σε μπλε και μου άρεσε το σχέδιο
Το σχήμα είναι δικό μου γιατί δεν είχα ίδιο καλούπι

ultraviolence

Τιμώμενο Μέλος

Ο ultraviolence αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Μουσικός και μας γράφει από Γαλλία (Ευρώπη). Έχει γράψει 15.290 μηνύματα.

Micro

Συντονιστής

Ο Micro αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλλεται Άνεργος/η. Έχει γράψει 5.218 μηνύματα.

Kate1914

Διακεκριμένο μέλος

Η Kate1914 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 20 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 6.700 μηνύματα.
Πιάνουν τα χέρια σου, είναι υπέροχα! Και να φανταστείς στο λέω αυτό εγώ, που δεν φοράω καν σκουλαρίκια

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Μετά από πολλές αποτυχίες, κατάφερα να φτιάξω πήλινο τριανταφυλλάκι σε δαχτυλίδι🌹

IMG_20240117_182242.jpg

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

αυτή την παράνοια την έκανα 7 χρονών🤔

IMG_20240120_174248.jpg

rafaela11

Περιβόητο μέλος

Η Ραφαηλία αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 24 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4.116 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Αν και το χω με τα πορτραίτα, με τα τοπία δεν το χα ποτέ.. μια πρώτη προσπάθεια💜

Picsart_24-03-09_20-01-19-152.jpg

Ariana2018

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Ariana2018 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών. Έχει γράψει 1.491 μηνύματα.

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Αυτό μου το είχε ζητήσει ο θεολόγος στο σχολείο και το είχαν βάλει πάνω από τον πίνακα, δίπλα στην εικόνα🥺🤍

IMG_20240316_124100.png

Εριφύλη

Περιβόητο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια