Το βαζω στο γενικο θεμα της τεχνης καθως δεν αφορα το θεμα αυτο μονο ενα ειδος τεχνης.
Και ναι αγαπημενα μου στεκακια,ηρθε η ωρα για το δικο μας θεμα δηλαδη σχεδον ολων, που εχουν μια κλιση σε μια τεχνη ακομα και μια τεχνη λιγοτερο κλασσατη και θα εξηγησω τι εννοω.
Το θεμα αυτο αφορα δικες μας δημιουργιες!
Που θεωρουνται τεχνη αλλα και καλλιτεχνια,διακοσμηση ακομα και πλεξιμο,ραψιμο ή κεντηματα..ναι καλα διαβασατε,κοσμηματα ,δημιουργια τεχνης απο σκουπιδια,ανακυκλωσιμα υλικα κλπ.!
Δικα μας παντα βεβαια.
-Ζωγραφικη και εικαστικες τεχνες γενικοτερα.Εκτος απο φωτογραφια που εχει δικο της θεμα.
-Διαφορα κολλαζ
-Δημιουργια κατασκευων απο ανακυκλωσιμα υλικα αλλα και οχι μονο!
-Μετατροπες παλαιων αντικειμενων σε κατι αλλο.
-Πλεξιμο,δικο μας παντα.
-Κεντηματα
-Ψηφιδωτα ειτε κανονικα ειτε απο οποιοδηποτε υλικο.
-ΚΟΣΜΗΜΑΤΑ βεβαια.
-Ότι αλλο δικο μας δημιουργημα που να ταιριαζει.
Αν εχετε αμφιβολια στειλτε μου πμ.
Και στην πορεια ισως και αλλα θα δουμε.
Τα φτιαχνουμε τα φωτογραφιζοτμε ΑΛΛΑ...ΠΑΝΤΑ ειτε θα υπογραψουμε με το νικ μας το εργο ειτε θα εχουμε ενα χαρτι με το νικ μας διπλα στο εργο,ουτως ωστε να φαινεται παιδια οτι ειναι δικο μας..διοτι δεν ειναι και ευκολο να τσεκαρουμε ολες τις φωτο και ΔΕΝ ΘΑ ΑΝΕΧΤΩ ψευτιες,το λεω απο τωρα.
Και να ξερετε οτι ειναι ορος για συμμετοχη σε αυτο το θεμα,αλλιως θα διαγραφονται με αιτηση μου στους διαχειριστες.
ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΝΙΚ ΜΑΣ ΣΕ ΧΑΡΤΙ ΔΙΠΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΜΑΣ.Εκτος αν το γραψουμε και γινεται στο εργο μας.
Εγω τωρα για να ξεκινησω το θεμα θα βαλω καποια σχεδια μου που εχω ζωγραφισει παλιοτερα και ενα επι της πρωτης καραντινας,και τα εχω ηδη φωτογραφισει χωρις νικ διοτι δεν φανταστηκα οιτι θα ανοιγα τετοιο θεμα,θα με συγχωρεσετε..αλλα φαινεται οτι τα εχω κανει εγω και ειναι φωτογραφημενα,ετοιμαζω ομως νεο σχεδιο εκει θα βαλω νικ και θα διαπιστωσετε οτι ειναι δικα μου.
Απο εδω και στο εξης και εγω θα τα βαζω με το νικ μου ,απλα πρεπει αν ξεκινησω καπως το θεμα.
Ξεκινω
Εργα παλαιοτερα,μολυβι απλα.
Εδω η αυτοπροσωπογραφια του ζωγραφου Ρεμπραντ που πραγματικα λατρευω!
Ενας αφρικανος νομιζω απο το νατιοναλ τζεογκραφικ.
Ενα απο τα πιο αγαπημενα μου,παλι απο το νατιοναλ..γενικα λατρευω τα προσωπα αυτων των ανθρωπων,ταλαιπωρημενων,αφρικανων κλπ.Εδω θυμαμαι οτι ηταν καποιες αφρικανες με τα παιδια τους που περιμεναν για λιγο νερο.
Εδω παλι ενα αγαπημενο μου..το εργο της καραντινας.
Προσωπο αφρικανικο συνδεδεμενο με τη φυση και τα δεντρα.
Απλο μολυβι σε χαρτι και απλες,ταπεινες ξυλομπογιες.
Και σας βαζω και πως το ξεκινησα..
Βλεπετε και το μπλοκ..και το χερακι μου..
Περιμενω και τις δικες σας δημιουργιες.
Σημαντικη σημειωση:
Το θεμα σε καμια περιπτωση δεν ειναι διαφημιστικο ή εμπορικο.
Τιποτα απο αυτα δεν πουλιεται, δεν διαφημιζονται εργα για πουλημα.
Και πραγματικα σας το λεω αν αντιληφθω κατι τετοιο η ιδια θα το θεσω θεμα στην ΟΔ.
Αν και αυτο δεν πηγαινει τοσο σε εμας διοτι ξερω οτι ΔΕΝ θα χρησιμοποιηθει το θεμα για εμπορικους σκοπους,αλλα μπορει να μπει καποιος και να το χρησιμοποιησει ετσι.
Περιμενω τις δημιουργιες σας..ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΖΩΓΡΑΦΙΚΗ,τα εχω γραψει παραπανω!