The Stand
Πολύ δραστήριο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:Και εγώ έχω κάνει μια - δυο φορές. Καλή φάση για την παρέα. Αν κάτι γίνεται αραιά και πού τότε νομίζω πως δεν οδηγούμαστε σε εθισμό και επομένως σε προβλήματα υγείας (εξάρτησης κτλ). Τσιγάρο ούτε που έχω δοκιμάσει ποτέ στην ζωή μου! Μου βρωμάει πάααααααααααααρα πολύ!
Την καλύτερη δουλειά κάνεις φίλε

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
bunny217
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gademis
Τιμώμενο Μέλος

Οχι.Λέτε να δοκιμάσω κι εγώ ??
Γιατι να εκτεθείς σε μια psychoactive εθιστική ουσία;
dooo
Διακεκριμένο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από gademis:Οχι.
Γιατι να εκτεθείς σε μια psychoactive εθιστική ουσία;
γιατί και μόνο από την ιδιότητα αυτή, γουστέρνουν.
Και από το "όχι", επίσης.
. (<-τελεία)
Γιάννης
Περιβόητο μέλος

weak and powerless
Διάσημο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από MonaXoS:Τσιγάρο ούτε που έχω δοκιμάσει ποτέ στην ζωή μου! Μου βρωμάει πάααααααααααααρα πολύ!
μετά από 5 λίτρα μπυρίτσα δε σου βρωμάει τίιιποτα

ines
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αρχική Δημοσίευση από Γιάννης:Καταρχήν αν ψάχνεις για μια άποψη του στύλ ναι κάνε αργιλέ δεν υπάρχει πρόβλημα σίγουρα δεν θα την βρείς. Είτε αργιλές είτε τσιγάρο, μαύρο κτλ είναι κάτι το οποίο καίγεται και ο καπνός απο την καυση κατεβένει στους πνέυμονες σου οπότε σε οποιαδήποτε μορφή σίγουρα δεν κάνει καλό. Αν αρχίσεις τακτικά αργιλέ τότε σίγουρα μετά απο ένα σημείο θα εθιστείς και θα είναι πολύ ευκολο στο να αρχίσεις το κάπνισμα κανονικά αν ήδη δεν το έχεις κάνει. Δεν βρήσκεις καμία άλλη ασχολία καλύτερα εκτός αργιλε καλό θα κάνεις στην ευατό σου!![]()
το τσιγαρο δε μου αρεσει καθολου μα καθολου.
και αλλωστε οπου να'ναι μετακομιζω σε αλλη χωρα και θα χασω επαφη με τα παιδια. λετε, αν κανω λιιιγο καθε σαββατο να παθω εξαρτηση κτλ;

πειτε οχι!
O'Zorgnax
Δραστήριο μέλος

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

iJohnnyCash
e-steki.gr Founder

Dark_kronos
Επιφανές μέλος

Πρεπει να ειναι, απο αργιλε εχω παρει τζουρα και μπορουσα να το κατευασω (δεν καπνιζω και ουτε ο αργιλες μου αρεσε) ενω το τσιγαρο μονο που ερχετε καπνος απο τον πατερα μου η καπιον αλλον δεν μπορω να ανασανωΑρχική Δημοσίευση από Exposed_Bone:Απο θεμα ομως "αποτελεσμάτων" να υποθεσω οτι ειναι πιο ελαφρυ;
astanapane
Νεοφερμένο μέλος

Προσωπικά κάνω αργιλέ για δύο χρόνια περίπου αρκετά συχνά, αλλά όταν δεν μπορώ για καιρό, δεν νιώθω να μου λείπει ή κάποιο σύνδρομο στέρησης.
Ότι είναι εθιστικός λόγο της νικοτίνης που περιέχει, είναι σίγουρο. Το θέμα όμως είναι πόσο και κάθε πόσο πρέπει να κάνει κάποιος αργιλέ για να εθιστεί. Όσοι δεν έχουν δοκιμάσει πάντως ας το κάνουν γρήγορα γιατί είναι μια πραγματική απόλαυση και με την ποικιλία των γεύσεων θα υπάρχει σίγουρα κάποια που θα σας αρέσει [Πρότασή μου: μήλο [ειδικά με λίγο ούζο...] - ροδάκινο - καρύδα - κεράσι].
Όσοι πιστοί, προσέλθετε!!
Ο δρόμος του αύριο οδηγεί στη χώρα του ποτέ.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Paty
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
misslittledevil
Επιφανές μέλος

Προσωπικά κάνω αργιλέ για δύο χρόνια περίπου αρκετά συχνά, αλλά όταν δεν μπορώ για καιρό, δεν νιώθω να μου λείπει ή κάποιο σύνδρομο στέρησης.
Δηλαδη κατεβαζεις τον καπνο κανονικα? Μαλλον οχι..

Δηλαδη κατεβαζεις τον καπνο κανονικα? Μαλλον οχι..![]()
ορισμενοι ανθρωποι εθιζονται δυσκολοτερα απο αλλους, εγω εχω φτασει να καπνιζω 10 τσιγαρα την ημερα για 2 βδομαδες χωρις να εθιστω. Ενταξι δεν ειναι ΤΟΣΑ πολλα, αλλα αρκετα.
δεν ειναι θεμα χαρακτηρα, ειναι περισοτερο θεμα βιοχημιας του εγγεφαλου
Giovanna
Επιφανές μέλος

παντως εγω 3 ναργιλεδες που εκανα στην τουρκια (μηλο, ροδακινο και καπουτσινο) μου φανηκαν παιχνιδακι και σημειωτεον, δεν καπνιζω, δεν πινω και γενικα ειμαι καλο κοριτσι.
μετα με πηγαν σπιτι και δε θυμαμαι αλλες λεπτομερειες.

travel_lover
Διάσημο μέλος

εχε υπόψη σου ότι είναι πάντα καλύτερο το καθαρό νερό και απλός αρωματικός καπνός, από οποιαδήποτε άλλη ανάμειξη. τώρα αν θες να ζε βαρέσει κ λίγο στο κεφάλι για την πλάκα σου (αυτό πάει κ στην paty) βάλε είτε ούζο στο νερό είτε σαμπούκα: σε στέλνει...

όσο για τις επιπτώσεις στην υγεία, απόσο ξέρω, χωρίς να βάζω το χέρι μου στην φωτιά είναι ότι όταν καπνίζεις πολύ μετά από μεγάλο σχετικά χρονικό διάστημα (15ετία) κ ανάλογα κ τον οργανισμό κυνδυνεύεις να μαζέψεις υγρασία στα πνευμόνια...
για τους λάτρεις του ναργιλέ, θα συνιστούσα την μέντα, εκτός του μήλου, του ανάμυκτου μήλου αλλά κ το πεπόνι. η φράουλα είναι εξίσου ωραία...
(μέντα ή φράουλα ΄με λίγη βοτκα αν θες να κάνεις μια ωραία ατμόσφαιρα για 2

ο εθισμος εξαρτατε απο το καπνο, αν ειναι φυσιολογικος καπνος εθιζεσαι οπως στο τσιγαρο κτλ
misslittledevil
Επιφανές μέλος

ορισμενοι ανθρωποι εθιζονται δυσκολοτερα απο αλλους, εγω εχω φτασει να καπνιζω 10 τσιγαρα την ημερα για 2 βδομαδες χωρις να εθιστω. Ενταξι δεν ειναι ΤΟΣΑ πολλα, αλλα αρκετα.
δεν ειναι θεμα χαρακτηρα, ειναι περισοτερο θεμα βιοχημιας του εγγεφαλου
Μα την απορια δεν την ειχα για να δω αν εχει εθιστει ή οχι.
Ο καπνος - η γευση ή δεν ξερω κι εγω πως αλλιως να το πω - του κανονικου ναργιλε, ειναι πολυ βαρυς και δυσκολα καποιος μπορει να κανει με τετοια συχνοτητα

Ισως και να κανω λαθος, αλλα..

NikoTexXx
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 3 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.