American Economist
Επιφανές μέλος
Ο Fotis. αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 25 ετών, επαγγέλλεται Οικονομολόγος και μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 33.835 μηνύματα.

22-02-24

12:46
Δηλαδη θα σε χαλαγε η ελλαδα να αποκτησει βιομηχανια παραγωγης στρατιωτικων οπλων? ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ . Ελα φωτη εκτιθεσαι. Ασε τους τουρκους να τα φτιαχνουν
Καλά εντάξει τελείωσε το trolling για σήμερα.
Paragontas7000
Περιβόητο μέλος
Ο Paragontas7000 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών. Έχει γράψει 5.426 μηνύματα.

22-02-24

12:56
Εγινε φωταρα. Ας μεινει η ελλαδα παραγωγος φτηνου τουρισμου μια ζωη.Καλά εντάξει τελείωσε το trolling για σήμερα.
Joji
Επιφανές μέλος
Η Ιωάννα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 21 ετών και επαγγέλλεται Φοιτητής/τρια. Έχει γράψει 8.316 μηνύματα.

30-03-25

11:36
Στα πλαίσια της μελέτης για τη σχολή μου, και συγκεκριμένα για το μάθημα της Εισαγωγής στην Κοινωνική Εργασία (την οποία κατεύθυνση και θέλω να ακολουθήσω), έμαθα για τον Χώρο Εποπτευόμενης Χρήσης.
www.okana.gr
Δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοια προσέγγιση για την βοήθεια ουσιοεξαρτημένων ατόμων. Απώτερος σκοπός είναι η ένταξή τους σε θεραπευτικό πρόγραμμα.
Χώρος Εποπτευόμενης Χρήσης "STEKI 46" | ΟΚΑΝΑ
Το Θεσμικό πλαίσιο των Χώρων Εποπτευόμενης Χρήσης (ΧΕΧ)

Δεν ήξερα πως υπάρχει τέτοια προσέγγιση για την βοήθεια ουσιοεξαρτημένων ατόμων. Απώτερος σκοπός είναι η ένταξή τους σε θεραπευτικό πρόγραμμα.
Luludaki
Πολύ δραστήριο μέλος
Η Luludaki αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 41 ετών. Έχει γράψει 1.513 μηνύματα.

30-03-25

11:48
Πολυυυυυ ενδιαφέρον..Στα πλαίσια της μελέτης για τη σχολή μου, και συγκεκριμένα για το μάθημα της Εισαγωγής στην Κοινωνική Εργασία (την οποία κατεύθυνση και θέλω να ακολουθήσω), έμαθα για τον Χώρο Εποπτευόμενης Χρήσης.
Το Θεσμικό πλαίσιο των Χώρων Εποπτευόμενης Χρήσης (ΧΕΧ)www.okana.gr
ευκολη πρόσβαση στην βοήθεια... αν είσαι έτοιμος..
Πολύ καλο
Friday_k
Δραστήριο μέλος
Η Friday_k αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 28 ετών, επαγγέλλεται Υπεύθυνος marketing και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 445 μηνύματα.

31-03-25

15:33
ποσο δυσκολο ψυχολογικα θα ειναι για τους εργαζομενους να κανουν εποπτεια και να "παρακολουθουν" τους χρηστες ουσιων.Στα πλαίσια της μελέτης για τη σχολή μου, και συγκεκριμένα για το μάθημα της Εισαγωγής στην Κοινωνική Εργασία (την οποία κατεύθυνση και θέλω να ακολουθήσω), έμαθα για τον Χώρο Εποπτευόμενης Χρήσης.
Το Θεσμικό πλαίσιο των Χώρων Εποπτευόμενης Χρήσης (ΧΕΧ)www.okana.gr
επισης, ειναι οντως ενδιαφερον να προσπαθουν να κρατησουν υγιεις τους ανθρωπους αυτους ωστε να μην κολλησουν καποια ασθενεια αλλα πως μεσα απο αυτο, θα θελησουν οι ιδιοι να απεξαρτηθουν, εφοσον εχουν ακομα πιο "καλη/ευκολη" προσβαση σε αυτα.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 67 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...