Sins
Εκκολαπτόμενο μέλος

μια φορά μου έτυχε εμένα, ήμουν πιο μικρή, είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε.
όχι ότι ήθελα να σηκωθώ και να φύγω..όχι όχι..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αγγελοκρουσμενη
Νεοφερμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
peinaw_zw
Εκκολαπτόμενο μέλος

well αυτή η ερώτηση θα είχε βάση με την προυπόθεση ότι το σπίτι είναι πάντα καθαρό.Since this never happens,ας μπουν με τα παππούτσια.Μην λερώσουν και τις κάλτσες τους...

einhell
Νεοφερμένο μέλος

Μοιράζετε στους καλεσμένους ουροδοχεία ή ποτίζουν τις ζαρντινιέρες στο μπαλκόνι?στο μπάνιο ενώ είναι φρεσκοκαθαρισμένο και φρεσκοσφουγγαρισμένο ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΑΝΕ. -.-

Παιδιά, μη τρελαθούμε εντελώς θα ζητήσεις από τον επισκέπτη να βγάλει τα παπούτσια του? Υπάρχουν ειδικά χαλάκια εισόδου που απορροφούν σε ικανοποιητικό βαθμό ό,τι κουβαλάνε οι σόλες των παπουτσιών! Σιγά μη πεις του άλλου να βγάλει και τη μασέλα του, πριν μπει στο...ναό του εξαγνισμού!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και φαντασου να εχεις τρυπια καλτσα σαν τον Κουτσογιωργα...είχα πάει στο σπίτι μιας κοπέλες και η μητέρα της με ανάγκασε να βγάλω τα παπούτσια μου και να φορέσω κάτι παντόφλες που μου έδωσε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 9 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Ειναι απολυτα υγειηνο και ωραιοτατο,σε γλυτωνει και απο συνεχες σφουγαρισμα.

Αλλα ρε παιδια ημαρτον...δεν ειναι δυνατον στους επισκεπτες μου να τους βαζω να βγαζουν τα παπουτσια.Το θεωρω απολυτη γυφτια.
Να το κανουμε δηλαδη οπως οι τουρκοι που εχουν τα πασουμακια για τος επισκεπτες;

ΟΚ,μπορει να το εχουν συνηθισει αυτοι κια καλα κανουν..αλλα για μενα ειναι ασχημη εικονα ,γυφτια κατα μια εννοια τους επιβαλλω αυτο που θελω..και δεν το θελω.
ΟΚ...οταν πας καπου στο κατω κατω θες να δειχνεις και ομορφος.
Σκεψου να εχεις ενα καταπληκτικο φορεμα,που ταιριαζει υπεροχα με τις μποτες τακουνι..και να εισαι στον επισκεπτη σου με το φορεμα,το καλσον και τα...πασουμακια....

Σορυ..στους επισκεπτες μου δεν θελω να το κανω αυτο.
Με λένε Γιώργο
Νεοφερμένο μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Το μόνο που αφαιρούν, σε περίπτωση χειμώνα είναι το πανωφόρι.
ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Johnny15
Επιφανές μέλος

ultraviolence
Τιμώμενο Μέλος

Δεν του "επιβάλεις" να βγάλει τα παπούτσια, είναι βασικός κανόνας καθαριότητας. Στο χαλί που ξαπλώνω όταν βλέπω τηλεόραση δεν θέλω να έχει πατήσει ο άλλος με τα παπούτσια που ποιος ξέρει τι έχουν πατήσει. Είναι πολύ θεμελιώδη πράγματα καθαριότητας αυτά. Εγώ όταν πάω σε ξένο σπίτι βγάζω πάντα τα παπούτσια ακόμα και όταν μου λένε να μην το κάνω. Εξαιρέσεις όταν οι ίδιοι φοράνε παπούτσια σπίτι και επιμένουν οπότε εντάξει, ποιο το νόημα. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί θεωρείτε τόσο μεγάλη αγένεια να βγάλει ο άλλος τα παπούτσια του, σε άλλες χώρες θεωρείται τεράστια αγένεια να μην τα βγάζει! Και όχι μόνο στους μουσουλμάνους που αναφέρατε και το κάνατε κάπως υποτιμητικό... Στην τελική εμένα μου αρέσει να συμπεριφέρομαι σε άλλα σπίτια με όση καθαριότητα συμπεριφέρομαι και στο δικό μου. Από την στιγμή που δεν περπατάω με τα παπούτσια μέσα δεν περπατάω ούτε σε ξένα σπίτια.
Δε διαφωνώ,και'γω στο δικό μου σπίτι βγάζω τα παπούτσια.Όπως εσένα σου αρέσει να συμπεριφέρεσαι σε άλλα σπίτια με όση καθαριότητα συμπεριφέρεσαι στο δικό σου ( αρκετά λογικό) ,δηλαδή να βγάζεις τα παπούτσια,'έτσι και κάποιος άλλος μπορεί να περπατάει με παπούτσια στο σπίτι του.Αν έρθει σπίτι σου δηλαδή θα του πεις να τα βγάλει αν δε κάνει από μόνος του την κίνηση; Εγώ προσωπικά από αυτην την άποψη το θεωρώ αγένεια γιατί αν το έλεγα πιστεύω πως θα τον έφερνα σε δύσκολη θέση ( στη περίπτωση που δε κάνει από μόνος του τη κίνηση πάντα).
Johnny15
Επιφανές μέλος

timonierhs
Πολύ δραστήριο μέλος

Σε άλλες χώρες θεωρείται δεδομένο ότι όταν πας σε ξένο σπίτι να έχεις την στοιχειώδη ευγένεια να βγάλεις τα παπούτσια σου με τα οποία ποιος ξέρει τι βρωμιές έχεις πατήσει και φέρνεις μεσα στο σπίτι. Τρομερή αγενεια εκεί θα ήταν να μπεις μεσα στο σπίτι χωρίς να τα βγάλεις. Δεν είναι μονο θέμα καθαριότητας.Για κανένα λόγο δε πρόκειται να ζητήσω σε καλεσμένο μου να βγάλει τα παπούτσια του.Οκ κατανοώ την υγιεινή και τη καθαριότητα που θέλει ο ιδιοκτήτης στο σπίτι του αλλά έλεος,να του επιβάλεις να βγάλει τα παπούτσια του;Το βρίσκω τρομερή αγένεια και εντελώς διάφορο της φιλοξενίας.
fockos
Επιφανές μέλος

Επίσης το πόδι μας και η κάλτσα μας μέσα στο παπούτσι δεν είναι προστατευμένο από μικρόβια στην πραγματικότητα το αντίθετο συμβαίνει. Σε λίγο θα μας βάζετε να φοράμε και ποδηνάρια.
Η πιο μεγάλη φάση ήταν όταν πήγα σε ένα σπίτι οπαδού της καθαριότητες και είχε μπαντοφλάκια για τους επισκέπτες.... μπαντοφλες που φορούσανε ένα σωρό επισκέπτες αυτού του σπιτιού. και ήμουν εγώ αναγκασμένος να τα φορέσω για να μην προσβάλλω τον/την οικοδεσπωτη/οινα του σπιτιού.
Αυτή η φάση μου θυμίζει σαν και μερικούς που πλένονται κάθε λίγο και λιγάκι με Detol.
Johnny15
Επιφανές μέλος

fockos
Επιφανές μέλος

Αν θέλετε πραγματικά να έχετε καθαρό σπιτι να πάρετε ποδηνάρια να τα βάζουν πάνω από τα παπούτσια τους και πριν την εισοδο του σπιτιού να βάλετε ειδική αντιμικροβιακή επιφάνεια που έχουν στα νοσοκομεία και να πατάτε με τα ποδηνάρια εκεί.
Επίσης να σταματήσετε να καπνίζετε. Η βρωμιά που προκαλεί το απλό τσιγάρο αν καπνίζετε μέσα στο σπίτι είναι πολύ μεγαλύτερη από τη βρωμιά των παπουτσιών.....
Συνεπώς όποιος καπνίζει μέσα στο σπίτι και βγάζει τα παπούτσια του μάλλον τον εαυτό του κοροιδεύει..
Nelliel
Περιβόητο μέλος

Αν παω σε σπιτι και μου ζητησουν να τα βγαλω θα τα βγαλω, αλλα τις βρωμικες παντοφλες τους δεν τις φοραω με καμια δυναμη. Πολλες φορες βγαζω μονη μου τα παπουτσια χωρις να μου το ζητησουν, οχι για να μη μεταφερω σκουπιδια, αλλα επειδη αισθανομαι πιο ανετα (ειδικα οταν σκοπευω να μεινω αρκετες ωρες).
Johnny15
Επιφανές μέλος

methexys
Τιμώμενο Μέλος

Αν πάω σε αλλο σπίτι και μου πουν να βγάλω τα παπούτσια δεν θα με πειράξει. Στο δικό μου δεν το ζητάω απο τους άλλους, αλλά μερικές φορές τα βγάζουν απο μόνοι τους για να νιωθουν πιο άνετα

Ερινύς
Τιμώμενο Μέλος

Σίγουρα είναι μεγαλύτερη κούραση να τα καθαρίσω εγώ μετά, αλλά το σπίτι μου δεν είναι χώρος λατρείας να αφήνουν παπούτσια εκτός.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- giannhs2001
- Natsuko
- teacher_40
- fmarulezkd
- AggelikiGr
- Kate1914
- rafaela11
- Memetchi
- Wonderkid
- Unboxholics
- taketrance
- Scandal
- touvlo
- Μήτσος10
- bibliofagos
- fourkaki
- Helen06
- charmander
- Paragontas7000
- D_G
- Αλκίμαχος
- User2350
- American Economist
- Meow
- Ilma
- camil
- hirasawayui
- Sosstoss
- Sevasti
- Libertus
- Μαυρίκιος
- tsiobieman
- KATERINA222022
- ggl
- Insertcoin
- WhiteDrum
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.