gademis
Τιμώμενο Μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zanin
Διάσημο μέλος

επίσης τα βγάζω στο σπίτι της κολλητής μου και στα ξαδέλφια μου ενίοτε
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
love_angel
Επιφανές μέλος

αααα στο σπιτι του κολλητου μου στη λαρισα τα βγαζω απευθειας. ειναι ο μονος μαλλον που με κανει να νιωθω οικεια.

καλα εκει συνηθως ξαπλωνω και στο κρεβατι του και ο κακομοιρης κοιμαται στον καναπε!

στο δικο μου, δε θυμαμαι να εχω ζητησει ποτε να τα βγαλουν γιατι στη λαρισα δεν εχω χαλι.
στην Αθηνα επειδη η μαμα μου δουλευει ολη μερα και κουραζεται το ζηταω οσο πιο ευγενικα μπορω οταν εχουμε στρωσει χαλια.
paris4u
Νεοφερμένο μέλος

Τωρα αν θα πρεπει να φοραμε παντοφλες ή οχι

suspiria
Διάσημο μέλος

Στο δικό μου σπίτι δε ζητάω από τους άλλους να βγάλουν τα παπούτσια αλλά δεν έχω πρόβλημα όταν τα βγάζουν κάποιοι, συνήθως οι φίλοι μου, μου αρέσει. Σύμφωνα με αυτά που γράφετε όμως αν στο δικό μου σπίτι δε βγάλεις τα παπούτσια σου υπάρχει κίνδυνος να μολυνθούν και αυτή η μόλυνση να μεταφερθεί στο δρόμο και ίσως αυτό μπορεί να είναι καταστροφικό για τον πλανήτη σε επόμενα στάδια

Όταν εγώ πηγαίνω σε άλλα σπίτια συνήθως βγάζω τα παπούτσια μου από μόνη μου. Δε θυμάμαι καν την τελευταία φορά που πήγα σε σπίτι και μου το ζήτησαν για λόγους καθαριότητας, ήταν πολύ παλιά.
karpozilos
Νεοφερμένο μέλος

love_angel
Επιφανές μέλος

εγω στο σπιτι μου απολυμαινω τα χερια μου με μπενταντιν και μετα περπαταω με τα χερια για να μην λερωσωεπισης μου αρεσει να προσκαλλω συχνα σπιτι μου τον κωνσταντινο κατακουζινο,επικουρο καθηγητη της μπεταντινολογιας και ανταλασσουμε αποψεις γυρω απο τα μικροβια.

πολυ πρακτικο! σιγουρα πιο πρακτικο απο το να απολυμαινεις τις πατουσες σου με μπετατιν και να περπατας με αυτες!

unknown
Νεοφερμένο μέλος

Θεωρω πως ειναι θεμα χιονιου ή για την ακριβεια λασποχιονου και λασπης γενικοτερα και λιγοτερο θεμα υγιεινης.Αλλα και ως τετοιο θεμα δεν ειναι κακο μετρο τουλαχιστον για κρεβατοκαμαρες.
mania
Επιφανές μέλος

Α!!! και μην τρώς απο το ψηγείο μου αν τα βγάλεις, αν πάθεις δηλητηρίαση θα πρέπει και να σε κουβαλίσω και να σου βάλω παπούτσια

Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Δεν υπάρχει περίπτωση
ούτε να το κάνω,
ούτε να ζητήσω να το κάνουν.
Το θεωρώ αγενές.
WhiteDrum
Διάσημο μέλος

Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

- και ποιος μου λέει πως τα καλτσάκια η παντοφλίτσες
ή το δάπεδο είναι καθαρότερα από τα πεζοδρόμια - δρόμους
- Έχω την αυτογνωσία να κρίνω αν
υπάρχει κάτι το μεμπτό στα ρούχα,αξεσουάρ που φορώ.
- ναι.
Neraida
Επιφανές μέλος

'
- και ποιος μου λέει πως τα καλτσάκια η παντοφλίτσες
ή το δάπεδο είναι καθαρότερα από τα πεζοδρόμια - δρόμους
- Έχω την αυτογνωσία να κρίνω αν
υπάρχει κάτι το μεμπτό στα ρούχα,αξεσουάρ που φορώ.
- ναι.
Συγγνωμη, τιθεται τωρα θεμα για το εαν τα υποδηματα μας ειναι πιο βρωμικα απο τις παντοφλες?!
Δλδ τι πιστευεις ακριβως? Πως φοραει ο κοσμος τις παντοφλες και σουλατσαρει στους δρομους?!
Και νομιζω, οτι ειναι προφανες, πως στην περιπτωση που σου ζητηθει να βγαλεις τα παπουτσια σου, θα εχουν φροντισει το δαπεδο να ειναι καθαρο.
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Συγγνωμη, τιθεται τωρα θεμα για το εαν τα υποδηματα μας ειναι πιο βρωμικα απο τις παντοφλες?!
Δλδ τι πιστευεις ακριβως? Πως φοραει ο κοσμος τις παντοφλες και σουλατσαρει στους δρομους?!
Και νομιζω, οτι ειναι προφανες, πως στην περιπτωση που σου ζητηθει να βγαλεις τα παπουτσια σου, θα εχουν φροντισει το δαπεδο να ειναι καθαρο.
Προφανές μπορεί να είναι,
αποδεικτέο δεν είναι.
Με την ίδια λογική δεν θα μπορείς
να χρησιμοποιήσεις το μπάνιο τους
γιατί μπορεί να έχεις μια μεταδοτική ασθένεια.
( είναι μαλάκες να καθαρίζουν; )
Δεν θα μπορείς να χρησιμοποιήσεις
τα μαχαιροπήρουνά τους, πιάτα κοκ.
( είναι μαλάκες να πλένουν; )
Δεν θα κάνεις χειραψία, φιλί
γιατί μπορεί να έχεις κάτι μεταδοτικό, κοκ.
Ποιος έχει πει πως εστία μολύνσεως
είναι μόνο τα παππούτσια κάποιου;
Και εν'τέλει δεν έκρινα,
είπα τι θα έκανα και πως αισθάνομαι.
Αυτό σκέφτομαι αυτό είπα,
δεν γίνεται να συμφωνούμε,
με όλους και με όλα
και στην τελική ο καθένας
το σπίτι του το ορίζει όπως θέλει.
Και ναι! Για μένα είναι αγενές,
είτε να στο ζητήσουν, είτε να το ζητήσης!
Ηρώ
Διακεκριμένο μέλος

Αν όχι, κανένα άλλο σπίτι δε σε έχει κάνει να νιώσεις τόσο άνετα ώστε να τα βγάλεις;
Achilles
Πολύ δραστήριο μέλος

Στο σπίτι σου Achilles φοράς τα παπούτσια σου;
Όχι.
Αν όχι, κανένα άλλο σπίτι δε σε έχει κάνει να νιώσεις τόσο άνετα ώστε να τα βγάλεις;
Όχι.
Τα παπούτσια μου τα έχω βγάλει
μόνος μου, σε περιπτώσεις που
έχω κρίνει πως φορώντας τα θα
δημιουργούσα πρόβλημα στην οικία.
( Πχ έχοντας πατήσει λάσπες, ακαθαρσίες,
νερά κοκ. )
Ποτέ όμως κατόπιν υπόδειξης.
Πως μπορεί να με
χαρακτηρίσει ο άλλος βρώμικο;
Ξέρει κάτι περισσότερο από εμένα;
- τους λόγους για τους οποίος το θεωρώ
άτοπο ( αγενές ) τους αναφέρω παραπάνω
love_angel
Επιφανές μέλος

με το που μπηκα μου ζεδειξαν πολυ ευγενικα οι ανθρωποι κατι παντοφλακια που ειχαν στην εισοδο και μου ζητησαν αν θελω να βγαλω τα παπουτσακια μου. φυσικα και τα εβγαλα και οσο εμεινα εκει φροντια καθε φορα με το που μπαινω να τα βγαζω.
μου φανηκε πολυ λογικο, αφου μαλιστα εξω ειχε χωματοδρομο και το σπιτι θα γεμιζε λασπες καθε φορα που καποιος μπαινοβγαινε, αλλα ακομα και να μην ειχε χωματοδρομο θα τα εβγαζα ευχαριστως.
mindcircus
Περιβόητο μέλος

Βεβαια τι να πεις? βγαλτα? δε το λεω και δε με νοιαζει εδω που τα λεμε τοσο και ξεπερναω τις κρισεις μου στο λεπτο- λεω σιγα θα τα καθαρισω παλι προκειμενου να παρεξηγηθει ο αλλος-δε ξερεις πως θα το παρει ο καθενας-
Εθιμο ειναι στη Σουηδια και δε μου κανει τοσο εντυπωση.
Εδω δε πολυσυμβαινει αν κι εχει τυχει να παω σε σπιτια να τους δω ξυπολητους η με καλτσες και να τους μιμηθω.
Ειναι πιο ανετο.
προσαρμοζομαι προσωπικα πολυ ευκολα και νομιζω πως το εμπνεω και στους αλλους να ειναι χαλαροι διπλα μου.
Δεν εχω προβλημα, ο καθενας ας κινειται οπως θελει σπιτι μου, σαν στο σπιτι σου που λεμε και το φροντιζω οταν εχω κοσμο να ναι ο αλλος ανετος κι οπως νιωθει καλυτερα.
ξυπολητος?
ξυπολητος!
παπουτσι?
παπουτσι!
(α εχω και δευτερες παντοφλες αμα θελησει κανεις

Κατά τη δική μου άποψη το να βγάζουμε τα παππούτσια μόλις μπαίνουμε στο σπίτι το θεωρώ άκρως απαραίτητο, ακριβώς για όλους τους λόγους που έχετε όλοι προαναφέρει!
Ακόμα και στο φοιτήτικο μου σπίτι είχα αγοράσει παντόφλες για τους κολλητούς μου φίλους και μόλις έμπαιναν μέσα ο καθένας φόραγε τις δικές του.
Τώρα πλέον εξακολουθώ να έχω έξτρα παντοφλάκια για όσους έχουν την καλή διάθεση και την ευγενή καλοσύνη να βγάζουν τα παππούτσια.Δεν υποχρεώνω κανέναν να το κάνει εφόσον όλοι ξέρουνε την άποψη μου πάνω στο θέμα.
Απλά μόλις φύγουν τρέχω να πάρω τη σφουγγαρίστρα!!!
(Πρίν λίγες μέρες μάλιστα μία απο τις φίλες μου η οποία δεν βγάζει ΠΟΤΕ τα παππούτσια της μολονότι όλοι την ώρα την πειράζω ''έφερες και τα μικρόβια μαζί?'', έχοντας νυστάξει λοιπόν γιατι ήταν αργά τράβηξε το σκαμπό κάτω απο το τραπεζάκι του σαλονιού και έβαλε τα πόδια με τα παππούτσια εννοείται επάνω. Ε, όχι! Φυσικά και της έκανα παρατήρηση και φυσικά και τα κατέβασε!Δε σήμαίνει ότι επειδή κάποιος έρχεται σπίτι σου θα ανέχεσαι και τέτοιου είδους πράγματα για να μην θυμώσει!)
Εξάλλου τα παππούτσια τα φοράμε έξω για να προστατέψουμε τα πόδια μας!!!
e-sofia
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 85 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
- Joji
- giannhs2001
- Natsuko
- teacher_40
- fmarulezkd
- AggelikiGr
- Kate1914
- rafaela11
- Memetchi
- Wonderkid
- Unboxholics
- taketrance
- Scandal
- touvlo
- Μήτσος10
- bibliofagos
- fourkaki
- Helen06
- charmander
- Paragontas7000
- D_G
- Αλκίμαχος
- User2350
- American Economist
- Meow
- Ilma
- camil
- hirasawayui
- Sosstoss
- Sevasti
- Libertus
- Μαυρίκιος
- tsiobieman
- KATERINA222022
- ggl
- Insertcoin
- WhiteDrum
- edweimaste
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.