Να κλείσει τα σύνορα της η ΕΕ προς όλους τους Μουσουλμάνους πρόσφυγες;

Κλείσιμο ευρωπαικών συνόρων για όλους τους μουσουλμάνους πρόσφυγες

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 43)
  • Ναι

    Ψήφοι: 30 69.8%
  • Όχι

    Ψήφοι: 13 30.2%

giannhs2001

Επιφανές μέλος

Ο Ιωάννης αυτή τη στιγμή είναι συνδεδεμένος. Είναι 22 ετών, επαγγέλεται Ιστορικός και μας γράφει απο Κατερίνη (Πιερία). Έχει γράψει 18,155 μηνύματα.
Εμετός είναι να σου λέω για μαζική δολοφονία ανθρώπων που δεν έκαναν ΤΙΠΟΤΑ πέρα από το να είναι μουσουλμάνοι σε μια δυτική χώρα κι εσύ να απαντάς η δράση φέρνει αντίδραση. Δηλαδή να δείχνεις κατανόηση η/και υποστήριξη στον δράστη και η μόνη κριτική σου να είναι ότι δίνει επιχειρήματα στην άλλη πλευρά

Την εικόνα του δράστη στην είπα από την πρώτη στιγμή ποια είναι: Άρρωστος ψυχοπαθής, το θέμα σου είναι ότι επιμένεις ότι εκτός από αυτόν ευθύνονται και πρέπει να τιμωρηθουν και τα υπόλοιπα μέλη της θρησκευτικής ομάδας που ανήκει. Σε ρώτησα και πριν και η απάντηση σου ήταν ο προαναφερθέντας εμετός, θα σε ξαναρωτήσω πάλι λοιπόν: Για ποιον λόγο όταν η επίθεση γίνεται από μουσουλμάνους στοχοποιείς όλους τους μουσουλμάνους, ενώ όαν το κάνουν χριστιανοί δεν στοχοποιείς τους χριστιανούς? Παρακαλώ η απάντηση να είναι, έστω και στο ελάχιστο, ανθρώπινη....
Είναι αστείο πάντως που συχνά ακούγεται στην πολιτική ορθότητα να μην συσχετίζονται όλοι οι εγκληματίες με ψυχολογικά προβλήματα γιατί είναι στοχοποίηση συγκεκριμένων ανθρώπων που νοσούν αλλά εδώ μας ταιριάζει να είναι ψυχοπαθής ο ισλαμιστής. Δεν ήταν ψυχοπαθής, ήταν ένας ισλαμιστής που ήθελε με αυτό το τρόπο να επιτελέσει το θρησκευτικό του καθήκον και να πάει απευθείας στον παράδεισο (καθώς ο θάνατος σε τζιχάντ οδηγεί απευθείας στον παράδεισο ο,τι και να έκανες στην γήινη ζωή βάσει του Κορανίου).

Δεν δείχνω κατανόηση, σε εξηγώ ένα υπαρκτό φαινόμενο. Όσο καλλιεργείς τον φόβο στις δυτικές κοινωνίες με αυτούς που φέρνεις τόσο περισσότερο θα βλέπεις και την βία να αυξάνεται.

Για να απαντήσω και στο ερώτημα, γιατί οι αριθμοί μιλάνε από μόνοι τους. Οι μουσουλμάνοι στην Ευρώπη πόσοι είναι; Είναι σαφώς τρομερά λιγότεροι από τους χριστιανούς. Όταν λοιπόν μια τέτοια μειονότητα έχει καταφέρει να προκαλέσει τόσα προβλήματα τότε βλέπεις πως κάτι λάθος πάει. Η όλη φάση με θυμίζει το πανηγύρι που στήνετε σε κάθε αστυνομική στατιστική που δείχνει την μπάρα των αλλοδαπών λίγο χαμηλότερη εκείνη των ημεδαπών αγνοώντας πως οι αλλοδαποί αποτελούν ένα ποσοστό περίπου 8%. Το 8% κάνει περίπου ίδιο ποσοστό εγκλημάτων με το 92% (στο οποίο προσμετρούνται και Ρομά και λοιποί που επίσης στα δικά τους εγκλήματα φωνάζετε ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ ΡΑΤΣΙΣΤΈΣ) και αυτό οι αριστεροί το θεωρούν θρίαμβο της επιχειρηματολογίας τους όπως καλή ώρα τώρα.


Όσο οι σταυροφορίες αντιπροσωπεύουν τον απλό χριστιανό άλλο τόσο κι ο θρησκευτικός πόλεμος που είπες αντιπροσωπεύει τον μέσο μουσουλμάνο. Σε περαιτέρω συζήτηση επι αυτού δεν μπαίνω πάντως γιατι δε με ενδιαφέρουν καθόλου τα θεολογικά
Πως δεν μπαίνεις σε περαιτέρω θεολογική συζήτηση όταν πετάς κάτι το τόσο ισοπεδωτικό. Πιο πάνω συνδέεις τον χριστιανισμό με τις Σταυροφορίες ενώ πιο κάτω στην περίπτωση του Τζιχάντ λες το ισοπεδωτικό "τους απλούς πιστούς δεν τους ενδιαφέρουν αυτά". Υπάρχει όμως μια τεράστια διαφορά. Ο θρησκευτικός πόλεμος δεν αναγράφεται πουθενά στον χριστιανισμό. Όποιος έχει κάνει τον κόπο να διαβάσει στη ζωή του το Κοράνι ξέρει πόσο συχνά συναντάει φράσεις όπως "κάντε πόλεμο στους άπιστους".

Όταν μεγαλώνεις έναν λαό στο μίσος, στον ρατσισμό, στον φόβο να πάει στο τζαμί χωρίς να τον δολοφονήσουν, στον φόβο να κυκλοφορήσει χωρίς να τον δολοφονήσουν, στον φόβο να πάει για δουλειά χωρίς αν τον δολοφονήσουν σημαίνει πως κάτι δεν πάει καλά στην κοινωνία και θα έχεις αναμφισβήτητα αντίδραση. Κάποιοι θα αρπάξουν το όπλο και όποιον πάρει ο χάρος. Οι πολιτικές που υποστηρίζετε τα προκάλεσαν αυτά, μην ζητάτε τώρα και τα ρέστα. Είναι αηδιαστικό.

Η παράγραφος αυτή ΕΜΕΤΟΣ. Θεωρείς δηλαδή ότι το απλά να υπάρχουν μουσουλμάνοι στην δύση είναι αφορμή για κάποιον να τους σκοτώσει? Και αν αυτός ο κάποιος το κάνει, φταίμε εμείς που τους αφήνουμε και υπάρχουν? Θα σπάσω παγκόσμιο ρεκορ για τις περισσότερες χρήσεις της λέξης εμετός με εσένα....
Ποιο μίσος, ποιος φόβος να πάνε σε τζαμί και κουραφέξαλα λες; Στην ίδια χώρα ζούμε; Το ίδιο πολλ αν γίνονταν το 2015 τώρα το Όχι θα είχε σαρώσει πανηγυρικά. Φορτηγά ολόκληρα άδειαζαν προϊόντα βοήθειας προς της γης τους κολασμένους τότε από τον φτωχό μπασίστα Έλληνα χριστιανό. Αμέτρητοι Γερμανοί έτρεχαν στα τρένα να υποδεχθούν τους πρόσφυγες τότε που η Ευρώπη άνοιξε τα σύνορα. Και πως κατέληξε μόνο οκτώ χρόνια μετά; Η πλειονότητα πλέον να μην τους θέλει, η ακροδεξιά να θεριεύει (προφανώς και οι ψηφοφόροι των δικών μας κομμάτων δεν είναι όλοι ιδεολόγοι εθνικιστές, πολλοί είναι άνθρωποι που απλά έχουν αγανακτήσει με το χάος της Ευρώπης). Η δική σου εξήγηση για αυτή τη μεταστροφή είναι πως απλά οι λευκοί είναι μπασίστες και όχι πως το αφήγημα σας για αρμονική πολυπολιτισμική συμβίωση και συνύπαρξη απέτυχε παταγωδώς και ευθύνονται οι κατατρεγμένοι σας για αυτό που έκαναν ολόκληρες δυτικές κοινωνίες να τους αντιμετωπίζουν είτε με μίσος είτε με φόβο.
Είσαι σίγουρος ότι την διάβασες καλά την λίστα? Γιατί μόνο μεμονωμένα περιστατικά δεν τα λες αυτά. Βέβαια εσύ τα δικαιολογείς οπότε τι να πούμε. Πάντως η λίστα μου περιλαμβάνει εγκλήματα μίσους χριστιανών λευκών ευρωπαίων εναντίον μουσουλμάνων και άλλων μειονοτήτων, όπως αντίστοιχα η δική του περιλαμβάνει εγκλήματα μίσους μουσουλμάνων εναντίον χριστιανών, την διαφορά δεν καταλαβαίνω που τη βλέπεις. Βέβαια εσύ θα μου πεις κυριολεκτικά ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ τα εγκληματα της δικής μου λίστας οπότε λογικό......
Την λίστα την διάβασα, έμεινα επίσης και στο ότι συμπεριέλαβες και τα σινοφοβικά εγκλήματα στην περίοδο της πανδημίας και λίγο γέλασα μιας που ο δολοφόνος του Κινέζου (φοιτητή αν θυμάμαι καλά) στις ΗΠΑ ήταν ένας Αφροαμερικανός. Και γενικά είναι γνωστό πως οι Αφροαμερικανοί φέρονται απίστευτα ρατσιστικά προς τους Ασιάτες μετανάστες. Κρίμα τα άτομα των αγαπημένων σας ευαίσθητων / ευάλωτων που δεν έχουν το λευκό προνόμιο, να μαλώνουν έτσι :/

Κατά τα άλλα απάντησα ήδη. Ο Φώτης συμπεριέλαβε σχεδόν μόνο μεγάλα γεγονότα. Σε βολεύει απλά να λες πως δικαιολογώ ενώ στην πραγματικότητα δεν κάνω τίποτα τέτοιο. Το ότι δεν τους θέλω εδώ δεν σημαίνει πως τους θέλω και νεκρούς. Κάθε άνθρωπος στην χώρα του και όλοι αγαπημένοι. Κάποια πράγματα έχουν μια λογική εξήγηση.
 

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
Οποιαδήποτε σύγκριση για το ποιος την έχει μεγαλύτερη (την λίστα) πάει περίπατο αν βάλουμε μέσα το τι έκανε ο isis στην μέση Ανατολή, και το τι έκανε η Χαμάς στο Ισραήλ.
Ωραία θα βάλουμε τότε και τα εκατοντάδες εγκλήματα πολέμου που έχουν διαπράξει οι αιμοβόροι χασάπηδες της IDF, τους χιλιάδες Παλαιστίνιους που έχουν σκοτώσει και τα εκατομμύρια που έχουν εκτοπίσει. Επίσης θα βάλουμε τους Ιρακινούς που πέθαναν από τις ΗΠΑ(Opinion | The Iraq Death Toll 15 Years After the US Invasion | Common Dreams), τους Αφγανούς που πέθαναν από τις ΗΠΑ και πολλά ακόμα. Επίσης εφόσον έβαλες κι άλλες κοινωνικές ομάδες στη συζήτηση πέρα από χριστιανούς και μουσουλμάνους επίτρεψέ μου να βάλω και το agent orange. Αν θες να πάει όντως περίπατο η οποιαδήποτε σύγκριση πάντως, τι θα έλεγες να βάλουμε μέσα το ολοκαύτωμα και ίσως το μεγαλύτερο έγκλημα στην ιστορία του πλανήτη(το οποίο πραγματοποιήθηκε προφανώς από τους πολιτισμένους ευρωπαίους) δηλαδή την αποικιοκρατία, όπου οι πολιτισμένοι ευρωπαίοι γενοκτόνησαν μια ολόκληρη ήπειρο, υποδούλωσαν μια άλλη και κατέκτησαν σχεδόν όλον τον πλανήτη, με τις περισσότερες χώρες ακόμα να μην έχουν ανακάμψει πλήρως?

Και όπως είπα πιο πάνω, η διαφορά είναι ότι η Βαρβαρότητα του ισλαμ βρίσκει στήριγμα δογματικά στο ίδιο το κοράνι, ενώ τα εγκλήματα των χριστιανών θεωρούνται εγκλήματα από το ίδιο το χριστιανικό δόγμα.
Όπως είπα πιο πάνω, η θεολογία κι η θρησκείες με βρίσκουν παντελώς αδιάφορο και για αυτό δε θέλω να μπαίνω σε τέτοιες συζητήσεις, αλλά αυτό δεν μπορώ να μην το σχολιάσω. Ο χριστιανισμός δε λέει ας πούμε πως αν είσαι άπιστος θα πας στην κόλαση? Δε λέει υπέρ της δουλειάς, υπέρ της κατωτερότητας των γυναικών κλπ κλπ? Τεσπά, όλες οι θρησκείες απαίσιες και μισανθρωπικες είναι αλλά δεν είναι το θέμα μας αυτό
 

gmoutzour

Νεοφερμένος

Ο gmoutzour αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 42 ετών. Έχει γράψει 12 μηνύματα.
Δεν διάβασα όλα τα σχόλια γιατί είναι πολλά αλλά θέλω να πω τη γνώμη μου.

Οι πρόσφυγες φεύγουν από τη χώρα τους είτε γιατί γίνεται πόλεμος είτε γιατί διώκονται για τις αντιλήψεις τους. Πιστεύω ότι πρέπει να τους δεχόμαστε για λόγους αλληλεγγύης.

Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση η πολιτεία για τυχόν μισαλλόδοξες αντιλήψεις από την πλευρά τους. Είναι κοινωνικός ρατσισμούς πάντως να τους θεωρούμε όλους απολίτιστους, βίαιους.

Κάτι ακόμα: το Κοράνι λέει ότι οι πιστοί πρέπει να πολεμούν για την πίστη τους εναντίον όσων τους πολέμουν, αλλά να μην επιτίθενται πρώτοι (2:190). Στην Παλαιά Διαθήκη λέει ότι πρέπει να θανατώνονται οι αλλόθρησκοι (ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ 13).
 

nPb

Επιφανές μέλος

Ο nPb αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Επαγγέλεται Μαθηματικός και μας γράφει απο Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 19,886 μηνύματα.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,818 μηνύματα.
Θα πούμε ότι είναι ένα έγκλημα ενός ψυχοπαθή και τίποτα παραπάνω,.όπως έτσι είναι και τα εγκλήματα από χριστιανούς που ανέφερα πιο πάνω(όπως πχ το christchurch shootings η η επίθεση του νεοναζί στην κατασκήνωση στη Νορβηγία το '11). Εσείς από την άλλη θα το πάρετε ως "απόδειξη" ότι έχετε δίκιο που στοχοποιειτε δισεκατομμύρια άτομα λόγω της θρησκείας τους. Όπως το βλέπει ο καθένας.....
Mνο που τυχαινει αυτοι οι ψυχοπαθεις να ειναι απο ακραια πτερυγα ΣΥΓΚΡΙΜΕΝΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ της οποιας εχουμε γεμισει ΕΧΟΥΜΕ ΘΡΗΝΗΣΕΙ ΑΠΕΙΡΑ ΘΥΜΑΤΑ ΑΠΟΑΥΤΟΥΣ και δυστυχως αυξανονται ηδη τα επεισόδια.Ότι λεω.

Την καλημερα μου... να ειναι ειρηνικη και ομορφη.
 
Τελευταία επεξεργασία:

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,739 μηνύματα.
Μια εκ των εσω διείσδυση , φαινομενικά αθώα που εμπλέκει το δικαίωμα στη διατήρηση της θρησκευτικής / πολιτισμικής ιδιαιτεροτητας


Η τεχνική που χρησιμοποιούν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι για να διαβρώσουν τις κοσμικές δημοκρατίες βασίζεται στο «δικαίωμα στη διαφορά», ένα δικαίωμα που δεν υπάρχει πουθενά ως τέτοιο, αλλά που το αντλούν από την αρχή της μη διάκρισης του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Για την Αδελφότητα, όπως είδαμε, η τεχνολογική και οικονομική ισχύς καθιστά απίθανη την επιτυχία μιας στρατιωτικής κατάκτησης της Δύσης: οι δυτικές δημοκρατίες θα υποχωρήσουν μέσω της εκπαίδευσης και του πολιτισμού (ο τομέας του Isesco), όπως ακριβώς υποχώρησε ο μουσουλμανικός κόσμος τον 18ο αιώνα.
 

Πουπουλίνα

Επιφανές μέλος

Η Πουπουλίνα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Ζωγράφος και μας γράφει απο Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει γράψει 29,818 μηνύματα.
Εσείς από την άλλη θα το πάρετε ως "απόδειξη" ότι έχετε δίκιο που στοχοποιειτε δισεκατομμύρια άτομα λόγω της θρησκείας τους. Όπως το βλέπει ο καθένας.....
ΥΓ Φιλε πουλας ενα παραμυθι τοσες ωρες τωρα γιατι δεν εχεις κανενα λογικο επιχειρημα.
ΔΕΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΕΜΕ.Ειναι αυτες οι συνθηκες που ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ πια να σταματησουμε να δεχομαστε προσφυγες καθως δεν μπορουμε να ξερουμε ποιος θα σε μαχαιρωσει και ποιος οχι.ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
Τι δεν καταλαβαινεις;

Σου λεμε για αλλοωση πληθυσμων και μας λές οτι στοχοιουμε ολους τους μουσουλμανους.
ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ(ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩς) ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.

Αν καποιος συγκελριμενα εδω το κανει σε παρακαλω πολυ να απευθυνεσαι ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΜΕ ΤΟΒ Β ΕΝΙΚΟ.
Δεν θα χρησιμοποιεις Β [ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ.
Τελεία.

Μιλαμε για συγκεκριμενο ζητημα που πλεον χριζει αντιμετωπισης.
ΟΚ εισαι μικρος ακομα και νομιζεις οτι ανακαλυψες την πυριτιδα.ΔΕΝ την ανακαλυψες.Φοιτητρια εγω ημουν στις ποριες για το παλαιστινιακο υπερ των παλαιστινιων παντα.Επινα νερο στο ονομα του Αραφατ.

ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΛΕΜΕ Και εχουμε εναν εξτρεμισμο ΜΕΣΑ απο την μουσουλμανικη θησκεια,δεν λεω ΟΛΗ..λεω ΜΕΣΑ...που ομως παιρνει τεραστιες διαστασεις και ηδη εδω και καιρο μας απειλουσε με χιλιαδες θυματα,τωρα πια εχουμε φτασει στο απροχωρητο.

Οταν μαθεις να διαβαζεις θα σοιυ απαντησω ξανα.

Για την ωρα εφοσον δεν μπορεις να ξεχωρισεις οτι ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΟΙ και αλλο Η ΑΚΡΑΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ που ομως πλεον εχουν γινει παρα πολλοι και εξαπλωνονται σνα φωτια γιατι τους φανατιζουν και εχουν στοχο την ΕΕ... και οσο χρησιμοπιεις τον Β ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ....δενε χουμε καμια κουβεντα μαζι.
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,515 μηνύματα.
Δεν διάβασα όλα τα σχόλια γιατί είναι πολλά αλλά θέλω να πω τη γνώμη μου.

1)Οι πρόσφυγες φεύγουν από τη χώρα τους είτε γιατί γίνεται πόλεμος είτε γιατί διώκονται για τις αντιλήψεις τους. Πιστεύω ότι πρέπει να τους δεχόμαστε για λόγους αλληλεγγύης.

2)Ταυτόχρονα όμως θα πρέπει να είναι σε επαγρύπνηση η πολιτεία για τυχόν μισαλλόδοξες αντιλήψεις από την πλευρά τους. Είναι κοινωνικός ρατσισμούς πάντως να τους θεωρούμε όλους απολίτιστους, βίαιους.

3)Κάτι ακόμα: το Κοράνι λέει ότι οι πιστοί πρέπει να πολεμούν για την πίστη τους εναντίον όσων τους πολέμουν, αλλά να μην επιτίθενται πρώτοι (2:190). Στην Παλαιά Διαθήκη λέει ότι πρέπει να θανατώνονται οι αλλόθρησκοι (ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ 13).


1) Λαθος. Οι πρόσφυγες φεύγουν από την χώρα τους γιατί ξέρουν ότι εδώ μπορούν να αραδιάσουν 10 παιδιά ο καθένας και να ζουνε από επιδόματα από το κράτος χωρίς να κάνουν απολύτως τίποτα.

2) Μισαλλόδοξες είναι οι αντιλήψεις τους επειδή έτσι μαθαν από μικρά παιδιά. Δεν τους ανεχόμαστε, αλλά μας ανέχονται. Και αυτό το πρόβλημα θα μεγεθύνεται όσο ο πληθυσμός τους μεγαλώνει.

3) Ο Χριστιανισμός και ο Εβραισμος δεν ζουνε όμως άλλο στο 8000πΧ στην εποχή του Αβρααμ.

Το κοράνι δίνει απευθείας εντολές εκτέλεσης και αφανισμού αλλοδοξων το οποίο το εφαρμόζουν κατά γράμμα και οι πραγματικοί , ορθόδοξοι ισλαμιστές. Αν ήταν τόσο φιλειρηνικό δεν θα είχε εξαπλωθεί με το σπαθί και με θεολογική βάση στην μισή υφήλιο.

Το Ισλάμ δεν είναι μονάχα μια θρησκεία αλλά ένα κοινωνικοπολιτικόοικονομικο καθεστώς, που θέλει να ρυθμίζει όλες τις πτυχές της ζωής των υπηκόων του.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Μια εκ των εσω διείσδυση , φαινομενικά αθώα που εμπλέκει το δικαίωμα στη διατήρηση της θρησκευτικής / πολιτισμικής ιδιαιτεροτητας


Η τεχνική που χρησιμοποιούν οι Αδελφοί Μουσουλμάνοι για να διαβρώσουν τις κοσμικές δημοκρατίες βασίζεται στο «δικαίωμα στη διαφορά», ένα δικαίωμα που δεν υπάρχει πουθενά ως τέτοιο, αλλά που το αντλούν από την αρχή της μη διάκρισης του Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών. Για την Αδελφότητα, όπως είδαμε, η τεχνολογική και οικονομική ισχύς καθιστά απίθανη την επιτυχία μιας στρατιωτικής κατάκτησης της Δύσης: οι δυτικές δημοκρατίες θα υποχωρήσουν μέσω της εκπαίδευσης και του πολιτισμού (ο τομέας του Isesco), όπως ακριβώς υποχώρησε ο μουσουλμανικός κόσμος τον 18ο αιώνα.

Ακριβως. Να πανε σε κανένα τζαμί στο κέντρο της Ευρώπης να δουνε οι προοδευτικοί ιδεολόγοι τι κηρύγματα ειρήνης γίνονται εναντίον των χωρών και των χριστιανών εκεί μέσα. Στάζουν αλληλεγγύη, Ειρήνη και ανθρωπιά οι λόγοι τους.
 

touvlo

Πολύ δραστήριο μέλος

Η touvlo αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 1,009 μηνύματα.
Ποσο χρονων εισαι; Και αυτο αποτελει την απαντηση μου.
Είμαι 58.
Όχι, απάντηση δεν έδωσες. Ξαναρωτώ, πώς θα καταλάβεις, ποιοι είναι μουσουλμάνοι;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

το Κοράνι ξέρει πόσο συχνά συναντάει φράσεις όπως "κάντε πόλεμο στους άπιστους".
αν δε σου κάνει κόπο, μπορείς να βάλεις έστω μία παραπομπή;
Το ξεκίνησα να το διαβαζω και από τις περίπου 1050 σελίδες, έφτασα στην 750. Μετά έκοψα φλέβες, γιατί βαρέθηκα. Αλλά τη δράση αυτή ως την 750 δεν την βρήκα. Βρήκαόμως πολύ συχνά, πως ο θεός θα τιμωρήσει πολύ άσχημα τους άπιστους. Προσοχή: Ο θεός, ή αλάχ, όχι οι άνθρωποι. Γιαυτο έβγαλα το συμπέρασμα, πως κάποιοι αυτοονομάστηκαν αντιπρόσωποι του θεού και κάνουν τη δουλειά του.
Εκτός όμως του κορανίου, υπάρχει και η σούνα, η οποία είναι πολύ χειρότερη, είναι κάτι σαν την <<ιερά παράδοση>> που λέμε στο χριστιανισμό. Αυτή ορίζει τα περι ενδυμασίας, περί συμπεριφοράς, περί περιτομής κλπ. Αλήθεια τωρα, αν έχεις βρει το μέρος του κορανίου, που ωθεί σε ιερό πόλεμο, γράψτο.

Μπορεί στα περί προδοσίας να διαφωνώ μαζί σου, αλλά το ισλάμ είναι ένας διάολος, τι να κάνουμε;
 
Τελευταία επεξεργασία:

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,515 μηνύματα.

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
Είμαι 58.
Όχι, απάντηση δεν έδωσες. Ξαναρωτώ, πώς θα καταλάβεις, ποιοι είναι μουσουλμάνοι;
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


αν δε σου κάνει κόπο, μπορείς να βάλεις έστω μία παραπομπή;
Το ξεκίνησα να το διαβαζω και από τις περίπου 1050 σελίδες, έφτασα στην 750. Μετά έκοψα φλέβες, γιατί βαρέθηκα. Αλλά τη δράση αυτή ως την 750 δεν την βρήκα. Βρήκαόμως πολύ συχνά, πως ο θεός θα τιμωρήσει πολύ άσχημα τους άπιστους. Προσοχή: Ο θεός, ή αλάχ, όχι οι άνθρωποι. Γιαυτο έβγαλα το συμπέρασμα, πως κάποιοι αυτοονομάστηκαν αντιπρόσωποι του θεού και κάνουν τη δουλειά του.
Εκτός όμως του κορανίου, υπάρχει και η σούνα, η οποία είναι πολύ χειρότερη, είναι κάτι σαν την <<ιερά παράδοση>> που λέμε στο χριστιανισμό. Αυτή ορίζει τα περι ενδυμασίας, περί συμπεριφοράς, περί περιτομής κλπ. Αλήθεια τωρα, αν έχεις βρει το μέρος του κορανίου, που ωθεί σε ιερό πόλεμο, γράψτο.

Μπορεί στα περί προδοσίας να διαφωνώ μαζί σου, αλλά το ισλάμ είναι ένας διάολος, τι να κάνουμε;
άστο μην προσπαθείς να συνεννοηθείς κι εγώ αυτό πήγα να κάνω και χάνω τον χρόνο μου. Στο μυαλό τους οι μουσουλμάνοι είναι μια ορδή μεσαιωνικών βαρβάρων που έρχονται να σφάξουν τους χριστιανούς και να γενοκτονήσουν την Ευρώπη, όπως βλέπουμε κι εδώ:
) Μισαλλόδοξες είναι οι αντιλήψεις τους επειδή έτσι μαθαν από μικρά παιδιά. Δεν τους ανεχόμαστε, αλλά μας ανέχονται. Και αυτό το πρόβλημα θα μεγεθύνεται όσο ο πληθυσμός τους μεγαλώνει.

3) Ο Χριστιανισμός και ο Εβραισμος δεν ζουνε όμως άλλο στο 8000πΧ στην εποχή του Αβρααμ.

Το κοράνι δίνει απευθείας εντολές εκτέλεσης και αφανισμού αλλοδοξων το οποίο το εφαρμόζουν κατά γράμμα και οι πραγματικοί , ορθόδοξοι ισλαμιστές. Αν ήταν τόσο φιλειρηνικό δεν θα είχε εξαπλωθεί με το σπαθί και με θεολογική βάση στην μισή υφήλιο.
Σου λεμε για αλλοωση πληθυσμων και μας λές οτι στοχοιουμε ολους τους μουσουλμανους.
Εντωμεταξύ ο χριστιανισμος φίλε @paskmak εξαπλώθηκε σκοτώνοντας τους ειδωολολατρες αλλά ψιλά γράμματα για σένα έτσι?
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,515 μηνύματα.
άστο μην προσπαθείς να συνεννοηθείς κι εγώ αυτό πήγα να κάνω και χάνω τον χρόνο μου. Στο μυαλό τους οι μουσουλμάνοι είναι μια ορδή μεσαιωνικών βαρβάρων που έρχονται να σφάξουν τους χριστιανούς και να γενοκτονήσουν την Ευρώπη, όπως βλέπουμε κι εδώ:


Εντωμεταξύ ο χριστιανισμος φίλε @paskmak εξαπλώθηκε σκοτώνοντας τους ειδωολολατρες αλλά ψιλά γράμματα για σένα έτσι?

Αυτά συνέβαιναν στην Ευρώπη το 500μΧ. Όχι το 2023μΧ.

Αλλά αυτά ψιλά γράμματα για εσάς τους ιδεολόγους έτσι?
 

ilias90

Διάσημο μέλος

Ο White Privilege αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 34 ετών. Έχει γράψει 2,093 μηνύματα.


Καημένος πεινασμένος κατατρεγμένος κ αυτος.
Δεν θα μου έκανε έκπληξη αν κάνουν κανένα συλλαλητήριο υπέρ της μνήμης του οι αλληλέγγυοι.
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Στην Παλαιά Διαθήκη λέει ότι πρέπει να θανατώνονται οι αλλόθρησκοι (ΔΕΥΤΕΡΟΝΟΜΙΟΝ 13).
Η παλαιά διαθήκη που κυρίως αφορά τους Εβραίους λέει πολλά και διάφορα που ο χριστιανισμός έχει καταργήσει εδώ και χιλιάδες χρόνια.
Στο συγκεκριμένο σημείο τους λέει ότι αν πάει κάποιος να τους προσηλυτίσει σε άλλη θρησκεία να τον λιθοβολίσουν.

Ο χριστιανισμός έχει άλλο πνεύμα και φαίνεται στο ότι ο Χριστός εμπόδισε τον λιθοβολισμό της γυναίκας με το αναμάρτητος πρώτος το λίθο βαλετο.

Τώρα μάντεψε για ποια θρησκεία ο λιθοβολισμός είναι ακόμα νόμιμη τιμωρία.

"Στις μουσουλμανικές χώρες που ακολουθούν τον νόμο της Σαρία, η ποινή της μοιχείας μπορεί να είναι ο λιθοβολισμός.[5] Η συγκεκριμένη ποινή θεωρείται δίκαιη σε δεκαπέντε χώρες[6] αν και πλέον δεν εφαρμόζεται παρά μόνο στο Ιράν και τη Σομαλία.[7] "
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Όπως είπα πιο πάνω, η θεολογία κι η θρησκείες με βρίσκουν παντελώς αδιάφορο και για αυτό δε θέλω να μπαίνω σε τέτοιες συζητήσεις,
Το ότι δεν έχεις ιδέα φαίνεται
 
Τελευταία επεξεργασία:

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
ΥΓ Φιλε πουλας ενα παραμυθι τοσες ωρες τωρα γιατι δεν εχεις κανενα λογικο επιχειρημα.
ΔΕΝ ΣΤΟΧΟΠΟΙΩ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ...ΕΧΩ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΛΕΜΕ.Ειναι αυτες οι συνθηκες που ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ πια να σταματησουμε να δεχομαστε προσφυγες καθως δεν μπορουμε να ξερουμε ποιος θα σε μαχαιρωσει και ποιος οχι.ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΠΙΣΗ ΗΔΗ ΕΧΟΥΜΕ ΓΕΜΙΣΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΥΣ.
Τελείως ειρωνικό το ότι λες ότι δεν στοχοποιείς εκατομμύρια μουσουλμάνους όταν ο λόγς που γίνεται αυτή η συζήτηση είναι επειδή πιστεύεις ότι πρέπει να απαγορεύσουμε σε εκατομμύρια μουσουλμάνους το δικαίωμα στο άσυλο απλά και μόνο λόγω της θρησκείας τους. Και όχι δεν υπάρχουν αυτές οι συνθήκες για τους λόγους που σου εξήγησα πι πάνω και δε θα κάτσω να ξαναγράφω τώρα επειδή εσύ έχεις μάθει να απορρίπτεις και να θεωρείς χαζό, ηλίθιο(η ότι άλλο λέτε εσείς οι ακροδεξιοί για τα ‟αριστερά‟ επιχειρήματα) οτιδήποτε αντικρούει αυτό που λες. Οι φίλοι σου μουσουλμάνοι που λες οτι έχεις τι λένε για όλα αυτά εντωμεταξύ? Θα συμφωνούσανε μαζί σου σε αυτές σου τις απόψεις? Επίσης δεν φοβάσαι ότι εν δυνάμει μπορεί να σε μαχαιρώσουν, εφόσον λες οτι ‟δεν μπορείς να ξεχωρίσεις ποιος είναι ο μαχαιροβγάλτης και ποιος όχι?‟ Και μόνο αυτό θα έπρεπε να σου εξηγεί πόσο παράλογο είναι αυτό που λες

Σου λεμε για αλλοωση πληθυσμων και μας λές οτι στοχοιουμε ολους τους μουσουλμανους.
ΕΓΩ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ(ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΔΥΣΤΥΧΩς) ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΥΤΟ.
Θεωρείς ότι αυτή τη στιγμή γίνεται κάποιου είδους ‟αλλοίωση πληθυσμών‟ η όπως ονομάζεται αυτό που λες, great replacement theory. Μια ναζιστική θεωρία δηλαδή που μόνο καινούργια και πρόσφατη δεν είναι(που θα έπρεπε να ήταν αν ίσχυε αυτό που λες ότι ‟έχουν αλλάξει οι εποχές‟ και το επιβάλλουν οι συνθήκες ενώ στο παρελθόν ήταν αλλιώς‟ κλπ)

Και εχουμε εναν εξτρεμισμο ΜΕΣΑ απο την μουσουλμανικη θησκεια,δεν λεω ΟΛΗ..λεω ΜΕΣΑ...που ομως παιρνει τεραστιες διαστασεις και ηδη εδω και καιρο μας απειλουσε με χιλιαδες θυματα,τωρα πια εχουμε φτασει στο απροχωρητο.
Όπως εξτρεμισμό έχουμε και μέσα από την χριστιανική θρησκεία όπως έγραψα πιο πάνω. Ψηλά γράμματα για σένα όμως αυτό έτσι? Δηλαδή η χθεσινή επίθεση θεωρείς ότι σου δίνει την αφορμή να πεις ‟η παρουσία των μουσουλμάνων είναι επικίνδυνη‟ αλλά ταυτόχρονα δεν θεωρείς ότι ισχύει το ίδιο λόγω της επίθεσης στο christchurch. Γράψε και η δράση φέρνει αντίδραση όπως οι άλλοι εδώ μέσα να το ολοκληρώσεις το καρέ

Οταν μαθεις να διαβαζεις θα σοιυ απαντησω ξανα.

Για την ωρα εφοσον δεν μπορεις να ξεχωρισεις οτι ΑΛΛΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΟΥΣΟΥΜΑΝΟΙ και αλλο Η ΑΚΡΑΙΑ ΠΤΕΡΥΓΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ που ομως πλεον εχουν γινει παρα πολλοι και εξαπλωνονται σνα φωτια γιατι τους φανατιζουν και εχουν στοχο την ΕΕ... και οσο χρησιμοπιεις τον Β ΠΛΗΘΥΝΤΙΚΟ....δενε χουμε καμια κουβεντα μαζι.
Μάλλον εσύ πρέπει να μάθεις να διαβάζεις και να ξεχωρίζεις. Όπως σου είπα και πιο πάνω, θα σου ξαναυπενθυμίσω ότι ο λόγος που γίνεται η συζήτηση αυτή είναι επειδή έχεις την ιδέα να εφαρμοστεί ένα σύστημα απαρτχαιντ που θα αποκλείει τους μουσουλμάνους πρόσφυγες απ την Ευρώπη, αυτό πως δεν στοχοποιεί τους μουσουλμάνους ακριβώς? Κυριολεκτικά είναι σαν να λες ‟λόγω της θρησκείας σου είσαι εν δυνάμει επικίνδυνος καθώς υπάρχουν κάποιοι απειροελάχιστοι που κάνουν τρομοκρατικές επιθέσεις‟ πως θεωρείς ότι αυτό δεν στρέφεται κατά όλων των μουσουλμάνων(αφού όλους τους επηρεάζει/απορρίπτει κάτι τέτοιο)?

Αυτά συνέβαιναν στην Ευρώπη το 500μΧ. Όχι το 2023μΧ.

Αλλά αυτά ψιλά γράμματα για εσάς τους ιδεολόγους έτσι?
Εσύ μίλησες για το πως εξαπλώθηκε όχι για το τι γίνεται σήμερα, οπότε γελοί αυτό που έγραψες τώρα. Το 2023 η συντριπτική πλειοψηφία των χριστιανών και των μουσουλμάνων δεν έχουν καμία αλυτρωτική τάση προς τους άλλους. Υπάρχουν κι από τις δύο πλευρές απειροελάχιστοι εξτρεμιστές, όπως πχ από τη μια ο χθεσινός κι από την άλλη αυτός που έκανε την επίθεση στο τζαμι στο christchurch η αυτός στην κατασκήνωση στη Νορβηγία, αλλά όπως είπα είναι απειροελάχιστοι που δεν εκπροσωπούν με κανέναν τρόπο τις θρησκείες τους

Δεν θα μου έκανε έκπληξη αν κάνουν κανένα συλλαλητήριο υπέρ της μνήμης του οι αλληλέγγυοι.
Που χάθηκες εσύ από χθες? Σου έγραψα ένα ολόκληρο κατεβατό απαντώντας στις αρλούμπες σου, έβαλες ένα emoji να το παίξεις έξυπνος(η νομίζοντας οτι αυτό έκανες τουλάχιστον) κι εξαφανίστηκες, μάλλον γιατί οσο και να θες δεν βρίσκεις επιχειρήματα να με αντικρούσεις. Περιμένω να μου πεις οτι κάνω επίκληση στο συναίσθημα με τις μισές λέξεις στο κείμενο σου να είναι συναισθηματικά φορτισμένες.....

Γενικά το θρεντ αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν τίποτα άλλο από ένα ακροδεξιό echo chamber με επιχειρήματα σαν αυτά του Κασιδιάρη. Χαίρομαι πάντως που αποδεικνύεται πόσο εύκολο είναι να καταρρίψει κάποιος τη ρητορική σας και πόσο κολλημένοι και αρνητικοί στον αντίλογο είστε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Το ότι δεν έχεις ιδέα φαίνεται
Προτιμώ να έχω ιδέα για πραγματικά πράγματα κι όχι για το τι κάνει το φανταστικό ανθρωπάκι που θαυμάζεις στον ουρανό
 

Zukov

Διάσημο μέλος

Ο Zukov αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 2,218 μηνύματα.
Το θεμα δεν ειναι αν ο χριστιανισμος ειναι ποιοτικα και αξιολογικα ανωτερος απο το ισλαμ αλλα το πρακτικο γεγονος οτι εισερχονται σε ευρωπαικο εδαφος νεοι αντρες ντουρωμενοι απο μικροι με την μαχητικη εκδοση του ισλαμ, ετοιμοι να εφαρμοσουν τα διδαγματα του. Το γεγονος.οτι οργανωνονται σε φτωχοποιημενα γκετο οδηγει σε περαιτερω ριζοσπαστικοποιηση. Η λυση ειναι απλη..Η επεμβαση του στρατου και η οδηγηση τους σε κλειστες δομες.
 

Gaspar

Περιβόητο μέλος

Ο Gaspar αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Μας γράφει απο Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 4,101 μηνύματα.
Προτιμώ να έχω ιδέα για πραγματικά πράγματα κι όχι για το τι κάνει το φανταστικό ανθρωπάκι που θαυμάζεις στον ουρανό
Για να έχεις άποψη στο συγκεκριμένο θέμα επιβάλεται να έχεις ιδέα, γιατί για την μεγάλη πλειοψηφία αυτών που υπερασπίζεσαι το ισλάμ δεν είναι ξεπερασμένο φανταστικό η ανοησίες, αλλά η απόλυτη αλήθεια η οποία καθορίζει την ζωή και τρόπο σκέψης τους.
 

paskmak

Διάσημο μέλος

Ο paskmak αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 30 ετών, επαγγέλεται Γιατρός και μας γράφει απο Γερμανία (Ευρώπη). Έχει γράψει 2,515 μηνύματα.
Εσύ μίλησες για το πως εξαπλώθηκε όχι για το τι γίνεται σήμερα, οπότε γελοί αυτό που έγραψες τώρα. Το 2023 η συντριπτική πλειοψηφία των χριστιανών και των μουσουλμάνων δεν έχουν καμία αλυτρωτική τάση προς τους άλλους. Υπάρχουν κι από τις δύο πλευρές απειροελάχιστοι εξτρεμιστές, όπως πχ από τη μια ο χθεσινός κι από την άλλη αυτός που έκανε την επίθεση στο τζαμι στο christchurch η αυτός στην κατασκήνωση στη Νορβηγία, αλλά όπως είπα είναι απειροελάχιστοι που δεν εκπροσωπούν με κανέναν τρόπο τις θρησκείες τους


Γενικά το θρεντ αυτό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί σαν τίποτα άλλο από ένα ακροδεξιό echo chamber με επιχειρήματα σαν αυτά του Κασιδιάρη. Χαίρομαι πάντως που αποδεικνύεται πόσο εύκολο είναι να καταρρίψει κάποιος τη ρητορική σας και πόσο κολλημένοι και αρνητικοί στον αντίλογο είστε
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Αυτή η σαπιοθρησκεια από τότε που ιδρύθηκε δρα με τέτοιες μεθόδους, με βίαιους εξισλαμισμους, καταδυνάστευση ξένων λαών και με πλήρη αποβλάκωση του ποιμνίου της. Αυτό το συνεχίζει ακάθεκτα εδώ και 1400 χρόνια.

Όσο και να σας τσούζει, και αντί να το παραδεχτείτε αυτό, έρχεστε με το κλασικό επιχείρημα ότι τα ίδια έκανε ο Χριστιανισμός. Ο Χριστιανισμός πρώτον ποτε δεν είχε ως θεολογική βάση την υλική κατάκτηση του κόσμου, εν αντιθέσει με το κοινωνικοοικονομικό μοντέλο του Ισλάμ, και δεύτερον, οποιαδήποτε διαστρεβλωμένη μιλιταριστική μορφη του ανήκε στους 4ου- 16ου αιώνες , και για χιλιοστή φορά, δεν έχει να κάνει με καμία σημερινή πραγματικότητα.


Αλλά πάντοτε, ότι μας ενοχλεί και δεν ταιριάζει στην ιδεολογία μας είναι ακροδεξιό. Η γνωστή τακτική και επάρατη νόσος της αριστερής μπουρδολογίας.
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Δεν θα μου έκανε έκπληξη αν κάνουν κανένα συλλαλητήριο υπέρ της μνήμης του οι αλληλέγγυοι.

Α(ν)εργοι, συνήθως καλοθρεμμένα/βολεμένοι βουτυρομπεμπεδες και φοιτητούδια, που δεν έχουν δουλέψει ποτε στην ζωή τους, και δεν έχουν επισκεφτεί ή δει με τα μάτια τους την κατάσταση για την οποία μιλάμε. Συνήθως κάτι τέτοιοι κυβερνάνε- και ειδικά τώρα και εδώ- και έχουν καταφέρει με τις πολιτικές τους να οδηγήσουν μια χωρα που συγκαταλέγεται στα τοπ 5 της οικονομίας παγκοσμίως, σε οικονομική ύφεση, με αυξηση της ανεργίας και της εγκληματικότητας. Και όλα αυτά για να ικανοποιήσουν την ιδεολογική βλακεία τους περί δήθεν δημοκρατίας, άλληλλεγυης, ανεκτικότητας, οικολογίας και λοιπής ψευδοπροοδευτικης παραφιλολογίας.
 
Τελευταία επεξεργασία:

aggorf

Εκκολαπτόμενο μέλος

Ο aggorf αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 19 ετών. Έχει γράψει 247 μηνύματα.
Η λυση ειναι απλη..Η επεμβαση του στρατου και η οδηγηση τους σε κλειστες δομες.
Η μεταφορά στις κλειστές δομές θα γίνει με τρένο φαντάζομαι έτσι? Εκπληκτικοι οι κύκλοι που κάνει η ιστορία πάντως

Αυτή η σαπιοθρησκεια από τότε που ιδρύθηκε δρα με τέτοιες μεθόδους, με βίαιους εξισλαμισμους, καταδυνάστευση ξένων λαών και με πλήρη αποβλάκωση του ποιμνίου της. Αυτό το συνεχίζει ακάθεκτα εδώ και 1400 χρόνια.

Όσο και να σας τσούζει, και αντί να το παραδεχτείτε αυτό, έρχεστε με το κλασικό επιχείρημα ότι τα ίδια έκανε ο Χριστιανισμός. Ο Χριστιανισμός πρώτον ποτε δεν είχε ως θεολογική βάση την υλική κατάκτηση του κόσμου, εν αντιθέσει με το κοινωνικοοικονομικό μοντέλο του Ισλάμ, και δεύτερον, οποιαδήποτε διαστρεβλωμένη μιλιταριστική μορφη του ανήκε στους 4ου- 16ου αιώνες , και για χιλιοστή φορά, δεν έχει να κάνει με καμία σημερινή πραγματικότητα.

Οταν λέω τυφλό μίσος και φανατισμό εννοώ πρακτικά αυτό το κείμενο. Ευχαριστώ για το ζωντανό παράδειγμα αυτών που λέω. Όμως, επειδή μιλάς για σημερινή πραγματικότηατ θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξης: Από τα 2 δισεκατομμύρια μουσουλμάνων στον πλανήτη πόσοι θεωρείς ότι θελουν να κάνουν αυτά που αναφέρεις? Ένα νούμερο θέλω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

Α(ν)εργοι, συνήθως καλοθρεμμένα/βολεμένοι βουτυρομπεμπεδες και φοιτητούδια, που δεν έχουν δουλέψει ποτε στην ζωή τους, και δεν έχουν επισκεφτεί ή δει με τα μάτια τους την κατάσταση για την οποία μιλάμε. Συνήθως κάτι τέτοιοι κυβερνάνε- και ειδικά τώρα και εδώ- και έχουν καταφέρει με τις πολιτικές τους να οδηγήσουν μια χωρα που συγκαταλέγεται στα τοπ 5 της οικονομίας παγκοσμίως, σε οικονομική ύφεση, με αυξηση της ανεργίας και της εγκληματικότητας. Και όλα αυτά για να ικανοποιήσουν την ιδεολογική βλακεία τους περί δήθεν δημοκρατίας, άλληλλεγυης, ανεκτικότητας, οικολογίας και λοιπής ψευδοπροοδευτικης παραφιλολογίας.
Ευτυχώς έχουμε εσένα τον σκληρά εργαζόμενο. Κι αν επιτρέπεται σε ποια χώρα αναφέρεσαι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:

οποιαδήποτε διαστρεβλωμένη μιλιταριστική μορφη του ανήκε στους 4ου- 16ου αιώνες
οποιαδήποτε διαστρεβλωμένη μιλιταριστική μορφ΄του Ισλάμ σε ποιούς αιώνεςς εμφανίστηκε ακριβώς?
 

glayki

Διάσημο μέλος

Η Ευα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Επαγγέλεται Εκπαιδευτικός. Έχει γράψει 3,739 μηνύματα.
Η μεταφορά στις κλειστές δομές θα γίνει με τρένο φαντάζομαι έτσι? Εκπληκτικοι οι κύκλοι που κάνει η ιστορία πάντως



Οταν λέω τυφλό μίσος και φανατισμό εννοώ πρακτικά αυτό το κείμενο. Ευχαριστώ για το ζωντανό παράδειγμα αυτών που λέω. Όμως, επειδή μιλάς για σημερινή πραγματικότηατ θα ήθελα να σε ρωτήσω το εξης: Από τα 2 δισεκατομμύρια μουσουλμάνων στον πλανήτη πόσοι θεωρείς ότι θελουν να κάνουν αυτά που αναφέρεις? Ένα νούμερο θέλω
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


Ευτυχώς έχουμε εσένα τον σκληρά εργαζόμενο. Κι αν επιτρέπεται σε ποια χώρα αναφέρεσαι
Αυτόματη ένωση συνεχόμενων μηνυμάτων:


οποιαδήποτε διαστρεβλωμένη μιλιταριστική μορφ΄του Ισλάμ σε ποιούς αιώνεςς εμφανίστηκε ακριβώς?
Επειδή, από όσο διαβάζω , εξαπολύεις μύδρους προς τον καθένα εδώ μέσα, πως ακριβώς φαντάζεσαι στο μέλλον την "ισλαμοποίηση" της Ευρώπης , η οποία είναι προ των πυλων δεδομένου πως εκατομμύρια άτομα μετακινούνται ή θα το επιχειρήσουν στο προσεχές μέλλον ;ως μια αγαστή, ειρηνική πολυπολιτισμική συμβίωση, όπου η κάθε πληθυσμιακή ομάδα, γηγενείς και πλήθος αναφομοιωτων γόνιμα και με πλήθος κοινωνικών ζητημάτων ένταξης /ενσωμάτωσης ατόμων θα ζουν ειρηνικά;
 

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

Top